Marsa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=2"][b]Napoved za 2. teden[/b][/url] - [b]10. - 16. januar 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Tole označevanje samega sebe kot žrtev..me je mal prijelo že čez vikend... ...pa sem se kmal pobrala... Zoprni so mi vsi ti planeti v kozorogu..če še tako hočeš..ni nobene sprošenosti... ...sicer pa fajn, da gre vsaj biznis... Mlaj se že pošteno čuti...nobene želje po hrani... Osamili.. jaz imam že dalj časa obdobje, ko sem se osamila...zdaj se lahko še sam sebe znebim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Ja, sam bo vseen mal bolj dinamicno, ker so prvic okol lune urani in neptuni pa taksno, drugic ker je uran v sextilu z merkurjem (kljub temu da je pac v koz.) in tretjic ker je mars v strelcu.... Tako da bo ipak mal bolj dinamicno kot bi bilo za pricakovat. Pa se tale luna in venera, v bistvu res da je v kozorogu, a vseen dela venera gor - bomo kaj ful pridno poceli al kaj takega, cist OK. Ja za vas je drugace, Rake - ko je vse nasproti zdaj... Nam ribam in sco je lepo v sextilckih. : Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 evo pofočk Marsa- takele napovede pa le še piš-škoda da se včasih malo ne zmotiš v plus....bi naša lunin čreda bolj verjela v dober izid dogajanj.... Sem že mal mislila izkopit astro vtičnico v svoji glavi-Pa sam še Matejinga Tobija čitat.... Pismo, trtica pa še zmeraj boli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 [color="orange"]"Zelo doživeto bomo sanjali": [/color][color="blue"]se že dogaja, pa še pred napovedjo [/color] [color="orange"]Veliko bomo imeli opravka... z "ženskimi opravili": sem si poleg "preurejanja doma po feng shuiju"[/color] [color="blue"]dala na seznam za ta teden: - pospravi stanovanjce - naredi si "spacelearing" ... huh jasnovidna postajam Sam nisem sigurna, da bo šlo skozi... sem tako leeena. Hih. [/color] [color="orange"]"Konec tedna preživimo dinamično in rekreativno": [/color][color="blue"]bom povedala dragemu. Mislim, da bo takoj za akcijo. [/color] [color="orange"]"Se bodo... stvari postavljale na svoja prava mesta." [/color][color="blue"]To mi deli! [/color] [color="red"]Pa kakšen projekt začet, mi tud ne bi bilo odveč. Je že skrajni čas. [/color] [color="blue"]Mega napoved! [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 [quote name='lia' date='10. Jan 2005 ob 15:13'][post="354043"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] evo pofočk Marsa- takele napovede pa le še piš-škoda da se včasih malo ne zmotiš v plus....bi naša lunin čreda bolj verjela v dober izid dogajanj.... Sem že mal mislila izkopit astro vtičnico v svoji glavi-Pa sam še Matejinga Tobija čitat.... Pismo, trtica pa še zmeraj boli [/quote] O, Lia, kul, astro-vticnica! Saj se - vcasih nalasc malo zmotim v plus, to sem prav tako namenoma storila kake 3x do zdaj in vsakic je ravno tedaj bila totalna shtala, tako da ce ze pisem, moram tud opozorit, jaz tko jemljem, ce bom sam dobr pisala, bo folk pricakoval dobr... tko bodo pa zadovoljni, ce bo. Pa tud ko tolk nakladam, ne opazite vsega, ko kaj takole vmes prepletem zoprnega. No pa velik stvari zdaj nekak ze kar pri nasvetu napisem, pa tko.... [quote name='Danda Luna' date='10. Jan 2005 ob 15:19'][post="354046"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="orange"]"Zelo doživeto bomo sanjali": [/color][color="blue"]se že dogaja, pa še pred napovedjo [/color] [color="orange"]Veliko bomo imeli opravka... z "ženskimi opravili": sem si poleg "preurejanja doma po feng shuiju"[/color] [color="blue"]dala na seznam za ta teden: - pospravi stanovanjce - naredi si "spacelearing" ... huh jasnovidna postajam Sam nisem sigurna, da bo šlo skozi... sem tako leeena. Hih. [/color] [color="orange"]"Konec tedna preživimo dinamično in rekreativno": [/color][color="blue"]bom povedala dragemu. Mislim, da bo takoj za akcijo. [/color] [color="orange"]"Se bodo... stvari postavljale na svoja prava mesta." [/color][color="blue"]To mi deli! [/color] [color="red"]Pa kakšen projekt začet, mi tud ne bi bilo odveč. Je že skrajni čas. [/color] [color="blue"]Mega napoved! [/color] [/quote] Thanx Danda Luna, ti vedno s takim navdusenjem posvod priletis, da mi ze kar samo po sebi ustne koticke gor povlece... , he, pedencas stanovanje, saj zdaj je lustno, ko si na sveze! Projekt? Jaz sem jih mal sita, bi hotla mal lenarit v kakih toplickah... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Pa tud ko tolk nakladam, ne opazite vsega, ko kaj takole vmes prepletem zoprnega. Malo morgen, sej, sej, večina stvari gre mim in se ne zgodi v najhujših oblikah, sem še v enem kosu, ne- sam če že spregledam , pač bolj občutim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Kaj naj rečem! Na vidiku je menjava delovnega mesta! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 a daj Contesa, ful v redu, ti privoscim se 100x bolje kot tu! Zate ja kar kul zdajle, kje imas pa ze merkur (in mars) za venero vem, da je v tehtnici, ker se ti nenazadnje vidi. Lia - se dobr - da si se v enem kosu. To me spomni, ko sem sla v porodnisnico, sem se zavedela, da nikol vec ne bom v enem kosu, nekak... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 sem brala zdajle, je res tole ze zdaj, meni ful neke zenskosti ven tolcejo, sem se zjutraj totalno ukvarjala s tem, kaj naj oblecem itd...ze cel dan razmisljam, kako bi sla domov stvari uredit ze vceraj sem nekaj noro pospravljala in preurejala, ce lahko sploh kaj preurejas, ko se nisi niti uredil.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 [quote name='Marsa' date='10. Jan 2005 ob 16:40'][post="354114"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]a daj Contesa, ful v redu, ti privoscim se 100x bolje kot tu! Zate ja kar kul zdajle, kje imas pa ze merkur (in mars) za venero vem, da je v tehtnici, ker se ti nenazadnje vidi.[/quote] Marsa hvala! Mars-Škorpijon-6hiša,Merkur-Strelec-7hiša,Venera-Tehtnica-6hiša! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Pospravljanec tudi mene prijel. Prejšnji teden mi je frendica vzela mere v stanovanju za Feng shui preureditev, prinese v sredo, rešitve. Drugače pa kr neki. Me prijema, da bi dokončala nekaj....mal se moram še v tazadnjo brcat Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 [Drugače pa kr neki. Me prijema, da bi dokončala nekaj....mal se moram še v tazadnjo brcat [/quote] Mhm, tole kar dobro opisuje moje današnje počutje,....sam mal me boli , ko sem pprejšnji teden na trtico treščla Tak da raj kr grem dokončat, koker pa da se še naprej tukajle brcam ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Dogaja tale tedn, dogaja, kak bo šele vikend! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 [color="purple"]Dosti se bomo ukvarjali tudi s sabo, ogromno bomo razmišljali, se umikali v osamo, urejali svoje misli, se postavljali v prostor in čas…. Na tapeti bo tako zdaj tudi odnos do sebe in sveta, svojega položaja tako ožje, v družinskih sferah, kot tudi širše, v poslovnem in tudi drugih, globalnih smislih.[/color] urejam misli, se postavljam v določen čas in prostor, ampak ne zapadam pa v drame, bravo jest Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 [color="blue"]Helou, hilou! Js pa evforična... opet... pa nikjer ne piše v napovedi Juhej, juhej!! dečko, ajde oladi.... no, to mu ne bi zapela, če bi se priguncal od kikod.. mogoče bi pasala dodirni mi koljena.... Cmok, vsem! Na smrčke: [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 [color="purple"]Pogostejši bodo kratki stiki, težave z elektriko in napeljavo, prihajalo pa bo tudi do eksplozij in požarov in prav tako se je (še vedno) bati izredno zoprnih in nevšečnih vremenskih in drugih naravnih pojavov, kot tudi nesreč, kjer je vzrok človeški dejavnik, kot je denimo v primeru onesnaževanja - tako voda kot tudi ozračja.[/color] se mi je zdelo, da sem tole brala... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 O, thanx Selene, jaz sem se tud vceraj spomnila, da sem nekaj tacga napisala, super ker si se spomnila! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 [color="red"]Sam, a veste kaj!? Mi je uspelo pospraviti v službi! Doma pa nč.!! Marsa a bo drug teden tud za pospravlanje? Js še rabim kakšnega takšnega, da bom vse v red spravila. Spet sem preveč jedla. Bo treba ukinit vikende! Ole! [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2005 Ja, v bistvu tudi, samo bo tudi za papcanje, v zacetku in na koncu tedna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Uh, koliko sem jaz danes zoprna Namesto da bi bila , ker sem končno zrihtala comp, grem sama sebi na živce ... že dopoldne sem brez veze nazjala mojega, tako da imam sedaj doma sliko brez tona Pa ne vem, a naj to pripišem luni v Ovnu ali Soncu v opoziciji s Saturnom ali Marsu na ascendentu ali pa PMS ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 [post="357129"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Uh, koliko sem jaz danes zoprna Namesto da bi bila , ker sem končno zrihtala comp, grem sama sebi na živce ... že dopoldne sem brez veze nazjala mojega, tako da imam sedaj doma sliko brez tona Dobra je ta...Slika brez tona ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.