aakhut 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 lajf saks....................pol pa crknesh 666 zlomkou pa prau: UMES SE JE PA TREBA MET CHIM BOLJSH.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ..sem kupila hčeri tako lepo bundo... ...cortkano... in gre oni dan z očetom v njegovo odraslo družbo...pa so malo petarde pokali in rakete seveda...nekdo je narobe obrnil škatlo...in vsa zadeva se je izstrelila hčeri v predel stegna...v trenutku je zagorela.... še dobro, da je sama ostala prisebna...opeklin k sreči ni, lasje, dolgi, so tudi ostali... kaj naj rečem... :xx!: samo, da je brez poškodb.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 hmm... že za nov let sm gledla po TV, da so se na Švedskem odpovedal ognjemetom in da bojo denar namenili za žrtve Tsunamija, pol so eni to zunaj govril v ozadju pa ognjemet.. Verjetno res niso dobr poskrbel Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 To bi bilo zelo plemenito, a mislim da ni sans cesa takega pricakovat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>..sem kupila hčeri tako lepo bundo... ...cortkano... in gre oni dan z očetom v njegovo odraslo družbo...pa so malo petarde pokali in rakete seveda...nekdo je narobe obrnil škatlo...in vsa zadeva se je izstrelila hčeri v predel stegna...v trenutku je zagorela.... še dobro, da je sama ostala prisebna...opeklin k sreči ni, lasje, dolgi, so tudi ostali... kaj naj rečem... :xx!: samo, da je brez poškodb.... Ja, ko od odraslih pričakuješ pamet.... Kriza oona...sam da se njej ni nič zgodilo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Ja, shtala! Se dobro! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Haha, odrasli...Ko je moj ex svak ucil svojega sina (invalida, ki ima tezave z motoriko) ugasat vzigalico s poslinjenimi prsti! :xx!:da sem se jaz, tedaj otrok, bila prisebnejsa, pa sem rekla, pa kaj ga pa to ucis, saj se lohk spece, ko ne bo mogel dost hitro ravnat - recimo v shoku.Ja, ta stari so vcasih res lesi, sploh ne pomislijo na posledice in sploh ne stekajo, kaj ucijo tamale. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 No tole sem pa šele danes našla. Torej sem proti petardam ravno zaradi moje kuže. Morali smo jo'držati' na apaurinih.Skoraj odvisnica postala.-Ima slabo srce in :xx!: .... Imam pa filing,da je ljudi počasi pričela srečevati pamet.Samo revež tisti,ki nastrada.En,utrgan prst,poškodovana roka ..... za 360 st.obrne življenje na glavo.In za vse je potrebno samo minuto(ali manj) časa in en brezvezen pok. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tole temo MORAM osvežit,ker se spet bliža čas....Lansko leto sem v nekem naselju na oglasni deski videla plakat, ki je pozival ljudi, naj ne prižigajo pirotehničnih sredstev.....naj pomislijo, na majhne otroke, stare in bolne....na domače živali in divjad....ki jih stvar vznemirja in plaši..... Letos sem odločena, da stvar izpeljem tudi v našem naselju.Vsaka hiša in vsaka oglasna deska , bo dobila "prošnjo". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tole temo MORAM osvežit,ker se spet bliža čas....Lansko leto sem v nekem naselju na oglasni deski videla plakat, ki je pozival ljudi, naj ne prižigajo pirotehničnih sredstev.....naj pomislijo, na majhne otroke, stare in bolne....na domače živali in divjad....ki jih stvar vznemirja in plaši.....Letos sem odločena, da stvar izpeljem tudi v našem naselju.Vsaka hiša in vsaka oglasna deska , bo dobila "prošnjo". fajn ideja...a pa to boš sama plakate naredila al kako?jaz sem ful ZA... bom tudi jaz kak A4 pri nas napopala s tako prošnjo... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tole temo MORAM osvežit,ker se spet bliža čas....Lansko leto sem v nekem naselju na oglasni deski videla plakat, ki je pozival ljudi, naj ne prižigajo pirotehničnih sredstev.....naj pomislijo, na majhne otroke, stare in bolne....na domače živali in divjad....ki jih stvar vznemirja in plaši.....Letos sem odločena, da stvar izpeljem tudi v našem naselju.Vsaka hiša in vsaka oglasna deska , bo dobila "prošnjo". Fajn ideja !! Sam to ne bo velik pomagalo...saj otroci se požvižgajo na take plakate...!! Staršem je treba to zabit v glavo, ker oni so krivi za njihova dejanja...saj jim sami kupujejo oz. jih podpirajo s tem ! Nimam pa nič proti raznih ognjemetov ipd. Dokler poka v zraku...mi je cool ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 To, da že en mesec pred prazniki naokoli pokajo kot nori je pa res višek od viškov........ :xx!: Bi bilo potrebno starše kaznovat, ker že malim pokovcom nakupijo petarde, ti pa potem veselo naokoli zažigavajo z njimi.....Potem, ko pa komu prst odtrga so pa uboščki, pa buci guci......Mislim, da v nas starših bi morala biti zavest, da otrokom tega ne kupujemo..... Zadnja leta se mi sploh zdi, da so v Sloveniji na veliko začeli pretiravati s tem pokanjem.....Včasih se mi zdi kot bi vladalo vojno stanje.....Potem je pa nekaterim (ponavadi odraslim) to še smešno. Plakate povsod.... samo se mi zdi, da ne bo veliko pomagalo. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 men grejo tud petarde na k..... sej je tako kt na fronti ma sej..........vsak naj kt hoče, sam js vem da svojmu otroku neb živa pustila da eno samo petardo vrže..........glih tk kt neb pustila nobenih teh nasilnih igrač :xx!: raznih pušk pa vojakov pa tega sranja.....je dost drugih dobrih igrač...........pol se pa čudmo kok je mulariji nasilje čist samoumevno in normalno...ja valda, če mu pa dobesedno u zibko pištolo položiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 fajn ideja...a pa to boš sama plakate naredila al kako?jaz sem ful ZA... bom tudi jaz kak A4 pri nas napopala s tako prošnjo... Mana:Razmišljla sem,da bi "prošnjo" napisala na A4 formatu in dostavila v vsako hiši v naselju(približno 140 hišnih številk).Koliko imamo oglasnih desk še ne vem, mogoče 3-4...tam bi morala biti malo večja dimenzija.... Fajn ideja !! Sam to ne bo velik pomagalo...saj otroci se požvižgajo na take plakate...!! Staršem je treba to zabit v glavo, ker oni so krivi za njihova dejanja...saj jim sami kupujejo oz. jih podpirajo s tem ! Nimam pa nič proti raznih ognjemetov ipd. Dokler poka v zraku...mi je cool ! Kdo pirotehnična sredstva kupuje in jih uporablja? Bojim se, da je to v 90% moška populacija med 10 in 60 let.Če bi mislila, da stvar ne bo nič pomagala, se je sploh ne bi lotila.Upam, da bo vsaj malo zalegla...in upanje itaq umira zadnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Mana:Razmišljla sem,da bi "prošnjo" napisala na A4 formatu in dostavila v vsako hiši v naselju(približno 140 hišnih številk).Koliko imamo oglasnih desk še ne vem, mogoče 3-4...tam bi morala biti malo večja dimenzija....Kdo pirotehnična sredstva kupuje in jih uporablja? Bojim se, da je to v 90% moška populacija med 10 in 60 let.Če bi mislila, da stvar ne bo nič pomagala, se je sploh ne bi lotila.Upam, da bo vsaj malo zalegla...in upanje itaq umira zadnje Tukaj mi mal smrdi po feminizmu !! Zato no coment s takimi, kot si ti ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Feminizem gor al dol, čeprav ne vem kje ga vidiš v tem postu. Pa reči, da ni res, da večinoma petarde mečejo moški. Na prste ene roke lahko preštejem ženske, ki sem jih kdaj vidla petardo vržt. Ok, morda imam samo jaz take izkušnje, ampak večinoma so moški tisti. bla bla bla... Sam jezik te je... Iak, da je to čisti feminizem...kdo pa je omenjal spol itd. !Tukaj se gre za otroke, ki jim morda še mamice kupujejo petarde...in pol so krivi moški...ne me smejat prosim vas lepo ! Ne bit tako ozko gledi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Meni se tudi zdi, da pretezno moski in fantki uporabljajo petarde. Vsaj po mojih izkusnjah. Ne vem, ce sem ze videla, kaksno zensko, ki bi z uzitkom pokala tisto... Meni so kot lani, petarde in podobno sranje se vedno cist mimo. To kar nikoli po moje ne bom razumela je, kako lahko nekoga navdusuje, da neka stvar poči? Pa da je poleg tega se nevarno. VSAKO leto je po TV-ju, koliko nesrec je zaradi tega, pa slike POSLEDIC teh nesrec, ampak ne...folk se vedno rad poka...Sam kaj, da nekateri to dojamejo, sele ko se njim zgodi kaj podobnega....aja tocno, NJIM SE ITAAAAAAAK ne bo to nikoli zgodilo, ker oni pa znajo. ne ne, njim pa ne. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 petarde so BREZVEZE pa še uboge živalce so čist preč od tega pokanja... res nevem kwa je v tem, da tko radi mečejo te petarde.. res BREZVEZE al pa js nism normaln, ker me to nikol ni pritegnilo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Men ful niso všeč. Se jih v bistvu kar bojim, ker se mi je v otroštvu neki bed zgodilo. So fantje vrgli petardo v skupino punc, med katerimi sem bla, in ko je eksplodirala, me je zadela v nogo. Sm mela do živega rano. :xx!: In od takrat naprej se zmeraj stresem, ko zaslišim ta pok. Preveč so glasne in nasilne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ITak, da so moški tisti, ki pokajo petarde...saj ni poenta v tem !! Gre se za omejevanje oz. do prepreke, da bi to sploh delali...pa ne trobit tukaj neke neumnost...in kaj, če pokajo petarde "moški" ?? Zame so to DEBILI, kar nima nič veze s spolom ! KAj pa ženske, ki zapuščajo svoje otroke na ulici in zbežijo...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Štekaš zdaj...kje je poenta...ne se delit med spolom...ker tukaj ne dosežeš NIČ ! Bistvo je v samih nas (posameznikih) ! "Ženske" Podoben primer...da ja bo nekomu prišlo v tiste mini možgančke !? Kaj Krščani so vsi Pedofili...Muslimani so vsi Teroristi...itn. ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Uh, Santos še zdaleč nisem želela iz te teme naredit te vrste polemike.Moja izjava, da pirotehnična sredstva v 90% uporabljajo moški, je temeljila na dejstvu, da je članov lovske zveze Slov. 22 200, od tega je 159 žensk ( vir: statistika LZS in telefonski razgovor s pristojno osebo na sedežu v Lj.).Vsekakor se strinjam s teboj, da bi bila boljša delitev na pametne in neumne..... Prilagam obvestilo, ki sem ga lansko leto opazila v nekem naselju in je letos mene spodbudilo, da naredim nekaj podobnega.Moje bo sicer malo drugačno...... Veš, naveličala sem se, da se zaradi petard samo jezim, naredim pa nič.Torej letos bom storila nekaj konkretnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Uh, Santos še zdaleč nisem želela iz te teme naredit te vrste polemike.Moja izjava, da pirotehnična sredstva v 90% uporabljajo moški, je temeljila na dejstvu, da je članov lovske zveze Slov. 22 200, od tega je 159 žensk ( vir: statistika LZS in telefonski razgovor s pristojno osebo na sedežu v Lj.).Vsekakor se strinjam s teboj, da bi bila boljša delitev na pametne in neumne..... Prilagam obvestilo, ki sem ga lansko leto opazila v nekem naselju in je letos mene spodbudilo, da naredim nekaj podobnega.Moje bo sicer malo drugačno...... Veš, naveličala sem se, da se zaradi petard samo jezim, naredim pa nič.Torej letos bom storila nekaj konkretnega Enkratno ! p.s.pa si mi polepšala dan ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 To, da že en mesec pred prazniki naokoli pokajo kot nori je pa res višek od viškov........ :xx!: Bi bilo potrebno starše kaznovat, ker že malim pokovcom nakupijo petarde, ti pa potem veselo naokoli zažigavajo z njimi.....Potem, ko pa komu prst odtrga so pa uboščki, pa buci guci......Mislim, da v nas starših bi morala biti zavest, da otrokom tega ne kupujemo..... Zadnja leta se mi sploh zdi, da so v Sloveniji na veliko začeli pretiravati s tem pokanjem.....Včasih se mi zdi kot bi vladalo vojno stanje.....Potem je pa nekaterim (ponavadi odraslim) to še smešno. Plakate povsod.... samo se mi zdi, da ne bo veliko pomagalo. vem ja pokajo že mesec pred božičem.........če že naj pol naj takrat ko je novo leto pa še takrat to ni potrebno..............tut mojega mucka je za vsak božič tak strah.....se mi kr smili ko ga vsaka petarda tak prestraši........nevem kaj jih je tak fajn če tista petarda tak poči.......ne rečem pa ognjemet pa čeprav tut ta ni potreben............ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Če že more bit naj bo samo ognjemet pa po možnosti takšen "bolj tih". Ko pokanje petard nima smisla. Tisti delček sekunde, ko malo pokne in to naj bi ti prinesel nekakšno veselje ali zabavo. Boljša možnost je da vzameš kladivo in z njim udarjaš po kosu železa. Tako imaš zastojn pokanje in neomejeno veselje, ki se nikoli ne konča. Amapk rasno. Cel svet si prizadeva za mir no... torej bi tud lahko naprej začel pri petardah. Tko da bi jih preprosto ukinil. Ampak to se ne bo zgodil, dokler ne bo kakšnemu vnuku od vplivnega politika razneslo prste ... ja vem ja pa ne mi zdej z temi prsti težit no .. ampak dejstvo je da ja vsako leto kar nekaj hudih resnih poškodb, ki ostanejo človeku za vse življenje. In je to potem na koncu zabavo I don't thinkd so. Pa kot je že omenla robidica na koncu nastradajo še najbolj živali. ker jih to brezvezno pokanje čisto prestraši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Glih zdej jih eni mečejo pred blokom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.