izgubljen 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolk besed za enga..ki je IZGUBLJEN...že od začetka... Astra :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 No ti je ratal pol... me veseli! *'sva' imela ze drugic enak problemcek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ti je ratal pol... me veseli! *'sva' imela ze drugic enak problemcek... Ne vem kaj bilo samo spremenil sem email (pravilen)in nisem dobil nobene povratne informacije!!nekaj mora biti z forumom narobe Hvala x!x nisem se izgubil to sem se ze davno prej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Najbrz nisi potrdil al kaj tacga..No saj smo resili... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbrz nisi potrdil al kaj tacga..No saj smo resili... Nisem mogel potrditi ,kjer nisem dobil emaila!! ok sedaj je v redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ... ja in to je najbolj pomembno, no saj si se znasel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izgubljenc... Ponavadi je tako, da se na vejice in razne slovnicne napake obesa tisti folk, ki noce zastekat bistva, o katerem govoris, pa katerim ni do tega, da bi speljal nek normalen pogovor, ampak da bi si mal ego naduval. Ceprav je lepo gojit slovenski jezik, je mal mim to da ko clovk nima kej rect, pol rece: tamle ti vejica manjka Ce bi vsi pisal pravilno slovenscino, ne bi nikol izvedla, kaj pomen inat, pa hepan... To govorim v splosnem... Sicer mi je bla tale rdeca barva kr moteca...ne zato, kr je barva, ampak zato kr je zarece rdeca... Men je ful lepa tale zelena na primer... Sicer pa res ni treba odpirat novih tem ob slovesu... Jih je ze tolk, da je fajn, ce si mal sparovn, pa da se mal pozanimas, katere teme so ze odprte v tem smislu...Ce se spomnem Znove pa Sisypha... Pa dobr, ti vsaj nisi uzaljeno odkorakal, pa nas spljuval vsepovprek No, dej, prid se kej... Ja devica hvala ti za povabilo ,da se naj pridem si kar zasluzis strastnega x:Xx Glede barve ,bi samo rekel vsak ima svoj okus ,(mene ful moti rumena ,kjer se nic ne vidi-pa jo prav tisti uporabljajo ,ko jih moja rdeca moti-pa se sploh ne pritozujem)Vejice in pike pa motijo tiste ,ko si jih ti omenila .Glede in slovesa bi pa samo rekel ,da se nisem niti slucajno poslovil!!Zakaj vas bi pa popljuval??? x?xce se je kdo na taksen nacin poslovil potem jim sigurno ni mesto tukaj in je bolje, da so odsli za vedno !!!!Oh odpiranje tem -to pa je tako mucno pregledavati arhiv tem ,da priznam da je veliko lazje odpreti novo temo pa saj ves "VEDNO BODI PRAKTIK-IDI PO LINIJI NAJMANJSEGA ODPORA " pa saj me vi opozorite ,da je ze odprta tema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Linija tvojega najmanjsega odpora je za nekoga linija -zato- tezjega - vecjega napora. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 A ni ta zelena ful lepa? Rumena ma pa eno posebno funkcijo- firbec Bodimo mavrični...iiiii Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Moja izkušnja, da provokatorja najbolj "sprovociraš", če ga ignoriraš, saj pričakuje ravno obratno reakcijo, s tem pa mu pokažeš, da ti "dol visi" in postaneš zmagovalec, on pa bedni poraženec.Čim se odzoveš na provokacije, začneš igrati njegovo igro - s tem pa je že on zmagal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ja, tako nekako, Mili, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Še najbolj fajn pa je, če provokatorja sprovociraš, on pa še vedno živi v upanju, da je edini provokator.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 mene pa provokatorji skoraj vedno spomnijo na turske petelincke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja izkušnja, da provokatorja najbolj "sprovociraš", če ga ignoriraš, saj pričakuje ravno obratno reakcijo, s tem pa mu pokažeš, da ti "dol visi" in postaneš zmagovalec, on pa bedni poraženec.Čim se odzoveš na provokacije, začneš igrati njegovo igro - s tem pa je že on zmagal. tocno tako-ce ga ignoriras se se skregati ne mores Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Linija tvojega najmanjsega odpora je za nekoga linija -zato- tezjega - vecjega napora. Se opravicujem ce je zate to velik napor ,vendar mnogokrat ni ne casa in ne volje iskati in je tudi nemogoce tudi najti podobno temo ,ko nekomu pade na pamet-Ves branje strarih tem se mi zdi kot branje starih casopisov.Morda za nekoga je taksno branje zanimivo,zame pa sigurno ni! V zivljenju pa moramo ubrati "ZAL"pot po liniji najmanjaega odpora !pa za tvoj trud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še najbolj fajn pa je, če provokatorja sprovociraš, on pa še vedno živi v upanju, da je edini provokator.... JA NAJLEPSE SE MI ZDI KO PROVOKATORJA SPROVOCIRAM A NE TO JE UZITEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.