Skoči na vsebino

Slovo

Behemoth

Recommended Posts

Ta tema pa je namenjena za dijake in študente. Zanima pa me kako ste prenašai slovo, ko ste morali oditi v dijaški ali študentski dom? Vam je bilo zelo hudo?

Da jaz grem počasi v srednjo zdravstveno v MB, kjer nameravam vse moje 4 letnike šole tudi prebivat. Zato pa vas sprašujem če je blo res hudo, ker mama pravi da mi bo 100% hudo, jaz pa pravim da mi nebo. Zato pa se zdej pripravljam x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

...vse ob svojem času....

...dovolj je dnevu lastne teže x^x

Povej mami, da jo boš pogrešal, ampak da ti bo lepo tudi brez nje...

x;)x laže bo tebi in njej x8Dx

In da si angel, ki mu je ona dala krila, ti pa doma ne moreš vadit, zato greš da se boš naučil uporabljat svoja krila....

Leti, leti visoko.... od tam je lepši razgled x;)x

Želim ti, da ne bo previsoko, da ti premočno sonce ne ožge kril,

in da ne bo prenizko, da se ne obutaš ob kamenje in trnje....

Vso srečo mladi mož :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Men bi blo 100% pri tistih letih hudo...nov okolje, nic vec potuhe starsev, samostojnost....- ki je po drugi strani super stvar :palec:

Imela sem super sosolko v gimnaziji, ki je sla v dijaski dom....vsak petek je komaj cakala, da gre nazaj domov...Vsak ponedljek je prisla vsa boga v solo.... :(

sam se je scasoma navadila....

Vsak to dozivlja drugace.

Drugac pa mislim, da je velik zura ( se posebno v studentskih domovih) :palec:

Vse bo ok!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Ta tema pa je namenjena za dijake in študente. Zanima pa me kako ste prenašai slovo, ko ste morali oditi v dijaški ali študentski dom? Vam je bilo zelo hudo?

Da jaz grem počasi v srednjo zdravstveno v MB, kjer nameravam vse moje 4 letnike šole tudi prebivat. Zato pa vas sprašujem če je blo res hudo, ker mama pravi da mi bo 100% hudo, jaz pa pravim da mi nebo. Zato pa se zdej pripravljam x:Dx

Svetujem ti da šparaš žepnino za alko, cigarete in kondome.

Ja sam ka mali pao s lipe

hi hi hi vokec... x;)x

jz vem, da bi takrat z veseljem šla v dom, da me ne bi starci tok nadziral... sam potem ne vem če bi sredno šolo nardila... no sej je itak nisem... takoj... x:Ix x:o)x žuri non stop.

angell jz mislim, da bo to ful fajn izkušna zate in ti bo pomgala bit bl samostojen :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Aja Boris, jaz sem moški! x:Dx

Pa btw Volkec, če bom jaz prišel kdaj domov ves spermast, in bom imel zadah po čikih in brizerih, me bojo dali v dijaškega ali a dali v mursko kjer se bom moral vsak dan voziti domov, tako da... Pa sej kakšen čik al pa brizer tu pa tam pa že ne škodi x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Ja michelle, žura pa bo itaq x:Dx Ma sestrična svoj apartment pol pa je rekla naj kar pridem tja, da bo mal bolj fajn x:Dx Je pa tdu super ker se bom bolj naučil odgovornosti, ker moja teta namiguje da bi prišel k njej, in stari seveda ji bodo rekel naj me ne ujčka in naj vse sam delam (zato se tako hudo učim pralni stroj uporabvljat x:Dx :xx!: ).

Včeraj ko sem šel spat mi je skoraj na jok ušlo ker se bo zame začelo novo življenje, mam rajši tega x:)x Pa seveda frendov nebo, edina ki pa gre z mano v zdravstveno pa itaq vendar nebo sprejeta :xx!: :xx!: :xx!:

Drugače pa zelo vam hvala na take komentarje x:Dx Full so carski :palec:

Fajn bote no x!x xsrcx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Aja Boris, jaz sem moški! x:Dx

Sory potem :o|o: xDDx , nikjer ni bilo vidno prebrati, ampak svojega komentarja ne bom spreminjal x^x , sicer pa že pišeš, da ti je šlo skoraj na jok, ko misliš naprej...brez strahu, če bo kaj nerešljivega, lunin forum in lunatki bodo še vedno obstajali tukaj, lp!

men v srednjo niso pustili v ljubljano, tako, da sem počakala do faksa. menda bila ena redkih z našga konca, ki sploh ni imela domotožja. rabla sem sicer nekaj časa, da sem se navadila na novo okolje, pa na sošolce, pa na nov urnik, pa na to, da lahko čas urejam dokaj po svoje, pa da je treba kljub žurom letnik nardit.....domov sem tud hodila, sam v domu mi je blo ful fajn. menda je dost od klape odvisno....sem se kr sama miselno naštelala, da bom faks nardila...pol je pa tud klapa prišla ustrezna. smo skupaj študirali, pa vsi žuri so bli naši....heh, ničesar nismo spustili... x^x x:px

b6...verjetno ti bo tako, kot si boš naslikal. mej se.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Aiwa, sej če kdo pravi da mi je smešno :eek: ? Aja pa zaradi moje ikonce si ne mislit da sem kaki satanist, sem samo darkerček, hvalabogu x:Dx Pa še prijazen semd od večine :palec: x:Dx Jaz bom vedno ostajal vaš angelčekhttp://www.smeski.com/razni/angel/12.gif

Boris vem da boste tukaj, sej sem si prisegel če mi bo že prvi dan šlo na jok, ajd laufam v knjižnico pa na PC na LNF. Tu vem da imam vashttp://www.smeski.com/razni/smejoci/dogpile.gif

Amis sej meni tudi ne pustijo v Lj, sem mislil it v oblikovalsko v Lj pa mi niso pustil. Sel potem mi je prfoksa od LV rekla da je srednja full zajebana pa da če me že to tako veseli naj grem po srednji šoli tja ker baje je fakulteta dosti lažja.

Aja pa zanima me kako ste spoznali nove frende, no sej grejo trije taki ko jih jaz poznam sam glede na njihov uspeh malo verjetno da bojo sprejeti

Fajn bote.

Angell

Amis sej meni tudi ne pustijo v Lj, sem mislil it v oblikovalsko v Lj pa mi niso pustil. Sel potem mi je prfoksa od LV rekla da je srednja full zajebana pa da če me že to tako veseli naj grem po srednji šoli tja ker baje je fakulteta dosti lažja.

A res? Prvic slisim xnckrivx

Aja pa zanima me kako ste spoznali nove frende, no sej grejo trije taki ko jih jaz poznam sam glede na njihov uspeh malo verjetno da bojo sprejeti

To se zelo hitro zgodi. Tako na srednji, kot na faksu. Se usedes zraven v predavalnici, small talk, pa je. Prav tako v razredu, domu...ne skrbi x;)x

... ma v bistvu si kar modelcek

ja, men se tud to zdi :palec: x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja michele, men je rekla da sem še premlad za umetnika x:Dx Rajši bom potem postal svobodni umetnik x:Dx

No sej res upam da bom hitro nove frende spoznal x:px

Aja Marsa, kako to misliš modelček? x:Dx

Fajn bote*Kiss*http://www.smeski.com/razni/ljubezen/frosch.gifhttp://www.smeski.com/razni/ljubezen/017.gif

<{POST_SNAPBACK}>:vio: xDDx ... ma v bistvu si kar modelcek. xDDx :palec:

Dej povej kak si to mislna.Zakaj naj bi bil modelček. x?x x:Dx Vašmu angelčku pa lahko ja zaupaš x:Dx http://www.smeski.com/razni/angel/angel9.gifhttp://www.smeski.com/razni/angel/angel36.gif

Fajn bote x!x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...