Skoči na vsebino

minimalne plače

izgubljen

Recommended Posts

Ja, sam odvisno kaj vse lohk damo pod uradnik.... x;)x

Ja, sicer pa je to dejstvo, težko, kao "manjvredno" delo- zato pomanjkanje, se vedno boljše plača.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Ja, saj.....štekam.

Ja, sam me tud zanima a se folk dejansko sploh kje resno pozanima al pa jih kdo konkretno seznanja s poklici, ki so bolj iskani in redki, ko se odločajo za izobraževanje.

K. Čapek

Ja. S tem, da za pravnike je frka, ker so pri ustanavljanju faksa računal na mb-gospodarstvo, ki je šlo k :vragec: ......in kjer bi se naj zaposlilo veliko pravnikov. Zato je tudi kao bolj na gospodarskem pravu temelječ faks. Kar pa v bistvu po mojem ni tolk zlo izrazito in sedaj je tudi dobro da ni. Ne vem...... je pa res, da v tej konkurenci potem pride razen ocen, uspeha študija do izraza tud želja, vztrajnost, iznajdljivost, zagnanost. V bistvu morš nekje prit "not", četud za ful mali keš, tako spoznaš zadevo in ljudi, pol pa če si dovolj dober stvar zalaufa počas.....

K. Čapek

Evo, sm offset tiskar po poklicu z prakso in nekaj letnimi izkusnjami.

sam skoda k mi ni cel dan na nogah stat x;)x :o|o:

sicer ap da, cist fajni poklic!

pr privatniku je treba ponavad pac nadure delat x;)x

pr drzavnih firmah ali znanih firmah, pa takrat ko sem se 'tiskal' niso ble kej velke place. morda je zdaj drugace?? :inocent:

---------

<{POST_SNAPBACK}>No, uradnik je verjetno mišljeno zaposlen v javni upravi, po moje s V.  ali VI. stopnjo izobrazbe, nima veze, hotel sem pudarit pojmovanje....

Tiskar niti ni težek poklic, ga precej dobro poznam, je pa deficitaren, tudi zaradi tega , ker je ena in edina šola v Ljubljani, pa po moje pol folka sploh ne ve da ta poklic obstaja in kako zgleda.. Danes je tehnologija na takem nivoju, da 90% dela opravi mehatronično voden stroj...

Večina (boljših) tiskarn sama izobražuje in izšola kader.

No, pa smo že pri našem šolstvu :xx!:

• 7 months later...
  • 2 weeks later...

Ej kolk keša bi pa mogl VI met, da bi tko ok žvel?

jaz popolnoma verjamem, da je enmu 300jurčkou premal enmu pa čist dost...

enkrat mi je ena ful dobro povedala kolk bi blo njej dost. pou ure je govorila kaj vse bi mogla (želela) met, da bi ji blo dost...

pa to so ble tale osnovne stvari, tipo t'dražji jogurt (ne vem zdej ker je to biu), t'dobre papirnate brisačke u kuhni, vedno "verters" bonboni...male podrobnosti...kaj vse bi blo drugač...

mam pa eno prjatlco k sva enkrat prou megastično zasanjale kaj bi, če bi ful keša duble. čist sva se odklople...adrenalin pa to

x:Dx x:Dx x:Dx

nč...to je to

:$$: :$$: :$$:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Mana... živiš pri starših, si ne plačuješ sama svojih računov...?

Faak... valjda ne gre za tabolše jogurte, pa za tabolše bonbone... čeprav, ja, valjda, denar JE pomemben... pa ne gre za neke bajne vsote, da se razumemo...

Pomemben je toliko, da se tega zaveš, ko nimaš kaj v lonec dat... in mislim, da 145.000 sit ni velika plača, celo je tista nekak osnovna, minimalna, da pomislim pa, kako nekateri preživijo s pol manjšo, mi gre pa srh... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Živijo, Majica! xrosex

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hello, devičica... lepa ikonca...čeprav sem morala najprej razvozlat, kje je kaj in kaj je kje... x:)x

Pa ti, že maš plačo? :inocent:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx Delam na tem, ja. x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Dela se sam za denar... x:Dx :vragec: torej, ja...plača stiže... :palec:

...sstane...maš prevelike zahteve... :xx!:

x;)x x:Dx x:Dx

Hm...ne, ne živim pri starših majica...zakaj?

sem pa tut jaz relativno brez keša ja...

sam kaj ko pa je to tko relativno

145jurčkou...za samskega še gre,,,za družino bl švoh

dost je tut tazga folka k vleče socialke pol pa na črno dela, ne...

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...