astra 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Drugače se pa seveda strinjam...prav je, da so tudi ti dohodki obdavčeni... ..pa saj to je bil namen, da se končno prenehajo manipulacije..da se pa študentski servisi kopljejo v denarju...pa je tko že dolgo jasno.. Mysti.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iiiii, žletnice... *Hotla sem rečt....žleHtnice....ampak je ena že razumela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izgubljen..le zakaj se mi zdi...da prav mene prištevaš med te " hinavce in priliznjence"...tule na forumu... Lubči...tule ti podarjam par ,,,,,,,...da bo tvoje pisanje v bodoče bolj berljivo... Astra HVA TI LJUBICA no kam si se uvrstila ,pac ves ti!!pa lep pozdravcek in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Daj, zmenva se nekaj...tele prihrani za delavce, ki jim bo polepšalo vsakdan...z menoj pa si piši tako, da me ne bo vsak dan posebej sram...kako neučinkovit je naš šolski sistem...ok? astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daj, zmenva se nekaj...tele prihrani za delavce, ki jim bo polepšalo vsakdan...z menoj pa si piši tako, da me ne bo vsak dan posebej sram...kako neučinkovit je naš šolski sistem...ok? astra JA LJUBICA,SAJ SI MI TI ZACELA IZKAZOVATI PRVA LJUBEZEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daj, zmenva se nekaj...tele prihrani za delavce, ki jim bo polepšalo vsakdan...z menoj pa si piši tako, da me ne bo vsak dan posebej sram...kako neučinkovit je naš šolski sistem...ok? astra Velja ,tudi ti mal razmisli kaj pises,saj te kak profesor lahk spozna pa se bo "FUL" zamislil ,kako ti je uspelo koncati studij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, cist mozno; glede na to, da je menda Janseva politika prav taka!? Da menda pomagat manjsim privatnikom - ce je res?------ hahaha točno točno hihi no sej tud slovenci rabmo svoje republikance ki poskrbijo za velike riti... je pa res da nisem pričakoval tega od tistih, .... temveč od kerga LDS k ma vse bogatine pod sabo ... ehja... Janša bo najboljši Levičar kar jih mamo na oblasti v zadnjem času... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 hehe, El Nino...bo treba spet temo o novi vladi aktivirati... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Jaz se nimam kej pritoževat. Finančno mi čisto nič ne manjka. Ne razumem pa na primer, kadrovske štipendije se štejejo v zaslužek in bojo obdavčene, republiške pa ne. Kje je razlika? (Mam kadrovsko štipendijo od Ministrstva za pravosodje, cca. 20 000 sit na mesec, čist kul. Pač po koncu študija moram k njim v službo.) In moja mama je samohranilka, pa me da v davčno olajšavo, preživnine ne dobiva. In ker me da v olajšavo, ne smem zaslužit več kot 1.363.636,00 SIT na leto (sej to se ne bo zgodilo, to je res velik denarja). Ampak razmišljam pa, kaj pa taki, k nimajo te sreče (no ja kakor se vzame, glede na to da pa mame skoraj nič ni doma, ker je skoz zaposlena - dobro, sej vem da sem že velika... ), pa letos pavziram, pavzerji pa ne moremo delat kot študenti (razen če si prvič pavzer - hvala bogu), v bistvu sploh ne mormo delat?? Štipendije itak ni če si pavzer, v bistvu, če se zafrkneš na faksu in dobiš status pavzerja (s tem da kot pavzerka se 3x več učim kot lani), pa doma ni denarja..... ja kaj pa pol? Zarad mene, tut če me obdavčijo, vem da ne bom dosegla tok denarja. Se mi je pa že zgodilo, da sem oddala davčno napoved ker sem zaslužla "preveč" na napotnico in sem mogla dat državi, naslednje leto pa mi tega ni vrnila, ker nisem v letu zaslužila več kot 300 000 sit.... in je šlo neki več kot 13 000 sit... ne vem, ne zaupam več v to, da mi bo vse povrnjeno... http://www.mobisux.com/album/data/500/25941studentsko_delo-med.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ma ja, sej jes se na politko ne spoznam prevec... tko, da mi je tvoj post zaenkrat spanska vas; al pa tunizijska vas recimo ------<{POST_SNAPBACK}>hahaha točno točno hihi no sej tud slovenci rabmo svoje republikance ki poskrbijo za velike riti... je pa res da nisem pričakoval tega od tistih, .... temveč od kerga LDS k ma vse bogatine pod sabo ... ehja... Janša bo najboljši Levičar kar jih mamo na oblasti v zadnjem času... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>al pa tunizijska vas recimo ------ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, cist mozno; glede na to, da je menda Janseva politika prav taka!? Da menda pomagat manjsim privatnikom - ce je res?------ Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 sej pravm; jest to iz stalisca, vidu pa reku sicer pa (kot pravi tejp na povezavi v mojem podpisu); da Ves sele takrat, ko tisto zivis (kar ves)!, sicer pa si samo ali bral, slisal, se pogovarjal, razmisljal, ipd... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po moje je pravilno, da se obdavči tudi študentsko delo...preveč je bilo manipulacij na ta račun... Pa tudi...zakaj bi bili obdavčeni vsi...samo študenti, ki toliko zaslužijo...pa ne ...limit, ki je postavljen...znaša toliko kot kakšna plača....torej ni noben ogrožen.. Astra Bolno! Ker torej nekateri zapeljejo skozi rumeno luč in jih policaji nikoli ne dobijo, bomo vsi plačali kazen? Vsekakor super logika vrhunskega populizma. Poznam kar nekaj študetov, ki plačujejo šolnino in stanovanje - sedaj pa preračunajte 130 jurjev - od tega cca 40 za stanovanje, pa človek mora še kaj pojesti, aha pa tudi nag ne more hoditi naokrog, potem pride še položnica od faksa... In seveda če je študent starejši od 26 se akontacija ne vrača - sicer pa je potrebno nanjo čakati več kot leto. Če torej nekdo zasluži 130 jurjev mu v roki ostane 97 jurjev. Torej te že sam ta sistem sili v to, da mejo prekoračiš in spušiš akontacijo pa še kaj. Poleg tega pa je država s tem spet usekala po šibkejših: namesto, da bi z davki pritisnila na delodajalce, ki imajo od študentov največjo korist, je šla jebat študente. In seveda se je tudi tokrat izkazalo, da ni važna katera svinja je pri koritu. In potem boste govorili še o kakšnem sočutju: načeloma se kar prištejte med tiste, ki se veselijo kadar komu kaj crkne. uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Še vedno sem prepričan, da se študent tako imenuje zato, ker predvsem ....študira Za iznajdljive študente se tako ne bo nič spremenilo, po mojem, tak da......Če pa želi delat.....pa naj gre delat. Zakaj bi s skor stalnim delom odžiral delo študentom, ki jim je delo preko ŠS dodaten zaslužek za priboljške, potovanja itd., pa tud za omogočanje študija nekaterim..... Pozdravljen zirosi , te ni blo na spregled kr neki, se mi zdi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolno! In potem boste govorili še o kakšnem sočutju: načeloma se kar prištejte med tiste, ki se veselijo kadar komu kaj crkne.uživajte! CE JE TEBI KRAVA CRKNILA,BOG DAJ DA SOSEDU DVE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še vedno sem prepričan, da se študent tako imenuje zato, ker predvsem ....študira Za iznajdljive študente se tako ne bo nič spremenilo, po mojem, tak da......Če pa želi delat.....pa naj gre delat. Zakaj bi s skor stalnim delom odžiral delo študentom, ki jim je delo preko ŠS dodaten zaslužek za priboljške, potovanja itd., pa tud za omogočanje študija nekaterim..... Pozdravljen zirosi , te ni blo na spregled kr neki, se mi zdi.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še vedno sem prepričan, da se študent tako imenuje zato, ker predvsem ....študira Za iznajdljive študente se tako ne bo nič spremenilo, po mojem, tak da......Če pa želi delat.....pa naj gre delat. Zakaj bi s skor stalnim delom odžiral delo študentom, ki jim je delo preko ŠS dodaten zaslužek za priboljške, potovanja itd., pa tud za omogočanje študija nekaterim..... Torej tisti, ki ima dovolj polno rit, da lahko študira, naj študira in dela za priboljške, kdor pa ne pa naj se zaposli in gre delat, da ne bo odžiral dela tistim, ki jim za preživetje ni treba delat. ...tako tudi bo kmalu - študirali bodo samo še priviligiranci <{POST_SNAPBACK}> CE JE TEBI KRAVA CRKNILA,BOG DAJ DA SOSEDU DVE Zato bo zirosi zelo zadovoljen, ko bo kakšen minister zračunal, koliko je davčnih utaj ali sive ekonomije in nato preprosto povišal davke za vse. zirosi bo vriskal in plesal od veselja uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej tisti, ki ima dovolj polno rit, da lahko študira, naj študira in dela za priboljške, kdor pa ne pa naj se zaposli in gre delat, da ne bo odžiral dela tistim, ki jim za preživetje ni treba delat. quote] To si ti rekel, ne jaz. In bluziš ter pretiravaš, nisem iz premožne družine, pa tako vem kako se da in če se da študirat tud če nisi. Ja, če se prav spomnim je zdaj na oblasti tebi bližja politična opcija, pa bodo te poskrbeli tud za to, ne Malo morgen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Torej tisti, ki ima dovolj polno rit, da lahko študira, naj študira in dela za priboljške, kdor pa ne pa naj se zaposli in gre delat, da ne bo odžiral dela tistim, ki jim za preživetje ni treba delat. To si ti rekel, ne jaz. In bluziš ter pretiravaš, nisem iz premožne družine, pa tako vem kako se da in če se da študirat tud če nisi. Ja, če se prav spomnim je zdaj na oblasti tebi bližja politična opcija, pa bodo te poskrbeli tud za to, ne Malo morgen. ne ti nisi rekel ničesar, samo tole si napisal:<{POST_SNAPBACK}>Še vedno sem prepričan, da se študent tako imenuje zato, ker predvsem ....študira Za iznajdljive študente se tako ne bo nič spremenilo, po mojem, tak da......Če pa želi delat.....pa naj gre delat. Zakaj bi s skor stalnim delom odžiral delo študentom, ki jim je delo preko ŠS dodaten zaslužek za priboljške, potovanja itd., pa tud za omogočanje študija nekaterim..... Kar pa se moje politične opcije tiče, sem sam svoja opcija .... kapetan medgalaktične ladje. in vsaka oblast bo najprej usekala po najšibkejših - in vsaka rit pride enkrat na sekret; tudi tvoja bo potem se pa zirosi najslajše smeje uuživaj! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 rekel, napisal Sicer ne vem zakaj te moja rit na sekretu tako zabava, pa vseen..... kul, rad nasmejem ljudi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Joj, kk ste bedni. Itak izkoriscate tole temo, da lohk poveste, kk ste studirali in bli pridni in kaj ste vse dali skoz :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Eni pa kako se trudite..... Pa zato niste nič bedni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Mick, a teb, ko si delu preko studenta, bi ti blo cist vseen za kakrsnekol reforme pa obdavcitve? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Men nkol ni vseen ob kakršnihkolih reformah in obdavčitvah Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.