Skoči na vsebino

obdavčitev študentov-dohodnina

izgubljen

Recommended Posts

• Komentarji 192
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Preberes tk kot hoces prebrat... x:Dx :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Pizda si ti grob.

Pa ne ber mojih postov,ce ti kej ne pase.

Nism jz kriva, ce si izbral izreden studij. Podiplomca si pa itak vsak sam placuje, vsaj malo, tk da ne vem, kaj se ti neki bunis.

Tud takih ko si ti je na stotine. In iz tvojga posta sklepam, da delas al si delal podiplomca, zato bi se posebej od taki pricakvala mal vec taktnosti.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Na tem forumu, natancneje v tej temi mi itak ni noben rozic sadil, ampak noben ni izbral takega kmetavzarskega tona govora.

Ne ti men kurca si.

Ne ti men okol sluzb pa predstavljanja.

Ne ti men kakorkol o men na pamet govorit. Manjka ti enga globljenga vpogleda v cloveske odnose, tega tud ne nauci faks.

Si v breme davkoplacevalcem, ker to je vzajemni odnos, eni zate, ti za druge. Tud ti nisi bil vedno davkoplacevalec in ce mislis s takimi argumenti srat tule-pozab.

Pa ce ze mora kdo zamenjat plosco, si to ti, ker vsi tvoji posti izgledajo kot zlimani stavki, ki jih je veter iz raznih ostarij in sankov skup nametal.

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>

Si v breme davkoplacevalcem, ker to je vzajemni odnos, eni zate, ti za druge.

.

Ja, tako kot praviš :palec:

In glede na to, da mi zate - ja -

daj še ti nam nekaj - davek na tvoj dohodek.

Ti pa obljubljaš tako nekako - "daj ti meni danes, jutri bom pa MOGOČE jaz tebi. Če me glih ne odnese kam v Ameriko".

To so računi brez krčmarja.

Če delaš - dobiš denar. Davke na promet je treba plačati. Pa kaj koga briga, če si študent. Saj invalidi tudi plačujejo, pa upokojenci z malo višjo penzijo tudi, čeprav so celo življenje plačevali.

Mladež brezkompromisna :vragec: xrolleyesx

Mas otroka? Kolk je star? Deset, štirinajst? Naj namesto, da si kupi liziko al pa cd, plača davek... :inocent: Briga me, če je še majhen.

Dear Human,

Eh, ste šlampasti.... :xx!:

Za to liziko je nekdo davek že plačal!!!!

A je res tako težko razumet, da je obdavčena vsaka figa v tej državi?

In ali je res težko razumet vprašanje, zakaj naj bi bili študentje izvzeti? :vragec: xrolleyesx

In kaj imajo za protivtež?

Ali to pomeni, da ne bodo več šli v predavalnice in bodo profesorji ostali brez dela? x:o)x

Ali pa mogoče to, da študentje ne bodo več delali preko študentskega servisa? x:o)x

Pravzaprav nič od tega ni slaba ideja. Se bo sprostilo več delovnih mest za redno zaposlene, torej se bo brezposelnost zmanjšala, profesorji bodo dobili par dni plačanega dopusta, vlada bo pa pridobila nove pristaše v vseh tistih, ki bodo dobili tisto delovno mesto, ki ga je prej študent zasedal...

Ja.....podpiram štrajk :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Eh, ste šlampasti.... :xx!:

Ja, jz tud kupujem lizike, tk da pol plačujem davke.

Sploh pa ne vem, kaj to TEBE konkretno boli- obdavčenje , neobdavčenje študentov...Maš službo? Maš. Mene se pa konkretno tiče, ti pa sam iščeš razloge, da svojo babjo histerijo sproščaš.

Dear Human,

Ah daj no, Devica, kaj je zdaj to? xrolleyesx

Men grejo tud na zivce NEKATERI, DOLOCENI 'studentje' s polno ritjo, ki se bunijo - mislis, da sem cist prech od histerije zdajle? xrolleyesx

Ko bos imela otroka, bos pa nad cim drugim bentila.

Pa ti bo nekdo, nek studentek rekel - pejt kupit liziko tamalemu pa nehaj histerizirat.

Tko kot grejo tebi pa prav na zivce eni, grejo pa meni pa prav na zivce vsi, ki hvatajo krivine, pol se pa s ta pridnimi skup bunijo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja, jz tud kupujem lizike, tk da pol plačujem davke.

Sploh pa ne vem, kaj to TEBE konkretno boli- obdavčenje , neobdavčenje študentov...Maš službo? Maš. Mene se pa konkretno tiče, ti pa sam iščeš razloge, da svojo babjo histerijo sproščaš.

Draga moja...to je izmenjava mnenj in ne sproščam svoje babje histerije. :vragec:

Če že navajaš razloge za in proti, potem daj to utemeljit.

In ja, imam službo. In od tega, kar delam, plačujem visoke davke. Od vsega, kar naredim, plačam davek.

Ne razumeš tržne ekonomije, ne razumeš čemu so davki namenjeni, in ne razumeš, kako sploh kaj v tej državi funkcionira.

Če hočeš biti enakopravna, potem bodi. Z davki vred xrolleyesx

Ne, res je, ne razumem vsega. (Pa ti tud ne.) Ni mi pa treba doštudirat iz ekonomije, da vem, kaj je prav in kaj ni.

Ne razumem predvsem spremembe, kako so bili desetletja študentje tretirani kot perspektiva, kot ljudje, ki pridejo za nami, ko mi opravimo svoje delo.

V smislu: danes tale študent študira slovenščino in jutri bo učil mojega otroka, tale bo jutri, ko doštudira zdravil mene ali mojega otroka.

Občutek, da je itak vse povezano...Da je to investicija za jutri.

Pa lohk rečeš:kaj mam jaz zdej od tega.

Pa dej spremljaj svoj tolar, ki gre v državno blagajno, kako bo odromal za gradnjo bolnišnice, kamor ne boš nikol šla.

Bodo pa obratno vsi plačali za to, da boš ti mela v svojem kraju nov EKG.

Danes pa obratno, si vsi manejo roke nad študenti, kao dejmo že dons kej iztržit. Dejmo zaslužit na mladini, ki nima pojma o tržni ekonomiji, se pravi na ljudeh starih od 15-26 let ( tud dijaki delajo prek študenta!)

Kot da bomo obtičali v tej študentovski fazi za zmeraj. Kot da ne bom čez okol štiri leta tudi jaz plačevala davkov, pa kjerkol bom. In najbolj me boli ta nehumanizem, da se to opravičuje s tako svinjsko logiko: če plačujem jaz, plačuj tud ti. In to ponavad pravjo tisti, ki so svoja študentska leta dal skoz brez obremenjevanja z davki, dons pa skrbijo za svojo rit, katero bo čez leta študent, nad kerim se znašajo, v domu za ostarele, pral.

Mnenja ne bom spremenila, ne glede na to, karkol še kdo reče.

NEHAJTE ME ŽE PREPRIČVAT, DA JE TO ČIST NORMALNO!

Dear Human,

sej vem, pa tut jest mislm da ce ga ze... bla bla...

se treba tut mal hecat kdaj, sicer bi lahk sli delat v davcno upravo in bili resni v svetu resnih ljudi in resnih zadev z resnimi ksihti in potem bi se resno od nekoga dnar pobrali in oni bi nas resno grdo gledal in potem bi bila se bolj resna situacija, itn..

--------

<{POST_SNAPBACK}>Eh, ste šlampasti.... :xx!:

A je res tako težko razumet, da je obdavčena vsaka figa v tej državi?

In ali je res težko razumet vprašanje, zakaj naj bi bili študentje izvzeti? :vragec:  xrolleyesx

Ja, mas tut ti prav, pa drugi tudi prav.

Mialim pa da je tako kot je marsa rekla: vsak naj zase poslihta!

ker v enih primerih je prav da nekdo placa davke, v nekaterih pa morda res ne.

dejstvo je da kakor sem zasledil v nasem pisanju, je drzava in jaz (mi) loceno od nas! dokler se bomo cutili locene, bodo vsklajevanja potrebna, nesporazumi, prepricavanje, razlicna mnenja, ipd... ko ne bomo loceni, bodo nekatere stvari samoposebi umevne.

--------

<{POST_SNAPBACK}>Ne, res, je, ne razumem vsega. (Pa ti tud ne.) Ni mi pa treba doštudirat iz ekonomije, da vem....!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...