mačky 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 70 če je 90??? Zeeeehhh... itak se je z avtom vozit dolgčas tk al tk, prelahko... Pol še pa tk počas... To je ful nevarno, ker lahk na cesti zaspiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 mene tud zanima kak bo ko se rumena luč na semaforjih ukine, ko že zdej tko blesav se furajo vsi.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Po drugi strani pa - če vozim hitreje od ostalih, pa se na prehitevalnem pasu znajde voznik, ki misli, da vozi 130km/h in da hitreje od njega (te hitrosti) tako ne sme peljati nihče, ha! Morda je to ameriški način razmišljanja, kaj vem. Dejstvo je, da je v prekršku, če se NE umakne. Zakon je tu jasen in v zakonu ne omenja, da se mu v primeru, ko vozilo za njim pelje z nedovoljeno hitrostjo, ni treba umakniti - če ga dohitijo hitrejša vozila. Še enkrat si preberi, kaj smo pisali...pisali smo, da prehitevaš kolono tovornjakov npr. s hitrostjo 140 km/h, zadaj pa se ti prilepi idiot, ki ga je pripičo več, začne blendati, da se mu umakni, ti pa imaš na desni tovornjake in po možnosti pred sabo še par avtomobilov, ki ravno tako vozijo po prehitevalnem pasu, ker enako kot ti prehitevajo kolono tovornjakov. In kam naj zdaj grem...se dvignem v zrak al kaj... Bedak za tabo pa blenda...ali pa je nenadzorovano, nervozno utripanje luči na njegovem avtu kak nov šport, pa ga še ne poznam? Kot že rečeno...dajmo se malo umirit, ne hitimo tako, ali pa pojdimo na pot malo prej, ne ravno zadnjo sekundo. Če te ne "porebe" cesta, te bo itak infarkt od nervoze Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 metuljček ja al pa tam k so izvozi da prpičiš je tud fajn par metrov nižje se s prehitevalnega na desni vozni pas dat... ko jih vidiš da se vključujejo gor, on zadaj pa nori... pizda so butast eni... sam tisto taco zna na gasu do konca držat, v glav pa vakum sicer piko je pa govoril o tistih k se po defoltu pelejo 130 po prehitevalnem, pa ti niti slučajno se ne spomnijo da bi se odstranil, bi se do pamtiveka tam cijazili..to pa se spet strinjam da človk znori... če ma plac na desnem pasu.. sej zakon je zdej kao 130 sam to je spet mal tko no... se ga more včasih tud mal prekoračit, ne pa zdej da ti en prpič 250, to pa mrzim.. pol pa čist mentalno bolan za tabo tud če prehitevaš recimo 160, neka taka "normalna" brzina in se mu umaknat še vseen ne moreš med tiste luknje med avti na desni ko se pa peljejo 110. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Še enkrat si preberi, kaj smo pisali...pisali smo, da prehitevaš kolono tovornjakov npr. s hitrostjo 140 km/h, zadaj pa se ti prilepi idiot, ... Kot že rečeno...dajmo se malo umirit, ne hitimo tako, ali pa pojdimo na pot malo prej, ne ravno zadnjo sekundo. Če te ne "porebe" cesta, te bo itak infarkt od nervoze Prej nisem nikjer nikogar repliciral in je vseeno, kaj ste pisali. Pa dajmo prav tole pogledati malo pod šoferskim drobnogledom. Moje izkušnje: večina, ki dohiti kolono tovornjakov, prehiti prvega, potem malo naprej (v resnici pa ni samo malo naprej) vidi nov tovornjak, jasno, je že v prehitevanju kolone, kenede, pa tak manever nazaj na desno, bi bil prenahitro, pa kako se potem vključiš nazaj, če ni več zaleta... evo kaj ti bom rekel - to so tisti, ki nimajo časa čakat malo na desnem pasu med enim in drugim tovornjakom, predvsdem pa tega ne znajo! Ne znajo se umakniti, ker je to preveč za njihovo znanje manevriranja! Ampak kaj potem počnejo ves čas na levem pasu? Jasno, ker hitreje od njih ne sme voziti nihče... :xx!: Da ne bo pomote - nič nisem pisal o onih drugih, kaj vse počnejo in počnemo zadaj. Recimo obvoznica je tipičen primer. Nihče noče z levega pasu, pa čeprav vozi 120km/h v sektorjih, ki ne gredo skozi mesto in kjer je omejitev 130km/h, ne pa 100km/h. Popravljeno 18. januar 2005 -> Piko Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 To je tipicen primer, res - na obvoznici ni 130, pac pa 100 (oz. morda po novem 110). A to veste sploh?Kjer je modra oznaka, je avtomobilska cesta - 100.Kjer je zelena, je avtocesta - 130. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Na mestih, kjer se vključujejo nova vozila, in je promet na desnem voznem pasu gost, se spodobi, da se jim "umakneš" na prehitevalni pas, pa naj zadaj norijo in pizdijo, kolikor hočejo. Nič nenavadnega ne bo, če bo to storil recimo tovornjak, če bo ocenil, da ima na prehitevalnem prostor, kolona vklučujočih pa bi morala zaradi njega kar ustaviti na uvozu. Mushi, če si mislila na to, s strinjam. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Vemo Pa po obvoznici skoraj nikoli ne vozimo 100, temveč tudi 130. Pa še to je za nekatere prepočasi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je tipicen primer, res - na obvoznici ni 130, pac pa 100 (oz. morda po novem 110).Ni na vsej obvoznici omejitev 100 (modra tabla). Ko pripelješ z viškega konca, je en kos še avtocestna oznaka, skoraj do Podutika, na primer. Veš da taisti vozijo povsod 120km/h, tudi kasneje na obvoznici? Mislim, da je tudi vzhodni in južni del ringa avtocestni, ampak to po spominu, ker redko vozim tam. Ampak pozor! Tam so omejitve pa v predorih. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 Jaz ne vozim 100, Sati - samo VEM, da je taka omejitev. vecx se mi zgodi tole - da grem 140 in se mi noce umaknit.nekoc je vozil pred mano nemski bemvl, po dolenjski avtocesti, 120 po levem pasu, ker je dezevalo.No, NI se mi hotel umaknit.Najbrz je PRESODIL, da je varneje zarad dezja.OK, sam spokaj se dol z levega pasu, pa zase presojaj.Jaz vozim hitreje, PREHITEVAM - po prehitevalnem pasu, torej ne razglabljamo o tem, kaj in kako, ne presoja en voznik za vse.Spokaj se torej dol...Ni se spokal, vozil je pred mano vec km, da sem mu potem blendala (to sem prvic naredila, sicer kar stoicno prenasam, ker vidim, da je oni pussy in da bo torej sam slabse, ce bom kaj zganjala, no a tu sem pa pop****). Torej - ti zase presojaj, ce si prehitel, se spokaj nazaj na desni pas.Kapsi pa bodo MENE pol ustavil, torej se ti z mano ne obremenjuj. *p.s. Piko, citiral si samo tistole - ze jaz pa pravim, da kjer je modri in kjer je zelen, torej nisem rekla po VSEJ. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ene skrbi, kako bo brez utripajoče zelene luči. Nekdo je napisal, kako bo, ko ne bo več runeme. Mene je vedno motilo, da imajo različni semaforji različno nastavljeno, kolikokrat utripne zelena. Frekvenca prometa pa se je že toliko povečala, da se je nesmotrno ustaviti ob v rumeni, samo zato, ker je utripala zelena.Ne vem, kaj ste mislili "brez rumene", ker ne poznam predvidenih novosti. Italijanom na primer iz rdeče preklopi direktno v zeleno. Kaj ti bo zelena. Pripravljen moraš biti v vsakem primeru. Ali ne smeš peljati (rdeča) ali pa smeš (zelena) rumena je za tiste, ki za volanom še kvačkajo. Promet danes potrebuje več naše zbranosti, kot včasih. Če na cesti onegavi kak šofer, pa se izkaže, da je to star gospod, sam pa sem bil zaradi njega malo nervozen, ga v mislih prosim za odpuščanje... saj tudi on mora kam priti! Je pa problem, ko popoldanski folk vozi raztreseno, utrujeni iz služb, a že z domačimi skrbmi, pa še polna luna zraven... Včasih si mislim, da imajo pravico voziti, kakor želijo. Drugič pomislim, da bi pa morali med vožnjo vso pozornost posvetiti šofiranju. Kaj vem. Tako imam tameljno načelo - tudi če vozim počasi itd., vozim tako, da sem drugim čim manj v napoto. P.S. Marsa, vem, sem napisal za vsak slučaj, ker sem opazil, da se mi je zapisalo malo dvoumno. P.P.S. Ker smo že govorili o velikih črnih avtomobilskih mrcinah na cestah, ki... pa da ti kaj naredijo na cesti... tistih mladcev bi se pazil tudi drugje, ne samo na cesti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 Ja, spalci na semaforju!!!!!!!!!In tole!! :OO!: - gas (mene je instr. ucil, prva druga tretja) pa BREMZA!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekoc je vozil pred mano nemski bemvl, po dolenjski avtocesti, 120 po levem pasu, ker je dezevalo.Hehe, za take pravim, da so prav toliko nemci, kot jaz bosanec... po moje se je peljal kući.Opozoril bi na to, da jih v dežju veliko rado vozi po prehitevalnem, ker tam ni kolesnic od tovornjakov in je aquaplaning manjši oz. manj verjeten. Ampak to je njihov problem. Tvoja vozniška načela so zdrava! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, spalci na semaforju!!!!!!!!!In tole!! :OO!: - gas (mene je instr. ucil, prva druga tretja) pa BREMZA!!!!! Meni je intruktor potegnil za ročni gas (fičko), ker nisem potegnil od enega do drugega križišča. In je vlekel in vlekel, sva letela (tak sem imel občutek) in na koncu mi dovolil - šele sedaj smeš zavirati. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 (*razen da se prevec pi****). Ja, saj stekam to, sam to je tako kot ce bi zapeljal na nasprotni pas, ker bi lezala crknjena macka na tvojem pasu.To se dogaja.Ne mroes kar ustavit, povozit jo, pa ceprav ze mrtvo in 5x povozeno, je tezko..Potem raqvnas skladno z moznostmi.Tam pa tudi - ce si sam, OK, vozakaj lepo tam (pa se to je vprasljivo, kajti nekdo ce pripichi, racuna, da gres vsaj 130 od zadaj, ko te vidi v daljavi na prehitevalnem), no a spokaj se dol, ko ti je oni tik za ritjo, CE JE ta moznost (tedaj je bila, je bilo malo vozil, ne tip je prav nagajal, trapast se mu je zdelo, da bi sla jaz s fiesto hitrejs kot on z bemvlnom, ampak on si pa ni upal hitreje, torej njegova stvar). Mescha se mi skratka, voznja je zdaj TOTALNO MANJSI uzitek. Sam ena polzeva zatikajoca zblojena kolona. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 Haha Piko!! Sam mal tumach v bistvu... In TO: INSTRUKTORJI!!!!!!!!!!!!!!!!!! A je lohk ze kar vsak al kaj? :xx!: Vidim avtosolo, zavija levo, stoji sredi ceste in ne na levi strani, instruktor pa nic. Zavija levo, je cist v zacetku krizisca (namesto da bi sel cimbolj not), instuktor tam mirno not sedi in gleda. beda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 ja mene full motjo uni ko spijo pred semaforjem, če že zelena gori, po drugi strani pa me zanima kdo se bo pol res ustavu ko bo rdeča in to ustavil takoj? Speljat se pa tak nikol ne bojo naučil ko kr okrog bulijo, če si pred semaforjem pa bulji čez 5 sekund tisti semafor ZABOGA, sej prbližn maš feeling kdaj bo, ne pa da pol un ta prvi spele čez 15 sekund pizda, pa mu še vmes avto crkne, ko je imel prestavo v tretji.. pol je pa spet rdeča kmal, pa se človk nikamor ne prestav 20 minut zarad takih nesposobnih cincačev.. zijal, debilov. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 Aja - ko smo ravno pri temle - spet so bile ene hude nesrece, spet na stajerskem koncu (mensezdi da med vikendom). Totalna klofuta je ves promet ki se zdaj dogaja - za ta novi zakon. V tolk kratkem casu ne vem kolk ze mrtvih!!!! Idiotsko.So kaj pripravili?Predtem uredili?Natisnili brezplacno publikacijo za vse, ki se udelezujejo prometa, torej TUDI ZA PESCE? Ne, nic od tega.Postali so inkasanti samo, po moznosti zaposlili vec ljudi in ustanovili ene par komisij in podkomisij za vsak slucaj. :xx!: Jaz menim, da je vse tole POD KRITIKO.Niso me preprical, skratka. p.s. Mushi, prej tvojega posta se ni bilo, pa je se bolj iz kontexta zdaj, a nic ne de, to sem imela nujno za povedat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Stajerci so norci...Jz bl mal vozm, tk da nism tuki zravn Ampak vecina norcev ma registrsko CE. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Res se mi zdi, da novi zakon povzroča samo še večjo zmedo. Brezobzirneži itak še naprej divjajo, telefonirajo, izsiljujejo in sploh ogrožajo promet. Povečalo pa se je število nesigurnih, ki ne obvladajo predpisov in zato vozijo "ziheraško", kar pa največkrat pomeni oviranje tekočega prometa.Zato bi rekla, da se je z uvedbo novega zakona varnost prometa kvečjemu zmanjšala, ne pa povečala. Avtošole so pa itak poglavje zase. Očitno jim je glavni cilj čim bolj izmolzti kandidata in nabiti čim večje število ur (zakon jih pri tem še podpira), glede ozaveščanja bodočih voznikov pa naredijo bore malo. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 Nanatncno tako je, kot pravis, Coccinelle - oni brezobzirni so taki kot so, ker to je pac tako, promet je vse, kultura, pristop, vse, no in pussyji pa so jasno se vecji in neznalci zavirajo promet.Kaj je OSNOVNO - preden te sploh spustijo za volan?POZNAVANJE PREDPISOV. In kaj?Bos posameznega lovil okol, pa ga v avtosole posiljal?To bi se moral folk sam sproti izobrazevat - kot zna vecina folka uporabljat mobi in net... samo da tu nic ne trpi (razen denarnice, ko kdo skoraj pomotoma kaj naroci ), ce uporabljajo tudi tisti, ki pojma nimajo.Ni pa tako v prometu.Torej, zastarelo in torej KAKORKOLI NEPOPOLNO znanje (+ poznavanje prepdisov) ni dovolj.Kaj pa zdaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Včeri sem doživel neki kar sploh prvič.... nekdo je vozil po omejitvah pri cestninski postaji... bila je neka bela mazda LJ registracija, hja ampak bil sem ponosen da nisem sam in sem se potrudil in še js vozil tam po omejitvah pr tistih 100, ...... 80......... 60........ 40....... gas vum vum 140 hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ja, kar sam opažam po cestah - avtošole so povečini en velk podn! Nihšče nima interesa, da bi bile boljše. P.S. Drugače pa El Nino, slej ko prej bodo spet kaki radarčki na cestninskih postajah. Vedno gledam, da so moje v tistih koncih prekoračitve minimalne.Omejitev na ABC 40km/h striktno ne upoštevam, ker je narisana samo na cesti, znaka pa ni, in nisem prepričan, če sploh formalno velja! Mislim pa, da mimo senzorja vozim približno toliko. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 Jaz omejitve na cestninski upostevam, odkar sem enkrat tako pripichila na mastni cesti v cestninsko, da sem se komaj ustavila, da je kar reklo iik, iiik, njiiik, zvrrrm, da je oni rekel - KAJ JE BILO PA TOLE ZDAJ? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 aja ne, jaz se moram ustavit, nimam abc, tam bi ša tud jaz lahko (bi zmogla ) peljat 70 - no pa tud vec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.