aakhut 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 tkoleje biu zhe cajt za tolepr useh mozhnih in nemozhnih azilih za zhivali....pobegajlote (tujce) etc....mamo klele plac za IZGUBLJENE ILUZIJEpa de nau pomote....to niso neuresnichene zhelje 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2005 pa bom jst prvi....k sm zhe glih odprl tole moja najvechja izgubljena iluzija je zadnja vojnasm mislu...res....de se bo kej spremenil....zamenjala oblast...etcpa smo prec vidl, kdo se je ustolichu 666 zlomkou.....ma she kako na zalogi.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2005 tadruga takale mochnasm si predstavlu de se nkol nam vech zaljubupa me je stisnal 666 zlomkou..... .....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 o kerem azilu 500 zlobnh vragov hudečov pa ti govoriš? jest nc ne razumem premal azilov mamo to pa predobru vejm :xx!: Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> premal azilov mamo to pa predobru vejm :xx!: sej zato pa sm she enga odprl 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa bom jst prvi....k sm zhe glih odprl tole moja najvechja izgubljena iluzija je zadnja vojnasm mislu...res....de se bo kej spremenil....zamenjala oblast...etcpa smo prec vidl, kdo se je ustolichu 666 zlomkou.....ma she kako na zalogi.....tralala No, tale se je zdaj razblinila, so "ta pravi" na oblasti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, tale se je zdaj razblinila, so "ta pravi" na oblasti.... tole hud paradoksizgubiti zhe izgubljeno iluzijo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> tadruga takale mochnasm si predstavlu de se nkol nam vech zaljubupa me je stisnal 666 zlomkou..... .....tralala Pri tej pa ti niti "prava" oblast ne bo mogla pomagat..... A ni fajn, da si si napačn predstavljal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2005 sm glihkar she eno zgubusm mislu, de me majo sosedje radipa se neki zarad muske prtozhujejo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 sm mislu, de me majo sosedje radipa se neki zarad muske prtozhujejo jej jej tristo kosmatih zmajev, MISLT se prav NC VEDET.... :xx!: UTIŠEJ radeo pa te bojo sosedje zacel LJUBT Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm si predstavlu de se nkol nam vech zaljubupa me je stisnaltoj pa zmeri fajn slišat ... enjoy Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 tud jst sm si predstavljala da se še en lep čas ne bom zaljubila, pa me je tud nepričakovano (in čudovito.....) doletelo... pa seveda peace on earth... sem imela iluzijo da bom spremenila svet... ni šlo... sploh sem si svoj lajf drugač predstavljala kot je... ampak je v resnici mnooooooooogo boljše moram pa še mal premislit aja no danes zjutrej sem mela super iluzijo, kako se bom vsaj par ur učila, pa sva s kolegico debatirale celo popoldne... v bistvu so skoz iluzije sam je ponavad najbolš se kar prepustit da stvari tečejo po svoje, takrat je najboljš... če bi tko šlo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> IZGUBLJENE ILUZIJE666 zlomkou....tralala všečno! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.