Ksenia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Clemenitne, bolj se človek oklepa nečesa, bolj se mu to oddaljuje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 In kaj moraš torej narediti,če si nečesa želiš potem takem? Se oddaljiti?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 s tem se jaz imela nekaj časa težave in bolj sem se krčevito oklepala, pričakovala, izsilila, bolj sem izgubljala... potem sem prepustila ljubezen - sej ne moreš rečt, rada te imam, če... pač imaš rad... in iak, da pridejo trenutki ko pogrešaš.. ampak - a bi bila srečna z nekom, ki je s teboj, zato, da te ne prizadane in ne zato, ker je s teboj srečen? ne pravim da je v tvojem primeru tako, ampak velikokrat je tako... ne vem ali si v tej temi ali v kateri drugi napisala da se tudi petkrat razidejo in pridejo nazaj skupaj... zame to ni usodna ljubezen, zame je to navajenost, izsiljevanje, razhod za vsako malenkost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 (popravljeno) Ne vem, da bi kje napisala,da ljudje gredo petkrat narazen in skupaj... Poleg tega, kolikokrat naj še povem, da nimam nobenega namena karkoli izsilit. tudi fant pravi, da razmišlja o prihodnosti z mano. pač imava težave, pa sva raje nekaj časa narazen, da razmislima. zdaj se tudi ogromno pogovarjava in mislim,da to nikakor ni slabo. a ni to nekak normalno? kje pa pise, da je par usojen, če je vedno vse super in nobenih težav??? če tak par obstaja, je to zame res en sam dolg čas. Popravljeno 3. maj 2005 -> Clementine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 joj se ti opravičujem, verjetno sem kaj zamešala... držim pesti, da se dogovorita in sta srečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Namreč, potem mi pa povej, zakaj se nekateri po petkrat poročijo in ločijo in .... pa zakaj so nekateri skupaj pol življenja, potem se pa kr naenkrat ločijo? No, pa še bi lahko naštevala.viš tole sem narobe prehitro prebrala, čeprva še vedno stojim za tistim, kar sem napisala tudi zase, ne samo zate - raje imam, da sem brez tistega, ki ga imam rada, sama, kot da mu življenje z menoj ne prinaša tistega, kar si zasluži... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Po mojem je magija izkoriščanje energije. Odvisno ali je to navadno energijsko delo ali pa črna magija. In to je to. Tisti ko so neučakani posežejo po črni magiji, tisti ki pa delajo na energisjkem delu pa tako porabijo več let in dosežejo svoj cilj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pač čutijo, ej jaz ti lahko to cel roman napišem. Meni je bilo to komaj jasno ko sem že 2 leti študiral to paranomalno. In veš da se mi tebi zdej neda raszlagat ŽEEEEEEEEEE DVE LETI.......... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 mene pa zanima kako ugotovim, ce je nad mano kaksn urok al bilo kaj(kaj podobnega)? na prvi videz se zdi da nic, ampak obcasno se res zamislim.. vem da zdajle vse nekako visi v zraku, ampak ne bi zelel bolj komentirati.. zanima me ali lahko to izvem samo osebno od kasnega "zdravilca", poleg tega je tudi ogromno mazacev, goljufov.. kako se resiti tega?hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ja, dragi prijatelj, ki sprašuješ o filozofiji magije. Kar mučno se je bilo prebijati med solato, katero so mnogi natresli. Pač, misli so kot listje v jesenskem vetru.Magija je najbrž najbolj zlorabljena in klevetana beseda na Zahodu. Temu je pripomogel tudi ortodoksen odnos religije, ki ponuja odrešitev brez truda, zgolj z vero v odrešitev. Magija je praktična uporaba hermetičnih okultnih znanj Zahoda. In tega znanja je veliko. Tudi v kabali obstaja magijska praksa. Pravzaprav je vse praktično duhovno delo v Kabali, s katero se ukvarjam, imenovano "Kabalistična magija". Za kaj gre? Predvsem gre za priktično izvajanje vaj (raje uporabim to besedo, kot zlorabljen izraz ritual ali obred), katerih cilj je osebnostna rast izvajalca. Vsa delujoča magija je usmerjena v prepoznavanje božje volje in udeležbo prevzemanje odgovornosti za neprekinjen tok razodevanja Boga. Skozi sistem vaj počasi napreduješ. Obstaja več različnih šol magije. Mnoge od teh šol sploh ne vsebujejo Kabale kot sistema znanja ali pa označujejo za kabalo samo nabor simbolov, katerega intepretirajo in uporabljajo precej po svoje. Veliko škode za magijo sos torili razni psihopati, ki so magijo zlorabili za potešitev svojih bolezenskih nagnjenj. Postali so bogovi lastnega pekla. A magija je delujoča in silno učinkovita pot, ki pa zahteva odgovorno in predvsem zdravo osebnost. Moč magije temelji v njeni simbolni moči, ki je del najgloblje podzavesti Zahoda. Temu ne moremo pobegniti z raznimi bližnjicami. Samo boli, ko se soočimo z resnico.Zatorej... magija je silno učinkovita in zloraba njenih moči pelje v osebni pekel, česar pa najbrž nočeš doživeti. Magija ni v nasprotju s sodobnimi znanstvenimi dognanji. Seveda obstaja mnogo knjig o tem, a ke potrebno precej previdnosti. Lovci na lahkoverneže ne mahajo samo s čakrami in karmo... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 nols Če si pod urokom, ponavadi čutiš, da se s tabo dogaja nekaj, kar ni popolnoma v skladu s teboj. Opažaš tako ti, kot okolica spremembe, ki jih ne znaš popolnoma raztolmačit, počutiš se šibkega in ponavadi se zadeva odraža tudi na tvojem zdravju. Prisluhni sam sebi in pogovori se sam s seboj ali si pod stresom, si na življenski prelomnici, pomembni odločitvi...itd. in če ne boš našel odgovora pri sebi, šele takrat se obrni na odkrivanje nadnaravnih sil kot so uroki itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nols Če si pod urokom, ponavadi čutiš, da se s tabo dogaja nekaj, kar ni popolnoma v skladu s teboj. Opažaš tako ti, kot okolica spremembe, ki jih ne znaš popolnoma raztolmačit, počutiš se šibkega in ponavadi se zadeva odraža tudi na tvojem zdravju. Prisluhni sam sebi in pogovori se sam s seboj ali si pod stresom, si na življenski prelomnici, pomembni odločitvi...itd. in če ne boš našel odgovora pri sebi, šele takrat se obrni na odkrivanje nadnaravnih sil kot so uroki itd. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Če si pod urokomRaje reci pod tujim vplivom. Ako ne verjameš o delovanju urokov nate, se te noben urok ne more dotakniti. urok deluje samo na prestrašene in šibke ljudi. Mag, ki poskuša z uroki delovati na druge, se prej ali slej opeče. Energija strasti je takšna, da rada zadaja opekline v svoji bližini. Pogoji za ukvarjanje z magijo:1. Nenavezanost2. Brez strasti za rezultatom3. Urejeno vsakodnevno bivanje in s tem finančna neodvisnost4. določena raven osebnostne zrelostiMagija ni hitra hrana. Vaje, kot so Križ, Mali in Veliki pentagram, Srednji steber, Evokacije, Invokacije, Očiščenja, Posvetitve ipd. rade udarijo nepripravljenega izvajalca. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.