Skoči na vsebino

Tukaj in sedaj

nosorog

Recommended Posts

Sem si prebrala prvi post, iz leta 2oo5 x:Ox in na njega gre sledeč post: mene dnevno presenečam jaz. Kako to, da kar vse vem? Ali pa, kako to, da kar neki vse vem? Zato, ker čutila delajo hitreje kot razum. In to zato, ker je čutil več, kot razuma, oziroma delujejo skupaj brez da bi jih razum razdvajal. Nimajo samorefleksije. Samo pičijo. Razum pa vzvratno nekaj osmišljuje in se mu seveda zdi vse skupaj čudno, ampak samo zato, ker ga v danem trenutku ni bilo zraven.

kar meče senco dvoma na trditev, da sploh karkoli res veš x:o)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sej, Darwin je že vedel. Ne moreš prepričat samega sebe, da si antilopa, če si hrošč. Počas po drevesu plezam-o. Ma čez 15 let bom vedla.

komunikacija sama po sebi zna biti precej okusna, in odgovor vprašanjem, katera vsebuje. njam.

Guest razlika
kar meče senco dvoma na trditev, da sploh karkoli res veš x:o)x

Jaz vem vse. Senca dvoma spada v to vsevedenje. Tko da, je to to.

Guest razlika
komunikacija sama po sebi zna biti precej okusna, in odgovor vprašanjem, katera vsebuje. njam.

ham...... mljask.

Bolj se mi zdi pomembna tvoja reakcija, kako si odreagirala, kaj si takrat čutila, kako si se odzvala na tako močne dogodke.

Moja reakcija? MIRNOST - popolna mirnost. Kot da se mi nebi nič zgodilo, kot da nebi bila prisotna v nesreči. Bolj me vznemiri, če se mi razbije kozarec ali mi pade vžigalnik na tla, kot pa me je takrat tista nesreča.

Hvaležnost - za varstvo.

Zavedanje - da še nisem zaključila svojega zemeljskega "poslanstva"

Lepo je če ljubiš,

še lepše je, če si ljubljen,

najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš!

Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif

Včasih je dobro pogledat dogodke tudi za nazaj, jih preštudirat in povlečt ven lekcijo ki se jo še nisi naučil. In ko se spet zgodi podoben dogodek si pač pripravljen. In ko imaš dovolj znanja, se pač ne obremenjuješ več s takimi detajli. In šele takrat ko se ne obremenjuješ več s preteklostjo, ti razumevanje preteklih dogodkov samo prihaja nasproti.

S tem se popolnoma strinjam. Učimo se iz izkušenj. Spomin na preteklost je potreben prav zaradi tega. Toda obremenjevati se s preteklostjo, je neke vrste mazohizem. Stvari, ki so se zgodile, z obremenjevanjem sebe ali okolice ne spremeniš. Se pa ujameš v krog "krivde ali krivice" iz katerega je zelo težko izstopiti.

Drugače pa če deluje intuicija to začutiš kot toploto v področju srca ali pa tako kot da se odpre srčna čakra, se zasmeješ, različni občutki v glavi zlasti tam kjer je tretje oko in ajna in še druge podobne stvari, je pa v igri tudi žleza- thymus. xDDx

Tu pa si me ujel! x:Ix

Nikoli nisem bila pozorna, kaj se takrat dogaja v meni. No ja, pa imam spet delo xrolleyesx = biti pozorna.

xDDx

Lepo je če ljubiš,

še lepše je, če si ljubljen,

najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš!

Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...