Skoči na vsebino

Pomagajte!

Little_Girl

Recommended Posts

Men se zdi, da tipi včasih prehitro delajo zaključke... Ko se spomnim, kako sem bila razočarana ene 4 leta nazaj zarad nekoga... Kaj ej on men delal, pa kako nizko smaozavest sem očitno imela, da sem to prenašala, sicer ko pogledam druge ženske niti ne tko dolg... Trajal je eno leto recimo, pa od tega je blo OK ene 8 mesecev, pol vmes kr neki, en mesec pa pol tist ko se raj ne spomnim. Njegova sestra mi je vedno govorila, da me je imel ful rad itd., sam men se res ni zdelo. Bil je pa ljubosumen ful in zarad tega me je znal tud zelo užalit. In jaz, namesto, da bi takrat samozavestno šla stran, sem se raj zjokala. Kaj je blo pa pol... od takrat je hotel stalno navezat neke stike, sam mene je minilo, ko je pa izvedel, da imam drugega, pa njegova psiha ni prenesla vega tega (tud še drugi problemi) in od takrat je na vseh mogočih tabletah. Men pa žal taki nesamozavestni moški niso všeč. In taki, ki ne vedo točn kaj bi radi. :xx!: (pa ne vem, a je res to tko privlačno, čim bolj samozavesten si, pa po možnosti si še mal v odnosu do nekoga k se ti zdi res podn mal narcisoiden, pa ga še mal ponižaš- pa je to formula za uspeh, ker mojmu sedanjemu je všeč ona k vodi najšibkejši člen)

Isto si boš mislila ti, ko boš prebolela, verjem.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo...

jaz imam en grozen problem...  :(  Moj fant se enostavo ne more odločit ali zeli se bit z mano ali ne...pocasi dobivam obcutek,da me vlece samo za nos...ceprav je najina zveza trajala 2 leti...zato se toliko bolj boli...:,( 

Po eni strani se normalo cujeva pa vse,po drugi pa mi pravi, da mu ce cisto vseeno in da si ne zeli bit odgovoren za nekoga x?x  Čisto je ze cudn...

Prosim povejte mi svoja mnenje...jaz ga mam se zmeraj PUNE rada!!!:,(

saj to mora biti pa res mučno.ampak kok se hecno sliši,ne morem da ti ne bi napisala,da ga vzami ti za rezervo.ne polagat ljubezni do njega.živeti kot da ga ni in hkrati imeti ga .tako si daš priliko,da ga imaš in se odklapljaš od njega. :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...