Skoči na vsebino

Šport v letu 2005

borism

Recommended Posts

• Komentarji 374
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V soboto sem bil na rokometnrm turnirju v Radečah in spremljal tekmo Celje PL - Gold Club. Matr, šele ob ogledu tekme sem zašteku, kolk zeloooooo pogrešam takšne špile in kolk mi je žal, da v Litiji nimamo več prvoligaške rokometne ekipe. Ko smo jo še imeli, sem gledal vse domače tekme, pogosto pa sem šel tudi na gostovanja naše ekipe.

Smrc ... x:(x x:(x x:(x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

... A je bilo kaj omenjeno sploh?  :o|o:

Ker svaka jima čast  :palec:

Možno, da sta onadva imela pomp doma in ne pri nas v Sloveniji...

Omenjeno je bilo, da sploh ni bilo medijsko pokrito, ker bojda nista hotela pompa. Šla sta in odplezala. V šestih dnevih. V treh pa dol.

Ker lani sta menda poskusila, preplezala novo smer v steni, vendar zaradi okoliščin nista tudi osvojila vrha. Nova smer jima ni bila zadosti, želela sta tudi vrh. In ga imata. :palec:

In tako imamo vsi nekaj:

Onadva slavo, zadoščenje, občutek uspeha, tudi kakega novega sponzorja.

Pakistanci nekaj pik pa dokazilo, da imajo sposobne pilote.

Rupel svojo "mednarodno potrditev", ki po vseh sosedskih polomijah močno peša.

Humar najprej pomp, potem pa podarjeno življenje.

Slovenci pa stroške.

In lahko z zaupanjem zremo v nove dni ...

x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>V soboto sem bil na rokometnrm turnirju v Radečah in spremljal tekmo Celje PL - Gold Club. Matr, šele ob ogledu tekme sem zašteku, kolk zeloooooo pogrešam takšne špile in kolk mi je žal, da v Litiji nimamo več prvoligaške rokometne ekipe. Ko smo jo še imeli, sem gledal vse domače tekme, pogosto pa sem šel tudi na gostovanja naše ekipe.

Smrc ... x:(x  x:(x  x:(x

jaz v Trbovlje hodim na prvoligaške tekme, v Zagorje pa na drugoligaške ;) ampak tu punce... te povabim na kakšno tekmo mlajših deklic ;)

<{POST_SNAPBACK}> Z Grki bo pa težka... :palec:

Bo ja, še posebej, ko so sinoči imeli I. četrtino s Francozi 21:7 :eek:

Naši bodo morali dost boljše igrati od včeraj za kakšno šanso xrolleyesx

Nocoj in jutri pa:

A:

Sobota, 17. 9. ob 18.00:

ITALIJA - RUSIJA

Ob 21.00:

UKRAJINA - NEMČIJA

Nedelja, 18. 9., ob 18.00:

ITALIJA - UKRAJINA

Ob 21.00:

RUSIJA - NEMČIJA

B:

Sobota, 17. 9., ob 18.00:

LITVA - HRVAŠKA

Ob 21.00:

BOLGARIJA - TURČIJA

Nedelja, 18. 9., ob 18.00:

LITVA - BOLGARIJA

Ob 21.00:

HRVAŠKA - TURČIJA

C:

Sobota, 17. 9., ob 17.30:

BiH - FRANCIJA

Ob 20.30:

SLOVENIJA - GRČIJA

Nedelja, 18. 9., ob 17.30:

SLOVENIJA - FRANCIJA

Ob 20.30:

GRČIJA - BiH

D:

Sobota, 17. 9., ob 17.30:

ŠPANIJA - LATVIJA

Ob 20.30:

SČG - IZRAEL

Nedelja, 18. 9., ob 17.30:

ŠPANIJA - IZRAEL

Ob 20.30:

SČG - LATVIJA

xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Danes spet nov krog....sinoč so se pa favoriti zelo namučili, od naših, Hrvatov, Rusov, Italijanov, itd., domačinom pa ni uspelo proti Špancem... x:)x

Ja sem gledal naše pa sm reku matr tole je pa švoh.. pol sem gledal hrvate... hmm sem reku, ma sej naši so pa še kr dobr igralv primerjavi s temile hrvati, pol sem poškilu še na ŠCG hmm Španci so jih šetali po igrišču, da je blo kr žalosten, nobenga žara.. hmm kje je zdej una košarkarska romantika...

Dons držimo spet pesti, kajne.... :palec:

a daj!!!!! :palec: x8Dx

Thanx!! :vio:

si nisem mislila v bistvu, ker nobenih odzivov, nobene evforije, pokanja in tega...

pa kot nalasc... pridem dam, kdo je zmagal? pojma nima nihce, v dnevniku vprasam... nic.... vsacga ki sem vprasala, ni imel pojma. x?x

Cist odstekan (v bistvu se tolk bolj, ker so zmagal).

No, kakorkoli ze - :palec:

*morda dons iz prve roke izvem kaj se tamle dogaja (vsekakor pa ne prva, tud ce iz prve roke, kajti dvomim, da bo prvo kar bo mitja naredil, letel men sms pisat o tekmi in izvidu xDDx x:px)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:px x:px x:px

Sam gledam :eek: :palec: Dober polcajt, kolektivna igra, borbeni k šus, timski duh, skok je naš, Bečirović-šut drma......pa sreča prati hrabre. :palec: x8Dx Mogoč tud mal kdaj preostro prisojeni fauli našim, nič hudega, izražajo borbenost, veliko željo.....to mi delajte. xcrossfingx :detelca: :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Evo, že slišim Vilfana...se začenja  :palec:

aha, tim je nehal gledat nekaj, pa mal preklapljam, pa ze znani... pestri, dinamicni in mal evforicni soundi... in v njih vilfan... :)

no men je fajn on, dinamicen komentator... dost brihten in hiter, pa z znanjem in izkusnjami... tako da... mi je kar kul. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...