Skoči na vsebino

Bolečina

JANKA

Recommended Posts

V črno luknjo odlagam vso bolečino in ves strah; vse kar je pri meni ostalo po partnerjevem ravnanju. Prav tako odlagam vse razloge, ki so na moji strani "omogočali" njegovo početje. Nekje sem prebrala, da si vse kar se nam zgodi, "prikličemo" sami s svojim mišljenjem. In če je to res, potem odlagam v to črno luknjo tudi vse potrebe, ki jih nosim v sebi in s katerimi ustvarjam to neosrečujoče partnersko razmerje.

Želim, da ta črna luknja za vse večne čase pogoltne vse, kar me v tem trenutku najbolj omejuje in mi onemogoča leteti!

Deli na socialnih omrežjih

hej

me veseli da vse to odlagaš v črno luknjo. ko se resnično odločimo spremeniti nas vesolje podpre. predlagam ti knjigo moč je v tebi-louis hay. veliko svojih vedenjski vzorcev boš prepoznala- in ko razumemo lahko spremenimo. vsak, pa še tako majceno težavico in blokadico, moramo sprejeti, jo ozavestiti in najti primerno rešitev ( svetujem t fantastični shen qi center, gradaška 10, 040 850 381). resnično vse kar se ti dogaja si prikličesš sam- kako o sebi razmišljaš, ali se imaš rada, se ceniš in spoštuješ, želiš in privoščiš sebi le najboljše...postavi si ta vprašanja. bolečine na svetu je veliko. začni spreminjati to bolečino v svetlobo, radost- o tem so vsi veliki učitelji modrosti in duhovnosti že govoril- spremeni temo v svetlobo- torej nikakor ne obupaj- večja je tema večja svetloba potem nastane. pogumno naprej, knjigo v roko, nasmešek na obraz in stopi proti noveu življenju. vedno ko nekaj izgubimo, vedno dobimo priložnost za nekaj novega in če boš pozivino naravnana si boš to novo priklicala kot nakaj čudovitega. pa bodi srečna. nisi sama na tem svetu. veliko ljudi je ki zelo trpijo. in veliko več je ljudi ki te razume. in te ima rado. tudi, če jih še nisi spoznala.

smile!!!!!!!!!!!!!!!!

bučka

Hvala Bučka! Od Louise L. Hay imam že kar nekaj knjig in niso še vse "realizirane". Se trudim, napredujem, stagniram, včasih padem... Se trudim in upam na uspeh. Slabo je le, da sem neučakana in bi rada rezultate kar takoj. Oborožila sem se tudi z drugimi knjigami s podobno tematiko in res upam, da ne bom kot potujoči leksikon, ki pozna odgovore na vse težave, sam pa živi se vedno nesrečno življenje.

Hvala tudi za telefonsko številko! Se bom oglasila!

zmagaj nad bolečino, sej tole je le občutek.

ko bol. spoznaš, veš ni vredno, da bi se še drogirala´ s takim dramatiziranjem, kaj ni bolje, da postaneš odskočna deska za nove občutke?

pokowc

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...