Skoči na vsebino

Napoved za 1. teden 2005

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Selene' date='4. Jan 2005 ob 11:12'][post="350596"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]padec na rit je boleč... samo tisto rahla evforija, pa ne bi bila slabo xsrcx
hvala za napoved :palec:[/quote]

prepozno me že boli trtica... :vragec: xcivx :O: :V:

Da ne boš rekla Marsa, da nič ne čitaam, evo pofočk x;)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

[quote name='lia' date='4. Jan 2005 ob 13:33'][post="350706"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]prepozno me že boli trtica... :vragec:  xcivx  :O:  :V:[/quote] x:Dx :palec:

:palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj je bil cajt, da sem prišla s tistega grabna ven xcivx ...so boljši planetarni vplivi zdej... x^x x;)x ...vsaj do naslednje runde x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O,Marsa,coolska napoved! :palec: x:px x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Mah ti, Contesa, ko si sco in znas iz vsake danosti, situacije, okoliscine... potegnit zadeve zase, dobro... ;) x^x

No saj se se tud tu ponavljam, to ti skoz govorim namrec. ;) :D :)

:palec:

Me veseli, da si dobre in poskocne in da si TI skratka. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='cosma' date='3. Jan 2005 ob 16:55'][post="350069"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Čiščenje telesa, ravno danes je post in sem se ga mislila držati. Upam, da ne bom šleva-reva in popustila slabosti, gledanja v hladilnik  :inocent:[/quote]
[quote name='Marsa' date='3. Jan 2005 ob 16:56'][post="350071"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]tezka bo, cosma, da ne bos prevec jezna nase, zelo tezko bo, ker bomo imeli povecane apetite na vseh podrocjih. x;)x x:px[/quote]
Aha, tudi jaz sem imela podobne ideje, pa me je pravočasno minilo x;)x
Ne vem, kaj je z mojimi cunjami narobe... imam občutek, da so se vse nekam skrivnostno skrčile čez praznike :inocent: x:o)x

Saj, luna v tehtnici in še v konjunjciji z Jupitrom... itak da post odpade x:px

Upam, da bo mlaj naslednji teden primernejši x:)x

Musklfibr mam :o|o:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[quote]Sonce je približno na sredini Kozoroga.
Še vedno se ukvarjamo predvsem s pomembnimi poslovnimi in tudi družinskimi zadevami, urejamo, delamo bilance, organiziramo in razvijamo najrazličnejše (poslovne) strategije.[/quote]

In ta teden je pri meni res zabeležen tako. Iz tega razloga sem vas tudi povabil na glasbeni test. Vse ima svojo povezavo.

Andres

aha, sory nisme videla, hm andres, mislim da sem videla temo, samo sploh nisem sla pogledat, sem mislila da je zgolj 'zabavna' tema... pa nisem imela cajta...
Ja, zdaj v prihodnjem bo tud tako, pa morda se celo bolj tebi na kozo pisan, vsega bo... xyesx

Picasso

Amis.

Mi je žal ker nisem videl tega tvojega posta. Škoda. Glasbeni test je mimo. Eventuelno 10.2. ga bomo ponovili. Verjetno, da bo ob večernih urah. [url="http://kartomantik.com/forum/index.php?showtopic=599"]Na tem mestu je to kar je že bilo.[/url]

Marsa.

Je bilo v napovedi zapisano o dogovarjanjih. Sem v četrtek in petek ful preklical in zlasti v petek sem imel en tak ploden pogovor.
Očitno da mi zveza za avtorske pravice glasbenikov Islandije, oziroma predsednik le te, stoji ob strani. To je bil z moje strani največji cvet preteklega tedna.

Andres

Kok si podjeten, Andres!!! :palec:

Prihodnji teden bo dober za biznise s tekocinami, to je nekak tvoje podrocje... :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='9. Jan 2005 ob 22:54'][post="353709"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Kok si podjeten, Andres!!! :palec:

Prihodnji teden bo dober za biznise s tekocinami, to je nekak tvoje podrocje... :palec:[/quote]

A res? Samo moj privat biznis ni s tekočinami. Upam, da bo to tudi kaj za turizem pa to z AGT, kaj vem pod kaj naj to spada. Znanja verjetno. Bo že. V nasprotnem bom še kak teden počakal. Leto se je itak komaj začelo.

Andres

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...