bigm 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Selene, ko si omenila knapovščino, sem se spomnil na moja leta, ko sem služboval v Trbovljah. Preden sem šel v Trbovlje, so me nekateri strašili, kakšni da so knapi. Pa sem bil prav veselo presenečen. S knapi sem se odlično razumel. Morda res nekoliko grobo delujejo, ampak to je samo videz. Zelo posrečena in dobra primerjava je, da so knapi kot orehi: trda skorja pa mehko jedro. Prav škoda, da bo knapovščina v Zasavju šla v pozabo. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah..sej v tem je problem.... točno to želijo dosežt.... s tem se hranijo.....Z umikom se še bolj hranijo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z umikom se še bolj hranijo. zavisi..... kdaj bolj pametno, da se sami s sabo ukvarjajo in se umakneš -ko so sami ostanejo s svojimi strahovi, zato pa iščejo žrtve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Gre za prevlado enega nad drugim. Gre se za princip. Če ti bo nekdo skoz skakal po živcih, mi verjemi da tega ne boš dolg prenesu, pa tud umiku se ne boš več.Nekateri rabijo potrditev da so superiorni, da se ga bojiš. To pa je napaka. Takemu je treba takoj dat vedet, da je gnoj. Ljudje se medsebojno ne skregamo, ko smo dobri medsebojno in do kreganja ne pride zaradi dobrih lastnosti ljudi, ampak gre za vprašanje tolerance slabih lastnosti vseh nas. Vsi imamo temno plat osebnosti. Kako se boš s kom razumel, je odvisno od medsebojne tolerance temnih plati. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 vem kaj hočeš povedat.... umik ni vedno "pobeg zaradi strahu".... tud to je način prevlade.... sicer pa zagovarjam načelo "raje prva zamera kot druga".... zakaj se kregamo??? da nebi našteval........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zelo posrečena in dobra primerjava je, da so knapi kot orehi: trda skorja pa mehko jedro. Prav škoda, da bo knapovščina v Zasavju šla v pozabo.čeprav Bigm, nekateri mislijo da so samo trda skorja... lepo da ti je bilo všeč med knapi, moraš enkrat pridit malce pogeldat kako so se stvari spremenile, sem ti lahko za vodičko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.