Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Ej, ja, takele situacije, tega ja tud ful!! Da te kdo nadzvocno prehiti, kao pocasne, a pol ti direkt pred faco zabremza!!! :xx!: ma za znort, no! Mushi, saj men tud ne, to sem se pa hecala, 18 ce bi vozil pred mano kdo, bi pa vi vsi ze vedeli, po mojem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Marsa vse je možn.. se ti bo pa jutr.. upam da ne.. hehe.. evo tole contesa, ne štekam debile, ma sej dober da ma the best avto ampak če ga fura kreten, pa da bi te s ceste zabrisu sam da on gre skoz.. to mene pogreje ko pol tule kdo piše da se mu je treba umaknt, sej normalnim ni v interesu da ga en tak svet od udzad pa ne vem kaj, pa ni prijetno furat ko maš enga skor v riti, sej nisem peder madona! Sem pa normaln človk in se umaknem ko se lahko, ne spadam med one, ko se bi kr 110 peljal po levi skoz, prehitevam tam do 160 tud, čeprav zdej sem nekje maksimalno na 140 sem rekla da bom pridna pa pet minut gor al dol, ampak uni kreteni z 200 in pol kr neki teži.. ma sej ga prekolnem pa da bi ga s ceste ko bo le možn zabrisal, če je tak samomorilc pa naj crkne.. al pa naj ne crkne kar bo še hujš/boljš.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Ja, se men gre na zivce kdo tik za ritjo, pa nimam glih blazne varnostne, samo ta je cist drugacna v mestu, jaz imam cist OK varnostno, ugotavljam, no hocem reci, da je nekaj drugega, ce ti kdo zivcno tisci zadaj, ko ti prehitevas 140 ali 145 po levem pasu na avtocesti, kot pa, ce zavijas levo s celovske, ko se lohk zvrstijo trije, pa ti oni tam drzi 20 m varnostne, halo - a sam on naj pride skoz al kaj?Pa moti me, da gre kar ne vem kdaj ze na prehitevalnega in se ne umakne, ampak si splanira neko linijo, ki se je moramo pol se drugi vsi tocno po njem drzat al kaj!Z drugimi besedami - folk nima kulture, nikjer oz. tolk pac kot povsod - kot je nimajo v trgovini, ko se grebejo v vrsti, se vrinejo, te s komolcem v rebro sunejo pa kaj siknejo pa tak... pa po nogah ti hodijo, pa se zaletavajo pa tko.Pac, ljudje... :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 In če smo že pri prilimkih in blendanju ... ko se meni tak tip (ali tipica ) obesi na ta zadnjo npr. pri prehitevanju tovornjakov in nimaš kam, začnem vozit bolj počasi. Če nimam jaz kam, tudi on nima, pa naj potem lepo šizi zadaj, pa blenda... boli me briga. Sam si je kriv, kaj pa mi je blendal Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... pa naj potem lepo šizi zadaj, pa blenda... boli me briga. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moras, ja ! Kaj ima veze, ce se ti peljes 140...a si ti policaj ali kaj, da bos njemu odrejela, da se ne sme peljati vec kot ti (pa ceprav se ze ti peljes 10 nad dovoljeno). Si pa cudna Pa da ne bos osamljena v svojem (zmotnem) prepricanju - taksnih "biserov", kot si ti, je na cesti vse polno P.S.Ko si ze omenila prehitevanje, sem se na nekaj spomnil: dostikrat se zgodi, da koga prehitis, ker pac vozi pocasneje, kot bi ti.In potem te hoce ta prehiteti nazaj za vsako ceno(in te prehiti- vsaj jaz mu dam to veselje, najmanj si zelim za ritjo neuravnovesenega voznika).Kot da si mu storil ne vem kaj zalega.Ma ne vem no..da bi clovek osebno jemal to, ce te kdo prehiti...hvala bogu, ce te nekdo ovira, ga prehitis, ce ti nekoga oviras, pa prehiti on tebe.Nekateri pa to jemljejo osebno, kod da si mu .. Kroko... u rt se zalet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Heh zanč sem se enkrat omejitev držal.... pri cestninski postaji lepo u easy zapeljem desno na abc... si mislim uu fino pol pa krnaenkrat en začne neki blendat... hehe to je čist nemogoče pismu zej me je prav strah kdaj me bo keri policaj se naštimal tam pred cestninsko k grem itak zmeri 40% prehitro Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kroko... u rt se zalet... A imas tako veliko ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Pa ne v mojo. V svojo Enkrat je en hepan prletu ziher s 140 na cesti, kjer je bila omejitev 90. Kakšen km čez sem tudi sama vozila, ker je odcep raven in zelo dobro pregleden. On pa prehiteva vse po vrsti... Ampak - o.k., če mu nihče ne gre nasproti in je prehitevanje varno, potem razumem. Ampak je precenil moč svojega avtomobila (predvsem pa svoje) in če ne bi orng zabremzala, bi počlo tako, da bi nas iz avtomobilov rezali. Tisti, ki je vozil za mano, je skoraj počil vame, kriva bi, jasno, bila jaz...Prehitevač se pa not uštuli, počaka, da gre nasproti vozeč avtomobil mimo, potem pa, brez kančka slabe vesti, prehiteva dalje....kreten jedni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Slišal sem že za zgodbo:- se mi je nalimal avto zadaj,- pa sem avtomatično potegnil hitreje- pole so pa kasirali... + če se vam kdo nalima zadaj, nikar vas naj ne spravi ob živce, četudi niso policaji!+ in koliko jih ima vključeno vse 4 utripalke, ko vozi vzvratno; prihranek 10.000 sit? Mene še zanima, če so komu že pomagale registrske številke, da je prepoznal radariste? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>+ in koliko jih ima vključeno vse 4 utripalke, ko vozi vzvratno; prihranek 10.000 sit? jaz jih imam recimo. Mene zanima, če so komu že pomagale registrske številke, da je prepoznal radariste? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 vse štiri pri rikvercanju hihi tole bo pa treba prakticirat že tko me skubijo po malem kot kakšnega petelinčka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Če mene kdo vpraša, bomo vsi pomrli na cestah! Vsakodnevno slišim na radiu, da kakšen norec po avtocesti vozi v napačno smer, itd.Ne moreš verjet!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Vsakodnevno slišim na radiu, da kakšen norec po avtocesti vozi v napačno smer, itd...Kot Mujo, ki med vožnjo po angleški cesti sliši v prometnih informacijah: "Pazite, en norec vozi po nasprotnem voznem pasu!" Mujo pa sam pri sebi: "Ne samo jedan, na stotine!" Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne v mojo. V svojo ....Tisti, ki je vozil za mano, je skoraj počil vame, kriva bi, jasno, bila jaz...Prehitevač se pa not uštuli, počaka, da gre nasproti vozeč avtomobil mimo, potem pa, brez kančka slabe vesti, prehiteva dalje....kreten jedni Ne bi bla kriva ti, ampak on za tabo...VARNOSTNA RAZDALJA Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Če me ne bi z žličko pobirali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 YES, TRUE Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Še en link na Zakon o... Baje bodo eni poslanci vložili predlog za amandma k zakonu, da se na cestah, ki so označena kot "Vinska cesta", ne sme delati alkotestov... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2005 ... sem glih danes hotla osvezit tole, pa ste vi, Piko mensezdi. Kolnem... groza... polzje vozimo, 40 po celovski, mescha se mi cist. seveda pa se vedno videvam vse kar prej - skarjice, modeli v sedemkah delajo guzvo v levem zavoju, hkrati telefonarijo po mobijih... :\\\In tako dalje... ... naenkrat so sami starejsi na cestah in vsi vozijo 40, 50 - ne glede na to, kje smo in torej, kolk je omejitev. meschee'. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Marsa to je tisto blesavo!Nihče nima pojma, kakšni so predpisi o omejitvah, vsi vozijo z rezervo.Telefon v roki pa je zakon. Da bi jim ušel en sam klic, se raje ubijejo! Žal ne samo v frazi...Priznam, sem šel gledat zakon in se čudim - a tudi tega se ne sme, a to se mora ipd. Mislim, da bo efekt naslednji (kot vsakič): čez nekaj časa, ko se ne bo nič posebnega zgodilo, s temi šoferji, bodo začeli voziti po starem. Eh, nekdo je omenil, kako vozijo pri nas avstrijci, češ tu, kjer so drugačne kazni, pa ne spoštujejo predpisov... po moje so to gasterbajterji, ki se z avstrijskimi registrskimi tablicami skozi Slo vozijo v tople južne kraje. Če je kdo vozil že po recimo Dunaju - tam vsi poteeeegnejo ob zeleni, gasa do daske, ampak do omejitve. Dinamična vožnja! Tam nihče ne trobi, a tudi nihče ne spi za volanom. Moje izkušnje s kontrolorji hitrosti v Avstriji - seveda sem vozil precej po omejitvah, bistveno bolj kot pri nas. Po drugi strani pa sem se sprijaznil, da je tam na splošno red in nisem imel potrebe, da bi se na njihovih cestah šel Kekca. Recimo, tudi po italijanskih avtocestah ne bom gonil do konca. Tudi tam večina ne prekoračuje hitrosti za bistveno več, kot je dovoljeno.Kaj pa hrvaške ceste? Z njihovimi policaji ne bi imel rad opravka... Po drugi strani pa - če vozim hitreje od ostalih, pa se na prehitevalnem pasu znajde voznik, ki misli, da vozi 130km/h in da hitreje od njega (te hitrosti) tako ne sme peljati nihče, ha! Morda je to ameriški način razmišljanja, kaj vem. Dejstvo je, da je v prekršku, če se NE umakne. Zakon je tu jasen in v zakonu ne omenja, da se mu v primeru, ko vozilo za njim pelje z nedovoljeno hitrostjo, ni treba umakniti - če ga dohitijo hitrejša vozila. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Poden res, folk sploh ne pozna predpisov, potem pa kar neki približno in seveda - narobe x!x :xx!: Kaj pa mislite o ukinitvi zelene utripajoče luči? To naj bi se sicer zgodilo v naslednjem letu, imam pa občutek, da bodo vsaj v začetku imeli kleparji (in servisi) kar veliko dela Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 OK da vozijo po omejitvah, zdej ko je tak zakon bi še razumela, da pa vozijo pod omejitvami, to je pa že mal too much... 70 se vozit po cesti, pa dej zeeeeehhh, v ovinkih pa 40, Še bolj nevarno se je vozit, ker morem kr naprej prehitevat, pa še žmiguc mi ne dela, pa ko se en vozi 40 v ovinku, me ma da bi ga kr na slepo prehitela, to menda ni dobr... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kaj pa greš z neizpravnim avtomobilom na cesto? Pol maš pa enega, ki zavija na desno brez smerokaza, ti pa v njega....Ali pa stop luči....dela samo ena, ti pa ugibaj, kaj bi on rad.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Aja, dela mi, če na bremzo stisnem hkrati... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kam se pa pravzaprav vsem mudi? Saj lahko vmes poješ, žvižgaš, kolneš,....ali pa razmišljaš kaj produktivnega. Če je omejitev 70...ali voziš 65 ali 75? Majhna verjetnost je,da boš glih na 70 celih 5o km... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.