Michelle 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Se cist strinjam z Bobnarjem ( ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 jst tud, ma zdej je, kr je, dejmo držat pesti, da se člouk vrne domov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 čeprav nerada (ker zveni tako trdo), se morm tudi jst strinjat z bobnarjem Ampak, Tomaž, dej vrn se domov živ xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Grozno,kaj se dogaja v steni????? Iz Humarjeve strani: "Aktualne novice Iz baze nov SMS 7.8.05 20:22 CET Zadnje ure obupno vreme. Na gori mocno snezi, gosta megla, -5 stopinj celzija, plazovi. Tomaz se bori z zameti. Zdrzi, mu ponavljamo." Upam, da ga ne odnese......in da bo zdržal...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Zadnje novice Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Dejmo Tomaž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Dejmo zdržat Jaz ga grem definitivno pozdravt, ko se vrne x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Ah, alpinizem je pač ekstremen šport, ni edini, tud dirkači (pa ne samo formule 1) nikoli ne vedo ali bodo še vstali iz bolida, pa smukači, pa boksarji, pa še kar velik takih športov.....Saj on se je zavedal kaj se mu lahko zgodi, pa tudi njegova družina, to je pač cena....in to očitno ima v sebi, brez tega ne zna "prav" živet. Velikokrat je tudi ponesel ime Slovenije po celem svetu , nikjer pa sedaj ne vidim, da bi ga reševal "cel svet" , kar dela Slovenija na njegovem reševanju pa si je tako zaslužil. Če živiš in dihaš z gorami kot on, verjetn ne moreš prav živeti brez tega, ko se loti takega podviga pa je jasno, da tvega vse. Tudi življenje. Pač ni povprečnež, očitno to gre kakim (povprečnežem) tud v nos. Ne gojim posebnih simpatij niti antipatij do njega, mislim pa, da mora biti izjemen človek, po dosedanjih podvigih in ker izjemen je , upam, da bo izdržal tudi to kar mu dogaja......Srečno Tomaž Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 mick Tomaz res ni povprecnez, marsikdo misli marsikaj o njem, zagotovo je velikokrat blizje smrti kot mi, ... ekstremisti zivijo drugace ... pri taksni situaciji pa menda vseeno premoremo toliko empatije in socutja, da ne obsojamo in pametujemo ampak mu zelimo, da se ziv vrne domov... seveda bi bilo lepo, ce bi lahko resili vse nesrecne ljudi na svetu... ampak - a zato, ker se jih ne da, je neprimerno, da zelijo resit Tomaza? Zivljenje, drzi Tomaza v toplem objemu in ga prinesi v dolino Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Mah... ekstremisti so ekstremisti, verjetno je v njih vedno prisotna želja po nečem VEČ, saj je v neki meri tudi v vseh od nas in sama verjamem da se s tem ekstremom rodijo in ne iščejo novih izzivov zgolj zaradi pozornosti javnosti Moraš imet pa za tak podvig jajca in dobro telesno pripraljenost, vsaka čast - jst tudi držim pesti, da ga rešijo in da še kdaj poskusi osvojiti ta vrh, če se čuti sposobnega za to kdo ve saj v tretje gre ponavadi rado Sicer pa ker smo ravno pri športu v letu 2005, upam da mi ne bo nihče zameril ker na kratko prekinjam temo o Tomažu - bom malček reklame naredila za vse tiste, ki imate radi nordijske športe... na stran o nordijskih športih SloNordic.com bi radi privabili čim več obiskovalcev, ki so jim ti športi všeč. Novičke iz slovenskega tabora so tako rekoč ekskluzivne, stran je zaenkrat še nekoliko okrnjena vendar se pripravlja izpopolnjena verzija, obisk je več kot zaželjen saj je z njim pogojena tudi statistika, za pridobitev finančnih (sponzorskih) sredstev Res toplo vabljeni! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Tomazeva zahvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 trenutno najbolj obiskana stran .... OM Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tomazeva zahvala faaaaaaaaaak, poslušala zdej tole in me je kr zvil u želodcu.... kolk mora bit... ..... pa zebe... pa premočen... pa mal placa.. pa zebe k svina.... pa negotova prihodnost... pa.... kaj mu mora delat?!!.... tomaž, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Tomaz v zahvali: "Če se je svet na ta način vsaj za trenutek odmaknil od vojn in ostalih grozot, je vredno viseti v tej steni." Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če pa rečem, da je izmuzljiva, kot bi bila kaka Riba, bodo pa zdej vse Ribe lunin.neta s šefico na čelu udarle po men - KVA??!!pajade!! Kdaj se pa nisem se sama bunila cez ribe kar se tice enih lastnosti! Pa tut zares je Riba. Namreč. nekak se ji vidi, sam ji manjka... topline, 'tiste simpaticnosti' neke, ki jo lohk navadno opazimo pri ribah - nekaj mehkega, domacega... Ona se mi pa zdi... mal tko, neprilagojena, bolj viodnarski kot ribji tip, pa kaka tehtnica, se mi zdi bejba mal scrkljana, je pa to cist neosnovano in zato grdo od mene, ker je ne poznam, pojma nimam, kaksna je.ampak tkole po videzu sam sodim...od sportnika pa itak pricakujem mal vec energy... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jao jao, sicer vsa čast Humarju za take podvige, ampak zdaj bo cel svet reševal enga ekstremista? Ob vseh teh terorističnih zdrahah, naravnih katastrofah, vojnah in genocidih se še vedno najde nekdo, ki preusmeri vso pozornost nase in svet mu sledi...Ne vem no...Plus to, da je vedel v kaj se spušča in ni organiziral ekipe za črn scenarij, zraven ima le dve leti(!) staro sliko stene v kateri je, hrane mu je po dveh dneh zmanjkalo, domači pa trepetajo ...Zarad njegove samovolje...Aja, pa verjetn še ni slišal za retro merkur... No, recimo malo drugačno razmišljanje, čeprav mu želim da se vse skup dobro konča, a kaj, ko bo čez čas spet poskušal in dajal na kocko vse...ceprav ful navijam, socustvujem, vse... za tomaza..se dobesedno v vsem strinjam z bobnarjem (sem se ze nekje dons mal 'jezila'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>faaaaaaaaaak, poslušala zdej tole in me je kr zvil u želodcu.... kolk mora bit... ..... pa zebe... pa premočen... pa mal placa.. pa zebe k svina.... pa negotova prihodnost... pa.... kaj mu mora delat?!!.... tomaž, lepo ko imamo se filing za vzivljanje v situacije drugih! <{POST_SNAPBACK}>Tomaz v zahvali: "Če se je svet na ta način vsaj za trenutek odmaknil od vojn in ostalih grozot, je vredno viseti v tej steni." Enako, kot pri bast, sam da si ne morem kaj, da ne bi pomislila na to, kar je bobnar rekel in sem tud ze citirala... To je pac mal 'romanticen' pogled na tole - da ce je ves svet in tole, da je zdaj vredno....ne vem, no, ce je glih tko... meni bi bilo ljubse, da bi se clovk zamislil in odmaknil od grozot, ko bi recimo videl okrvavljene otroke...ne rabi mi v steni nekdo viset, da se zamislim nad necim cisto desetim.. se pa ON zamisli nad vsem tem, zato je logicno, da tko razmislja in to rece. Izpadem mal grda, pa RESNICNO socustvujem, se mi gre..a en del mene pa je mal bolj kriticen do takih podvigov. kaj za tam enga 'sherpo' nam je pa vseen, ki morda ne bo tko visok v steni lebdel, a bo sel najvisje kot zmore, da bo pomagal resevati slovenskega alpinista, ki se gre osebne dosezke.Tud ta sherpa ne bo razmisljal o tem, da kok kul, ko se je svet obrnil od drugih tragedij...njemu je to lajf, prav tako kot Humarju, sam da zanj nihce ne ve in nikol ne bo vedel.Kot za 100 milijonov otrok. ki umirajo s pusko v roki. :|||||||||al pa od lakote... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Ja, se morm tud jst strinjat z Marso , pa čeprav čutim kar fizično bolečino, ko se poskušam vživet v njegovo situacijo. Ampak, Tomaž, vseeno držim pesti, zdrži.... Potlej, ko se vrneš.....pa upam, da boš ves denar, ki ga boš zaslužu s spletno stranjo in še čim drugim, namenil za lačne .....ali pa bolane .....ali pa katerekoli revčke, ki si svoje usode niso sami izbrali.... ...tako kot ti x!x xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 tako ja, bravo!!!!!!! TO je dbest resen test...To bi blo pa res mega, kot v filmu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Marsa, cist stekam in mi podobne misli letijo skoz... tistale Tomazeva izjava pa se je nanasala na pakistan in indijo in to... namrec, vse skupaj se v bistvu odvija skor sredi bojnega polja in na zacetku niso zeleli pomagat, ker niso hoteli drugi strani izdati, kaksno opremo imajo na voljo pa take reci (pa tuje pomoci niso sputili zraveb pa tko)... skratka - v zvezi s tem je izjavil, da ce se je med njimi za trenutek pozornost preusmerila na vrednost enega samega cloveskega zivljenja (ko jih tam med boji, zarad teh istih politikov, pade velik), je bilo to vredno... nekak tko ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Tomaz ~ odprt racun za pediatricno kliniko "Apel Tomaža: zberimo denar za Pediatrično kliniko Dragi Slovenci in Slovenke, lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak večer pošiljajo sporočilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar. Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Včeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene. In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem času spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbrišemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrično kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli račun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo spet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila. Trenutno me spet čaka noč. Bom zmrzoval, včeraj ponoči je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem... Dajmo osmisliti to in že vnaprej se vsem zahvaljujem za boljši jutri naših otrok. Hvala. Je po postaji povedal Tomaž Humar, alpinist " Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, cist stekam in mi podobne misli letijo skoz...saj vem, sem vidla ton napisanega oz. je blo v luknji al nekaj tacga in si rekla, 'jezo na tomaza' (al nekaj tacga), pa sklepam, da mislis tko. <{POST_SNAPBACK}>Tomaz ~ odprt racun za pediatricno kliniko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj za tam enga 'sherpo' nam je pa vseen, ki morda ne bo tko visok v steni lebdel, a bo sel najvisje kot zmore, da bo pomagal resevati slovenskega alpinista, ki se gre osebne dosezke.Tud ta sherpa ne bo razmisljal o tem, da kok kul, ko se je svet obrnil od drugih tragedij...njemu je to lajf, prav tako kot Humarju, sam da zanj nihce ne ve in nikol ne bo vedel.Kot za 100 milijonov otrok. ki umirajo s pusko v roki. :|||||||||al pa od lakote... Heh Tako se pač naš svet vrti . Pozornost javnosti in medijev je posvečena senzacijam, posebnostim, ekstremnim dosežkom....tko pač to je. Tudi sam ne vidim neke posebne povezave med njegovim plezanjem in "odmikom" od vojn itd. Pravzaprav nobene povezave. Dejstvo pa je, da je alpinizem, ki ga on fura - ekstremni šport. In da je on pač alpinist svetovne klase. Z vrhunskimi dosežki in slovesom, z imenom v svetu alpinizma. Trapasto je razmišljati "zakaj pa sili v take situacije", ker je to enostavno njegov lajf, od tega in za to živi. In praktično ni mogoče, da bi njegov podvig in sedajšnje težave bile spregledane. Kaj je tu tolk čudnega? Vsak dan v Afriki umre grozljivo število otrok od lakote.....i nikome ništa. Vsi se veselo sprenevedamo in "gledamo stran", samo da ne gre za nas in naše otroke. Nesmiselne primerjave. To je svet v katerem živimo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 meni gre pa resnicno na kozlanje, ko sem prej na nekih drugih forumih brala komentarje . Nekateri so se izrazili dobesedno tako "Jooooooj, pa koliko bo vse tole stalo! Spet bomo mi davkoplacevalci kesirali!" Cloveka bi morali kar pustiti gor, ali kaj?!! Itak ne bodo placali davkoplacevalci, ampak Mobitel (kar je zanj pljunek v morje in namesto, da si financira celoletno reklamo, kar si jo bo itak, se reklamira se tu. Itak bo vse prikazano na koncu leta pri dobicku). Ljudi, ki merijo vrednost cloveskega zivljenja z denarjem, bi bilo treba postaviti pred zid, ker samo dokazujejo, kaki prekleti trdosrcni zarukani kmetavzarski ozkoglednezi so! Enakega mnenja bi bila tudi, ce bi v steni dozivljal agonijo nek x sherpa. Upajmo, da se bo jutri vse dobro izteklo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tomaz ~ odprt racun za pediatricno kliniko "Apel Tomaža: zberimo denar za Pediatrično kliniko Sem tudi jaz vidla zjutraj na njegovi strani (kot da me je slišal). xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.