izgubljen 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Drage lunatke in lunatki!!Prav prisrcni ste vsi tukaj ,eni se sploh ne dajo sprovocirati ,drugi pa prav lepo in vidno nasedajo na prvovokacije.V preteklem mesecu ,sem bil malce zloben in sem se odlocil ,da poskusam tudi z manjsimi oz mal vecjimi provokacijami!No nekateri so prav vidno sledili provokacijam in se burno odzivali Upam ,da je bilo vse v "MEJAH DOBREGA OKUSA"in sem se pri vseh pogovorih tudi strogo drzal ,da ni prislo do zalitev.Marsa ,moram te pohvaliti ,za dober forum kljub temu ,da sem bil vcasih napaden iz vseh vetrov (na primer pri vejicah) Tudi velike crke,rdece crke ,vejice in se kaj je bilo PROVOKATIVNO nekaj pa tudi zaradi neznanja.Hvala vam vsem skupaj ,ko ste se tako lepo odzivali in me opozarjali.Prav pa bi bilo tudi ,da se odzivate na napake tudi v vseh temah in vseh udelezencev saj nisem samo jaz delal napak!!!Ko pogledam ta forum je tudi veliko napak tudi vejic predvsem pa je veliko TUJK!!(vsaj pricakoval bi od tistega ,ki je kriticen do mene da sam ne dela napak) SPOSTUJMO SLOVENSKI JEZIK!!!SE PREHITRO BOMO HLAPCI TUJCEV!!Sedaj se bom zacasno poslovil od vasega foruma(se pridem ). No pa da ne bo pomote ZAKAJ SEM SPLOH PROVOCIRAL?? MISLIM DA SEM SI PA RESNICNO ZASLUZIL NASLOV PUJSKA MESECA-OZ KAR PRASCA MESECA,SAJ SO ME NEKATERI OD TUKAJ CE ZE NE JAVNO PA V SEBI DOMA PRED P.C. TAKO IMENOVALI!! Ne dajte se sprovocirati,umaknite se na lep nacin(velika vecina tukaj ,je to naredila in si mislila svoje)in ne dovolite ,da PROVOKATOR DOSEZE SVOJ CILJ!! JAZ SEM GA!!V POMOC SO MI BILI NEKATERI TUKAJ IN MISLIM ,DA SI ZASLUZIM NASLOV"PRASEC MESECA"" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... (se pridem ). ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Meni si se pa zdel čisto simpatičen...nič pujskast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Meni tudi... ... tak mal... hm, 'proletarski, kak ex punker mogoce? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Eh, izgubljenko, kje si bil ti ko so bli tu pravi boji? Čist kul si, mal bluziš včasih, to pa tak vsi mi. Zakaj pa odhajaš začasno, pa ne menda, k si mal užaljen? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 A tale tem je v bistvu tvoja reklama. Dobra marketinška poteza. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 heh mamo pa dosti pujsov tlenaokrog .... dokler smo bli glavni pujseki js pa sokrat in triple.... je blo še nice.... zdej bi pa kr vsaka dobra dušca bla pujs meseca... za pujsa more bit človek karakter.... tak prašičji, lep čist in skrajno len, ter bogat..... po maščobi, torej tak težek karakter.... dobro namazan, pečen na več ražnjih hkrati, in da ne omenimo vsesplošno srčkan... hm ehja pravokator agent provocatur.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 el ninjo: v tolažbo tole..ne more bit čisto vsak slovenski pujsek...včeraj kupim stegno pršuta, izbiram med slovenskimi stegni ...mmmm pršutarna Lokev na Krasu...lep, dober pršut...doma začnemo okušati, hej na stegnu žig...holland...pa kaj za vraga je to? Pokličem pršutarno: "Slovenskih pujskov ni dovolj, pa jih uvažamo iz nizozemske in madžarske" ...Očitno je vedno večja čast BITI SLOVENSKI PUJSEK! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Drage lunatke in lunatki!!Prav prisrcni ste vsi tukaj ,eni se sploh ne dajo sprovocirati ,drugi pa prav lepo in vidno nasedajo na prvovokacije.V preteklem mesecu ,sem bil malce zloben in sem se odlocil ,da poskusam tudi z manjsimi oz mal vecjimi provokacijami!No nekateri so prav vidno sledili provokacijam in se burno odzivali Upam ,da je bilo vse v "MEJAH DOBREGA OKUSA"in sem se pri vseh pogovorih tudi strogo drzal ,da ni prislo do zalitev.Marsa ,moram te pohvaliti ,za dober forum kljub temu ,da sem bil vcasih napaden iz vseh vetrov (na primer pri vejicah) Tudi velike crke,rdece crke ,vejice in se kaj je bilo PROVOKATIVNO nekaj pa tudi zaradi neznanja.Hvala vam vsem skupaj ,ko ste se tako lepo odzivali in me opozarjali.Prav pa bi bilo tudi ,da se odzivate na napake tudi v vseh temah in vseh udelezencev saj nisem samo jaz delal napak!!!Ko pogledam ta forum je tudi veliko napak tudi vejic predvsem pa je veliko TUJK!!(vsaj pricakoval bi od tistega ,ki je kriticen do mene da sam ne dela napak) SPOSTUJMO SLOVENSKI JEZIK!!!SE PREHITRO BOMO HLAPCI TUJCEV!!Sedaj se bom zacasno poslovil od vasega foruma(se pridem ). No pa da ne bo pomote ZAKAJ SEM SPLOH PROVOCIRAL?? MISLIM DA SEM SI PA RESNICNO ZASLUZIL NASLOV PUJSKA MESECA-OZ KAR PRASCA MESECA,SAJ SO ME NEKATERI OD TUKAJ CE ZE NE JAVNO PA V SEBI DOMA PRED P.C. TAKO IMENOVALI!! Ne dajte se sprovocirati,umaknite se na lep nacin(velika vecina tukaj ,je to naredila in si mislila svoje)in ne dovolite ,da PROVOKATOR DOSEZE SVOJ CILJ!! JAZ SEM GA!!V POMOC SO MI BILI NEKATERI TUKAJ IN MISLIM ,DA SI ZASLUZIM NASLOV"PRASEC MESECA"" Že, ki smo pri napakah in Slovenščini !! Daj si že enkrat kupi tipkovnico s šumniki ( Č-Ć-Ž-Š ) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že, ki smo pri napakah in Slovenščini !! Daj si že enkrat kupi tipkovnico s šumniki ( Č-Ć-Ž-Š ) Ć Drugače pa ...super samoreklama izgubljeni Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ć Drugače pa ...super samoreklama izgubljeni Cosma, od viška glava ne boli ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Maš prav, Santos! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>el ninjo: v tolažbo tole..ne more bit čisto vsak slovenski pujsek...včeraj kupim stegno pršuta, izbiram med slovenskimi stegni ...mmmm pršutarna Lokev na Krasu...lep, dober pršut...doma začnemo okušati, hej na stegnu žig...holland...pa kaj za vraga je to? Pokličem pršutarno: "Slovenskih pujskov ni dovolj, pa jih uvažamo iz nizozemske in madžarske" ...Očitno je vedno večja čast BITI SLOVENSKI PUJSEK! Ne vem kaj bi slovenski kmetje rekli na to..... Izgubljen se je zgubu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Drage lunatke in lunatki!!Prav prisrcni ste vsi tukaj ,eni se sploh ne dajo sprovocirati ,drugi pa prav lepo in vidno nasedajo na prvovokacije.V preteklem mesecu ,sem bil malce zloben in sem se odlocil ,da poskusam tudi z manjsimi oz mal vecjimi provokacijami!No nekateri so prav vidno sledili provokacijam in se burno odzivali Upam ,da je bilo vse v "MEJAH DOBREGA OKUSA"in sem se pri vseh pogovorih tudi strogo drzal ,da ni prislo do zalitev.Marsa ,moram te pohvaliti ,za dober forum kljub temu ,da sem bil vcasih napaden iz vseh vetrov (na primer pri vejicah) Tudi velike crke,rdece crke ,vejice in se kaj je bilo PROVOKATIVNO nekaj pa tudi zaradi neznanja.Hvala vam vsem skupaj ,ko ste se tako lepo odzivali in me opozarjali.Prav pa bi bilo tudi ,da se odzivate na napake tudi v vseh temah in vseh udelezencev saj nisem samo jaz delal napak!!!Ko pogledam ta forum je tudi veliko napak tudi vejic predvsem pa je veliko TUJK!!(vsaj pricakoval bi od tistega ,ki je kriticen do mene da sam ne dela napak) SPOSTUJMO SLOVENSKI JEZIK!!!SE PREHITRO BOMO HLAPCI TUJCEV!!Sedaj se bom zacasno poslovil od vasega foruma(se pridem ). No pa da ne bo pomote ZAKAJ SEM SPLOH PROVOCIRAL?? MISLIM DA SEM SI PA RESNICNO ZASLUZIL NASLOV PUJSKA MESECA-OZ KAR PRASCA MESECA,SAJ SO ME NEKATERI OD TUKAJ CE ZE NE JAVNO PA V SEBI DOMA PRED P.C. TAKO IMENOVALI!! Ne dajte se sprovocirati,umaknite se na lep nacin(velika vecina tukaj ,je to naredila in si mislila svoje)in ne dovolite ,da PROVOKATOR DOSEZE SVOJ CILJ!! JAZ SEM GA!!V POMOC SO MI BILI NEKATERI TUKAJ IN MISLIM ,DA SI ZASLUZIM NASLOV"PRASEC MESECA"" Mogoće bi lohko probo malo po naše južnački da govoriš, kao što pišeš. Aaaa? A bo mogoće šlo? Daj buraz daj da jednu zapevamo onu našu, će ti ne gre slovenština. Ja to nisam opazo kod tebe, zbog vejica i pikica. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... dokler smo bli glavni pujseki js pa sokrat in triple.... je blo še nice.... zdej bi pa kr vsaka dobra dušca bla pujs meseca... za pujsa more bit človek karakter.... tak prašičji, lep čist in skrajno len, ter bogat..... po maščobi, torej tak težek karakter.... Nino, ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Eh, spet eden, ki potrebuje pozornost... :xx!: Tisti, ki smo lunatki že dalj časa...že po prvih postih natanko vemo, kaj se bo z novim članom dogajalo... in nekdo, ki pridrvi gor...piše z rdečo barvo in velikimi črkami...piše mešanico politiziranja in seksa.... :xx!: ..se ve, tale no bo dolg... In tako predvidljivo je....da ne bo šel na tiho...ampak bo odprl svojo temo...o poslavljanju... :xx!: provokator, pravi zase... jaz pa sem opazila samo precejšnje neznanje na kar nekaj področjih...in kar je najslabše...nobene želje po učenju in nadgrajevanju znanja... srečno, Izgubljen, kamorkoli pač odhajaš...in želim ti, da se najdeš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Ups, Astra z levo nogo danes zjutraj vstala,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ups, Astra z levo nogo danes zjutraj vstala,... ma obe leve....pa je useen na kero ustane 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 meni tudi v oci pade, in ne samo to, me kar zaboli vcasih, sem pa praviloma tiho. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ne sploh ne, meni je kul to, da se opozori, meni je vsec. Samo jaz ne opozarjam, ker nocemm koga prizadeti, pac, saj ni nujno, da vsi vse vejo in znajo. Iz tega - drugac me pa ne moti, opozorila sem samo krokija (ki pol sploh ni stekal, v cem je fora oz. kje je napaka ), ki se je nekoc podobno usajal in to ne 1x (ali se celo v tisti temi), pa sem mu nalasc tisto naprej vrgla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 ... in NIna, ki je modroval v stosu - morem nekaj...Pa sem mu odvrnila v enem takem stosu, pa mu tudi ni bilo jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Se strinjam, Mistica, Marsa Mistica, a pol preneseš tudi, če kdo opozori na tvoje napake? Če pa imam slab dan in berem popolnoma nečitljiv post pa povem.Se ti ne zdi, da tu nekaj manjka Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Izgubljenc... Ponavadi je tako, da se na vejice in razne slovnicne napake obesa tisti folk, ki noce zastekat bistva, o katerem govoris, pa katerim ni do tega, da bi speljal nek normalen pogovor, ampak da bi si mal ego naduval. Ceprav je lepo gojit slovenski jezik, je mal mim to da ko clovk nima kej rect, pol rece: tamle ti vejica manjka Ce bi vsi pisal pravilno slovenscino, ne bi nikol izvedla, kaj pomen inat, pa hepan... To govorim v splosnem... Sicer mi je bla tale rdeca barva kr moteca...ne zato, kr je barva, ampak zato kr je zarece rdeca... Men je ful lepa tale zelena na primer... Sicer pa res ni treba odpirat novih tem ob slovesu... Jih je ze tolk, da je fajn, ce si mal sparovn, pa da se mal pozanimas, katere teme so ze odprte v tem smislu...Ce se spomnem Znove pa Sisypha... Pa dobr, ti vsaj nisi uzaljeno odkorakal, pa nas spljuval vsepovprek No, dej, prid se kej... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 V vsakem postu se najde kakšna napaka. Itak. Ko entuziastično pišeš pozabiš na vejice in ostale znake in hočeš zadeti bistvo torej se ne obremenjuješ z ločili in slovničnimi pravili tako kot jaz zdaj zanalašč Praviloma pa smo vsi zmotljivi. Sicer pa je Piko edini zares podkovan. Ko gre zares, spravi takšne umetnije, da ga je veselje brat. Ko pa čvekamo, čvekamo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Hepan= izraz za tepko, bucko s pozitivnim prizvokom Anede Mick? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.