Skoči na vsebino

zenska

izgubljen

Recommended Posts

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>x;)x vse zenske ,tudi vdane in neumne se razumejo na ljubezen x;)x  x;)x  x:Dx

Eeeee s tem se pa jast ne bi glih kaj preveč strinjal! Jast mislim in opažam okrog sebe da je malo takih ki sploh ve kaj hoče v ljubezni! Ljudje vse premalo gledajo na notranje vrednote ampak sam povečini tko aha ta je pa luštna to pa bi (kar se moških tiče) sicer ne da so ženske kaj boljše sam da pač tok ne kažejo tega! Skratka vseepreveč je povdarka na fizični privlačnost!

xsrcx Be in love & think in love xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Eeeee s tem se pa jast ne bi glih kaj preveč strinjal! Jast mislim in opažam okrog sebe da je malo takih ki sploh ve kaj hoče v ljubezni! Ljudje vse premalo gledajo na notranje vrednote ampak sam povečini tko aha ta je pa luštna to pa bi (kar se moških tiče) sicer ne da so ženske kaj boljše sam da pač tok ne kažejo tega! Skratka vseepreveč je povdarka na fizični privlačnost!

xsrcx Be in love & think in love xsrcx

se popolnoma stinjam!! x:)x

Enjoy the moments of your life :)

• 3 weeks later...

Hm..Ženska ( avtor ...moj e-mail)

Ko je Bog ustvarjal žensko, je delal že šesto naduro. "Zakaj pa se ukvarjaš s tem tako dolgo?" ga je vprašal angel, ki se je na hitro oglasil v njegovi delavnici.

Bog je odgovoril:" Si morda videl navodila za sestavo? Biti mora pralna, ne sme biti iz plastike, imeti mora več kot 200 gibljivih delov, ki jih je mogoče zamenjati, njeno telo mora brezhibno delovati, tudi če se hrani samo z majhnimi prigrizki in pije dietno kolo. Imeti mora naročje, v katerem lahko sedijo tudi štirje otroci hkrati. Njen poljub mora zdraviti vse, od odrgnjenih kolen do strtega srca. In za vse številne naloge, ki jih mora opraviti, ima na voljo - poglej v paket- le dve roki."

Angel je osupnil, ko je slišal, kaj vse je zahtevano v navodilih za sestavo: "Le dve roki?" In to pri standardnem modelu? To je veliko preveč dela za en dan, dokončaj jo jutri."

"Ne, ne bom," je protestiral Bog, "zdaj sem že tako blizu temu, da končam to kreacijo, ki mi je prirasla k srcu, da se nočem ustaviti. Zna se že sama zdraviti in lahko dela osemnajst ur na dan."

Angel se je približal in se dotaknil ženske. "Toda Bog, naredil si jo tako mehko."

"Res je mehka," se je strinjal Bog, "toda naredil sem jo tudi trdo. Nimaš pojma, kaj vse zna potrpeti in kaj vse zna doseči." "Bo znal tudi misliti?" je vprašal angel. "Ne le to," je odgovoril Bog. "Znala bo tudi preceniti in se pogajati, odločati in se zavzemati..."

Angel, ki je v tistem trenutku nekaj opazil, je stegnil roko in se dotaknil lica ženske. "Ojoj, mislim, da pušča. Sem ti rekel, da je to preveč dela za en dan."

"Nič ne pušča," se je razjezil Bog. "To je solza."

"Čemu pa služi solza?" je vprašal angel. Bog je odgovoril: "Solza je možnost, da izrazi svoje veselje, bolečino, skrb, razočaranje, ljubezen, osamljenost, žalost in ponos."

Angel je bil naravnost očaran: "Bog, ti si genij, na vse si pomislil. To, kar si storil, je občudovanja vredno. Ženska je osupljiva." In resnično je. Ženske so močne, ko prenašajo stisko in težka bremena. Ko se borijo za to, v kar verjamejo, in se zoperstavijo krivici. Ko ne sprejmejo zavrnitve, če menijo, da obstaja tudi boljši odgovor. Vsemu se odpovedo, da imajo njihove družine to, kar potrebujejo. Močne so tudi takrat, kadar menijo, da ni nobenega izhoda več. Vedo, da poljub in objem zdravita strta srca. Prinašajo veselje, ljubezen in upanje, imajo sočutje in živijo za ideale. Ženske obstajajo v vseh oblikah, velikostih in barvah. In če jih ne bi Bog sestavljal v nadurah, bi bile popolne. Tako pa se mu je v njegovo stvaritev vendarle prikradla ena napaka... Pogosto pozabijo, koliko so resnično vredne.

Pozdravček xsrcx x;)x

ŽENSKA

Položi mi roko na trebuh,

da čutiš kako trepeče od želje po tebi.

Da si bruno, ki leže name, bi ozelenel,

tolikšna je moja sla.

Moje prsi so tehtnica za lepoto tvojega ljubkovanja;

moj popek je čaša za strast tvojega telesa;

moja stegna so bregovi za reko tvojega poželenja.

Napolni moje nosnice s svojim dihom,

ukroti moja usta s svojimi usti,

moje roke s svojimi rokami,

izmuči noge,

da bodo v sladki utrujenosti drhtele

kot bilka pod zrnom rose.

( Neža Maurer )

Hja nč... bom kar Erica Claptona mal.... prtaknil zraven... Have you ever loved a woman... je tak komad :P k ga je vredno slišat ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Žene su ženstvene, žene so ukras priprode....... :inlove:  xsingx

UUUUU a buldožerje poznaš....sm šele dele vidla :palec: :palec: :palec:

žene su ženstvene, žene su ženstvene.......

muškarci su pravi muškarci...ah ti muškarci.......

....oni jih tuku i zaključavaju u kuhinju....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...