izgubljen 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut...znalac... Izgubljen, preveč strastno jemlješ vse skupaj... ...men je všeč izmenjava mnenj...in tudi jaz svoje mnenje sproti spremninjam včasih...ker pač vidim tudi drugi vidik...in pomislim, aha, saj res...tudi tako je možno videti... poskušam pač biti čim bolj iskrena pri svojem pisanju...včasih sem preveč...ampak to sem pač jaz...in če ti napišem, kaj mi ni všeč...še ne pomeni, da mi nič ni všeč...še manj pa, da imam kaj proti tebi osebno... zmotilo me je, da se včasih tule piše mal populistično...in potem pač tole napišem..so ap to seveda tem...o katerih je težko imeti samo eno, trdno zabetonirano mnenje.. jaz se vpičim vedno pri besedah...TREBA BI BILO...MORALI BI...kdo oni????...kdo so to oni...vsi smo soustvarjalci svojih življenj...in jaz poskušam vedno pri sebi razmisliti...kaj sem pa jaz storila...in kaj lahko JAZ storim...da bo drugače...pliss, mojih komentarjev ne jemlji osebno...niso namenjeni tebi, kot osebi...ne morejo biti, te niti ne poznam... Astra No tako bom rekel iskrenost je vrlina,prav je da o tem kar misliš napišeš-no nekaj stavkov ali besed je bilo direktnih in je tudi prav tako da si izrazila svoje mnenje.Ne želim pa na nobeden način ,da se zaradi napisanega mnenja nekoga ,začuti in ustvari neka napetost,jeza ............Sem takšen ,da tudi iskreno povem kaj si mislim ,stojim trdno za svojim prepričanjem,kar pa ne pomeni ,da ne sprejemam drugačnega mišljenja kot ga imam sam.Ko me nekdo prepriča ,da ima prav mu tudi dam prav in tudi priznam svojo zmoto.Pa ne grem za vetrom v eno stran ,potem pa na drugo stran.Mora biti vsaj burja da me prestavi!! kaj pa je z sindikalisti pa narobe??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 A misls, da bi jo!? Potemtakem bi morali tudi diektorje nizko placevati! Tu pa je cach! Zaradi kazni pa se tega podjetja nebi upala poceti.Ce ze bi, pomeni, da bi tisti revezi, ki bi delali in delali za niske pare dobili dolocen znesek na TR, drugega na roke, ki ne bi bil obdavcen oz. ne bi bil obdavcen noben.Obdavcen bi bil naposled le direktor, oz. podjetje pac nekam mora nakazati priliv in odliv kajne!! Z reprezentancami pa se tudi ne da vsega pokriti.Tako je pomoje moj predog isto umesten in ne kratkoviden. Sicer pa, prevare bodo vedno, ker sistem ni popolen, saj ni naraven.S tem, ko bi nekdo delal in dobil cash na roke, je zame se vedno bolj naravna zadeva kakor to kar je sedaj! In bi bilo zame bolj primerno kakor pa tako kakor je. Morda res!? Pri nas sicer ni tako velikih podjetij, se da pa zadevo prezrcaliti na lokalne in krajevne fabrke, ipd.. Vsekakor bi se moral tudi v takem primeru (verjetno so) narediti kaksen primernejsi zakon za zascito delavcev oz. zaposlenih.Konec koncov, kdo pa danes se komu jamci za sluzbo!!??Pa smo spet tam - pri ziherastvu! Vsakdo bi tisto sluzbico in po moznosti veliko placo z cimanj dela, popoldan pa doma fusat! - Pomoje je v takih zadevah vec problema kakor o tem kar pravis ti.Amerika se z nami ne da niti primerjati! pomoje. nas je premalo, hkrati pa je vedno bolj odprta tudi evropa kot moznost zaposlitve. Problem zaposlovanja bi lahko dleoma resili tudi tako, kot pocenjo vzunaj, v tujini:Delodajalci - napise na vrata in bili bolj odprti!V tujini sem nasel sluzbo v 1 ali 2 dneh, samo sprehodil sem se cez kaksno ulico, kjer so bila podjetja, lokali, etc...Tu pa... Recimo 1 najvecjih neumnosti, ki sem jih dozivel je, da ko sem mel s.p., me na konc keta ni nihce vprasal kaj sem jedel, kako pral, ipd... davek se je placeval glede na prihodke in odhodke, v odhodkih pa ni bilo mozno navesti hrano, pijaco, kozmetika, zobna pasta, prasek, in sploh vsakodnevne stvari, ki jih narmaln clovk potrebuje.Takrat mi je bilo cist jasno, da v sistemu nekaj ne stima.-----------------------<{POST_SNAPBACK}>Free, tvoj predlog je kratkoviden.Če bi zvišali mejo obdavčitve, bi delodajalci pač ustrezno nizko plačevali delovno silo in se prilagodili sistemu. Ali pa do zakonske meje nakazilo, ostalo na roke. In kaj si moreš?Ništa. Če bi država uspela pobirat davke največjim "pridelovalcem" davka, ne bi bilo takih problemov, ker pa na drugi strani lahko veliki zaposlovalci izsiljujejo državo z odpuščanjem, pa jetako kot pač je.Šolski primer tega je bil v Ameriki, ko je en gigant odpustil za celo mesto delavcev, ker je vlada pritiskala. In kdo pol (spet) naj***? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Recimo 1 najvecjih neumnosti, ki sem jih dozivel je, da ko sem mel s.p., me na konc keta ni nihce vprasal kaj sem jedel, kako pral, ipd... davek se je placeval glede na prihodke in odhodke, v odhodkih pa ni bilo mozno navesti hrano, pijaco, kozmetika, zobna pasta, prasek, in sploh vsakodnevne stvari, ki jih narmaln clovk potrebuje.Takrat mi je bilo cist jasno, da v sistemu nekaj ne stima.----------------------- Zakaj pa bi to s.p. ju pripadalo drugim pa ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Zakaj si ga pa zaprl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Ma jaz se pa kar stinjam s freejem ceprav deluje prevec idealisticno...Je garac in je pripravljen tud trdo delat, tako da tole niso neke ribje... Bravo free, cash na roke!! Jaz tud ne morem vsega tega... imava sicer zavod, a ni ne avto (benz, stroski) ne mobi ne nic na to, vse iz mojega zepa, ki moram drugje dobit, v bistvu, absurdno - ker smo prostovoljni, ni casha oz. profita, pa se ne moreva zaposlit. In tako mi ne pripada nic.Da jaz klicem ne vem koga zaradi biznisa, si moram kupit mobi kartico.Seveda je kriv tud sistem, saj midva sva ravno zato sploh zavod ubodla, da lohk sploh legalno delujeva, torej zaradi vseh dejavnosti je bila to edina varianta (pa se podnajem, ko sva to rihtala, tako da vse druge oblike so bili strozji oz. drugacni kriteriji).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Zavod ni glih profitna organizacija, mar ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Česa se je zdej moj študentski servis domislil. S pomočjo neke banke bo zalagal akontacijo dohodnine, seveda proti plačilu obresti... Če bo šlo za pametne obresti, sem zelo za... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 saj (za)to, mick... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Zakaj?Zato, ker ce bo zaposleni v neki firmi bil 8 ur v podjetju, bo dobil placo, cetudi minimalno, jo bo dobil, ker mu po zakonu pripada! S.P. - ju pa ne. Jaz sem vstel v odhodke le stroske, ki so bili povezani s s.p.-jem (prvo leto), ker je bilo prihodkov vec kakor odhodkov, sem moral placati davek. Ce bi vstel se hrano, pijaco, osebne zadeve... sem zasluzil dosti premalo, da bi prezivel; a davek sem kljub temu placal! -- Ni logike! Torej, tisti v firmi bo imel nek prihodek (minimalca in vec) in bo oproscen placila davka, jaz, ki sem imel pa pac vec prihodkov kot odhodkov, pa ne! Neglede koliko je kdo tasluzil! S tem, da sem si moral sam placati pokojninsko, invalidsko in zavarovanje za zasebnike (minumum je cca. 50.000), neglede ce sem sploh kaj zasluzil!! Drugemu pa je vse placala firma; pa ce je delal ali ne.--------------<{POST_SNAPBACK}> Zakaj pa bi to s.p. ju pripadalo drugim pa ne? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 zato, ker sem mel premal dela.(no sej zdej k sem ga zaprl ga mam pa lahko vec in ko sem ga zaprl, mi je dol padl ene 500 kil. ahhhhhhhhhhh---------<{POST_SNAPBACK}>Zakaj si ga pa zaprl? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ja, midva sva se morala tud znajti, ker sme jaz pac sam avtor na ful podrocjih, pa sva tako zastavila pol, saj pravim, da sva lohk sploh legalno funkcionirala!!Tocno tko kot pravis, free... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Aha; folk si sploh ne predstavlja kako je to!!Vcasih je najlazje enostavno za enga delat in te boli... vsake toliko slino pogoltnes in je in se fura lajf nekako.Docim pa si samostojen, je pa cisto druga pesem... sploh pa ce mas otroke in si odgovoren. Po vseh statistikah (svetovnih in dolgoletnih) je ljudem najpomembnejsa: VARNOSTNE, zdravje, ljubezen, sreca, etc... temvec varnost no, pa sej sm jest tut ziheras pr kakih stvareh.-----------<{POST_SNAPBACK}>Ma jaz se pa kar stinjam s freejem ceprav deluje prevec idealisticno...Je garac in je pripravljen tud trdo delat, tako da tole niso neke ribje... Bravo free, cash na roke!! Jaz tud ne morem vsega tega... imava sicer zavod, a ni ne avto (benz, stroski) ne mobi ne nic na to, vse iz mojega zepa, ki moram drugje dobit, v bistvu, absurdno - ker smo prostovoljni, ni casha oz. profita, pa se ne moreva zaposlit. In tako mi ne pripada nic.Da jaz klicem ne vem koga zaradi biznisa, si moram kupit mobi kartico.Seveda je kriv tud sistem, saj midva sva ravno zato sploh zavod ubodla, da lohk sploh legalno delujeva, torej zaradi vseh dejavnosti je bila to edina varianta (pa se podnajem, ko sva to rihtala, tako da vse druge oblike so bili strozji oz. drugacni kriteriji).. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Ja, saj, to je ozadje ziherastva, jasno. varnost. Jaz pa bi lohk bila bolj. Tu pa nisem dost bikovska. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Jst pa MC v biku. Torej stremim k ziherastvu Pa v bistvu se vsak pac boljs pocut, ce ma par milijonov dolarjev na razlicnih bankah. Itak da bi se. Ceprav drugace gledano, jih imamo lahko sto M. pa nas vseeno kaksen tsunami zgazi ali kaj drugega, primernega okolju :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Saj - NIC na svetu ni ziher, razen to, da nic ni ziher. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devica, saj razumem tvojo ogorčenost...samo.. Astra Sploh nisi zastekala, kaj mislim povedat, ker beres samo zadnje poste. Ker ce ne bi, bi vidla, da je to samo moj odgovor freeju, ko sva se menla o delu na studentskem servisu. Si pa lepo izkoristla priliko in povedala, kk si bla ti tud pridna. Ampak razlika je, da ti si delala zato, da si izkusla, kk life izgleda, kar sem jaz ze zdavnaj in zdej delam zato, da lohk studiram. Nisi bla nikol na mojem mestu, zato prosim brez pokroviteljstva, ker mam tud obcutek, da se nisi ne vem kaj ukvarjala s kakrsnokol financno stisko. Jz delam, da lohk studiram in morm zasluzit vec, da lohk pomagam doma. Ko ne bom mogla vec delat, ne bom mogla vec studirat, kar pa mislim, da je cilj teh raznih ukrepov drzave, ki se obesajo na studente, da mal selekcionirajo sloj izobrazencev. Sej pridno studiram, ampak studij stane, se posebej za tiste keri nismo iz ljubljane. Drzava premalo skrbi za mladino, kar se bo pokazalo kasneje, ko bojo vsi odhajal v tujino delat,pa bo primankovalo sposobnih ljudi <se bolj kot jih zdej>. Zakaj je treba dodeljevat republiske stipendije samo tistim, ki so res na robu prezivetja in tistim ki znajo zavod okol prnest? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Enih 100 eur dividende na DD vsak mesec bi že bilo nekaj, še boljše bi pa bilo 200 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Devica, sem slutila, da se boš počutila prizadeta...žal mi je zato. V takšni finančni stiski, kot si ti...verjetno res nisem bila nikoli...ni pa mi bilo z rožicami postlano...verjemi..in kot študentka sem ves čas delala...ne za preživetje, ker sem študirala v lastnem mestu in sem živela doma...za vse razen hrane in stanovanja pa sem morala poskrbeti sama... kakšen je cenzus za štipendije ne vem, verjamem pa, da je omogočena štipendija samo tistim, ki so res na robu preživetja... :xx!: če lahko vprašam...kaj pa študiraš???..in nekje si omenjala razlike med pri podnajemnikih med družinami in študenti...ne štekam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Mene zihr ne bo v slo, ko koncam studij. Se mi je zamerla. Slovenija je premajhna in vse kujejo veze in mafija < sploh se ne zavedamo, kolk mafije je v slo! > Povrh vsega pa sploh ni za dobit dela. Kelnarca pa tud ne mislim bit celo zivljenje! Me zanima, kaj bo dobrega prinelsa bolognska reforma studija... Ve kdo kej o tem? Po moje bo tk, da se bo dalo doktorat dobesedno kupit. In spet bo pol tk, da bojo najvecji pametnjakovici najvecji debili....Ugrh! :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 poglej, devica..vprašala sem te, kaj študiraš...ker sem bila na nek način prepričana...da je vmes filozofija... ...in sem takoj pomislila, potem pa ne bo dobila službe...in bodo spet krivi vsi drugi... javno razglašaš...da te po končanem študiju ne bo v slo...zakaj pa potem nisi šla že študirati ven...ne, ti boš izkoristila BREZPLAČEN študij, ki ti ga država omogoča...svoje znanje pa odnesla drugam...vsa leta tvojega študija, ki so državo veliko stala...pa so problem tistih, ki ostajajo v tej mafijski državi... Očitno mi instinkti pri prebiranju postov še vedno dobro delajo..zato pa sem se ob tvojem pljuvanju vsepovprek takoj vpičila v tvoj post... skeptična postanem vedno, ko preberem..kako so vedno in vsega krivi drugi..država, mafija, bogataši...razmere.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Ja, tocno to. Ce se drugi okoriscajo z mojim delom, se bom pa se jaz z drugim. Smo v temi obdavcenje studentov, da te spomnem... Pa tud ti nisi od muh. Cestitam! Takole se lepo priliznes cloveku, da ti pove kej o seb, pol pa udri Mujo! Prava hinavka. Sploh pa to te cist nc ne briga, kaj jz studiram, ker studiram vec stvari, ampak ti si se vpiknila v eno, ki ti najbolj pase, a ne? Ce pa dela kak studij probleme, naj ga pa ukinejo.Studirat pa nisem sla v tujino, ker sem hotla izkoristit situacijo, ko mi bos TI in tebi podobni ljudje, ki skoz neki solite pamet pa si ob tuji nesreci filate ego placevali studij!! Drugic, ko ti bojo spet odtrgal za davke, se spomni, da placujes studij meni, ki skoz neki pluva vsevprek, pa se zri!! Jz pa postanem skepticna zmeri ko mi kaka koklja, ki v zivljenju ni dala nic skoz govori, kk naj zivim in kako naj razmisljam. Ti raj za svoje hcerke poskrb. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tocno to. Ce se drugi okoriscajo z mojim delom, se bom pa se jaz z drugim. Smo v temi obdavcenje studentov, da te spomnem... Pa tud ti nisi od muh. Cestitam! Takole se lepo priliznes cloveku, da ti pove kej o seb, pol pa udri Mujo! Prava hinavka. Sploh pa to te cist nc ne briga, kaj jz studiram, ker studiram vec stvari, ampak ti si se vpiknila v eno, ki ti najbolj pase, a ne? Ce pa dela kak studij probleme, naj ga pa ukinejo.Studirat pa nisem sla v tujino, ker sem hotla izkoristit situacijo, ko mi bos TI in tebi podobni ljudje, ki skoz neki solite pamet pa si ob tuji nesreci filate ego placevali studij!! Drugic, ko ti bojo spet odtrgal za davke, se spomni, da placujes studij meni, ki skoz neki pluva vsevprek, pa se zri!! lubica, mene ne bo žrlo..če pa boš tako razmišljala dalje...bo žrlo tebe cel lajf...ne jaz...pač pa vse okoli tebe... predvidevam, da imaš zdaj obdobje, ko se ti ej vse nekak nagrmadilo...zdrži...in boš videla, da bo nekega dne drugače...tudi meni se dogaja, da včasih rečem fuck off..j***** se vsi po vrsti...pa mine, verjemi... pa velik sreče.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Kr nehi... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh nisi zastekala, kaj mislim povedat, ker beres samo zadnje poste. Ker ce ne bi, bi vidla, da je to samo moj odgovor freeju, ko sva se menla o delu na studentskem servisu. Si pa lepo izkoristla priliko in povedala, kk si bla ti tud pridna. Ampak razlika je, da ti si delala zato, da si izkusla, kk life izgleda, kar sem jaz ze zdavnaj in zdej delam zato, da lohk studiram. Nisi bla nikol na mojem mestu, zato prosim brez pokroviteljstva, ker mam tud obcutek, da se nisi ne vem kaj ukvarjala s kakrsnokol financno stisko. Jz delam, da lohk studiram in morm zasluzit vec, da lohk pomagam doma. Ko ne bom mogla vec delat, ne bom mogla vec studirat, kar pa mislim, da je cilj teh raznih ukrepov drzave, ki se obesajo na studente, da mal selekcionirajo sloj izobrazencev. Sej pridno studiram, ampak studij stane, se posebej za tiste keri nismo iz ljubljane. Drzava premalo skrbi za mladino, kar se bo pokazalo kasneje, ko bojo vsi odhajal v tujino delat,pa bo primankovalo sposobnih ljudi <se bolj kot jih zdej>. Zakaj je treba dodeljevat republiske stipendije samo tistim, ki so res na robu prezivetja in tistim ki znajo zavod okol prnest? ja DEVICA tudi to je del zivljenja-"ZIVETI IN DELATI Z HINAVCI,PRILIZJENCI.........itd.Zal ce bos hotela delati tukaj ( izjeme obstajajo)se bos morala pac temu navaditi.V enem od predhodnih komentarjih sem ti povedal ,da je zal ,v Sloveniji tako ,da mora "student"delati ,da lahko njegova druzina doma"PREZIVI"Marsikje se dogaja prav to kar opisujes ti!NISO VSI STUDENTI IZ LJUBLJANE !!Zal nekateri tukaj ,kot da nebi hoteli razumeti tezave"REVEZEV"ki bi pa radi studirali.Vcasih se mi zdi ,da se nekateri sami sebi smilijo,se postavljajo v vlogo"BOGOV"in to samo zaradi tega ,kjer so PREMOZNEJSI IN GLEDAJO REVEZE Z VISKA!Dobim obcutek,kot da zelo podpirajo selekcioniranje studentov na"REVNE IN BOGATE"Ko sem odpiral to temo ,sem vedel da se bodo mnenja o tem zelo ,kresala vendar me pa kljub temu nekateri zelo presenecajo z svojimi izjavami.Tudi jaz podpiram obdavcitev studentov ,saj 1600.000 sit (obdavceni bodo tako samo tisti ,ki ne bodo studirali ali priviligiranci zaradi dobro placanih ur)"REVEZI STUDENTI"ne bodo nikoli dosegli 160 000 sit .Mislim ,da si ze tako povedala ,da najboljsih placanih del tako in tako ne morejo dobiti studentje ,ki nimajo vez.Tako ,da tu ni bojazni ,da bos morala placati dohodnino.Zal pa je to ,da bos pa morala placati akontacijo dohodnine in "DRZAVO"bresplacno leto dni (do vracila)kreditirati!!! Samo to ti bom rekel "ZDRZI SPLACA SE" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja DEVICA tudi to je del zivljenja-"ZIVETI IN DELATI Z HINAVCI,PRILIZJENCI.........itd.Zal ce bos hotela delati tukaj ( izjeme obstajajo)se bos morala pac temu navaditi. Zal pa je to ,da bos pa morala placati akontacijo dohodnine in "DRZAVO"bresplacno leto dni (do vracila)kreditirati!!! kaj pomeni, če boš želela delati TUKAJ..??..Predvidevam, da misliš v slo...ja, pajade...ti si pa že delal kdaj kje drugje..in tam pa se cedita med in mleko...študirajo lahko vsi, ni hinavščine, bogatenja....itd.. :xx!: da plačujejo akontacijo vsi...in dobijo preveč plačano nazaj šele kasneje...pa smo tako že pisali...zakaj naj bi bili študentje izjema??.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.