Skoči na vsebino

Pomagajte!

Little_Girl

Recommended Posts

Zdravo...

jaz imam en grozen problem... :( Moj fant se enostavo ne more odločit ali zeli se bit z mano ali ne...pocasi dobivam obcutek,da me vlece samo za nos...ceprav je najina zveza trajala 2 leti...zato se toliko bolj boli...:,(

Po eni strani se normalo cujeva pa vse,po drugi pa mi pravi, da mu ce cisto vseeno in da si ne zeli bit odgovoren za nekoga x?x Čisto je ze cudn...

Prosim povejte mi svoja mnenje...jaz ga mam se zmeraj PUNE rada!!!:,(

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zivjo, socustvujem. xcrossfingx

Jaz ti svetujem, da mu pusti mal cajta zase, ocitno to rabi.

Ni nujno, da ima samo s tabo to zvezo.

Ceprav zalostna in v dvomih, ne sili vanj, da se zdaj odloci.

Pusti ga mal pri miru.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, ali pa je to, kar pravi Rachek, vse zivo je mozno sklenit iz tegale.

Morda se te je dejansko navelical, pa te ima po svoje rad, pa mu je tezko dorect....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pusti času čas..

Kak mrzim ta rek.. xrolleyesx

ampak dejansko, nimaš kej drugega, jst tud ne zastopim folka pa kak ne veš, če hočeš al NOČEŠ? Matr..

Dej se mal razjezi no.. pa ne žalostna bit.. x;)x x8Dx

Lahk se pa obrne tebi v prid.. če te ma rad..

v vsakem primeru ga kr na ignore.. ampak pol se bo mogoč zavedal kolk mu pomeniš...

pa začel skakat kot pesek za tabo, če ti še bo kej do njega..

če pa ne tud prav, se sej ne boš blamirala..

Pa veš kolk je djedov na svetu!

Mushi

Vem sam vcasih res ne ves in je najslabse siljenje - 'odloci se' pa taksno...

meni se to zdi skoraj butasto, pravzaprav. :8):

Picasso

Ja saj mu pustim cas....v bistvu je tako da se med tednom sploh ne vidima. Tako da ima se prevec casa za sebe . Ampak res ne vem kaj se dogaja v nejegovi smesni glavi... ko pa v bistvu vem da me ima rad.... kr je zlo lobusumen na vse... :sori: Za mojim hrbtom me sčiti ...ko pa sma skup pa kot da mu je vseeno. :C: Saj se niti razjokat ne morem v miru...spolh nevem ce se naj .... :C:

Jaz ne bi vec vztrajala :sori:

En moj bivsi je tudi "rabil cas"...in ker sem ga mela ful rada, sem rekla, ok....aja, poleg tega je rekel, da ne ve, koliko casa bo trajalo to in da bi rad, da si ne dobim novega fanta, ker me ma ful rad x:o)x x:Dx x:Dx od mene je dobil samo se: bye bye

Brezveze to. Ker nikol ne bo vec, kot je bilo. Vedno se bos bala, da bo spet do cesa takega prislo....pa ne vem no :o|o: Boljs je it cimprej naprej...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kar daj se, Girly, saj je Luna v Ribah... Ti bo pasal...

mal se zjoci, pa tko, pol se bos imela najbrz nekako rada pa tko...

Pol pejt pod tus, pa si dolgo privosci vodo da po tebi tece, pa si reci, saj bo OK in tako kot je treba da je, potem pa si skuhaj en caj.

Pol zvecer pejt pa ven mal zurat. xyesx xDDx :palec:

Picasso

little sem še mal dopisala... zgoraj..

ne bit žalostna no... ti tko probi da bosta kao kolega, pa ne forsiraj, boš videla.. da ti ne bo kdaj žal pa tko če boš kdaj skupaj s takim ki ni čisto vedel kaj bi s tabo...

:vragec:

Mushi

Ja, se kar strinjam, Michelle. Tudi jaz imam podobno izkušnjo, čeprav ne ravno takšno. Če si skupaj, si skupaj, če nisi, pa nisi. Ne vem, če je treba tukaj kaj dosti razmišljati. Čeprav berem sedaj Ruglja in sem fasciniran nad tem, kako eni alkoholiki in njihove žene spet vzpostavijo ljubeč odnos.

Sicer pa, če je toliko star, kot ti, Little Girl, potem je še dejansko otrok. Vsaj jaz in moji prijatelji smo bili vsi. Dekleta ste pri tvojih letih veliko bolj zrele (predvsem čustveno) in fantje precej zaostajajo. Ne vem sicer, zakaj xnckrivx , ampak mislim, da se pri vama to pozna. :inocent:

mogoče pa samo noče priznat, koliko mu je do tebe, še posebej če je kak rakec ;)

mogoče noče niti sebi priznat, pa ma mal krize.... upam, da se ti reši v tvoje dobro, če ne te pa sigurno čaka nekje tisti pravi ;)

mah sej se je samo malo v lupino skril, ker se je ustrašil svojih čustev... mogoče si pa rekla kaj takšnega, na to so rakci zelo občutljivi... verjemi :) upam, da boš imaš potrpljenje... mogoče bi bilo dobro da ga malce v zvezde kuješ... vso srečo :)

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo...

jaz imam en grozen problem...  :(  Moj fant se enostavo ne more odločit ali zeli se bit z mano ali ne...pocasi dobivam obcutek,da me vlece samo za nos...ceprav je najina zveza trajala 2 leti...zato se toliko bolj boli...:,( 

Po eni strani se normalo cujeva pa vse,po drugi pa mi pravi, da mu ce cisto vseeno in da si ne zeli bit odgovoren za nekoga x?x  Čisto je ze cudn...

Prosim povejte mi svoja mnenje...jaz ga mam se zmeraj PUNE rada!!!:,(

jah k pride do tega da človk ne ve, al bi - al ne bi (v tem primeru on) - potem ponavadi ne bi.

tukaj gre za tvoj lajf, za tvoj čas - premisli tudi sama ali sploh želiš biti s takim človekom. Tak odnos lahko hitro pripelje do izsiljevanja v stilu: če boš takšna - potem si bo želel biti s tabo, če boš naredila nekaj narobe - pa ne, al kako x?x

ker ga imaš še rada, jasno ne moreš kar zanemariti svojih čustev - lahko pa medtem ko ''čakaš'' da se odloči, poskrbiš zase. počneš stvari, ki te veselijo, se družiš z ljudmi ki te cenijo in ki si želijo biti s tabo... si privoščiš kopel, masažo, savno, kino, dobro knjigo - karkoli te pač veseli.

to se mi zdi čudno - odgovoren za tebe - sej menda nisi majhen otrok, zato tega ne štekam čist najboljš, ampak na prvi pogled zgleda da te doživlja kot nekakšno breme.

včasih prebiram forum na med.over.net - partnerska posvetovalnica - tam lahko tudi najdeš kakšen nasvet. ljudje imajo dostikrat podobne probleme.

je pa dejstvo, da sta skupaj 2 leti in ne živita skupaj, kar pomeni da se vidita samo čez vikend, pa še to je zanj očitno preveč.

in tvojega sicer skopega opisa situacije sem razbrala, da te očitno ne ceni in najbrž niti nima zares rad. če si poskušaš zamisliti kako bi to izgledalo, ko bi enkrat živela skupaj, sploh po nekaj letih.... meni se ne zdi preveč obetavno.

upam da sem kaj pomagala. pa ne zameri, če sem rekla kaj, kar te je mogoče prizadelo. vse kar sem napisala je moj pogled na stvari, mišljen kot iztočnica oz. ideje za tvojo lastno analizo.

drž se xokx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Keti227!

Hvala za tvoj nasvet...pocasi imam res obcutek,da sem mu odvec...in mislim,da je cas da se jaz sama potegnem nazaj v mojo lupinico...in pocakam ... Tvoj nasvet je bil zelo dober, saj tako tudi jaz mislim da je...

Hvala vem za podporo. :sad:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...