Marsa 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> John Nash -13.junij 1928. MucaMacaLuna v ovnu (ne moremo vedeti -ker nimamo ure- ce je v konjunkciji z marsom in/ali uranom, vendar predvidevajmo, da je z uranom, denimo...).Merkur v raku v konjunkciji s plutonom...Totalen majnd. Sonce v konjunkciji z venero (tudi v dvojckih) in v opoziciji s saturnom - torej smo prav rekli, da mora bit slab aspekt prisoten...Jupiter trigon neptun, ne pa tud v 'trigonskih' znakih... Tole na prvi pogled opazim... imam pred sabo zmahane efemeride..(*joj to moram enkrat fotknit )...Tako da... OK, imamo par tehle rdecih niti, ki jih (tudi) iscemo in veckrat takole najdemo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Sem si zapomnila tale film in ime (pa že takrat šibala na internet zbrskat vse o njem), ker ravno o matematiku in meni taki tipi vedno sedejo, me fascinirajo. Da ne govorim o filmih s fiziki in matematiki iz Los Alamosa, pa Houstna (Appolo 13 npr. ko tipčki najdejo genialno, pa v biti res preprosto rešitev.) Kolk so mi všeč takile genialci.. no, sem svojega tudi zaradi tega zapazila... khemm . Aja, zase sicer ne mislim, da sem kak genialec, res pa imam nekaj lastnosti oziroma talentov, ki jih pri drugih ne opazim ( , kot nekaka intuicija ali totalni uvid, pri človeku vem, za kakšen job bi bil sposoben, kakšen tip človeka je, hm težko razložim.. )..ziher bi zvezde kaj več o tem povedale . MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Ni res da tezko razlozis, McMac, sam ne da se ti. Ja, zvezde to povejo in saj ves to... sem pa hotla rect se nekaj... ... otrocje in nesmiselno je... in celo necimrno in 'velepomembno' - pri sebi iskati 'genijalnost' (nadarjenost pa seveda LE odkrijmo! in razvijajmo in negujmo! )....Ker... se seveda 'kar ne zgodi'. genijalci, za katere vemo (sicer pa itak ne stejejo, torej tako recimo tudi LN v bistvu itak ne obstaja, nikjer ni v kakih izborih, osebnosti, skupin, spletisc... )..., so se praviloma skozi lajf kar krepko nagarali... In dvomim, da je veliko taksnih med nami tule, ki bi si z navdusenjem izbrali taksno usodo (ce denimo gledamo iz predpostavke, da si izberemo svoje zadeve)....... ali bognedaj (ceprav kao tako zazeljeno) svojemu otroku. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 ... in se naprej me vodijo misli... STARSI!!! Vcasih ste prevec ambiciozni!Grozno je, za otroka, ce ne izpolni pricakovanj.Rad ima ljubezen in spodbudo.Absurdno je denimo to, da stars na vsak nacin zeli genijalnost na tem in tem podrocju, OB TEM pa zanemarja dejstvo, da je njegov otrok nadarjen (zelo, blazotno!!!) za nekaj drugega - kar pa ne sodi v starsevski koncept nadarjenosti; ce bodo tako starsi na vsak nacin hoteli uranovca, majndarja, in bodo dobili marsovca, sportarja - pa pismu - ima pac nadarjenost ZA SPORT - in ne za... whatever, kar so eni drugi dolocili... Nadarjenost... sirok pojem, zelo... vedeti je pa fajn nekaj - idealni pogoji so - ljubezen... niso pa nujni, to je... olajsujoce...Torej, 'genij to be' - se razvije tud na gnoju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 ja vem... prej sem rekla nekje, bistveno oz. sem poudarjala, da rabi drugega, odziv, torej nekaksne pogoje in se zdaj zdi, kot da se to dvoje izkljucuje (ko pravim, ljubezen in varnost, odobravanje... da niso nujni)...slednje zelo pomaga torej... vseeno pa je energija, naboj genijalca... mocnejsa/i... Po zakonu magnetizma, ce drugega ne. Torej - ce ni drugega, slej ko prej JE... ... odziv... nekaksen pac ze, ki pa sprozi vse zivo... in ce je GENIJALNO, ponavadi dobi posluh in pozornost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 A ne gre to tudi tako, da je vsak od nas genij. Mi si to predstavljamo kot talentiranost za eno določeno stvar. Saj imamo razne omakarce, jotarce, astrologinje, avtomehanike. Pač človek ni genij sam na področju do katerega nima nobenega interesa. Vsem je zagotovo skupno, da recimo nimamo interesa cesto pometati. Tu se postavlja vprašanje. Treba je poiskat zakonsko luknjo in od občanov pobrati to kar oni sedaj občini plačujejo. V tem primeru bo tak človek postal talentiran, mogoče celo genij kako od občine dobiti delo, ter s tem zaposliti 15 ljudi. Torej. Netalentiranost se vidi v neinteresu dokler to delo ni nekako osebi prilagojeno. In to pometanje cest zagotovo je. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 saj to ze skoz govorim... ali je genij samo einstein ali je tudi jordan?ja, ok, ti pa postavljas pac se sirse... (kot - kdo je pa zdaj f****** zmagovalec? samo oni, ki je stotisocinko pred drugimi, ki so v povprecju najboljsih morda za milijoninko za njim???)...sicer pa: .. ja... tako je... Si pa nekam v opoziciji, ne da se mi ubesedeno zakljucevat, zakaj - ker ze vem, sam se mi ne da polagat pozornosti.tolk da ves. pliz ne stiskat ob zid in se nazaj pregovarjat, in ne blefirat, kajti se mi ne da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Meni se pa ne zdi da sem v opoziciji. Itak je genij vsak in tisti, ki je tisočinko pred drugim je tri tisočinke pred prvim v nečem drugem. Samo Jordan in Einsstein sta prišla sem vmes kot osebka, in se enega meri po možganskem talentu, drugega pa po fizičnem. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 saj ti pravim... ZATO pa SE (!) asc/mc. Ce VES zanj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Ja sem že slišal za polovico neba in pod znak. . Mogoče to res kaj vpliva na razvoj, da je nekdo bolj talentiran kot X oseba. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 -------<{POST_SNAPBACK}>... in se naprej me vodijo misli...STARSI!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 V mojem okolju so "geniji " na določenem področju v družbi znani kot "čudaki", družba jih izolira, jih ne razume, pa saj njihovo obnašanje je mogoče res "čudno" Primer fanta, roblematični otrok, slabe ocene, ker ima problem zaradi koncentracije, ki je ob teh razmerah ni sposoben ustvariti več kot 15 minut. profesorji ga zmerjajo, ga kaznujejo , ker mu je med uro dolgčas in povzroča nemir. Njegova likovna nadarjenost je nadpovprečna......Matematične naloge rešuje mimogrede..... a ker je na neke vrste "genij" mu družba NE VE pristopiti na pravi način .... Če razmišljam na ta način ugotovim, da je po eni strani najboljše, če si povprečnež, sposoben na vseh področjih bolj ali manj....genij na enem področju je "levak" - "nesposobnež" na drugem... Pa lep dan vsem, genijem in tistim "povprečnim" Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 ko ravno omenjamo genijalnost in genije; se bo eden izmed njih pojavil tukaj v ljubljani. V mesecu maju bo prisel znanstvenik Patric Flanagan, ki je naredil Zivo Vodo in druge genijalne zadeve. Vec o tem bo pisalo tudi v podforumu Slovenske skupine GOH v temi PREDAVANJA. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Na mizi imam horoskop fanta, ki je bil "genijalec", hiperaktivec, hiperintelektualec, danes na ravni 11-letnega otroka, invalidsko upokojen - letnik '79. Slovenec, nič prepisanega od nekod. Podatke dobil od matere. O njegovem primeru bojda napisana knjiga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Zanimivo, zalostno...Ma stelij/e, velik inkonjunkcij? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na mizi imam horoskop fanta, ki je bil "genijalec", hiperaktivec, hiperintelektualec, danes na ravni 11-letnega otroka, invalidsko upokojen - letnik '79. Slovenec, nič prepisanega od nekod. Podatke dobil od matere. O njegovem primeru bojda napisana knjiga. O bad..letnik 79? Ne Bern Letnik 79 pa ne more bit, kwa je stabo...ce je clouvk u penziji a je sov z 25 timi u penzijo.. zakwa je na ravni 11 letnega froca?..kwa pa mu je blo?sto posto bom jst na konc taka.. ni dvakrat za rect k se mi bo od usega glupga kr zmesal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Grozno!!! Me pa zelo zanima, kaj je krivo za to... katere stvari bi lahko to pokazale... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 O tem sem imel včeraj potem pogovor z gospo in sva odrivala plasti. Prišla sva dve generaciji nazaj. Podatki, astrologija in to. Človek se potem vpraša, kako izstopiti iz tega. ASC Škorpijona (ki vedno zahteva učinek oziroma razrešitev problema) se tu astrologu izkaže za motečega! Ker ne smem povedati kaj več (malo etike), bom rekel samo to, da se mi je že ob pregledovanju horoskopov nekaj zdelo čudno, včeraj pa se je to potem potrdilo (majčkeno postavljanje pred dejstva, postavljanje stvari na svoje mesto in podobno), da gre v resnici za nemalo manipulacije. Štirje ljudje v krogu manipulacij, ki trajajo dvajset let in več in nikogar ni, ki bi to lahko prekinil, sami pa seveda tudi ne. Uf! Kajti če bi bili dovolj močni, pripravljeni in sposobni, do tega sploh prišlo ne bi. :xx!: In če bi lahko to napisal, bi šli marsikomu lasje pokonci, kaj vse se dogaja okoli nas. (Pa ne mislite, da gre za kako nasilje, posilstva, inceste ali kaj takega. Daleč od tega. Tudi brez tega je lahko grozljivo. - Sicer pa je gospa o tem napisala knjigo, včeraj sem dobil primerek.) Aha - "katere stvari bi lahko to pokazale"? Pluton poje svojo pesem, kaj pa bi bilo drugega. Oče ga ima na ASC, pri obeh otrokoh je Pluton močan. Poleg tega ena zanimivost, ki ni ravno osebna tajna - pri stari materi sta Venera in Mars v konjunkciji (Škorpijon), pri materi sta v konjunkciji (Devica; konjunkcija z MC) in v sinovem horoskopu sta v konjunkciji (Bik; 11. hiša)! In vsi trije primeri konjunkcije vsebujejo močno frustracijo, vsak na svoj način. Živa ludnica! Lep primerek "dedovanja" v astrologiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Aha - "katere stvari bi lahko to pokazale"? Pluton poje svojo pesem, kaj pa bi bilo drugega. Oče ga ima na ASC, pri obeh otrokoh je Pluton močan. A oče ima tranzit plutona na ASC ali natalno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 tajna je borba. Mozart je bil benečanski mason. Pinokijo je zabluzil v Kit-a (Cetus ozvezdje). StANKaa ima Merkur Jupiter ||::||nekdo na forumu natančno Sonce merkur konjunkcijo (kakšna minuta razlike). Bistveno je ali si človek ali kača. kače imajo Hydra, Ophiucus, ... dokaj satanističke simptome... Kako raznamo a je človek ali kača pred nami? Bush ni človek, niti je to britanska loza, niti Rotschield, ni Rockefeller... zveni neverjetno? http://users.tmok.com/~tarant8l/reptilian/ Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 govoril je o invalidski - predcasni penziji pomoje.-------O bad..letnik 79? Ne Bern Letnik 79 pa ne more bit, kwa je stabo...ce je clouvk u penziji a je sov z 25 timi u penzijo.. zakwa je na ravni 11 letnega froca?..kwa pa mu je blo?sto posto bom jst na konc taka.. ni dvakrat za rect k se mi bo od usega glupga kr zmesal Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Hm, ali govoris o tem, ali kdo sledi bozanskemu ali pac ne?--------tajna je borba. Mozart je bil benečanski mason. Pinokijo je zabluzil v Kit-a (Cetus ozvezdje). StANKaa ima Merkur Jupiter ||::||nekdo na forumu natančno Sonce merkur konjunkcijo (kakšna minuta razlike). Bistveno je ali si človek ali kača. kače imajo Hydra, Ophiucus, ... dokaj satanističke simptome... Kako raznamo a je človek ali kača pred nami? Bush ni človek, niti je to britanska loza, niti Rotschield, ni Rockefeller... zveni neverjetno? http://users.tmok.com/~tarant8l/reptilian/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enkrat je Mihela z navdušenjem komentirala menda Freejevo natalno karto, kjer je videla aspekt za genijalnost: Merkur trigon Uran. Merkur trikotnik Uran 00°40`37 (merkur v raku)Uran konjunkcija Ascendent 00°08`04 (v skorpijonu)Pa se stelij v devici v 9. in 10. hisi.A tole tut pol kaj kaze??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 aha, na izjemno inteligenco, to je definitivno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Jebela cesta. Zdej ste mi pa nardili dan.Pismo sej lahko da mam pa res kaksn zametek genija v sebi... weirdo sem ze skoz.Bolan sem tut ze skoz.Custvene tezave in napetosti mam tut skoz(T-kvadrat v karti med venero conj. sonce na kraku 1 in neptunom na kraku 2, vrh v konjunkciji mars-saturn).Aja pa se tale konjunkcija mars-saturn tvori sekstila z merkurjem in uranom-to bi znal bit verjetno tut dobr, a? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.