triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hehehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Mislim da bi se vidva malo manj če bi bili v igri vajini otroci Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Hipohonder si domišlja bolezen, kar je posledica frustriranosti in občutka žrtve.. zato kakovost naših misli odreja kakovost našega življenja, po možnosti brez laži.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>[Ljudje so se navadli dohterjem verjet tako kot duhovnikom, ker je pac fajn, ce en drug za tebe na kriz trpi in ce te tablete tolk ubijejo, da ne zaznavas vec kaj je. Previsoka pricakovanja postavljajo na njih, potem pa so razocarani. Vse sorte je, zato se pa jaz samo na sebe zanesem, ker sem dolgo gledala kako in kaj... Te čist podpiram, ne verjamem ne duhovnikom in ne dohterjem.... zase lahko naredim po svojem občutku, druge pa pošljem do zdravnika ,ena taka cvetka.... Znanka zdravnica ob pogledu na izpuščaje na koži ugotovi, da je na koži glivično obolenje in da naj mati stopi do lekarne po Daktarin antimikotik, zbegana mati pelje otroka k pediatru: ta pove da je zadeva zelo podobna izpuščaju ampak ker ne srbi in ne peče verjetno ni in materi zatrdi, da nima smisla da ga pošlje k dermatologu, ker je čakalna vrsta 2 meseca... predpiše Claritin tablete in kortikosteroidno kremo.... :xx!: Glede tega imam pa ogromno podobnih izkušenj :xx!: :xx!: :xx!: in še enkrat :xx!: Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Glede tega imam pa ogromno podobnih izkušenj :xx!: :xx!: :xx!: in še enkrat :xx!: Saj, Lia pa ne verjame, da muda niso bubrezi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hipohonder si domišlja bolezen, kar je posledica frustriranosti in občutka žrtve.. zato kakovost naših misli odreja kakovost našega življenja, po možnosti brez laži.. kaj ne poveš...a tud deca si primislijo bolezni sveta preproščina Ima puno lažova, jako zdravo i dobro žive Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ili ti se bar samo čini da su oni zdravi i to..... a možda i nisu........iznutra su prazni Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 jao kako ljepo zvuči malo po naški iz časova socializma... riječi čitati... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 no, ja..... po resnic povedan, tud sama sm včasih lagala tk da me je zdej tega sram..,.. potem sm si s časom gor prlezla da nikamor ne bom prišla..... pa tud ta problem mi je znan k te nekdo za hrbtom opravlja.... ko kej rabi me pozna, potem pa sm vse slabše, k jim nazaj povem, kar je treba... ampak obstajajo prave prijatlce, k jih ne bi nikol v življenju z amenjala al pa zapravla!! najdi take. če še nisi, drugače jih pa čuvaj. Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 lepo, ti, celični skupek (vranus zadetus al kaj že )lažeš loh, če s tem komu kej prihraniš, ko ni potrebe po zgubljanju živcev in tko.....ni pa lepo lagat v svojo korist Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> S tem se pa že morm strinjat. Mi je všeč (razn, če se nis zlagala tole )Drugač pa opažam, da se ljudje velikat zlažejo, čeprav bi bli lahko lepo tih, pa sploh ne vem zakaj . Morda se jim zdi tko lepš. Običajno pa se ljudje iz laži potem "rešujejo" s še večjimi lažmi, in tonejo vse globje, jim je laž nekaj čist običajnega . Pa tudi dandanes niti tisto, kar je napisano, nima več prave teže. Kaj šele dana beseda, je že čist razvrednoten vse.Razen ce se nisem zlagala? Sem najprej prebrala, da s tem se pa ze ne mores strinjat, pa me je zacudil, pol sem pa ponovno prebrala, pa vidla, vcas sem res povrsna. ja, a ne, kar iz nekaksne navade (lazi vsevprek), glih to mi gre najbolj na zivce. jaz furam tko: zakaj bi se obremenjeval z lazmi, ce pa je najbolj preprosto biti iskren (citiram!! in to sebe, ), vecina pa jih fura: zakaj bi bil iskren, ce pa si rajs lajf kompliciram z lazmi, ker mi je drugac dolgcas (al kaj). Cist brez veze, ja kot kepa, ki se vali in je vedno vecja... in slej ko prej v svojo jamo pades. skoz moras bit dejaven, umsko, skoz na prezhi, kar je cist neustvarjalno, ce drugega ne. Rajs sem lepo iskrena, svoje te neptunovske sposobnosti pa rajs uporabljam drugac. Ker drugac je neptun poleg merkurja najvecji car blefa.In ravno zato ga takoj prepoznam in ne maram. Na primer ko sem delala na liniji, mi je kaksna zenska na koncu rekla, cist vse ste zadeli, jaz pa sem ji rekla, gospa, saj ste mi vi vse povedal! Sem bila vcas mojstrica manipulacije (v bistvu ne tolk hoteno) in ne maram tega in zdaj to v najprefinjenejsi obliki ze prepoznam in si vrzem poleno, da ne bom mogla manipulirat. Skratka - z lazjo in manipulacijo dosegat nekaj se mi zdi POD. 'Pri stvareh, ki jih imamo za prave, se ne smemo zatekati k prevaram' (Tagore) Npr. vcasih se ze pojamrat v dnevniku skorajda ne upam, saj imam obcutek, kot da manipuliram (kar ne), ker prec dobim nek.. pozitiven fidbek, darila, to kar rabim in tko, jaz pa ne maram tega. je prelahko. mislim ne da ne maram tega, lepih gest, ampak sebe ne maram preracunljive v teh smislih. men ni tezko bit iskrena, ker sem do sebe zlo. In to je zacetek, vedno startam pri sebi, ce kritiziram, vedno najprej pomislim, cakaj mal, kaj pa jaz v tem? a mam jaz to? in tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Zanimivo mi je opazovat ljudi, ki se lažejo, ker sami svoje laži pozabljajo in čez nekaj mesecev neko stvar čisto drugače povejo. Pozabijo (ali ne vedo) pa, da si jaz VSE zapomnim. Ampak nikomur ne povem, da sem ga dobila na laži, ker vem, da mi potem ničesar več ne bi povedal. In tako samo tiho opazujem, si izdelam profil o človeku. Že nekaj časa ugotavljam, da se ogromno ljudi laže. Idiotsko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 joj.....zdej si bom pa moral zapisovat, komu kej povem.... hecam se Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Še en lažnivec na obzorju? Ah patološkim še oprostim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ma kaj vem........res, upam pa da ne Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>lepo, ti, celični skupek (vranus zadetus al kaj že )lažeš loh, če s tem komu kej prihraniš, ko ni potrebe po zgubljanju živcev in tko.....ni pa lepo lagat v svojo korist nared tk d bom s tem komu kej prihranla....... laž ma kratke noge..zato je pa moj sošolc bil tak mali...... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hm....ne vem, to moraš sama..... kak sošolc to? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 celični skupek?????? Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 a, še en? hm.....ta vrsta torej ni tko redka.....dobro, ne bo panike okol papirjev za zaščito ogroženih vrst Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a, še en? hm.....ta vrsta torej ni tko redka.....dobro, ne bo panike okol papirjev za zaščito ogroženih vrst točno, sma že dva taka... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hehe....ja. Res je - mislim pa da jih je še več tle je še nekaj takih fajn celičnih skupkov...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 univerzalne resnice in življenjse vrednote nas učijo spoštovati tuje izkušnje in nam pomagajo oblikovati lastno resnico in vrednote Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe....ja. Res je - mislim pa da jih je še več tle je še nekaj takih fajn celičnih skupkov...... ojoj...ne govori preveč, k te bo kter enmal... okol ušesk Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 mene? a dej nehat no.......mene zihr ne, js sm zgleden državljan foruma Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene? a dej nehat no.......mene zihr ne, js sm zgleden državljan foruma ja sej...sam ne smeš tk o drugih govorit.... ... če ne ne bojo verjel da je tvoje državljanjstvo pristno.... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.