Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 free, v pico znajo itak najbolj zanic sire podturit, kao ker je itak sam za na pico al kaj. poc, ja... :|| predno se vidva, jo lohk jes, sicer blazno dzazno voham, sam tale vonj okol aure bom prenesla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 a vidla se bova Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 ja ne vem zakaj se ne bi. se pa res ze dolg nisva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Samo me se je sistem diete porušil zarad sira. In zdaj morem izbirat ali naj jem sir in ostanem na isti teži al naj se mu odpovem za kešne tri mesece in začnem ponovno hujšat. Domači siri majo okol 1.4 kg ne. IN kadar sem v formi ga polovico če ne še več pojem JAZ in to manj in to v enem tednu. Včasih celo tko pretiravam, da me začne še mal želodec bolet ampak potem spijem kako limono in se vse poprav.Takole naredi, jej sir, vendar v mejah normale....za lušte ga mora bit.....Pa veliko telovadi in boš videl, da bodo kile vseeno šle dol.....Malo greha pa mora bit.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Ko začnem ne morem nehat ... kot nekašno prekletstvo. Ne da se mi za vsak presežen obrok potelovadit .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Sem trenutno tako založena s siri, kot da bojo vsak moemnt vsi svetovni sirarji propadli , ampak če pa rabim . Trenutno jem enega Latteria - bo Rubyčka, ko pride, pa če opazi kaj pokomentirala. Je tak bolj blag sirček, mehak. Ampak okusen , potem normalno rabim parmezan in topljeni sirček v trikotnikih, pa toast sir. Potem imam sir v škatlici še - namaz. Pa dons pod nujno MORALA še Tilzit nabavit, ker trpim tako pomanjkanje sira. No saj pokvaril se ne bo noben, ne bo časa, ampak res najraje za zajtrk kruh, pa sirček - zdej ko sem se navadila sploh na zajtrke. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jst mam pa v obdelavi kozji in kravji brie, pa en camembert, pa sir za na pizzo, pa Kiri smetanove sirčke mnjam, kok so dobri Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 S Trenutno jem enega Latteria - bo Rubyčka, ko pride, pa če opazi kaj pokomentirala. Saj poznaš moje mnenje o latteriah.... No saj pokvaril se ne bo noben, ne bo časa, ampak res najraje za zajtrk kruh, pa sirček - zdej ko sem se navadila sploh na zajtrke. Janči, super, da zajtrkuješ! Meni tudi zadnje čase za zajtrk strašno paše sirček na opečenemu koruznemu kruhu . Kupim 'crema Belpaese' ali pa 'Suzanna'. Oni dan sem bila pri prijateljici, pa nama je pripravila malo ploščo sirov, in zraven izbrane marmelade in mede, da s pisanjem o sivem pinojčku, ki je orosil kozarce ne kratim placa... ..spoznam in poznam vse sire na leseni tacadori...enega pa ne. Je bil lep masten, sigurno ni bil v hladilniku več ur, zato je razvil svojo aromo, okus... Okus je bil poln, na koncu skoraj malo 'piknil' v jezik, neka boljša izvedba ementalca ? a mi hudomušno pravi... en iz tvojih bivših krajev...Laščan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Feeeettta sir je tok njami da ... No seveda vse kar se sirov tiče kar vse pojem. Tu se celo reka držim ( me ga je oče navadu ): Kar je na mizi je vse za pojest , no sam, da potem ko na mizi zmanjka še kam nos utaknem, če ga je kje mogoče še kaj. Si ga pa zelo rad stopim na jajcih, pečenem kromopirju, na kakšnem šniclu je tud cool ( puranjem pa pišančjem pa na... ) v solatkah, na testeninah ( tukaj brez parmezana ne gre ...), pa polet na pečeni zelenjavi predvsem na malancanah, pa na tortilji, pa na ... Sir je zame živilo, skor tko kot kruh.No ja razen pizza štirji siri - te se izogibam, se mi vedno zdi tok mastna..., pa gorgonzole dajo ponoavad preveč in njen okus prevlada. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 uh siri bol kot smrdi, pa bol kot je plesniv..boljši je najbolši je racklet sam kaj ko potem še bajta smrdi 2 dneva po tem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 uh siri bol kot smrdi, pa bol kot je plesniv..boljši je najbolši je racklet sam kaj ko potem še bajta smrdi 2 dneva po tem Pa vetrovi so verjetno tud tisti ta pravi Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 ..spoznam in poznam vse sire na leseni tacadori Rubyčka, ne samo na sire, ti si resnično poznavalka kulinarike . Včeraj uplenila Masdamerja, ga že leta nisem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Pa vetrovi so verjetno tud tisti ta pravi am, ne ker recimo racklet, se sploh nesme jesti surov, ker ima preveč amonjaka v sebi...tak da se ima za ta sir posebni žar, kjer popečeš sir, zgoraj kruh....tak da je to pravi žur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Jah, pomoje čez brie ga ni Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Jah, pomoje čez brie ga ni ja pa je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Uf kako sem to temo spregledala!?! Siri jamiiii!!! Vse mam rada, zadnje čase obožijem parmezan in njemu podobne! Pa ovčjisir, pa kozji, pa mocarela, feta, dimljeni, polnomastni, nemastni, pohan sir , s plesnijo, z orehi, poprom...........praktično ga ni, da mi ne bi bil všeč Še ena prigoda: moja teta je bla v Franciji in ker je blazen gurman in kuharski mojste, je nakupila ene 12 sort sirov, takoh fajn smrdečih in plesnivih. Potem pa so ji na letališču zgubili kovček in ga je dobila nazaj šele čez 1 teden - pa sred poletja smo bili. Ko ga je odprla si lahko predstavljate :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 nordika si že probala zbrinc? to je en tak ful pikanten sir, ki se ponavadi uporablja namesto pramezana...men je še bolši od parmezana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 amm ne vem zdele z glave, vsaj po imenu! A se ga dobi povsod po trgovinah? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 ja mislim da se ga dobi skor vsepovsod Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Joj folk, kolk PARMAZANA jaz pojem.To ga kar rezem. Nic kruha, nic preprečena...dejansko sem sposobna it v hladilnik, si odrezat velik kos parmazana in ga zobat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Jz pa sovržaim sir..Mislim,kk to smrdi in okus ogaben v nulo.Edino na pizzi mi je še ok,ko je stopljen in nima več pravega okusa..Da bi pa jz jedla kak ementaler,gavdo,Jošt,kako feto,mazarrelo..ali kaj takega..Nikoli v nedeljo.. :xx!: :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
m.a.j.i.k.a. 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 mmm... siri.... u bistvu imam rada kar skoraj vse sire... najbolj pa obožujem feta sir v paradižnikovi solati... njami.... pa obvezno, ko si pečem pico si dam po robu še ementalca, po sredini pa kakor kdaj (Gauda, Luka, Miha.... vse se je že znašlo na pici).... v testeninah pa njokih pa se tak obvezno pojavi parmezan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Sem v ajurvedskih tabelah bral kao da lahko jem samo kozji sir....pa sm ga za štos šel potem res kupit - ne vem, al mi je všeč zaradi tabel al zares, ampak res se mi je zdel dober (eni pa jamrajo da kao smrdi!) Mogoče sem bil kozel v prejšnjem življenju. Bi znalo bit - kozle streljam še zdej.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 jst mam tut rad sire. vcasih mi prav pase jest sir.sam kadar sm ga jedu na pizzi, se je zgodil, da mi je zmer aura okol grla smrdela po siru pa prou grdo mi je to...in pol mi je blo cist mimo, k se mi je tist ogabni vonj nalimal na auro, na grleno cakro; sem dojemal, kot da nimam kej tega jest.ma res no! pa potem mi je se ena punca rekal, da mi aura smrdi po siru, potem ko sva pizzo jedla sicer pa se je menda dobro izogobat takim topljenim, zdenka varianta ipd... ker so velikokrat topljeni, veckrat topljena mascoba, mocno predelani in menda je to zelo nezdravo! Hahah.. kok je pa men tole hecn da aura smrdi po siru. Aura okol grla.. pa da jo drugi šnjofajo.. Drgač pa hotla sem rečt da sem en fajni sir odkrila za na testenine Grana Padano. Pa ga sproti riblješ.. smo vedno imeli kr kupljen nariban parmezan. Bljak je smrdel, pa verjetno imel dodano kaj proti strnjevanju in to.. ta je pa full dober in boljši - vsaj meni tudi od Parmezana (celega). Do zdej sem pa kr Roka al pa Jošta naribala gor. Sam ni blo tak fajn.Aja topljeni sirčki so največje sranje. Ker notr je čist vse - odrezki od vseh sirov, v bistvu odpadki. Pa sej stopi se vsak sir če se ga da v toast. Ej, ful je fajn mal tele izjave brat. O vsemu. Jih že dolg nisem. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 1. julij 2010 Prijavi Deli 1. julij 2010 še ene siroman in skutoman ampak!! mozzarella di bufala!! x:px (Napoli kjee siii ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.