Skoči na vsebino

Hipnoza za raziskavo prejsnjih zivljenj

Recommended Posts

:palec: pozdravljena levinja.

a mislis na regresije?hm.....cudno da ti se noben ni nic napisal.ziher folk tuki ve za kak naslov...sem napisala komentar ,da ti mal osvezim vprasanje.pa upam ,da ti bo kdo odgovoril oziroma bos ze nasla odgovor,ce si pripravljena na to potovanje.

lep dan ti zelim x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

Živjo,

greš na forum na iskanje, pa vtipkaš hipnoza, al pa regresija... in boš našla že velik napisanega na to temo.

Plus tega maš pa klele: http://www.moje-zdravje.com/ seznam zdravilcev, ki se ukvarjajo tudi s tem.

Upam da boš kej našla. Mene zadnje čase tud zelo zanima regresija, ampak še ne nism pogruntala zakaj. V petek grem k Zlatkotu (je tud na seznamu) sicer hodim zarad drugih stvari, ampak ga mam namen tud mal povprašat o regresiji.

Je pa moja sestra to delala in je bila zelo prestresena in šokirana, ker je izvedela določene stvari, ki so ji še otežile komunikacijo s familjo - pa mislm da je šla prou zato da bi se to popravil. Če nisi prpravlen na vse, potem je mogoče bolš še mal počakat.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Joj, boga Tina! :sori:

Tole si sla vsako posebej linkat, barvat? :eek:

x:Xx Wow! Thanx za prijaznost! :palec:

Jaz sem hipnoterapijo nasla, pa pol... mah, saj ni vazno, skratka, pozabila sem na regresijo... seveda je tega na tone...

Zdruzevat je vcas tecno, ker kljub temu, da naj bi se nashtepale po vrsti, se vcasih vsi prvi posti postavijo drug za drugim... skratka, kaos. :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mah saj pol takoj vidis, pa zelo je lep.

A to (ta asociacija) je ne samo, ker gre ven iz kroga, pac pa tudi zaradi... hm, 'mehurckov'. xDDx x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj!Mene pa zanima koliko podatkov ponavadi dobiš?Npr. če se bil v prejšnjme življenju kao Einstein, se boš spomnil kako izračunat E=mc2 ?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ojla!

hvala vsem za odgovore. do teh podatkov res ni tesko priti, samo mene zanimajo dejanske izkusnje, saj sem tudi mnenja, da je veliko bleferjev, pa ce se je ze gdo kje opekel ali ce ima kdo s tem dobre izkusnje- s katerim clovekom, kako z njim stopiti v stik, kaksne so cene,....

pa pa

• 11 months later...

Nekaj splošnih smernic, ker te teme že eno leto ni nihče tikal.

Sam imam kar nekaj izkušenj z regresijo v otroštvo ali še nazaj v čas prejšnjih življenj. Zanimivo se mi zdi, da se ljudje praviloma zelo bojijo globoke hipnoze-somnambulnega stanja. V tem stanju se zavest zmanjša na minimum možganski valovi so v stanju theta.

V globoki hipnozi pa je šele mogoče izvajati regresijo z medijem. Saj se mi je večkrat zgodilo, ko medij še ni bil v stanju vsaj globoke hipnoze in sem ga poizkušal ravno tako regresirati nazaj v čas, da si je medij "fantaziral da je nekje v prejšnjem času" Razlike, ki kažejo to zmoto na začetku mojega dela sploh nisem opazil. Šele po nekaj letih sem ugotovil kdaj medij fantazira in halicinira na osnovi mojih sugestij in kdaj se je dejansko poglobil globoko v svoj podzavestni spomin in potoval nazaj v svoj čas.

Kljub vsemu mojemu delu sem le nekajkrat dosegel, da mi je medij odgovoril na moje vprašanje, če kje vidi kakšno označbo kraja kjer se nahaja ali tablico s hišno številko, da mi je prebral ime kraja, kar mi je ovrednotilo moje delo.

Predvsem pa večina ljudi pričakuje da so bili v prejšnjih življenjih kralji ali kakšne druge pomembne osebnosti, kar so seveda le pobožne želje.

Uspešna regresija zahteva ogromno znanja in izkušenj ter obvezno uspešno edukacijo medija in hipnoterapevta, vzpostavitev medsebojnega zaupanja itd.

Od desetih oseb sem lahko pripeljal do stanja srednje globoke hipnoze vse, v globoko hipnozo osem oseb in v uspešno regresijo le štiri.

Pomembno je sicer dejstvo, da se zavestni razum močno upira in pri poglabljanju hipnoze postavlja neštete blokade, ki jih lahko opazi in obvlada le uspešen izkušen hipnoterapevt.

Lep pozdrav

x:)x

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

Oj!

mene pa zanima ali kdo pozna kakega dobrega hipnotizerja?

Živijo!

Svetujem ti, da greš raje na tako regresijo, kjer te ne hipnotizirajo. Najbolje je, da sama vidiš svojo preteklost. Meni ne bi bilo nikakor všeč, da mi bi nekdo drug govoril o moji preteklosti, sam pa zavestno o tem ne bi nič vedel, in bi moral verjeti ali neverjeti njegovi/njeni besedi. Zato sem šel na tako regresijo, kjer me t.i. terapevtka ni hipnotizirala, temveč sem vse sam poročal. Lastna izkušnja je najboljša in največ vredna.

Srečno!

Possible—but highly unlikely.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...