Skoči na vsebino

Apokalipsa 2005 - 2008

ananta

Recommended Posts

• Komentarji 121
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Nibiru ni uradno odkrit, nekaj neuradno pa obstaja.

baje proti Sirijusu gre iz ozvezdja Cancer (Rak), pa je to vse malo zmešano. news:sci.astro

http://groups-beta.google.com/groups?q=nibiru+coordinates

http://groups-beta.google.com/groups?q=nibiru+position+

gre Nibiru v ozvezdje Leva ? Kaj pa bo prinesel Levom...če gre :inocent:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

je kdo danes prebiral zadnjo številko revije 'Jana' kjer piše o tem kako Rusi napovedujejo epicenter ,večjega, potresa genau v Sloveniji :vragec: xrolleyesx

Njegovo moč bodo čutile tudi bližnja Hrvatska in Avstrija :eek:

LP

<{POST_SNAPBACK}>je kdo danes prebiral zadnjo številko revije 'Jana' kjer piše o tem kako Rusi napovedujejo epicenter ,večjega, potresa genau v Sloveniji  :vragec:  xrolleyesx

Njegovo moč bodo čutile tudi bližnja Hrvatska in Avstrija  :eek:

LP

Epicenter v Sloveniji, pa tko pravijo, da nismo na močno potresnem področju? xrolleyesx

kdo pravi da ne :eek: ? potresne karte z označenimi conami ogroženosti oz. možnosti za največjo jakost potresov že ne. saj smo itak na geološki prelomnici.

upam pa, da se bo zadeva prej umirila kot dosegla naše kraje... xwitchx xgoldfishx xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>kdo pravi da ne  :eek: ? potresne karte z označenimi conami ogroženosti oz. možnosti za največjo jakost potresov že ne. saj smo itak na geološki prelomnici.

upam pa, da se bo zadeva prej umirila kot dosegla naše kraje... xwitchx  xgoldfishx  xcrossfingx

Bi bilo prima če bi Ananta kakšno rekel. :o|o:

Res pa je,da smo magnet za potrese. Bi bilo pametno mamo Zemljo napolniti z ljubeznijo oz.jo umiriti.

Francesco Schiavinotto z instituta za geologijo v Rimu bi lahko pomagal. Zaenkrat nimamo programov adekvatnih niti za osnovno astrologijo.

Transneptun 2002 AW197 (Tekton) lahko z funkcijo -L v švicarskoj verziji programa astrolog.org zaenkrat nimam več podatkov, žal. Gre se za napredno zadevo. Lahko če se to zgodi, v Ljubljani se usedemo vsi skupaj pa nekaj inštaliramo za tektonske potrebe in se z Švico zmenimo. a je kdo Linux-aš?

Nekaj najedete na groups.yahoo.com > centaurs

Pravkar se jih zadel z REPTILIJANIMI xpolzx xsuperx :vtz:

<{POST_SNAPBACK}>žal tudi potop je siguren. quote]

Po moje ne bo nobenega potopa. Lahko povodni in poplave, tsunamiji, ne pa velikega potopa. V smislu "čiščenja z ognjem in vodo." Res pa so velika mesta večinoma na obalah. In več kot polovica ljudi danes živi v velikih mestih. Pa tudi Benetke so v resnici ogrožene. Za to ni potreben veliki potop.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Tale prerokba je pa zelo stara. Iz prastarih indijskih spisov.

"Iz gora, kjer gnezdijo kavke v velikih jatah, izvira reka, ki mogočno teče, široka in dolga .Na njegovih bregovih sem videl mesta, velika in majhna, in na svojem širokem hrbtu nosi številne splave. toda glej tam, splav sem videl pluti- temna noč je ležala po vsej širni okolici od izvira reke do tja, kjer se je izlivala v veliko svetovno morje. Toda splav je nosil človeka, čigar obličje je sijalo bolj kot sonce in iz njegovih ust so švigale ognjene puščice in ognjeni meči. Na obrežju pa je ležalo veliko mrtvih in tisti, ki so jih zadele puščice iz njegovih ust so se začeli premikati, so oživeli in okrog njih je nastal svetel dan. Toda splav je nosil še več ljudi, ki so bili živi in so tudi imeli svetlobo v sebi in so sijali kot polna luna. Tudi iz njihovih ust je izhajala svetloba, ki je bila enaka svetlobi zvezde danice, in tisti mrtvi, ki se jih je dotaknila ta svetloba, so spet oživeli in hodili kot ob belem dnevu. To pa je povzročilo, da je kmalu vsa reka postala svetloba. Ko je vsa reka sijala, je postalo veselo na njenih bregovih in mnogi so hiteli tja in si umili obraz, in glej, tedaj so sijali vsi ki so stopili v reko in se očistili v njenih svetlih valovih!

Toda potem sem spet videl reko in nisem videl nobene svetlobe več, ampak je na njenem hrbtu spet počivala najtemnejša noč, in dolgo sem tako gledal, in glej, nikoli več ni hotelo postati svetlo. In slišal sem glas, kot šumenje mnogih vetrov skozi suho grmovje in glas je govoril "Gorje ti, prinašalec noči, ko se bom vrnil! Tebe bo Moja sodba zadela z dvojno ostrino; bil si namreč svetloba in spet si postal tema! Tako ti povem, ti pa povej svojim črvom! Tako hoče Prvi in Poslednji, Alfa in Omega!"

Čeprav je ta prerokba zelo stara, se vseeno nanaša na krščanstvo.

Glede na to, kako se obnašamo do svoje matere Zemlje, ni nič čudnega, da nam podaja točno tisto, kar potrebujemo. Daj - dam naveza.

Morda pa je mati Zemlja utrujena in potrebuje počitek.

Če bi po meni kdo svinjal tako, bi ga že zdavnaj "skenslala".

Pa še morda nekaj za cinike: Vsak človek dobi tisto, kar potrebuje; tudi kar se tiče svinjanja.

Večnost

<{POST_SNAPBACK}>Živijo EmanuEl, za kateri se spis gre? Vedno berem vede...

Claudio

Na žalost ne vem točno od kje. Sem povzel po Janezovem velikem evangeliju. Se nanaša na Kristusovo delovanje na reki Evfrat (gorovje verjetno Kavkaz-po kavkah)

Sem pa najdu še eno napoved

"Proti koncu omenjenega časa bom tudi Jaz obujal čedalje večje preroke, z njimi se bodo množile tudi sodbe in postajale obsežnejše. Tedaj bodo nastali tudi veliki potresi in zelo uničevalni elementarni viharji, velika draginja, vojne, lakote, kužne bolezni in še veliko drugega zla, in kot sem že prej pripomnil, vera se bo-razen pri redkih- ohladila in en narod se bo dvignil zoper drugega (ta del se nanaša večinoma na 20. stoletje)

Ljudi bodo opozarjali tudi vidci in posebna znamenja na nebu, po njih pa se bo ravnalo le malo ljudi, svetni ljudje pa bodo imeli vse to le za redke naravne pojave in bodo pljuvali proti vsemi tistimi, ki bodo še verovali Vame.

Toda potem se bo zgodilo največje razodetje z Mojim vnovičnim prihodom na to zemljo, a pred njim bo tudi že največja in najostrejša sodba; sledila mu bo splošna žetev svetnih ljudi z ognjem in mečem, da bom lahko potem Jaz sam na tej zemlji postavil povsem drugo šolo za resnične ljudi, ki bo trajala DO KONCA ČASOV TE ZEMLJE. "(ta del pa na 21. st.)

beseda Jeruzalem pa pomeni

je-to je

ruh-prestol

za -za

lem -veliki kralj

torej; to je prestol za velikega kralja

• 3 months later...

Če smo ravno pri Razodetjih, se sprašujem, kdo/kaj je veliki Babilon, ki mu Bog da časo vina svoje srdite jeze??? Oziroma velika hotnica/vlčuga, ki sedi na mnogih vodah, ter so z njo nečistovali zemeljski kralji in so se z vinom njenega nečistovanja opijanili prebivalci zemlje. Kaj predstavlja vizija ženske, sedeče na zveri, rdeča kot škrlat, polna bogokletnih imen in je imela sedem glav in deset rogov. Ki je imela na čelu napisano ime "Veliki Babilon, mati nečistnic in gnusob na zemlji." Ter je bila pijana od krvi svetih in pričevlcev Jezusovih.

In zakaj se je vizionar/pisec Razodetij SILNO začudil, ko jo je videl, kdo je.

Ter je angel piscu razložil, da se bodo prebivalci zemlje, katerih ime ni zapisano v knjigi življenja od začetka sveta, začudili. In da je sedem glav sedem gričev, na katerih sedi.

<{POST_SNAPBACK}>žal tudi potop je siguren. jaz nekaj navodil dobim in se premalo vprašam - konzultiram v Srcu če jih lahko tudi objavim. ne gre se za astrologijo, z njo se samo pomagam. nekakor že izvem, kot da mi diktira(jo). seveda upam da se motim. kaj pa če ne? potop je tudi i ching prerokoval z :|::|: luna + nekaj. odpečatenjeje komentiral z 27/61 kjer je II::II seveda pečat žig seal. ne vem od kogar sem dobil informacijo, ni channeling.

vedel bi, treniran sem pravkar za to v yam v ljubljani xsrcx bod zraven, mogoče se motim, zelena kometa je  3x večja od jupiterja in se je nisem zmislil, kakor tudi konjunkcijo orcus regulus alphard, bova vidla. slovenija je žikar na višini . a me spravte v kakšno klet če benetke potopi? :zoro:

Kdaj pa prideš?

Po moje bo cel junij zelo kritičen, popolnoma drugačen kot smo vajeni. Mislim, da se bo svet začel z 9. junijem 2005 še bolj intenzivno spreminjati kot smo kdajkoli mislili. Vendar po moje to ni nujno potop v smisu kot ga poznamo iz svetega pisma. Prav gotovo pa velika sprememba....

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Po moje da je bil Tsunami nalašč narejen (sprožen), da so malo zemljo stresli. Temu torej sledi, da ne bo tako hudo, kot nekateri želite predstaviti.

Zanimivo, da po Tsunamiju maja na Islandiji ni bilo pol meseca dežja. Ena ploha pa fertik.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>(Preseljeno iz teme "Prebrali smo...")

(Predvsem za tiste, ki ne zahajajo na strani DZK, kajti tam je napisanega tudi nekaj o tem. Odziva pa ne kaj dosti, kot da je to kar tako!)

* * *

Vojko me je opozoril na novice na netu o izstrelitvi Deep Impacta, ki bo DANES.

Izračunal je, da je predvideni čas izstrelitve rakete-bombe po principih DZK zelo negativen/neugoden.

Po tem, ko sem zadevo izračunal astrološko, si ne morem kaj, da ne bi bil prepričan, da je bila stvar določena astrološko, kajti ob "13:47'08''" (kakšen čas!!) se planeti in zvezde na nebu postavijo v zelo jasno konfiguracijo z zelo jasnimi poudarki.

Ampak ker to ni astrološka tema - za kaj sploh gre?

Deep Impact se imenuje raketa, s katero naj bi prestregli, zadeli in razstrelili komet Tempel I, ko bo prišel naokoli.

Seveda to najprej cika na razne filme o nevarnostih, ki prete Zemlji (pa Oplova reklama z meteoritom in podobne gluposti), vendar ta štorija nima nič s tem. Komet Tempel I je znan že od leta 1867 (!) in lepo mirno vandra po vesolju ter se na svoji orbiti Zemlji približa vsakih pet let in pol. Stari znanec, bi torej rekli.

In sedaj ga bodo poskusili razstreliti. V luftu, kot glinastega goloba. Ker je pač tam. Bojda naj bi s tem ugotovili, iz česa je.

Kot da je to za ameriške davkoplačevalce zelo pomembno.

Vojko pravi, da je nekje zasledil, da bo raketa nosila jedrsko konico (kar je verjetno kar logično).

In tako mi vse skupaj liči na nekakšno objestnost, kao "lejte kaj mi lahko napravimo".

Da o (dobesedno v luft vrženih!) milijardah ne govorimo...

(In če ne bi bili tsunamijev ravnokar in zbiranja denarja, bi Amerikanci tole slavili na vse kriplje, tako pa bodo zadevo - ker je pač planirana - speljali kar nekako bajdevej.

Mater pa ta tsunami, kako jih je zajebal! Em morjo dat neki dnarja em ne morjo prodat ekskluzivnih TV-pravic po celem svetu kot so miselni. Da bi cel svet vidu kaki frajerji so. Jebenti!)

:xx!:  :xx!:

Hvala Bern

Sem šele danes našel tale zanimiv konček foruma!

Deep Impact je projekt startan v začetku leta. ZDA pa naj bi uspeh slavile točno na njihov državni praznik 4. julij.

S klikom na to povezavo lahko vidimo dinamično shemo položaja Deep impacta v tem trenutku. Seveda lahko tej slikici le verjamemo, ali pač ne. Moje osebno mišljenje pa je, da ZDA predvideva kolizijo Deep impacta s kometom že kakšen dan prej.

Mesec junij (po 5. juniju bo prav gotovo čas velikih sprememb. Vendar ni nujno, da te spremembe vedno vidimo kot direktno - materialno apokalipso. Kajti spremembe se nam dogajajo vsak dan, le naš slab spomin in sposobnost hitrega prilagajanja razmeram - preživetje - nam omogočajo, da vidimo naš vsakdan skorajda takšen kot pred destimi leti. Pa še zdaleč ni tako. To zlahka vidimo, ko se sprehodimo po knjižnicah dnevnikom. Pri listanju starih časopisov lahko vidimo, da je večino stvari pravzaprav enakih, da se ponavljajo nekateri dogodki v novih oblikah spet in spet. Le dinamika je vse večja. Večje je po eni strani izobraženost ljudi, po drugi plati pa smo tudi vedno bolj poneumljeni. No, kdor bo pogledal na svet tudi iz takšne - ali kakšne druge perspektive, kdor se pogovarja z modrimi ljudmi, rojenimi v prvi polovici prejšnjega stoletja, kdor se včasih sprehodi po zakotnih vasicah našega planeta, ta prav gotovo vidi spremembe.

Predvidevam, da se bo največ šokantnih dogodkov zgodilo na severozahodu Evrope. Torej na severozahodu Francije, Nemčije, v Veliki Britaniji, Islanciji in seveda na samem severnem polu, kateri se drastično ogreva - še posebej od leta 2000 naprej (ko se je začelo devetletno obdobje močnega segrevanja severnega pola). Posledice so nam sedaj že znane, kajti hiper hladna voda, ki se je potapljala pod Arktiko, je sedaj toplejša in se potaplja počasneje. Posledica je šibkejši transatlantski topli tok, ki segreva zahodno Evropo (O tem so se te dni pogovarjali tudi na srečanju vrha NATO v Ljubljani). Zatorej menim, da bo zima 2005/2006 še bolj hladna in dolga kot je bila letošnja, ko smo marsikdaj zakurili peči še v sredini maja.

Menim tudi, da bo mesec junij hladnejši od "dolgoletnega povprečja" (tako rečejo naši vremenarji) tako opazno, da bomo to vedeli vsi. Če pa že ne bo hladnejši junij pri nas - bo veliko toplejši na severu, kljub temu, da je morski tok počasnejši in Arktiko segreva manj kot običajno.

In, če se vrnem na Deep Impact. Kako vemo, da je naloga omenjenega projekta res videti strukturo središča kometa. Kako mi - navadni Zemljani vemo, kaj se dogaja v vesolju. Kdo ima prave informacije o tem? Ali je to morda le "dogodek" za odvračanje oči javnosti od drugih - pomembnejših dogodkov - ali pač nekaj s čimer se lahko "gospodar sveta" pohvali. Pohvali svojo moč in dogodek v vesolju (skrit pred očmi javnosti) predstavjen kot reklama za Alldays ali Always ali Vsedni itn le zamenjuje glomazno vojaško parado, ki je včasih bila le "kulturni" način ustrahovanja sosednjih držav....

Morda je Deep impact vse to, morda nič od tega. Vendar vem nekaj. Devetzvezdni KI nam kaže energije, pravila, dinamični zemljevid tega sveta in ne glede na to, koga vidimo ljudje kot akterja, vedno je v ozadju pametna in inteligentna energija, katera "poskrbi" da se načrt uresniči - ne glede na to, ali smo ljudje dogodek, načrt, situacijo predvideli (prav) ali pa je sploh nismo.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

pa kaj ce bo. ce bo, pac bo. seveda pa ga ne zelimo.

mir v dusi in umu nam prav pride in tudi zemlji.

morda se veckrat spomnimo na to. :inocent:

(no, jaz bi se ze moral :sori: ).

povsod se lahko zgodi. danes, jutri, naslednji hip... vse je pravzaprav nepredvidljivo.. celo nase zivljenje... dihanje. predvidljivost je iluzija uma. sprejemanje pa vrlina. :inocent:

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>:wOOt: kwa dogaja?

in kaj je blo pol včeri z deep imapctom?

Deep Impact je oddaljen dogodek in po napovedih NASA se zgodi šele 4. julija (kaj se dogaja v resnici?)

Kaj in kdaj - tega tu na Zemlji ne vemo. Glej prejšnji članek.

lp, Vojko

Popravljeno -> Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Po moje da je bil Tsunami nalašč narejen (sprožen), da so malo zemljo stresli. Temu torej sledi, da ne bo tako hudo, kot nekateri želite predstaviti.

Zanimivo, da po Tsunamiju maja na Islandiji ni bilo pol meseca dežja.  Ena ploha pa fertik.

Andres

Uf, Andres

Se sploh nisem spomnil, da ti živiš na Islandiji.

No, pa povej, ali je res, da so bili mnogi dnevi v letošnjih prvih mesecih pri vas neverjetno topli?

Še za april (ali začetek maja) se spomnim, ko je bilo pri nas skoraj nula čez dan, da naj bi bilo pri vas devetnajst ali dvajset stopinj celzija!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...