Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 je bilo v časopisu se mi zdi, pa na Siolu... ampak je pisalo, da bodo še preverjali, če sta res osvojila vrh... se mi zdi, ne me za besedo držat... grem iskat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 http://sportal.siol.net/default.asp?articl...010509092123090sam sigurna sem, da sem nekje brala, da bodo preverili tole... o tem sigurno nisem sanjala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 V soboto sem bil na rokometnrm turnirju v Radečah in spremljal tekmo Celje PL - Gold Club. Matr, šele ob ogledu tekme sem zašteku, kolk zeloooooo pogrešam takšne špile in kolk mi je žal, da v Litiji nimamo več prvoligaške rokometne ekipe. Ko smo jo še imeli, sem gledal vse domače tekme, pogosto pa sem šel tudi na gostovanja naše ekipe.Smrc ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ... A je bilo kaj omenjeno sploh? Ker svaka jima čast Možno, da sta onadva imela pomp doma in ne pri nas v Sloveniji...Omenjeno je bilo, da sploh ni bilo medijsko pokrito, ker bojda nista hotela pompa. Šla sta in odplezala. V šestih dnevih. V treh pa dol. Ker lani sta menda poskusila, preplezala novo smer v steni, vendar zaradi okoliščin nista tudi osvojila vrha. Nova smer jima ni bila zadosti, želela sta tudi vrh. In ga imata. In tako imamo vsi nekaj: Onadva slavo, zadoščenje, občutek uspeha, tudi kakega novega sponzorja. Pakistanci nekaj pik pa dokazilo, da imajo sposobne pilote. Rupel svojo "mednarodno potrditev", ki po vseh sosedskih polomijah močno peša. Humar najprej pomp, potem pa podarjeno življenje. Slovenci pa stroške. In lahko z zaupanjem zremo v nove dni ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V soboto sem bil na rokometnrm turnirju v Radečah in spremljal tekmo Celje PL - Gold Club. Matr, šele ob ogledu tekme sem zašteku, kolk zeloooooo pogrešam takšne špile in kolk mi je žal, da v Litiji nimamo več prvoligaške rokometne ekipe. Ko smo jo še imeli, sem gledal vse domače tekme, pogosto pa sem šel tudi na gostovanja naše ekipe.Smrc ... jaz v Trbovlje hodim na prvoligaške tekme, v Zagorje pa na drugoligaške ampak tu punce... te povabim na kakšno tekmo mlajših deklic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://sportal.siol.net/default.asp?articl...010509092123090sam sigurna sem, da sem nekje brala, da bodo preverili tole... o tem sigurno nisem sanjala O, hvala Selene za informacijo! Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 Euro basket 2005.... 0(*.*)0 Slovenija začela s prvo tekmo, veliko užitkov ob spremljavi prvenstva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 dejmo dejmo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Zmagal smo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zmagal smo Proti dobremu nasprotniku, je treba priznati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Sam kaj je Bečirovič naredi. On, žoga, koš nikjer nobenga.. No sej najbrž res ful drsijo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 Danes spet nov krog....sinoč so se pa favoriti zelo namučili, od naših, Hrvatov, Rusov, Italijanov, itd., domačinom pa ni uspelo proti Špancem... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Z Grki bo pa težka... Bo ja, še posebej, ko so sinoči imeli I. četrtino s Francozi 21:7 Naši bodo morali dost boljše igrati od včeraj za kakšno šanso Nocoj in jutri pa: A:Sobota, 17. 9. ob 18.00:ITALIJA - RUSIJAOb 21.00:UKRAJINA - NEMČIJA Nedelja, 18. 9., ob 18.00:ITALIJA - UKRAJINAOb 21.00:RUSIJA - NEMČIJA B:Sobota, 17. 9., ob 18.00:LITVA - HRVAŠKAOb 21.00:BOLGARIJA - TURČIJA Nedelja, 18. 9., ob 18.00:LITVA - BOLGARIJAOb 21.00:HRVAŠKA - TURČIJA C:Sobota, 17. 9., ob 17.30:BiH - FRANCIJAOb 20.30:SLOVENIJA - GRČIJANedelja, 18. 9., ob 17.30:SLOVENIJA - FRANCIJAOb 20.30:GRČIJA - BiH D:Sobota, 17. 9., ob 17.30:ŠPANIJA - LATVIJAOb 20.30:SČG - IZRAEL Nedelja, 18. 9., ob 17.30:ŠPANIJA - IZRAELOb 20.30:SČG - LATVIJA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes spet nov krog....sinoč so se pa favoriti zelo namučili, od naših, Hrvatov, Rusov, Italijanov, itd., domačinom pa ni uspelo proti Špancem... Ja sem gledal naše pa sm reku matr tole je pa švoh.. pol sem gledal hrvate... hmm sem reku, ma sej naši so pa še kr dobr igralv primerjavi s temile hrvati, pol sem poškilu še na ŠCG hmm Španci so jih šetali po igrišču, da je blo kr žalosten, nobenga žara.. hmm kje je zdej una košarkarska romantika... Dons držimo spet pesti, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 pa dajte mi ze povedat no kdo je zmagal vceraj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 a daj!!!!! Thanx!! si nisem mislila v bistvu, ker nobenih odzivov, nobene evforije, pokanja in tega...pa kot nalasc... pridem dam, kdo je zmagal? pojma nima nihce, v dnevniku vprasam... nic.... vsacga ki sem vprasala, ni imel pojma. Cist odstekan (v bistvu se tolk bolj, ker so zmagal).No, kakorkoli ze - *morda dons iz prve roke izvem kaj se tamle dogaja (vsekakor pa ne prva, tud ce iz prve roke, kajti dvomim, da bo prvo kar bo mitja naredil, letel men sms pisat o tekmi in izvidu )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Boris..kako si.. Hvala, dobro, pa Ti Sedaj sem gledal Hrvate, ki so po dobri 1 četrini kar dobro izgubili, hm.....za naše pa tudi nimam dobrega občutka, naj me presenetijo, lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...saj ti lahk kar komentira po mobiju namesto Vilfana.. Komaj caka. (*in jaz ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Hehe, kaj so Grki Farncozom naredli Ta tekma bo že marsikaj pokazala......ja, gremo navijat za naše. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Sam gledam Dober polcajt, kolektivna igra, borbeni k šus, timski duh, skok je naš, Bečirović-šut drma......pa sreča prati hrabre. Mogoč tud mal kdaj preostro prisojeni fauli našim, nič hudega, izražajo borbenost, veliko željo.....to mi delajte. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Gledam miss finale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, že slišim Vilfana...se začenja aha, tim je nehal gledat nekaj, pa mal preklapljam, pa ze znani... pestri, dinamicni in mal evforicni soundi... in v njih vilfan... no men je fajn on, dinamicen komentator... dost brihten in hiter, pa z znanjem in izkusnjami... tako da... mi je kar kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 http://freeweb.siol.net/sgrohar/sanja/pictures/a2_2.gif<{POST_SNAPBACK}>Gledam miss finale Sanja Grohar je miss Slovenije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Pi.da, sudije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 1,27 minute Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.