Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... premisli tudi sama ali sploh želiš biti s takim človekom. ... In sploh dbest ves tvoj post, Keti! Se zelo strinjam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 In sploh dbest ves tvoj post, Keti! Se zelo strinjam. huala izkušnje nardijo svoje... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 keti je direktna! In res vse si tko podala, kar je fajn pr seb poštudirat, pa nrdit v taki situaciji! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Ja saj se vidi, Keti (izkusnje), pa tudi modrost naredi svoje...Dobro razmisljas - ne glede na izkusnje - ves kolk folka do nezavesti, DESETLETJA (stoletja, tisocletja v nasem primeru ) prezvekuje ene vzorce, pa KAKO NAJ BI BILO - al kaj tacga...Da postekas sam vse tole, je torej tud modrost. Pa sploh ni bil nek blazen kompliment, tako pac je, ugotovitev, pri meni je vedno ugotovitev, nikoli ali redko kompliment. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 jah sej ugotovitev je tud loh kompliment a ni? gledam po sebi- dam kompliment samo kadar mi je res neki kul - folku se pa zmeri dobr zdi če jih kdo pohval sicer sm pa dons še posebi modra - sm si včeri barvala lase in mam dons čist plavo - že skor vijolčasto glavo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Little Girl, sem mislila, da je Tehtnica, da tehta, ne pa Rak... sama sem tudi nekaj podobnega doživljala prve pol leta, ko je govoril v družbi, da sva samo prijatelja, ko sva ostala sama, pa nisva bila samo prijatelja. Nekako sčasoma se je vse to izkristaliziralo. Tudi sama sem čakala petke, in to 6 let. Tudi to razumem, kaj pomeni, da se skregaš v nedeljo in pobotaš šele naslednji petek. Ne bom ti delila dobrih nasvetov, lahko govorim zase. Vsaka veza je specifična, samo ti veš, kaj doživljaš, samo ti ga poznaš. Včasih se splača neko obdobje še mirno počakati, skušati razumeti, gledati širše, ker je lahko v ozadju samo kaka manjša kriza, muhavost, kar se dogaja v mnogih vezah. Biti taka usmiljena sestra, kot sem bila nekoč sama in tako dolgo prenašati tehtanje, sedaj gledam na to kot na mazohizem. A če vzamem samo dobro plat najinih spominov, najinega skupnega plesa skozi življenje zdaj že 13.leto, vse tisto od prej zbledi in nima pomena. Vso srečo! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah sej ugotovitev je tud loh kompliment a ni? gledam po sebi- dam kompliment samo kadar mi je res neki kul - folku se pa zmeri dobr zdi če jih kdo pohval ... Saj je, za tistega, ki ga dobi v bistvu... a ker ni dan z namenom, je ugotovitev. No hocem reci, pretiranih komplimentov pravzaprav ne maram, jim ne zaupam in tko, pa sama jih tud ne dajem - v tem smislu.Iii, kok je to lepo pa tak, ce mi ni. Ja, modro, ni cudno pol, da sem jaz cist nasponana... ce bi po glavi oz. barvi se sodilo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Little Girl odločitev sprejmi - ta 31. januarja ali 1. februarja, bo najbolj razsodna za oba. Jaz bi na tvojem mestu poslal prošnjo v vesolje in odmislil, se bo najhitreje uredilo, boš videla, lep pozdrav! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Ljuba Litlle girl, občutek te ne vara... on te več ne ljubi! ne si delat utvar,vredna si boljšega ... to naj ti bo lekcija, shrani vse , kar je bilo lepega in vrednega, pozabi na slabo in pojdi naprej, vse lepo te še čaka na tvoji poti iskanja veliko sreče Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Jaz ti svetujem, da sama končaš, če še tega ni naredil on. Zdi se mi, da kakor hitro začne eden od partnerjev razmišljat o tem, da bi končal, je že vsega konec. Menim namreč, da če se začne nezadovoljstvo v zvezi enkrat kopičit, potem je vrhunec dosežen takrat, ko pomisliš, da bi končal. In ko si že enkrat tako nezadovoljen v zvezi, da bi rad končal, nima smisla vztrajat, ker je lahko kvečjemu vse še slabše, ne pa boljše... Redko se namreč človek (ali pa oba partnerja) toliko spremeni, da bi naenkrat v zvezi postalo vse dobro, ko pa je bilo prej slabo. Včasih se ljudje tud enostavno oddaljimo drug od drugega in ni nujno, da je kdo tega "kriv"... In kot je že nekdo zgoraj napisal, se boš večno spraševala (v primeru, da bosta ostala skupaj) ali te še sploh ima rad in ali morebiti spet razmišlja o tem, da bi končal... V vsakem primeru ti svetujem da končata. Iz lastne izkušnje vem, da je bolje končati takoj, ko se pojavi dvom o tem, ali bi še ostala skupaj, kot pa vztrajati več let (pri meni je bilo več kot 5 let) in šele potem iti narazen, ko si že tud total navezan... Jaz bi si lahko prihranila več let prepirov in trpljenja, če bi poslušala svoj notranji glas in končala že pred leti...Pri tebi je sicer on tisti, ki o tem razmišlja, vendar verjemi, da boš tudi ti nekoč srečna za takšno njegovo odločitev. Bolje, da ti je povedal, da razmišlja o koncu, kot pa da bi ti to zamolčal in bi mislila, da je vse vredu še par let... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 res je to kar pises. Dobrodosla, Pac ena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobrodosla, Pac ena. Hvala! Moram pa še enkrat povedat, da sem res vesela, da sem našla ta forum! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 sem se še doma spomnila, da mu mogoče, ker je Rak- Saturn sedaj dosti vpliva Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Saturn? A on bo zdaj dežurni krivec za vse?Name danes tudi nekaj mutnega vpliva, ampak če bom zganjala porkarije, me bodo po buči... Saj zveza ni neko kosilo, ko lahko rečeš...ne bi zdaj jedel, mogoče bom potem, ampak ne vem, če mi bo glih to pasalo.... :xx!: Če se nekdo umakne, se umakne, ker nečesa ni. Ni ljubezni. Oz. so vse druge stvari močnejše. Jaz zase vem, kako bi reagirala. ADIJO. Ni poti nazaj. Če me zdaj nima dovolj rad, me bo kasneje imel še manj. Jaz sem pač realist in v takšne pravljice (pogrete juhe) ne verjamem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ful dobro,vse tole... jaz razmišljam o tem, da je on rak...bi rekla, da bo v resnici on težko popolnoma prekinil...boš morala ti, micena, sprejeti odločitev za oba... pa četudi se boš odločila...se zna zgoditi, da bo naenkrat "spoznal"...koliko mu pomeniš, mal bo jokcal okol tebe..in te morda celo obtoževal...da je on potreboval sam mal časa...TI si pa tista, ki je prekinila... ne nasedaj.. x!x ...raki so bleferji...tako dobri, da še sami sebe prepričajo... ...samo neskončen strah po spremembah jih preganja...on bi šel že zdavnaj, samo strah ga je...kako bo potem... pri sebi pa pomisli...če si resnično želiš...SAMO z njim...za vedno, vse večne čase tvojga lajfa...pa ne zato, ker je zdaj takšen kot je...pač pa zato, ker kako pa veš, da je ta tako čudovit, če drugih še ne poznaš... verjemi, vsak moški, v katerega se zaljubiš...je čudovit...drugače kot prejšnji...pa saj prejšnji te je začel tako že mal dolgočasit..ane? ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne nasedaj.. x!x ...raki so bleferji......hehe Redki so raki, ki bi rekli tole... Ko jaz (nalasc malo) naprej vrzem, se redkokdo strinja, stevilnejsi se grejo kregat (jaz pa se v sebi smejem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Seveda sem pri tem mislila...drugi raki...o drugih pa menda lahko rečem, ne... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saturn? A on bo zdaj dežurni krivec za vse? Ah ne morem iz svoje kože, oprosti... tu vidimo samo en delček zgodbe, celotno sliko pozna le Little girl sama in njen Rakec in meni je pač lažje videti situacijo, če vključim še planete. Sicer je pa res neumestno, da sploh pokomentiram, ker to, da je Rak še ne pomeni dosti, lahko ima več poudarka na čisto drugem znamenju. Ne moremo vse Rake v isti koš zmetat. Eno obdobje sem gledala, kaj je Saturn v Raku delal okoli asc mnogim poznanim, ljudje so se zaprli vase in gradili zidove okoli sebe, trmarili, se počutili kot da imajo edini na svetu največ dela, si niso pustili pomagati, enim so nastali problemi z zobmi... Ko sem videla njihove astrološke karte, šele takrat sem jih lahko bolj razumela, še bolj potolerirala. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ko ti je zaradi ljubezni hudo,pusti ji prosto pot.Če je ljubezen bila prava se bo prej ali slej vrnila. Verjetno si še mlada.Zato ne zapiraj svojega srca.Dovoli mu ,da vanj vstopi nekdo ,ki bo vreden tebe in tvoje ljubezni. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
njokica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 zdravo little girl...sama sem takšno izgubo doživela pred tremi dnevi. ne znam ti povedat kako me boli, pa čeprav sva bila skupi samo 4 mesece... ne znam ti svetovat kaj naredi, ker to bosta mogla vidva razrešit.sam vedi, da nisi edina na tem svetu, ki se ji to dogaja...vem kako boli... upam da bo na koncu premislil o svojih čustvih in ne boš trpela..če pa se to zgodi vedi, da obstaja okoli tebe cel kup prijateljev in ljudi, ki te imajo radi...ki jim ni vseeno zate...moja mama tako sedaj skrbi zame in vem da če nebi imela pred sabo mature ne bi tega mogla tako zlahka preživet... želim ti vse najbolše.lep pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Little_Girl 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 (popravljeno) Hvala za vse vase iskrene misli in vso vaso podporo...to res cenim!!! Se bolj pa cenim,da se na tem forumi zbirajo tako odkriti in posteni ljudje... Sedaj vam lahko povem kako se je zgodba nadaljevala...Za 2dni sem ga dala na ignor nisem odgovarjala njegovih klicev,nisem mu odpisovala sporocil...nic. Drugi dan je stal pred mojo hiso!! Z besedami : kaj se mi ne javis??? Vem,da je cudno tud meni je cudno...sedaj se obnasa kot nekaksen pesek...saj ne da mi to ne pase...ampak,to nekaj hudo smrdi!!!! Sem se pa sama pri sebi odlocla,da je to zadnjic,da ko bo naslednjic kaj "zatezi" je konec...vem,da bo hudo,a mogla bom nadaljevat svoje zivljene!!! Verjetno se vsi strinjate z mano.. Vem vem...imela sem veliko casa,da sem lahko premisljeval o vsem in imela sem se poljsega poslusalca,ki mi je res prisluhnil!! Hvala Bl33der!!! Popravljeno 19. januar 2005 -> Little_Girl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 pa sporoč k bo kej novga...pa nase misl punca, najprej nase Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 da se dobro izide ZATE! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdravo...jaz imam en grozen problem... Moj fant se enostavo ne more odločit ali zeli se bit z mano ali ne...pocasi dobivam obcutek,da me vlece samo za nos...ceprav je najina zveza trajala 2 leti...zato se toliko bolj boli...:,( Po eni strani se normalo cujeva pa vse,po drugi pa mi pravi, da mu ce cisto vseeno in da si ne zeli bit odgovoren za nekoga Čisto je ze cudn...Prosim povejte mi svoja mnenje...jaz ga mam se zmeraj PUNE rada!!!:,( Punca,res ne vem,kaj je tukaj za razmišljati,oprosti,če se ti bo zdelo to grdo,samo res ne vidim vzroka,zakaj bi s takim človekom,še naprej vztrajala.Veš koliko je drugih,ki te bodo imeli še bolj radi in seveda imaš prav,da te vleče za nos!Sploh nevem,kje najdeš čas in živce za takega bedaka,pusti ga in konec! Razumem,da si žalostna,saj 2 leti je kar doba,vendar je bolje,da sedaj spoznaš,da ni zate,kot pa čez 10 let. Veliko sreče! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Jast pravim da se vsaka stvar zgodi z določenim in da je sam od tebe odvisno al boš iz neke slabe izkušnje izvlekla tisto dobro kar ti je ta izkušnja dala in šla svojo pot naprej al se boš pa obremenjevala s tem!Jast pravim da si zaslužiš boljšega človeka ob sebi sploh če je nesramen do tebe. Pomoje je tud brezveze da sploh vstrajaš v taki zvezi ker se bo vse sam še poslabšalo! To je pač moje mnenje! Nakoncu koncev ti pa še to rečem da ti mi lahko damo nevemkok različnih mnenj ampak odločitev je pa tvoja zato zaupaj sebi in svojim občutkom. Jast zase lohk rečem da tud če slišim nevem kok mnenj me to sam še malčk bolj zmede ker na koncu se bom itak odloču kot jast mislim. Be in love & Think In Love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.