aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ženska je ležeča investicija v katero moški vlagajo svoj tekoči kapital. Al bi to bl med modre misli pasal? ja.... che bi pisal iz izkushnje tako pa.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Znanstvena fantastika ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Znanstvena fantastika ? lahko poizkusish v: KAJ BI BIL DANES RAD zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Sm že dans 1x, pa sm popušu, mam dovolj za dans..... Bemu, tu neki ne špila, popušit bi ga mogla ona Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sm že dans 1x, pa sm popušu, mam dovolj za dans..... Bemu, tu neki ne špila, popušit bi ga mogla ona probi v duhovnosti novega tisochletjaal pa pr jehoucih zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ....sam to me še reši, ja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....sam to me še reši, ja jao...v kompaniji z andrejo...jao zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 :OO!: jao pao Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>:OO!: jao pao jao Mao zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Jao, mao i još pao Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao, mao i još pao jao, jao, Mao, kao pao zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 I da ne bi pao bio bi mao? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> I da ne bi pao bio bi mao? bio bi i kao ce tung zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> vse zenske ,tudi vdane in neumne se razumejo na ljubezen Eeeee s tem se pa jast ne bi glih kaj preveč strinjal! Jast mislim in opažam okrog sebe da je malo takih ki sploh ve kaj hoče v ljubezni! Ljudje vse premalo gledajo na notranje vrednote ampak sam povečini tko aha ta je pa luštna to pa bi (kar se moških tiče) sicer ne da so ženske kaj boljše sam da pač tok ne kažejo tega! Skratka vseepreveč je povdarka na fizični privlačnost! Be in love & think in love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Vse ženske so take, k vse muce. Mijauuuu... cerklat se, stiskat se, ljubiti se, razvajati se, biti ljubljena, da, da, da, 120% pozornosti, to je pri vseh ženskicah prisotno, ni je da ne bi imela rada tega. Je ne poznam. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Zanima me, če se ženske zavedajo, kako so moški potrebni pozornosti s strani žensk.???? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eeeee s tem se pa jast ne bi glih kaj preveč strinjal! Jast mislim in opažam okrog sebe da je malo takih ki sploh ve kaj hoče v ljubezni! Ljudje vse premalo gledajo na notranje vrednote ampak sam povečini tko aha ta je pa luštna to pa bi (kar se moških tiče) sicer ne da so ženske kaj boljše sam da pač tok ne kažejo tega! Skratka vseepreveč je povdarka na fizični privlačnost! Be in love & think in love se popolnoma stinjam!! Citiraj Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hm..Ženska ( avtor ...moj e-mail) Ko je Bog ustvarjal žensko, je delal že šesto naduro. "Zakaj pa se ukvarjaš s tem tako dolgo?" ga je vprašal angel, ki se je na hitro oglasil v njegovi delavnici. Bog je odgovoril:" Si morda videl navodila za sestavo? Biti mora pralna, ne sme biti iz plastike, imeti mora več kot 200 gibljivih delov, ki jih je mogoče zamenjati, njeno telo mora brezhibno delovati, tudi če se hrani samo z majhnimi prigrizki in pije dietno kolo. Imeti mora naročje, v katerem lahko sedijo tudi štirje otroci hkrati. Njen poljub mora zdraviti vse, od odrgnjenih kolen do strtega srca. In za vse številne naloge, ki jih mora opraviti, ima na voljo - poglej v paket- le dve roki." Angel je osupnil, ko je slišal, kaj vse je zahtevano v navodilih za sestavo: "Le dve roki?" In to pri standardnem modelu? To je veliko preveč dela za en dan, dokončaj jo jutri." "Ne, ne bom," je protestiral Bog, "zdaj sem že tako blizu temu, da končam to kreacijo, ki mi je prirasla k srcu, da se nočem ustaviti. Zna se že sama zdraviti in lahko dela osemnajst ur na dan." Angel se je približal in se dotaknil ženske. "Toda Bog, naredil si jo tako mehko." "Res je mehka," se je strinjal Bog, "toda naredil sem jo tudi trdo. Nimaš pojma, kaj vse zna potrpeti in kaj vse zna doseči." "Bo znal tudi misliti?" je vprašal angel. "Ne le to," je odgovoril Bog. "Znala bo tudi preceniti in se pogajati, odločati in se zavzemati..." Angel, ki je v tistem trenutku nekaj opazil, je stegnil roko in se dotaknil lica ženske. "Ojoj, mislim, da pušča. Sem ti rekel, da je to preveč dela za en dan." "Nič ne pušča," se je razjezil Bog. "To je solza." "Čemu pa služi solza?" je vprašal angel. Bog je odgovoril: "Solza je možnost, da izrazi svoje veselje, bolečino, skrb, razočaranje, ljubezen, osamljenost, žalost in ponos." Angel je bil naravnost očaran: "Bog, ti si genij, na vse si pomislil. To, kar si storil, je občudovanja vredno. Ženska je osupljiva." In resnično je. Ženske so močne, ko prenašajo stisko in težka bremena. Ko se borijo za to, v kar verjamejo, in se zoperstavijo krivici. Ko ne sprejmejo zavrnitve, če menijo, da obstaja tudi boljši odgovor. Vsemu se odpovedo, da imajo njihove družine to, kar potrebujejo. Močne so tudi takrat, kadar menijo, da ni nobenega izhoda več. Vedo, da poljub in objem zdravita strta srca. Prinašajo veselje, ljubezen in upanje, imajo sočutje in živijo za ideale. Ženske obstajajo v vseh oblikah, velikostih in barvah. In če jih ne bi Bog sestavljal v nadurah, bi bile popolne. Tako pa se mu je v njegovo stvaritev vendarle prikradla ena napaka... Pogosto pozabijo, koliko so resnično vredne. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Hvala, Strelka Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maša 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ŽENSKA Položi mi roko na trebuh,da čutiš kako trepeče od želje po tebi.Da si bruno, ki leže name, bi ozelenel,tolikšna je moja sla.Moje prsi so tehtnica za lepoto tvojega ljubkovanja;moj popek je čaša za strast tvojega telesa;moja stegna so bregovi za reko tvojega poželenja.Napolni moje nosnice s svojim dihom,ukroti moja usta s svojimi usti,moje roke s svojimi rokami,izmuči noge,da bodo v sladki utrujenosti drhtelekot bilka pod zrnom rose.( Neža Maurer ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hja nč... bom kar Erica Claptona mal.... prtaknil zraven... Have you ever loved a woman... je tak komad k ga je vredno slišat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Uh, Neža Maurer ja.... ...sem jo lih pred kratkim spet brala... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žene su ženstvene, žene so ukras priprode....... UUUUU a buldožerje poznaš....sm šele dele vidla žene su ženstvene, žene su ženstvene.......muškarci su pravi muškarci...ah ti muškarci...........oni jih tuku i zaključavaju u kuhinju.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 xrosex lepo je biti Ženska.... srečna sem da sem Ženska... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ženska so ena čudna reč, če jih vse maš, je premalo,če maš eno, je preveč..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.