Skoči na vsebino

Šport v letu 2005

borism

Recommended Posts

• Komentarji 374
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A veš Mystica ,da sem se jaz tudi to spraševala..... :o|o: Si sploh ne predstavljam njegovih,ko poslušajo njegova javljanja, v kakšni situaciji je.......mislim, da bi kar znorela od živčnosti :O: ....Ja, pa otroci :C: ......

Mislim, da so ga pač morali sprejeti takšnega kot je......ON ŽIVI ZA TO.....Njegov moto je: karkoli delaš,delaj s strastjo......

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ja, razumem, kokica, ampak jst bi za ta moto živela dokler si ne bi ustvarila družine. Potem bi živela tudi za druge.  xsrcx

Veš kaj, mislim, da ga mi ne moremo razumet, ker smo samo navadni ljudje......ON ŽIVI ZA TO xDDx in družina z njim, v tem...... :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Astra hvala, ker si poslala, žal me prej ni bilo doma, da bi sodelovala pri pisanju, opravile ste pa več kot odlično :palec: x:Xx

Držimo pesti in pošiljajmo pozitivne vibracije, da Tomaž srečno prestane to preizkušnjo xcrossfingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

huh, ves šport sveta se je ustavil pri Humarju x:)x

a je mogoče kdo kaj aktivno spremljal Robiča in Baloha na RAAM-u?

je bila kje kakšna internetna stran, da se je dalo dobivat informacije non-stop? Da bom vedel za naslednje leto x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

a lahko men tudi Mateja?

šifra:Triangelpress

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

... premisljevala sem... toliko ljudi po svetu misli na Tomaza... morda bi mu najbolj pomagali, ce bi zmogli v srcu ohraniti zaupanje in svetlo in VESELO vizijo njegove vrnitve med prijatelje v dolino (in ne negovati skrbi o njegovi trenutno tezki situaciji)... xrosex xloveyx xrosex

Sploh nisem vedela, da je situacija tako resna... premalo se ukvarjam z novicami... Seveda držim pesti za Tomaža :detelca: xcrossfingx upam da se bo dobro izšlo...
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...