Amis 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ja, itak da dobrodošla Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 [lunin.net je kot trda droga...enkrat ko padeš not...ni več izhoda !! to pa res ..ne morem več ven Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 hehe.... Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 jaz tud ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 sam santos misli LNF, mal se vcasih kaj pomeshchkajo pojmi, pa nic zato. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za dobrodošlico. Še nisem probala droge, tak da ne vem kak je... Mislim pa da ta stran manj škodi ne... Tnx oona! Dobro dosla crna!!Uf ta LNFje se hujsi kot trde droge tak ,da ne vem kaj je bolje ,da si prisla sem ali? pa se en vagoncek za dobrodoslico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam santos misli LNF, mal se vcasih kaj pomeshchkajo pojmi, pa nic zato. OK. OK. Marsa imaš prav...LNF ! Jaz sem že čist noter...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Joj, ko sem jaz sem prisla sem mela po cca 80 objav na dan... Zdaj rabim za to, kak teden Od zacetka ful notr pads, kar moras nabijat...pol se pa navelicas, nekateri kar grejo, eni bomo pa kar lepo ostali Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dobro dosla crna!!Uf ta lunin net je se hujsi kot trde droge tak ,da ne vem kaj je bolje ,da si prisla sem ali? pa se en vagoncek za dobrodoslico Heh... pol pa grem jaz raje na droge... Sej ne... Pa hvala za tako lepo dobrodošlico. Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Hoj, Črna, dobrodošla Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 dobro jutro vsem lunatkom in novim lunatikom-bodite previdni pri izbiranju okolja:) (forumov) kajti le to vas bo oblikovalo in bodite previdni pri izbiranju prijateljev, kajti POSTALI boste takšni kot oni in LUNIN FORUM je pravi Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Fajn, da si prišla..črna.. ...očitno si potrebovala prav lnf...izkoristi, kar ti ej tukaj ponujeno...in pri takšnih mislih največkrat pomaga...da se odpreš...ubesediš svoje misli...in tisti trenutek..ko so napisane...že izgubijo svojo neznosno težo.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.