Andres08 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Bern! Fino si to napisal in izračunal. Amerika živi na račun celega sveta, medtem, ko posamezne države životarijo ali si privoščijo malo več. Iz tega razloga je nam njihova tehnologija nepoznana, saj s črnimi fondi so šli daleč v prihodnost, kar kot vidimo v tem primeru je tudi pravilno. A vendarle sem proti tem fondom, ker realno v vsakodnevnem življenju prinašajo več slabega kot dobrega. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Danes sem gledal na poročili, da je en mini tsunami že prišel do jadranskega morja !! In baje to ni vse...se bliža še en tsunami in to lih v našo smer ( OBALA ) !! Očitno tukaj se res nekaj dogaja...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 kwa dogaja?in kaj je blo pol včeri z deep imapctom? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanjuska 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 No....začelo se je...ta trenutek potres na Gorenjskem Citiraj Nikoli ne reci nikoli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanjuska 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 še en.... Citiraj Nikoli ne reci nikoli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 potres, zdaj, kje, res? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 upam, da nič hujšega, samo en manjši Zemljin orgazem Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>upam, da nič hujšega, samo en manjši Zemljin orgazem Ahm, en rahlo večji "orgazem" (potemtakem, kenede?) je koštal življenja tam nekje do 200.000 ljudi, da ne govorimo o tistem "orgazmu" na Kitajskem pred dvesto leti, ki jih je bojda "šlo" kar 870.000! Tisto je šele bilo nekaj, kajne? Če že govorimo o orgazmih... Primerjava se mi ne zdi najbolj primerna, takole mimogrede. Kajti pitaj Boga, kaj se bo zgodilo, če Zemlji enkrat orenk pride? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 se opravičujem, res ni na mestu... takale primerjava,nisem čisto prizemljena, realna danes, očitno...vem, priča smo katastrofi ogromnih razsežnosti, ni čas za hece,upam, da je RK že poslal tisto, kar sem darovala, na pravo mesto, v bistvu se ob tem res čuti moč narave in nemoč človeka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Bern in ananta, me vedno spravita v dobro voljo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 cosmica, kaj pa jaz nič? pa tak se potrudim celo v Apokalipsi Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Stankaa, ti si kamilični obkladek v primerjavi z ostalimi , še dobro da te imamo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 jas te tud mam tak rada!!!, hvala ti Cosma, tu je kar Sonce posijalo zarad tvojga postka (sem že htela črto potegnit, da pridem nazaj, ko bom se pobokšala in bolj pridkana...) danes ob 8:58 in 9:05 v okolici Cerknega epicenter potresajakost potresa 3,9 in 3,8 (ravno po radiu) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 hm, nam so sporočili 4.2 in 4.0 mislim da tole še ni bilo vse...ta teden pri nas že drugič trese Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Dejmo eno meditacijsko udarit, za umiritev Stankaa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes ob 8:58 in 9:05 v okolici Cerknega epicenter potresajakost potresa 3,9 in 3,8 mi smo morali spraznit šolo (ker imamo tako ne-varen objekt!; na stare temelje so namreč tri štuke prenovili z veliko večjo obremenitvijo, kot je bila tista, za katere so bili temelji narejeni)... skratka - nič pouka ni bilo, otroci so šli domov (menda še nekaj šol po lj)... cunami očitno močno vpliva ... kajti otroci niso bili tako zelo veseli, da grejo domov, pač pa bolj prestrašeni, kaj se dogaja... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 kača je na svobodi, tudi mungO5, tišina je mir pravega uma, ne hudičevega ali ego uma, tle se gre za astronomijo, ne horoskope za zabavo. zabava bo v nvem jeruzalemu, če kdo verjsme. prav za to s gre da eni boo verjeli. to so tisti kateri verjamejo že. drugi (kača) ne boo verjeli. enostavno. zeleno kometo določamo z neastrolškimi programimi:) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 bovec? kjer trese? moram kontrolirati 2002 AW197 Tekton... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Kva? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 selene! luna je na jugu in je svetmarijahilfe Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Naj me kokla brcne, če to jst štekam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 evo svet je čist zmešan,poslušam da na Havajih sneži poplave,potresi...cunamiji,vulkani...še spijo hvala bogu....kaj nam še preostene po najbolj krutih napovedih,a (čolne kupit,al v gore it...se skrit) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj me kokla brcne, če to jst štekam..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi smo morali spraznit šolo (ker imamo tako ne-varen objekt!; na stare temelje so namreč tri štuke prenovili z veliko večjo obremenitvijo, kot je bila tista, za katere so bili temelji narejeni)... skratka - nič pouka ni bilo, otroci so šli domov (menda še nekaj šol po lj)... cunami očitno močno vpliva ... kajti otroci niso bili tako zelo veseli, da grejo domov, pač pa bolj prestrašeni, kaj se dogaja... tudi v Ljubljani je bilo precej hudo slišati.Imela sem občutek,da gre preko prostora v katerem sem bila hurikan.Vendar ob pogledu na luster...nič...niti zamajal se ni.Steklo v omarah se je treslo,žvenketalo....skratka bilo je precej hudo. Pojma nimam kako ste to občutili tisti ,ki živete v višjih nadstropjih. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 adrenalinski park Nas je malce poguncalo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.