Mateja 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 vsem želim prijazno leto in veliko čarobnosti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Srečno in zdravo in sploh vse, kar si sami najbolj želite! Upam, da boste v novem dobili, kar v starem niste....kar si pač zaslužite! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Dobro jutro v novem letu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Ajd, pa se pofočkam še tu z zelo izvirnim voščilom Srečno 2005! Kako poskrbeti, da bo res tako, pa verjetno vsak zase najbolje ve.Delajte to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 jaz pa vam dajem za lažjo in veselejšo hojo v l. 2005 še tele Dorotejine čarobne čeveljčke... naj vam čeveljci dobro služijo in naj bo z njimi korak lahkoten, odločen in poskočen Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Irina 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Da bi tudi tebi zvezdice dobro sijale ti želi IRINA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro v novem letu To Stane! Hvala - enako!! In vsem vse naj vsega dobrega, slabega pa nic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Želim vsem čim manj ovir pri uresničevanju vsega tistega, kar ste si zdaj, v začetku leta, zadali ter mnogo trenutkov veselja in sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Tudi jst želim vsem v letu 2005 veselja, zdravja ter prdvsem sreče! SREČNO 2005 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Želim vam srečno in uspehov polno novo leto! Verjemite v čudeže in dogajali se bodo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 ŽELIM VAM SREČNO, USPEŠNO LAHKO MALO GREŠNO.... x;)xZADRŽITE NAJBOLJŠE KAR ŽE IMATE, ZAVRZITE VSE SLABO ZA SEBOJ PUSTITE IN V TEM LETU ZABLESTITE.... V ZDRAVJU IN LJUBEZNI.... PRIJATELJSTVU IN MALIH SLADKIH RADOSTI IN SREČIC..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Zdravja in ljubezni, za oboje lahko poskrbimo sami, v Novem letu naj bo obojega dovolj!!!!!!!! SREČNO 2005 !!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Naj se vas v prihajajočem letu držijo dobre karte,uspehi na področju posla in ljubezni, naj vas spremlja zdravje in sreča,da izpolnite svoje želje in cilje, ki so bili v preteklem letu mogoče še nedosegljivi! p.s. pa oprostite, ker danes ni bilo napovedi,sem spala spanje pravičnih! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Srečno in vse dobro v novem letu 2005 vam prav vsem želim http://www.gifs.ch/Festtage/weihnachten/neujahr/images/m10.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 O, hudoo, glej to, celo ognjemete imamo!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, hudoo, glej to, celo ognjemete imamo!! SAM NIČ PA NE POKA KAKO SREČNI NAŠI HIŠNI LJUBLJENČKI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 O, Soncna, kako lepo, prijazno, hvala! Tudi jaz tebi zelim podobno! ja, Izgubljen, glih dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsem želim prijazno leto in velikočarobnosti VSEM ZDRAVO, SREČNO NOVO LETO IN VELIKO ZNANJA NA NAŠEM FORUMU VAM ŽELIM. MATEJA HVALA ZA TE ČAROBNOSTI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.