¤črna¤ 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Prej sem na lunin.net kliknila "modro misel zate". ....nazaj sem dobila tole: "Kdor ima za kaj ziveti, prenese skoraj vsak kako" Mi lahko kdo razloži kaj sploh to pomeni??? Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 kaj se pa tebi dogaja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ...dolgčas !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 Kaj bi se mi dogajalo? Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 jah ne vem, no....tvoj podpis sem prebrala, pa teme, ki te trenutno zanimajo. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 Aja... Ja, vsak ma kdaj slabe dneve. (jaz jih mam pač vedno...) Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Ne pocni neumnosti!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Oj, kaj dogaja? Kdor ima ZA kaj ziveti - prenese prakticno vsake pogoje. To je pomen.vedno pa je za kaj ziveti.Ker je vedno jutri drugacen, nikol ne ves, kaj zamujas. Napisi ti kako misel, svojo, briga te, kaj je nekje nekoc nekdo dejal...prikljuci se kaksni ali pa odpri temo v mislih, in pisi - kar ti pade na misel...ce mas kaj za ven dat, pejt v crno luknjo.Ce bi ti godilo mal pozitivnosti, pa gres v Zlato ribico - tu imamo fajn 'resitve' za trenutne tezave, dolgcas, zabijanje cajta in vsega kar ces. Ti kar veselo mal bolj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ...nič ni večno, veš, črna....tud slabi dnevi ne. sam ni dobro preveč vztrajat v njih ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 Ojoj... sej nebom! Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 Tnx Marsa... samo razlago sem htela. Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Črna, ti lahko pomagamo...imaš kake težave ?? Vse se da rešit s časom, seveda...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črna, ti lahko pomagamo...imaš kake težave ?? Vse se da rešit s časom, seveda...!! No ja... če se da vse rešit s časom bom pa še dolgo čakala! Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Vse se da rešit s časom, seveda...!! Jap... sem se ze ustrasla, k sm vidla v kero temo je prejle pisala Crna, bolj pozitivno pa bo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja... če se da vse rešit s časom bom pa še dolgo čakala! Kaj pa ves! - ravno to ti govorim tamle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 pejt na novo modro misel Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja... če se da vse rešit s časom bom pa še dolgo čakala! Me veseli, da si potrpežljiva...! Kaj te je pripeljalo v te vode ( lunin.net ) ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj te je pripeljalo v te vode ( lunin.net ) ? Čisto po naklučju... Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Aha, in kako se ti zdi ta stran...kjere teme te zanimajo od naštetih...??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 chat chat chat Dobrodosla pa pazi se...lunin.net zna bit kot trda droga Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 Zanimiva stran ni kaj... Teme... hmmmm..... Sej so vse po svoje zanimive. še ni blo časa, da bi vse pogledla. Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Conti, Oona, Bern, Marsa...tukaj rabimo pomoč !! Punca ima težave...in bi rada, da ji pomagamo...kako !?!?!? Mislim, da "Črna" nima več težav kot kdo drug. Morda se je nerodno izrazila, morda pa je zaradi zvezdnih vplivov padla v majhno nemilost ostalih lunatikov. Saj to pa se zgodi čisto vsakemu od nas, če pove kar misli. Njen podpis? Če bi nalimala enega nagca ali nagico....?Pa naj ga ima... njen je... Morda pa je čisto zares želela razlago misli..kdo bi natanko vedel... Kar pogumno naprej, Črna! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
¤črna¤ 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 Hvala za dobrodošlico. Še nisem probala droge, tak da ne vem kak je... Mislim pa da ta stran manj škodi ne... Tnx oona! Citiraj S-olze v očeh, M-islim o lepih stvareh, R-oke oblite s krvjo, T-očno ob polnoči me več ne bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimiva stran ni kaj... Teme... hmmmm..... Sej so vse po svoje zanimive. še ni blo časa, da bi vse pogledla. Itak, da ni bilo časa...saj šele, ko boš lunatik...ti bo zneslo vse pogledat oz. si prebrat !! Ti kr, kot pravi Michelle...lunin.net je kot trda droga...enkrat ko padeš not...ni več izhoda !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.