Mateja 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 ... in zelimo, da ti je gora naklonjena in da skupaj najdeta zate najugodnejso pot na vrh in nazaj.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 najhujši dan doslej za Tomaža Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 ..srečno! Tole besedilo sem zdajle poslala, kot pošiljatelja sem navedla lunin net, email pa marsin, upam, da bo Marsi prav tako. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Upam, da mu bo uspelo......ma, ima full krizo danes ,....me je kar malo strah, kaj šele bo ..... V mislih sem z njim...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 A veš Mystica ,da sem se jaz tudi to spraševala..... Si sploh ne predstavljam njegovih,ko poslušajo njegova javljanja, v kakšni situaciji je.......mislim, da bi kar znorela od živčnosti ....Ja, pa otroci ......Mislim, da so ga pač morali sprejeti takšnega kot je......ON ŽIVI ZA TO.....Njegov moto je: karkoli delaš,delaj s strastjo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, razumem, kokica, ampak jst bi za ta moto živela dokler si ne bi ustvarila družine. Potem bi živela tudi za druge. Veš kaj, mislim, da ga mi ne moremo razumet, ker smo samo navadni ljudje......ON ŽIVI ZA TO in družina z njim, v tem...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>..srečno! Tole besedilo sem zdajle poslala, kot pošiljatelja sem navedla lunin net, email pa marsin, upam, da bo Marsi prav tako. Astra Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Astra hvala, ker si poslala, žal me prej ni bilo doma, da bi sodelovala pri pisanju, opravile ste pa več kot odlično Držimo pesti in pošiljajmo pozitivne vibracije, da Tomaž srečno prestane to preizkušnjo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Še eno stisnem sem, pa grem... Pliss, naj mi kdo kak sms pošlje, da bom vedela, kako gre... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 bomo porocal, astra ... upam, da bodo to dobre novice srecno pot in uzivaj na dopustu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 huh, ves šport sveta se je ustavil pri Humarju a je mogoče kdo kaj aktivno spremljal Robiča in Baloha na RAAM-u?je bila kje kakšna internetna stran, da se je dalo dobivat informacije non-stop? Da bom vedel za naslednje leto Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 a lahko men tudi Mateja? šifra:Triangelpress Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 cosmica, sevede teb tud (fajn se jemaj in srecno pot ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 in sedaj lahko samo upamo in molimo zanj ter da bo reševanje uspešno... mateja a lahko jutri tudi meni en kratek sms plis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 selene.... upam, da vam bom sporocila vesele novice Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Držim pesti zanj, da ga bodo jutri lahko rešili................ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 octino se bo moral resit sam... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Mogoče mu bodo pa le pomagali ......še vedno se dogovarjajo......držimo pesti, da se vse srečno izteče....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Zdajle sem gledala 24ur. Nek francoski helikopter ( ki prenese tisti zrak)bo jutri zjutraj prisel na pomoc. Bomo videli.Drzim pesti. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 Tekoče na 24UR! Tomaževa stran! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 uh hudo... držim pesti in molim zanj da se živ vrne v bazo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 ... premisljevala sem... toliko ljudi po svetu misli na Tomaza... morda bi mu najbolj pomagali, ce bi zmogli v srcu ohraniti zaupanje in svetlo in VESELO vizijo njegove vrnitve med prijatelje v dolino (in ne negovati skrbi o njegovi trenutno tezki situaciji)... xrosex xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Sploh nisem vedela, da je situacija tako resna... premalo se ukvarjam z novicami... Seveda držim pesti za Tomaža upam da se bo dobro izšlo... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 prvi poskus resevanja s helikopterjem ni uspel...Zadnje novice Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.