Ruby72 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby, prava mačka, vedno pade na noge...prav vesela sem, da si našla Tnx Enja bolj škorpijon z blazno energijo .......sedaj nam preostane le, da ugotovimo kakšne smrti je umrl maksi desertni sir v vosku Diana, napisala si škripavac... ...od kod je pa tvoja nona? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 OK, Ruby dovoli, da sem tudi jaz mačka...evo prvo delo v ponedeljek je, da zatežim mariborski mlekarni, ni vrag, nekdo mi bo že moral priznati kje leži "izvirni greh", da so ukinili proizvodnjo tega sira....a lahko zagrozim z kakšnim manjšim protestnim shodom "besnih lunatk"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Bravo Enja Očitno jih bo treba pritisnit.Obvezna grožnja pojava besnih Lunatk in tudi Lunatkov Vidi ti njih:ukinejo sir brez najave! Niso več Mb mlekarne. Od kar so jih prevzele Lj mlekarne, so samo še Obrat Maribor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Ne skrbi Ruby, "ne bom jezika šparala", LM so nekaj takega, kot "najboljši sosed"...vse pohrusta, ustvari monopol in vodi svojo politiko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Samo korajžno Držim pesti za dobre novice in jih nestrpno pričakujem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 mmmmm......jaz bi pa zdej takoj sircka pa mal prelitega s tartufi.....mmmmmmm Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo korajžno Držim pesti za dobre novice in jih nestrpno pričakujem! Ruby:Ves vikend in še ponedeljek sem imela veliko dela, včasih se mi je že dozdevalo, da lahko sama sebe kje srečam....torej, šele ko sem prižgala računalnik, sem se spomnila na obljubo..in žal mi je, čisto sem pozabila.Sem pa napisala lisič, postavila na vidno mesto...torej jutri resnično poizvem, kaj in kako je s "srčkanim, dobrim "malim sirom v rdečem vosku..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Hehe... nepozabni sircic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Mah ja, Marsa, če smo se že spomnili nanj, lahko izvemo, kakšna usoda ga je doletela ....vsi pa se strinjamo, da je bil res dober.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Ja, jaz sem vedno tezila zanj, ker je bil tak fini micken, pa 'taprav sir'... tak okusen pa tko... kot sem ze rekla, ne maram raznih 'sirotk' oz. 'instant sirov'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 "besne lunatke" count me in še ena, ki pogreša tisti mali okrogli sirček v rdečem vosku Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Ne spomnim se več sira, ki ga ne delajo več... Včasih vzamem mali hlebček "Zdravo življenje" Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne spomnim se več sira, ki ga ne delajo več... Včasih vzamem mali hlebček "Zdravo življenje"No, saj s tem nisi želel reči, da se ga ne spomniš, ker ni bil dober ali ker ga ne delajo več, ni vreden, da se ga spomniš ali...Ko pogledam v vitrino s siri....saj se je res težko odločit.Pa vendar, kot je že Marsa rekla, sir naj bo sir, ne pa surogat!.Mora "dozoret", imeti mora poln okus.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ja kak je bil tist sirček v rdečem vosku, vedno smo tistega kupovali.. pa nimam pojma od ktere mlekarne je bil in to.. zdej tko jeva ponavad Šmarskega Roka al pa Lahki Jošt, ki imata manj maščobe kao.. ker sir mora bit povsod, pa na testenine ga naribam, tud poleg še dodanega parmezana, da se vse fino vleče.. pa ementalar je full dober, feta v solatki, mocarela mi je pa brezveznega okusa, verjetno ko je tak neslan, pa še gumijast je, tega pa res ne štekam, ko enim je pa dober, pa dimljen sir mi je tud všeč, pa camembert. Ne kupujem pa nikol topljenega sira, ko to je pa odpadno sranje, vsi ostanki sirov po mlekarni pobrani in stopljeni.. sej za tople kruhke se vsak sirček stopi.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 Ni odpadno (topljeni sir), Mushi - to je sir 'z lepotno napako' in tako recimo samo vizualno ne ustreza merilom (recimo ementalec, ki nima dovolj lukenj), pa ga potem na tak nacin ubodejo - tako bi moralo biti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Mozzarello delajo pri nas iz kravjega mleka, pa je potem res vsa gumijasta... Ampak prava...in temu primerno dražja, je iz bivoljega mleka...tista pa je njami... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 marsa en sodelavec je delal v gorenjski mlekarni in kasneje tud v celjski, pa je reku da so topljenega tak delali, da ga ne je.. jst pa itak sem taka, sam da kaj takega slišim, pa verjamem..astra a iz bivoljega pa mocarela ni čikgumi? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Mushi, men se ne zdi...no, sam da me ne boš potem preganjala, če boš poskusila...in ti ne bo... počakaj na pomlad in ga naredi s paradižnikom in svežo baziliko... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Kdo? Jst? A ne! To pa ne! Moram probat res! Sem misla da je enak okus, pa mogoč več maščobe al kaj.. Pol pa povem, če mi je manj čigumast! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 aja, Mushi, saj sem pol razmisljala, da pri nas je vse mogoce in tako dodala - da naj bi tako pac bilo..Verjamem, zal, da ni... :||||||||||||||||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 ja, marsa vidla! Ja sej kje pa mogoč je tak, ampak tega, kje topljen sirček delajo baje na strokovnih ekskurzijah recimo, in drugačnih ogledih NE pokažejo, torej tam, kjer NE pokažejo, se ve, da je BLJAK! da je res gravž.. ker ta tip nam je povedu kaj so pol vse probaval in tko.. pa baje ko so se pa učil na faksu so pa tud za sirišče uporabl pr izdelavi enga sira črve! :xx!: Ampak tega delajo nekje v Franciji al Nemčiji drgač.. to so se te finte učil.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 mushi, to so kvarglji...zanimiv sir, čeprav ga ne bi jedla glih vsak dan...še malo miga.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 a si ga že? kak pa se ti je zdel? migmig.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 seveda sem ga že...ima precej močan okus, je se z dobrim pivom... pa saj,če pomisliš, siri s plesnijo...pa jih imamo vsi radi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 ja, tud plesen precej navzgravžn zgleda..ampak vseen mam pa 2 pira rajš! se vid od kje izviram.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.