Skoči na vsebino

Apokalipsa 2005 - 2008

ananta

Recommended Posts

žal tudi potop je siguren. jaz nekaj navodil dobim in se premalo vprašam - konzultiram v Srcu če jih lahko tudi objavim. ne gre se za astrologijo, z njo se samo pomagam. nekakor že izvem, kot da mi diktira(jo). seveda upam da se motim. kaj pa če ne? potop je tudi i ching prerokoval z :|::|: luna + nekaj. odpečatenjeje komentiral z 27/61 kjer je II::II seveda pečat žig seal. ne vem od kogar sem dobil informacijo, ni channeling.

vedel bi, treniran sem pravkar za to v yam v ljubljani xsrcx bod zraven, mogoče se motim, zelena kometa je 3x večja od jupiterja in se je nisem zmislil, kakor tudi konjunkcijo orcus regulus alphard, bova vidla. slovenija je žikar na višini . a me spravte v kakšno klet če benetke potopi? :zoro:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 121
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>žal tudi potop je siguren. jaz nekaj navodil dobim in se premalo vprašam - konzultiram v Srcu če jih lahko tudi objavim. ne gre se za astrologijo, z njo se samo pomagam. nekakor že izvem, kot da mi diktira(jo). seveda upam da se motim. kaj pa če ne? potop je tudi i ching prerokoval z :|::|: luna + nekaj. odpečatenjeje komentiral z 27/61 kjer je II::II seveda pečat žig seal. ne vem od kogar sem dobil informacijo, ni channeling.

vedel bi, treniran sem pravkar za to v yam v ljubljani xsrcx bod zraven, mogoče se motim, zelena kometa je  3x večja od jupiterja in se je nisem zmislil, kakor tudi konjunkcijo orcus regulus alphard, bova vidla. slovenija je žikar na višini . a me spravte v kakšno klet če benetke potopi? :zoro:

A ti sigurno nisi naslednik Aštar komande? Prejšnje desetletje je bila tudi panika kaj bo 11.8.1999. Kaj bo leta 2000 in vedno ista pesem.

Nekoč, točno 10 let bo od tega, sem govoril z eno starejšo žensko za katero še danes ne vem, če je vesoljka ali palčica. Ona je bila na sestanku s tujo civilizacijo, zato sem jo takrat tudi vprašal glede sveta v prihodnje, ker nekje se je govorilo o prihodu Betovcev in s tem potop zemlje.

Saj ni rekla, da bo vse lepo, tudi katastrofe, ampak ko bo prišel tisti čas je rekla, bodo ljudje obveščeni, obkroža pa nas več prijateljev kot sovražnikov in ti so seveda tu, okrog nas nekje.

Ona bi morala umreti leta 2006, toda smrt so ji prestavili na leto 2012. Ta datum se ujema s tistim azteškim koledarjem, ki okoli te letnice napoveduje apokalipse ali večji pretres zemlje.

Pri tebi pa je zanimivo, da prideš sem z obvestilom tri dni pred apokalipso. x:Dx

A sploh veš, da so med nami tudi nestabilni ljudje? Mogoče bo jutri kdo tekel v Merkur po štrik, pa še dodatnih 10 metrov si bo nabavil, za svojo šest člansko družino. Ali pa si ravno ti delničar Merkurja.

Tudi na tisto včeraj mi nisi odgovoril. Tu imamo eno poslanstvo, tako da veliko nam je še ostalo neopravljenega. Še nisem bil v Aziji recimo. Daj razloži mi kako to more biti, če ti je nekaj usojeno, ampak zaradi apokalipse ti cela usoda pade v nič. Po moje ti mora biti tudi usojeno, da boš ostal brez vsega, razen svojih gat in svojih otrok, ki jih boš itak za roko cel čas držal. Ampak to meni osebno ni usojone, tako da apokalipse še ne bo. Rajši počak svetovno vojno, pa padec borz ipd, potem se pa lahko začneš pripravljat na siromaštvo in na koncu morebiti resnično apokalipso.

Nikjer pa ni rečeno, da te tvoje fizično astroonomske napovedi ne delujejo telepatsko. In pravzaprav neke vrste telepatska vojna tudi je, ki se utegne obrniti v križarsko vojno.

Andres

Drustvo YAM ,ki je bilo vcasih pred mnogimi leti.

Tam se ve kdo je channelinge delal (smer kostabona). Toda kaj ma veze sedaj, tvoja domnevna napoved z drustvom yam?? predvidevam, da z tistim, ki je delal channelinge?

na kaksni visini je slovenija?

kdaj predvidevas, da bo konec (ce sploh bo) in v kaksni meri bo drugace?

a si gledu film 'The day after' ?

-------

<{POST_SNAPBACK}>....

vedel bi, treniran sem pravkar za to v yam v ljubljani xsrcx bod zraven, mogoče se motim, zelena kometa je  3x večja od jupiterja in se je nisem zmislil, kakor tudi konjunkcijo orcus regulus alphard, bova vidla. slovenija je žikar na višini . a me spravte v kakšno klet če benetke potopi? :zoro:

Dej no dej, Andres pa to ni intuicija, pa to je zdrava kmečka pamet! x:Dx x:o)x x:Dx

Ja nataly Haloze....Dravsko polje je pa že too danger, če ne drugega že zaradi Pinus-a.... x;)x x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Andres,

a je tebe precej strah? x:Dx :vragec:

Kadar se bo in če se bo zgodilo karkoli ...'tisto' pravgotovo ne bo vprašalo če si bil ti v Aziji,Indiji,Ameriki ....kjerkoli.

Malo bolj potiho razpredaj svoje misli. Predvsem pa...ne žali nikogar.

Toliko v vednost.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

<{POST_SNAPBACK}>Andres,

a je tebe precej strah?  x:Dx  :vragec:

Kadar se bo in če se bo zgodilo karkoli ...'tisto' pravgotovo ne bo vprašalo če si bil ti v Aziji,Indiji,Ameriki ....kjerkoli.

Malo bolj potiho razpredaj svoje misli. Predvsem pa...ne žali nikogar.

Toliko v vednost.

Čveka!

Že drugič se mi oglašaš z opazko da me je strah... Ne vem od kje ti ta ideja, samo že 15 let v novejšem času nam govorijo, da bo konec sveta, apokalipsa in kaj vem kaj še vse. Vedno so se po določenem času taki ljudje poskrili z neko obrazložitvijo, da je prišlo do spremembe načrtov.

Sem pa seveda pripravljen na katastrofe. Itak se zavedam, da mi vulkan vsako sekundo lahko pogleda v dnevni sobi ven, ali pa mi stanovanje pošteno zruka.

Eno so katastrofa, drugo spet apokalipsa in tretje je nategovanje naroda.

Še vedno pa ne vemo za kaj se gre v tem topicu. Za nategovanje? Za apokalipso? Za bližajoče se katastrofe?

Andres

Veš kaj. Ti se lepo v Haloze preseli pa bo. RAvno v nedeljo sem gledala koliko nekoč obdelanih vinogradov se polašča goščava..pridnih rok se definitivno manjka x;)x x;)x

Ne na Dravsko polje..če ne Pinus pa gnojnica..škoda, ker nekoč sem le bila tam doma..

Aja...kaj se nam bliža?? Nekaj že. Saj je že po zdravi kmečki pameti jasno, da ljuba draga Zemlja v nedogled pač ne more prenašati naše brezbrižnosti..in najlažje se red naredi z vodo. Poliješ pa je. Očistiš oplake..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Nekako celo zadevo gledam iz stališča katastrof in ne stališča apokalipse. Pač preveč imamo še za podelati nekih važnih stvari, da bi nam nekdo sedaj kar odsekal vse znane in neznane načrte,  pomembne za nas in njih.

Andres

Andres

Verjetno se strinjaš, da vsak od nas gleda na vsak dogodek na svoj način - iz svojega zornega kota in z različno "rentgenskimi" očmi. Nekdo vidi več tega, drugi onega.

Se pa strinjam z Ananto, da je letošnje leto še kako dinamično in nekaj tega sem napisal (veliko bolj nežno kot Ananta) tudi na svoji spletni strani. Kar nekaj bo objavljeno v KarmiPlus, pa potem tudi 4. ali 5. februarja na moji spletni strani.

Žal se v veliko aspektov, ki jih omenja Ananta ne spoznam, vidim pa, da je znalec in da se ga splača jemati resno.

Moj pogled na Apokalipso pa je morda malček drugačen - morda ni potrebno, da bi bil svet uničen, da bi bile tu same katastrofe (najbrž jih bo letos veliko več kot smo vajeni), lahko je samo globalna in za mnoge težko sprejemljiva sprememba sveta kot ga poznamo.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

<{POST_SNAPBACK}>Čveka!

Že drugič se mi oglašaš z opazko da me je strah...  Ne vem od kje ti ta ideja, samo že 15 let v novejšem času nam govorijo, da bo konec sveta, apokalipsa in kaj vem kaj še vse. Vedno so se po določenem času taki ljudje poskrili z neko obrazložitvijo, da je prišlo do spremembe načrtov.

Sem pa seveda pripravljen na katastrofe. Itak se zavedam, da mi vulkan vsako sekundo lahko pogleda v dnevni sobi ven, ali pa mi stanovanje pošteno zruka. 

Eno so katastrofa, drugo spet apokalipsa in tretje je nategovanje naroda.

Še vedno pa ne vemo za kaj se gre v tem topicu. Za nategovanje? Za apokalipso? Za bližajoče se katastrofe?

Andres

Andres

Čez vikend sem pogledal karto za leto 2005.

Na tvojem koncu se nič dobrega ne obeta - žal.

In če morda čutiš strah ali željo za premik.... Moj znanec, dober astrolog DZK je rekel:

Boljše se je premakniti kamorkoli kot nikamor.

Pomembno pa je, da potuješ čistega srca...

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Nataly!

Zdaj me vabiš k tebi hahaha. Pred slabim letom, ko sem te za vino prosil ki si ga nudila te pa od nikoder ni bilo več. x:Dx x:Dx

Saj si bila to ti? Al pa mamo kako drugo ki ima doma vino.

Ti si itak v Halozah, mene pa bolj na Goričko vleče.

Tam je en tak zamerkan plac. x;)x

Andres

<{POST_SNAPBACK}>V 02:12 danes se odprl prvi pečat (1st Seal).

http://users.tmok.com/~tarant8l

Ne gre se za enO5tavno zadevo pa je že konec, OZiroma upam da ste vsi dobri kristijani ali podobno. ne gre se samo za Earth Wobble, Nibiru, pa to. nekaj sem update naredil updejtal, torej 11/1 prvi SIGIL se odpre, ne kakor sem prej (ERRATA, MEA CVLPA) prerokoval (saj mi On diktira, jaz samo šaram, domevam). Kakor bilo nekaj se dogaja, saj nismo norci. Potop jepotop, tsunami pa samo tsunami.

Podatke sem dobil brez astrologije. Kometa Wild je bila v angularnoj konjunkciji z Luno (v capricornus). Kakor bilo, ni samo tsunami!!!!

Ananta hvala ti.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Andres

Čez vikend sem pogledal karto za leto 2005.

Na tvojem koncu se nič dobrega ne obeta - žal.

In če morda čutiš strah ali željo za premik.... Moj znanec, dober astrolog DZK je rekel:

Boljše se je premakniti kamorkoli kot nikamor.

Pomembno pa je, da potuješ čistega srca...

lp, Vojko

Vojko!

Možno da bo tu kaj. Zadnjič so bile poplave po Skandinaviji, ampak tu čutiti ni še nič. (Zaenkrat) Je pa po moje nevarnost kakega potresa ali vulkana, saj ga ravno v moji okolici ni bilo že zelo dolgo. Tisti pred leti je bil itak 300 km proč odtod. Premikal se ne bom, ker še nekaj časa ne bom vsega opravil. Kljub vsemu hvala za namig.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Nataly!

Zdaj me vabiš k tebi hahaha.  Pred slabim letom, ko sem te za vino prosil ki si ga nudila te pa od nikoder ni bilo več.  x:Dx  x:Dx

Andres

Ma ne bodi fin, Andres. Slovenija je majhna in se nima smisla omejiti le na eno vrsto vina. x:Ix xDDx

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Nisi sledil od začetka Vojko. Jaz bi se kar na Natalijino vino usedel, tisto na Goričkem bi imel vikend brez trte.

Je pa res, da je Slovenija majhna z veliko vini. Če nekako analiziram Natalijine poste dobim tudi okus njenega vina. Zagotovo brez apnenca. x:Dx

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Nataly!

Zdaj me vabiš k tebi hahaha.  Pred slabim letom, ko sem te za vino prosil ki si ga nudila te pa od nikoder ni bilo več.  x:Dx  x:Dx

Andres

Si faca x:Dx x:Dx Kako pa ti ga naj v Islandijo spravim??? In pol ziher ne bi bilo po ful ugodni ceni(stroški prevoza in tako... x:Dx ) Mi ga je ratalo skoraj vsega prodat prodat. In me tole zdaj malo jezi, ker lanska letina je za en k... dobesedno. Kislica. Pa čeprav skoraj bio..

Ne...mislim, da sem med redkimi na lnf, ki še v vinograd bulji x;)x . Ok. Ti kar Goričko..za Haloze itak rabiš izpit :vragec: x;)x x:Dx x:Dx (bregi, da še koze včasih palco nuca x:Dx (rabi) xrolleyesx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Urgent call from the Mayan elders of Guatemala 1/10/2005

Through the ancient techniques of divination and tools of prophecy, the Mayan elders are calling forth to humanity at THIS TIME to pay closer attention to the messages being sent forth by the mother earth and to immediately take the actions they have been calling for, to unite in an effort to bring balance again upon our planet. The recent destruction that manifested in Indonesia is predicted to now occur rapidly upon five continents of the earth. This message is not meant to induce fear, to the contrary, it is a call for bravery and for action. The elders are concerned about what has been presented in their recent divinations and they call to all humanity to warn their leaders and to work very hard at a spiritual level to prevent the impending destruction. This message, verified and brought forth by various Mayan elders in Guatemala, is for all of humanity. The hurricanes in the US and the earthquake and tsunami in Indonesia have been warnings and we must now pay attention or the possibilities of floods in Europe, Los Angeles, earthquakes and other efforts of the mother earth to awaken us will manifest quickly.

There is a specific call for people around the world to join in prayer, meditation or whatever method of spirituality one engages in to unite on January 18th at the time of their local sunset (approx 6:00PM). This date is (9) Keme according to the sacred Mayan Cholq'ij calendar(more info on calendar available at: http://www.sacredroad.org) and has the potential for protecting humanity from disaster.

There will be many major ceremonies in the Mayan communities for this purpose. An open invitation is extended to humanity that wish to join the Mayan people for the Waxa'qib B'atz' ceremonies on February 12th in Guatemala.

Again, this is a strong message, not meant to drive us to react in fear, for this will only negatively impact the level of destruction and our own circumstance. This is the opportunity for humanity to rise to the occasion and come together along the strong lines that unite us and overcome the obstacles that divide us.

Please distribute this message widely.

Message issued by Mayan elders in Guatemala and delivered via: Carlos Barrios, Mayan Ajq'ij, Antigua, Guatemala Adam Rubel, Co-Director, Saq' Be': Organization for Mayan and Indigenous Spiritual Studies, http://www.sacredroad.org

<{POST_SNAPBACK}>...slovenija je žikar na višini . a me spravte v kakšno klet če benetke potopi? :zoro:

Ananta živim v 9. nadstropju vsaj do konec marca in fotkam in uživam v super razgledu na Triglav in Kamniške in oblake, tudi za firewrks dobra točka in če benetke potopi (ali ne potopi), kar pridi!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

(Preseljeno iz teme "Prebrali smo...")

(Predvsem za tiste, ki ne zahajajo na strani DZK, kajti tam je napisanega tudi nekaj o tem. Odziva pa ne kaj dosti, kot da je to kar tako!)

* * *

Vojko me je opozoril na novice na netu o izstrelitvi Deep Impacta, ki bo DANES.

Izračunal je, da je predvideni čas izstrelitve rakete-bombe po principih DZK zelo negativen/neugoden.

Po tem, ko sem zadevo izračunal astrološko, si ne morem kaj, da ne bi bil prepričan, da je bila stvar določena astrološko, kajti ob "13:47'08''" (kakšen čas!!) se planeti in zvezde na nebu postavijo v zelo jasno konfiguracijo z zelo jasnimi poudarki.

Ampak ker to ni astrološka tema - za kaj sploh gre?

Deep Impact se imenuje raketa, s katero naj bi prestregli, zadeli in razstrelili komet Tempel I, ko bo prišel naokoli.

Seveda to najprej cika na razne filme o nevarnostih, ki prete Zemlji (pa Oplova reklama z meteoritom in podobne gluposti), vendar ta štorija nima nič s tem. Komet Tempel I je znan že od leta 1867 (!) in lepo mirno vandra po vesolju ter se na svoji orbiti Zemlji približa vsakih pet let in pol. Stari znanec, bi torej rekli.

In sedaj ga bodo poskusili razstreliti. V luftu, kot glinastega goloba. Ker je pač tam. Bojda naj bi s tem ugotovili, iz česa je.

Kot da je to za ameriške davkoplačevalce zelo pomembno.

Vojko pravi, da je nekje zasledil, da bo raketa nosila jedrsko konico (kar je verjetno kar logično).

In tako mi vse skupaj liči na nekakšno objestnost, kao "lejte kaj mi lahko napravimo".

Da o (dobesedno v luft vrženih!) milijardah ne govorimo...

(In če ne bi bili tsunamijev ravnokar in zbiranja denarja, bi Amerikanci tole slavili na vse kriplje, tako pa bodo zadevo - ker je pač planirana - speljali kar nekako bajdevej.

Mater pa ta tsunami, kako jih je zajebal! Em morjo dat neki dnarja em ne morjo prodat ekskluzivnih TV-pravic po celem svetu kot so miselni. Da bi cel svet vidu kaki frajerji so. Jebenti!)

:xx!: :xx!:

Žal se v veliko aspektov, ki jih omenja Ananta ne spoznam, vidim pa, da je znalec in da se ga splača jemati resno.

Se pridružujem tvojemu mnenju oz.opažanju.

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...