Behemoth 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Ta tema pa je namenjena za dijake in študente. Zanima pa me kako ste prenašai slovo, ko ste morali oditi v dijaški ali študentski dom? Vam je bilo zelo hudo?Da jaz grem počasi v srednjo zdravstveno v MB, kjer nameravam vse moje 4 letnike šole tudi prebivat. Zato pa vas sprašujem če je blo res hudo, ker mama pravi da mi bo 100% hudo, jaz pa pravim da mi nebo. Zato pa se zdej pripravljam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Jaz tudi mislim, da ti bo tudi hudo, če ti je kaj do staršev, ko je moja hči odšla takole sem sam tudi zajokal, pa nisem drugače cmera, rada se vračaj domov in spoštuj starše, vse dobro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 ...vse ob svojem času.... ...dovolj je dnevu lastne teže Povej mami, da jo boš pogrešal, ampak da ti bo lepo tudi brez nje... laže bo tebi in njej In da si angel, ki mu je ona dala krila, ti pa doma ne moreš vadit, zato greš da se boš naučil uporabljat svoja krila.... Leti, leti visoko.... od tam je lepši razgled Želim ti, da ne bo previsoko, da ti premočno sonce ne ožge kril,in da ne bo prenizko, da se ne obutaš ob kamenje in trnje.... Vso srečo mladi mož Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Men bi blo 100% pri tistih letih hudo...nov okolje, nic vec potuhe starsev, samostojnost....- ki je po drugi strani super stvar Imela sem super sosolko v gimnaziji, ki je sla v dijaski dom....vsak petek je komaj cakala, da gre nazaj domov...Vsak ponedljek je prisla vsa boga v solo.... sam se je scasoma navadila....Vsak to dozivlja drugace.Drugac pa mislim, da je velik zura ( se posebno v studentskih domovih) Vse bo ok! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta tema pa je namenjena za dijake in študente. Zanima pa me kako ste prenašai slovo, ko ste morali oditi v dijaški ali študentski dom? Vam je bilo zelo hudo?Da jaz grem počasi v srednjo zdravstveno v MB, kjer nameravam vse moje 4 letnike šole tudi prebivat. Zato pa vas sprašujem če je blo res hudo, ker mama pravi da mi bo 100% hudo, jaz pa pravim da mi nebo. Zato pa se zdej pripravljam Svetujem ti da šparaš žepnino za alko, cigarete in kondome. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 hi hi hi vokec... jz vem, da bi takrat z veseljem šla v dom, da me ne bi starci tok nadziral... sam potem ne vem če bi sredno šolo nardila... no sej je itak nisem... takoj... žuri non stop.angell jz mislim, da bo to ful fajn izkušna zate in ti bo pomgala bit bl samostojen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 Aja Boris, jaz sem moški! Pa btw Volkec, če bom jaz prišel kdaj domov ves spermast, in bom imel zadah po čikih in brizerih, me bojo dali v dijaškega ali a dali v mursko kjer se bom moral vsak dan voziti domov, tako da... Pa sej kakšen čik al pa brizer tu pa tam pa že ne škodi Ja michelle, žura pa bo itaq Ma sestrična svoj apartment pol pa je rekla naj kar pridem tja, da bo mal bolj fajn Je pa tdu super ker se bom bolj naučil odgovornosti, ker moja teta namiguje da bi prišel k njej, in stari seveda ji bodo rekel naj me ne ujčka in naj vse sam delam (zato se tako hudo učim pralni stroj uporabvljat :xx!: ). Včeraj ko sem šel spat mi je skoraj na jok ušlo ker se bo zame začelo novo življenje, mam rajši tega Pa seveda frendov nebo, edina ki pa gre z mano v zdravstveno pa itaq vendar nebo sprejeta :xx!: :xx!: :xx!: Drugače pa zelo vam hvala na take komentarje Full so carski Fajn bote no x!x Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 kok si pa ti mlad?in... kašna ikonca pa nick!!! đizs... prov nč smešn.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja Boris, jaz sem moški! Sory potem , nikjer ni bilo vidno prebrati, ampak svojega komentarja ne bom spreminjal , sicer pa že pišeš, da ti je šlo skoraj na jok, ko misliš naprej...brez strahu, če bo kaj nerešljivega, lunin forum in lunatki bodo še vedno obstajali tukaj, lp! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 men v srednjo niso pustili v ljubljano, tako, da sem počakala do faksa. menda bila ena redkih z našga konca, ki sploh ni imela domotožja. rabla sem sicer nekaj časa, da sem se navadila na novo okolje, pa na sošolce, pa na nov urnik, pa na to, da lahko čas urejam dokaj po svoje, pa da je treba kljub žurom letnik nardit.....domov sem tud hodila, sam v domu mi je blo ful fajn. menda je dost od klape odvisno....sem se kr sama miselno naštelala, da bom faks nardila...pol je pa tud klapa prišla ustrezna. smo skupaj študirali, pa vsi žuri so bli naši....heh, ničesar nismo spustili... b6...verjetno ti bo tako, kot si boš naslikal. mej se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2005 Aiwa, sej če kdo pravi da mi je smešno ? Aja pa zaradi moje ikonce si ne mislit da sem kaki satanist, sem samo darkerček, hvalabogu Pa še prijazen semd od večine Jaz bom vedno ostajal vaš angelčekhttp://www.smeski.com/razni/angel/12.gifBoris vem da boste tukaj, sej sem si prisegel če mi bo že prvi dan šlo na jok, ajd laufam v knjižnico pa na PC na LNF. Tu vem da imam vashttp://www.smeski.com/razni/smejoci/dogpile.gifAmis sej meni tudi ne pustijo v Lj, sem mislil it v oblikovalsko v Lj pa mi niso pustil. Sel potem mi je prfoksa od LV rekla da je srednja full zajebana pa da če me že to tako veseli naj grem po srednji šoli tja ker baje je fakulteta dosti lažja.Aja pa zanima me kako ste spoznali nove frende, no sej grejo trije taki ko jih jaz poznam sam glede na njihov uspeh malo verjetno da bojo sprejeti Fajn bote.Angell Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sem samo darkerček.,,, ... ma v bistvu si kar modelcek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Amis sej meni tudi ne pustijo v Lj, sem mislil it v oblikovalsko v Lj pa mi niso pustil. Sel potem mi je prfoksa od LV rekla da je srednja full zajebana pa da če me že to tako veseli naj grem po srednji šoli tja ker baje je fakulteta dosti lažja.A res? Prvic slisim Aja pa zanima me kako ste spoznali nove frende, no sej grejo trije taki ko jih jaz poznam sam glede na njihov uspeh malo verjetno da bojo sprejeti To se zelo hitro zgodi. Tako na srednji, kot na faksu. Se usedes zraven v predavalnici, small talk, pa je. Prav tako v razredu, domu...ne skrbi ... ma v bistvu si kar modelcekja, men se tud to zdi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2005 Ja michele, men je rekla da sem še premlad za umetnika Rajši bom potem postal svobodni umetnik No sej res upam da bom hitro nove frende spoznal Aja Marsa, kako to misliš modelček? Fajn bote*Kiss*http://www.smeski.com/razni/ljubezen/frosch.gifhttp://www.smeski.com/razni/ljubezen/017.gif Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 ne povem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... ma v bistvu si kar modelcek. Dej povej kak si to mislna.Zakaj naj bi bil modelček. Vašmu angelčku pa lahko ja zaupaš http://www.smeski.com/razni/angel/angel9.gifhttp://www.smeski.com/razni/angel/angel36.gif Fajn bote x!x Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.