Skoči na vsebino

Petarde

Irina

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Dobil na mail reklamo od ene spletne trgovine.

Ne bom napisal katere, nočem delat reklame.

Pirotehnična sredstva pošljejo tudi po pošti.

Nakup nad 10 000 SIT je brez poštnine... :eek:

Navali narode... :vragec: :vragec: :xx!: xrolleyesx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• 1 year later...
Osvežujem temo....in hkrati prosim vse ljubitelje petard, raket..itd....naj pomislijo, da z vsakim pokom prestrašijo otroka, žival....

ja res je....vsi moji sosšolci se hvalijo koliko pa kakšne petarde majo...

mislm halo?

kaj je zanimivega na tem da nekaj poči? xrolleyesx in te po možnosti poškoduje? :xx!:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Danes nisem mogla spat :eek:

Zdaj vem da *** ni pretiraval ko se je hvalil s svojimi novimi petardami. Sredi noči me je prebudil tak pok kot da bi počila bomba. Že mene je skoraj kap. Kar odneslo me je k kletki moje činčile, da sem preverila če je vse vredu z njim. :sori: Groza :sniky:

And the one who has her

Love is no more safe..."

....petarde??? xrolleyesx ma to je tko otrocje. :xx!: :xx!: :xx!: ..pravi moski mecemo rocne bombe :palec: :palec: :palec: x:o)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Petarde so mi kr neki, sem pa včasih, ko sem bil bolj mulo zelo užival v tem in skozi tako sliko gledam današnjo ' pokajočo' mladino.

So mi pa the best rakete in baterije.

Debata o zapravljanju denarja mi je pa tko, tko , mal ne tankem ledu. Itak vas večina sam govori o tem koliko se v napačno smer zapravlja x;)x

Brez podpisa

folk, jaz živim na fužinah...nimate pojma kako je že cel teden kle :xx!:

bogi moj rudi... xrolleyesx

itak se mi zdi pa to totalna bedarija

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

pokanje bi se ,vsaj, prepolovilo če bi moral vsak, ki pride na urgenco ker ga je, po lastni krivdi ali krivdi staršev, usekalo po prstih (ali kje drugje) priti kot samoplačnik.

Meni se zdi trapasto, da najprej bentim ob pokanju petard potem pa še plačujem, da idiota, ki to počne, zaflikajo.

Torej samoplačniška varianta.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

pokanje bi se ,vsaj, prepolovilo če bi moral vsak, ki pride na urgenco ker ga je, po lastni krivdi ali krivdi staršev, usekalo po prstih (ali kje drugje) priti kot samoplačnik.

Meni se zdi trapasto, da najprej bentim ob pokanju petard potem pa še plačujem, da idiota, ki to počne, zaflikajo.

Torej samoplačniška varianta.

:palec:

And the one who has her

Love is no more safe..."

ok bi se strinjal nek organiziran ognjemet ob polnoči ali ob kaki večji prireditvi, a to kar se sedaj dogaja je pa čisti teksas....sploh ni važn da je lepo, važn da so vsi na glavo in, da fejst seka...komaj se malo umiri pa že sosed z

"možnarjem" useka, da se cela bajta strese, pa sploh ni važn a j ob devetih zvečer al ob treh zjutraj, pač k se mu vzdigne.....pa tud vsa ostala golazen tu okrog...pes mi že kar v rikverc hod, vnučka in vnuček so zbegani sploh ne vedo več kdaj morjo spat in kdaj vstat....vse samo zato, k si eni duška dajejo...le zakaj...le kaj jim manjka v glav, da se na tak način izživljajo svoje nagone....kaj bi bilo, če drgač to neb blo prepovedan, saj b nas še pospravl...zraven se pa smejal....

če bi imel jaz kaj vpliva, bi še pred kadilskim zakonom sprejel popolno zakonsko prepoved uporabo petard in podobnega brezveznega izživljanja.......

tam gor piše da policaji ne naredijo nič....ja kaj pa bo nekaj policajev naredilo....predno bo enega popisal, jih bo že nekaj sto drugih petardo vrgl....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Mi nimamo nikol ognjemeta ali petard....

Naši "preljubi" sosedje so za novo leto nekam zginili...ko smo se doma okoli pol 4 spravil spat smo kar popadal v postelje in takoj zaspal. Ni ga vrag ob 4 pridejo sosedje in začnejo z ognjemetom ki je trajal okol pol ure če ne več xrolleyesx za znoret :V:

And the one who has her

Love is no more safe..."

Silvestrovala sem v središču pestolnice, pri Tromostovju. V glavnem smo šli, da vidimo, slikoviti in wauuuu.... ognjemet za 6000€

A glej ga zlomka. Itak je bilo v okolici Gradu bolj megleno, česar organizatorji šova niso upoštevali in prva raketa,

katero so spustili v zrak, je naredila dimno zaveso. Potem smo vsi buljili proti Gradu čakajoč na, vsaj kakšen svetlobno močnejši efekt pa ni bilo nič. Razen meglenega dimnega oblaka, ki se je obarval enkrat rdeče,drugič rumeno.... razočarani smo bili do

konca. No ja, takole je šel denar, dobesedno, v meglo.

Vzdušje je bilo sicer novoletno obarvano, vendar obupno. Paziti je bilo na glavo in noge, da o ušesih ne govorim.

Reševalna vozila so šibala sem in tja, prišla v gnečo, saj se nekateri, naliti do daske, niso umaknili niti reševalnemu vozilu.

Pokvarjena silvestrska noč. Vendar ni kaj, sama sem si kriva, kaj pa sem lezla v center Ljubljane namesto na Brdo, kjer

je običajno veliko lepše.

Srečno 2008 vsem skupaj! :palec: :palec: :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Preden pospravimo temo spet v kot za eno leto x:Dx povem še, da mene petarde sploh ne motijo, kar se pa ognjemeta tiče, pa če ne bi zraven pokalo in bobnelo, ne bi bilo tazga feelinga xnckrivx

Saj poka samo 3 dni v letu, pa takrat, ko so pravoslavci na vrsti in to je to. Na živce bi mi šlo le, če bi mi kdo vrgel petardo direkt k nogam, ali pa za ovratnik - recimo.

Sem šla letos domov iz Lj. okrog 3h in so eni mulci še metali petarde ravno v Gregorčičevi, ko sem šla s psi mimo in sem bila prijetno presenečena kako sta cool odreagirala, tamali je sicer nekaj lajal, tavelika pa sploh skoraj ni opazila. Bo že res, kot je rekel en veterinar na tV, da se psi bojijo, če začutijo, da je gospodarju neprijetno - no, ja :inocent: x:Dx

če bi imel jaz kaj vpliva, bi še pred kadilskim zakonom sprejel popolno zakonsko prepoved uporabo petard in podobnega brezveznega izživljanja.......

x:Dx Če bi pa jaz imela kaj vpliva, pa bi tudi dovolila kajenje samo 5 dni v letu x:px

• Lajkam 1
  • Buuuu 1
Support bacteria, they're the only culture some people have!

• 3 years later...
Petarde so out. Agresijo, veselje ipd, pametni ljudje sproščajo skozi bolj zdrave aktivnosti. Predvsem takšne, ki niso v škodo komu drugemu.

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Jst bi tiste k mečejo petarde poslal drugi dan čistit ceste, da začno malce misliti na tiste, ki morajo za njimi pospravljati.

To niso samo smetarji z vozili za čiščenje cest, temveč na primer tudi starejši ljudje, ali pa različni bolniki, ki jim je malce težje očistiti dvorišče polno ostankov petard.

• Lajkam 2
  • Buuuu 2

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...