Skoči na vsebino

Intuicija

tomaz

Recommended Posts

Naredim tisto kar čutim, kar mi pravi nekaj notri, ne upoštevam svoje možganske celice

Janja, kako pa locis tisto nekaj noter od mozganskih celic? ko ocenjujem lastno situacijo sem pogosto prevec pristranska in potem tezko razberem pravo intuicijo od zelje

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 201
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tako, vse stiri (4) teme INTUICIJA so zdruzene v tejle.

To boste opazili samo pri prvih dveh postih; ker gre v obeh primerih za zacetna posta, za glavo sporocila, sta se avtomaticno nanizala drug za drugim, kljub temu da casovno tako ni ustrezno.

Vendar je pregledno, sploh pa zdaj, ko sem tako popravila in resila, da je vse tekoce. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Naredim tisto kar čutim, kar mi pravi nekaj notri, ne upoštevam svoje možganske celice

Janja, kako pa locis tisto nekaj noter od mozganskih celic? ko ocenjujem lastno situacijo sem pogosto prevec pristranska in potem tezko razberem pravo intuicijo od zelje

Hm, izgleda da sem tako nekak narejena, da gre tole z intuicijo nekako tekoče... V bistvu se sploh ne vidim več, da se za karkoli odločam, ampak enostavno naredim to kar čutim. Nikoli npr. ne tehtam, kaj je lahko plus če tako naredim in kaj če drugače. Pri sebi bi za možganske celice rekla, da so v akciji takrat, ko bi eno situacijo ocenjevala in opazovala z večih zornih kotov, pa se potem odločila za nekaj. PO tehtnem ali pa vsaj po premisleku.

Sem nehala tehtai, ne vidim zase smisla v tem, glavno mi je, da izpolnjujem sebe, to se pa takoj začuti, čim tehtaš že razmišljaš o posledicah, kaj če, pa kaj kdo drug misli, potem je pa že itak pol rezultata zame pokvarjenega.

Meni tole funkcionira, mogoče ne pri vseh, še posebej če se ocenjuje človek za takega, da se hitro za nekaj navduši, potem pa se mu zdi dejanje zaletavost in obžaluje.

Marsa x:)x :palec: za združitev x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 2 weeks later...
Včeraj me je moja intuicija rešila zadrege, ki bi brez dvoma nastala, če jo ne bi predvidela v določeni situaciji. :palec: Je pa res, da te potem ljudje, ki jo nimajo tako močno razvito gledajo malo postrani in si mislijo-magic! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

1.Preberi knjigo

2.Prihrani denar

3.Obnovi garderobo x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ko imaš ta paket imaš vse! :palec: Vidiš, da moja intuicija dela! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Dej ne heci se, no! x:o)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Pamet - vedenje v zavednem

Intuicija - vedenje v nezavednem

Zavedno proti nezavednem je pa kot vrh ledene gore...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Sstane mogoče bi dodal prihranjen denar! x;)x

HONORE DE BALZAC

• 2 years later...

Pozdrav vsem,

Imam zelo razvito intuicijo (pa kakor hocete reci angelski glas ali nekaj paranormalnega) ampak zelo veliko stvari cutim, najbolj za druge....ce mi tujec pristopi in mi rece za svoje probleme mu bom znala pomagati ampak.....zase pa uf, mi velikokrat ne gre. saj zase cutim dosti stvari ampak to mora biti nekaj kar ni povezano z nobenim custvo, strah, neuroza,lastne zelje in potrebe ali kaj podobnega, kar je vcasih zelo tezko.

mene zanima kako bi jaz lahko ta onesnazevalna custva izlocila da bi zacutila oz.vedela da je to kar mislim ali cutim intuicija, ne pa moje zelje.

pa prosim, ne mi o meditacijah ker sem probala in mi ne gre......hvala

Jah spoznaj se xDDx , poslusaj se kaj si govoris in kaj mislis, ker tudi ena tvoja dejavnost ne bo sla cez brez besede ali misli,najbolj pogosto misli skozi besedo. Ce si pozoren slisis cele stvake, ki jih sekundo dve kasneje izgovoris....in ko bos dosegla doloceno stopnjo notranje tisine, bo lazje, druge ideje pa nimam. Pac zgleda, da se vedno prevec vplivas sama nase :8):
Brez podpisa

Pri meni je tko, da mam pri seb počiščen,..., čeprav če sem odkrita imam lastnosti, ki jih drugi ne marajo,... meni pa tudi niso ravno v korist,... ampak so mi po drugi strani kr v redu,....

Mam pa ta problem, da začutim druge ljudi in pol se njihovega "vpliva" občutka ne morem več znebiti. Seveda me tisti, ki so mi všeč nikoli ne motijo, nasprotno, kadar jih tako močno čutim se včasih počutim boljše, za razliko od tistih, ki jih "ne maram", hočem reči ne maram, da vplivajo name pa jih vseeno vidim v svojem polju. Takrat se zame začne pekel,...

In spet bo treba obiskati bioenergetike,.... ali dobiti nasvet od ljudi, ki vedo kako in zakaj,... ker če povem po pravici tu vsi šarlatani odpadejo, pa tudi tisti, ki nimajo 6+ čuta.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Tko da res ne vem kaj sploh delam tle,....

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Pozdrav vsem,

Imam zelo razvito intuicijo (pa kakor hocete reci angelski glas ali nekaj paranormalnega) ampak zelo veliko stvari cutim, najbolj za druge....ce mi tujec pristopi in mi rece za svoje probleme mu bom znala pomagati ampak.....zase pa uf, mi velikokrat ne gre. saj zase cutim dosti stvari ampak to mora biti nekaj kar ni povezano z nobenim custvo, strah, neuroza,lastne zelje in potrebe ali kaj podobnega, kar je vcasih zelo tezko.

mene zanima kako bi jaz lahko ta onesnazevalna custva izlocila da bi zacutila oz.vedela da je to kar mislim ali cutim intuicija, ne pa moje zelje.

Če ti ni do meditacije, lahko svoje delovanje vedno posvetiš Najvišjem, Bogu oziroma kakorkoli mu ti praviš. Če je prošnja naslovljena nanj iskrena, bo vodstvo zagotovo sledilo. Bodi neomajna in Ga dnevno prosi naj ti pokaže pot in obvaruje pred zapletanjem v nižje ravni. Povej mu, da sprejemaš samo najvišje. Za to je potrebna predanost in čim močnejše je hrepenenje, prej se to manifestira v našem življenju. To je pač en način, ki se mi zdi precej enostaven.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Ga dnevno prosi

Zakaj dnevno? Če imaš trdno vero in zaupanje je odveč vsak dan jodlat molitve in prošnje.

Ta tvoj stavek prav lepo pokaže, zakaj ti ne gre.

Meditacija ni dejavnost.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...