Allegra 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Lep pozdrav! Šele pred kratkim sem našla tale čudovit forum, ki se mi zdi, bo postal eden mojih najljubših Odprla sem novo temo (nevem če v pravi rubriki ), zato ker me zanima, če imate s to Knjigo (Kama Sutro) kaj izkušenj, kakšnih,... Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Živjo, pokukaj še na tole stran Resnica o Kamasutri Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Sej to nires , k sem glih dans ponoc gledu kamasutro. Film, sam je bla bolj holywodska scena v Indiji; tko da malo feelinga pa vseeno da Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 x!x bil moj najljubši film, barve!!! prizori! estetika!!! simbolika! totalka sem bila navdušena nad njim ga že dolgo nisem gledala, me prav zanima če bi mi bil še tako všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Ja. glede na to, da Indijskega okolisa glih ne poznam, mi je vseeno dal! sploh je fajn ene filme gledat veckrat; verjetno tudi tega --------<{POST_SNAPBACK}> x!x bil moj najljubši film, barve!!! prizori! estetika!!! simbolika! totalka sem bila navdušena nad njim ga že dolgo nisem gledala, me prav zanima če bi mi bil še tako všeč. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 med snemanjem v Indiji so prihajali kontrolirat (policija verjetno) ker naj bi bilo preveč erotike, pa so takrat snemali izmišljene prizore. sploh ni preveč erotike. je kvalitetna, lepa. ne pa neki hard prizori, primitivni kot v kakšnih ameriških action filmih. v glavnem- gledljivo. večkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Da, in zato je film se toliko boljsi; kajti erotika je itak bolj privlacna! Nekaj igranja mi zgleda prav amaterskega; nekaj pa novega in zanimivega, mislim predvsem koreografijo. Tisto plesi .. , vsaj zame.Tista uciteljica kamasutre mi je bila cist ameriska , obratno pa je bilo prav lepo in nezno prikazano, da se da tudi 'drugace'. V detajle se niso spuscali, kar je tudi vredi.Tudi tipa so zbrali bolj take ameriske face - ali podobne belcem , skoda.Lahko pa bi kamot sledi 2 del! - njena nadaljna pot. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko pa bi kamot sledi 2 del! - njena nadaljna pot. v katerem postane emancipirana zenska in po njenem vzoru kurtizane postanejo zagrizene feministke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 kamasutra ?...a shto tek sutra...ajmo kamaodmah 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prevod prosim! kamasutra = kamamorgenkamaodmah = kamajezt 666 tojflnou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj pa vse razumem! VIC DNEVA....: MANEKENKA K VSE RAZUME 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj pa vse razumem! verjetno si mela v mislih:K SE Z VSEMI RAZUMEM 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut ne bluzi! shiiiiiiiiiittt...pozabu.....bemu......zej bom pa u nemilosti....tko k tripl......kaj vse njemu grozi......conti....se opravichujem......ti vse razumesh....razumevajocha ...... 666 zlomkou bo najebal de sami zase naujo vech vedl.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 13. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2005 no, morem povedat, da ste me kar malo razočarali...dobila sem samo en normalen odgovor... Hvala Tina Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 A si prčakvala u Kama Sutri kej druzga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 AIRA , se ti pridružujem, eden najlepših erotičnih filmov, glede na poplavo erotike....meni je bil krasen, sploh glavna igralca...ona je bla Maya al kaj že, in ko ji ljubljenega ubijejo...gre na pot v megli kot nosilka ljubezni naprej....men je to tko ostal v spominu ona v rdeči oblekci, tava proti neznanemu....nevem zakaj tega filma ne dajo na spored, je bil 1x predlani ful pozno v noč...pa ima zelo poučno vsebino.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 ja ubistvu sm res pričakovala mal več resnosti ampak sej je ql... Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>je bla Maya al kaj že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> kamasutra = kamamorgenkamaodmah = kamajezt 666 tojflnou....tralala (666 zlomkou spet na viskhu, kot zgleda... (z inspiracijo)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.