Samson23 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, na izjemno inteligenco, to je definitivno. Kaksne vrste inteligenco pa??V kaksne namene kaze tovrsten dar najbolje ponucati??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 nenasiten Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ni vazno v kaj, ce gledamo iz 1 stalisca; zato, ker bos intligenco itak uporabil neglede kaj pocnes. ce gledamo iz astro vidika, bi bilo potrebno upostevati tudi druge pozicije... ki kazejo recimo kaksni poklici so ti blizje, kje se bolj najdes, etc... potem pa so tukaj se karakterne lastnosti, ki se tudi lahko deloma vidijo v astro karti. potem se tvoji lastni vzorci in druzbeni vzorci; pricakovanja, zelje, in moznosti, ki so povezane s tem... he he, zdej pa zih bolj ves kot prej!!! pocens lahko karkoli! ce bos dovolj odprt in voljan, te bo vedno pot vodila tja, kamor ti je najbolj namenjeno. lahko tudi prosis za vodstvo, ker te zadeve delajo!!! sploh pa, ce si nadpovprecno inteligenten, nisi brezveze!! zato, da se ti bo ego filal s tem, temvec zato, ker imas posebno nalogo; kakor jo imamo prav vsi na tem planetu, se posebej morda tisti, ki imajo nadpovprecne kreativne sposobnosti (talente) in nadpovprecno inetligenco.-------Kaksne vrste inteligenco pa??V kaksne namene kaze tovrsten dar najbolje ponucati??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 sploh pa, ce si nadpovprecno inteligenten, nisi brezveze!! zato, da se ti bo ego filal s tem, temvec zato, ker imas posebno nalogo; kakor jo imamo prav vsi na tem planetu, se posebej morda tisti, ki imajo nadpovprecne kreativne sposobnosti (talente) in nadpovprecno inetligenco.------- Vceraj sem ugotovil, da mam ocitno oboje (po chartu sodec). Poleg tistih aspektov urana z ascendentom in merkurjem, ter stelija v devici v 9. in 10. hisi imam tudi severni vozel v trigonu z neptunom in sextilu z venero na eni strani in plutonom na drugi strani. In zdaj ko imam ta dva podatka, sem samo se bolj negotov, ali je ta moja odlocitev za finance pravilna. In ravno zato me zanima kje je moje zivljenjsko poslanstvo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 O genialnosti se je nekaj malega v svoji knjigi razpisal Mile Dupor. Iznesel je celo neko nepreverjeno mnenje (tudi sam ga ne zagovarja, pravi, da ga je nekja slišal ali nekaj takega), da naj bi bili najbolj genialni ljudje, ki imajo planete na 29° svojih znamenj. Drugi astrologi to zanikajo, navajajoč mnoge podatke. Res pa je tudi, da ta isti Dupor načeloma trdi, da se v horoskopu pametnost ne vidi, tako kot ne spol, barva kože, veroizpoved in podobno. Sam se pridružujem temu stališču. Vzemimo chart osebe, rojene 1979, ki je zaradi popkovine okoli vratu (Algol na "napačnem" mestu) za celo življenje prikovana na voziček, ne govori in ima še kup drugi težav, od motoričnih dalje. Ckart ko chart. Okej, Algola je lepo videti, samo ta ima posla z možgani ob rojstvu, ne pa z inteligenco ali stopnjo pametnosti ali čim. (Sicer pa ne vemo, ali ta oseba ni nekje skrito strašansko inteligentna, samo tega ne zmore izkazati.) Imel pa sem že tudi primere, ko bi za neko osebo, ki mi je par ur sedela nasproti, čisto lahko rekel, da je butasta ali pa primitivna ali pa oboje, pa ima kar par lepih, kao intelektualnih, aspektov. Neugotovljivo. Jaz se ne bi obešal na razne obetavne trigone. Uran in Merkur lahko dasta hipne, nenadne, presenetljive, drugačne ideje, samo je vprašanje, če vse ne ostane na idejah. Škorpijon bo iz tega hotel nekaj narediti, Bik zaslužiti, za Dvojčka bo pa čisto dovolj, če bo veliko govoril o tem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Neugotovljivo. Jaz se ne bi obešal na razne obetavne trigone. Uran in Merkur lahko dasta hipne, nenadne, presenetljive, drugačne ideje, samo je vprašanje, če vse ne ostane na idejah. Škorpijon bo iz tega hotel nekaj narediti, Bik zaslužiti, za Dvojčka bo pa čisto dovolj, če bo veliko govoril o tem ... In kje sem jaz zdaj??Spet nekje vmes. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...genialni ljudje, ki imajo planete na 29° svojih znamenj. Ta 29 stopinja meni že dolgo ne da miru. Imširagič o tem trdi, da je "anareta", da je nekako nesrečna stopinja (na fizičnem nivoju)-če je tu recimo Merkur v Dvojčkih, bi naj bile to težave z avtomobilom, bratom, Luna v Biku z domom itd. in obenem trdi, da daje posebne psihične sposobnosti - zaznave, še posebno, če je povezana z 12. hišo ali z 9.-sporočila preko sanj, jasnovidnost... Več primerov sem preverjala in dejansko večkrat prišla do tega, da takrat, ko je tak planet na kotu na 29. ali 0 in obenem retrograden gre za ljudi, ki imajo svojstvene in bolj izostrene zaznave. Vsak po svoje seveda. 29.stopinja tudi nakazuje, da se proti koncu življenja odvija neka pomembna zgodba. Uran harmonični aspekt Merkurgotovo dobrodošel, hitri kliki v malih sivih celicah in potreba po tem, da nekaj v svojih mislih melješ, drugačnega. Astrologija, računalništvo, elektronika... Uveljavljanje novih idej, inovacij. Ampak trigončki radi zavajajo, vem da smo nekje napisali, da s trigoni zadeve kar tečejo, s kvadrati se boriš in uveljavljaš. Bolj deluje, bolj je vidno navzven, ker imaš kotno -Uran na asc Škorpijon (Merkur Rak) Če omenjaš finance in samo ta aspekt- mi je prva asociacija lastna menjalnica. Vem, da si omenjal, da imaš Jupitra v 9., Merkur v 8., imam prav? Spomnila sem se enega predavanja. Chart na tabli, vprašanje ali je ta človek genij glede astrologije ali računalništva in nato čas za razmislek. Uran, Merkur dobri aspekti, poudarjena 10.h, toda prevladoval je Bik. Šlo je za računalničarja, ampak je pisal tudi članke, v katerih je bil skeptičen do astrologije... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Uran harmonični aspekt Merkurgotovo dobrodošel, hitri kliki v malih sivih celicah in potreba po tem, da nekaj v svojih mislih melješ, drugačnega. Astrologija, računalništvo, elektronika... Uveljavljanje novih idej, inovacij. Ampak trigončki radi zavajajo, vem da smo nekje napisali, da s trigoni zadeve kar tečejo, s kvadrati se boriš in uveljavljaš. Bolj deluje, bolj je vidno navzven, ker imaš kotno -Uran na asc Škorpijon (Merkur Rak) Če omenjaš finance in samo ta aspekt- mi je prva asociacija lastna menjalnica. Vem, da si omenjal, da imaš Jupitra v 9., Merkur v 8., imam prav? V osmi imam stelij sonce, venera (oba dvojcka), merkur(rak)Na 4. stopinji device mam jupter, na 7. stopinji device in hkrati na MC imam Luno, na 18. stopinji device mars in na 20. saturn. Mars in saturn sta tudi vrh T-kvadrata med sonce conj. venera na eni strani in neptunom na drugi strani. Poleg tega pa tvori konjunkcija mars-saturn tudi sextila z merkurjem in uranom, je na sredini tega trikotnika. Kaj naj bi pa to pomenilo??A so mednarodne investicije OK zame? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Finance si glej skozi Jupitra, Venero, 2., 8.hoprosti, se poslavljam Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Jupiter conj. MC mam v skoraj cistem kvinitilu (par minutk manjka do popolnega)z venero v 8. hisi, ki je itak polna. Poleg tega mam venero v konjunkciji s soncem in se v lepem trikotniku s plutonom(vladar asc.). Sam je pa sranje da mam konc prve neptuna, kar se verjetno smatra kot bi bil v 2. :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Eto me. Imajo veze pri tebi finance z 9., to kaže tujino. Jupiter in vl.9. v 8. Neptunov vpliv v 2. dobro obrniti v svoj prid, da povežeš z umetnostjo, morjem pridobivanje denarja. Drugače seveda govori o nejasnostih ali kar neko čudno srečo... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 29.stopinja tudi nakazuje, da se proti koncu življenja odvija neka pomembna zgodba.[/color] Moj merkur na 29. stopinji ovna 120 na DESC??? Stanka, kako pa to komentiraš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Pol bi lahko moj chart pomenil tudi, da mam precejsen potencial za financnega umetnika(genija)? Virtuoz na cekinckih. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Lunca, zdaj si me pa našla. Tako bom poskusila.Na fizičnem nivoju gre gotovo za kak motor, a si ga kdaj imela? Ali rdeče kolo?Avto. Svetlordeča barva ali športni model. Ampak prej se mi zdi kot dve kolesi... In gotovo kdaj v zvezi s tem ene težave (če bi bil Neptun vmešan bi rekla kraja, tako pa mogoče samo ena popravila, da se ti nenadoma na cesti pokvari mogoče... ). Oziroma s 4. in 7. nekaj v fizičnem smislu težje. V progresijah prihaja ta Merkur (ki v sebi nosi 29. stopinjo) na vl. 3.h-bo to kak lep avto, lepo obdobje v partnerstvu, da se bo lažje izražala vkleščena hiša-ki ji Merkur vlada ali kako lepo besedilo, astrološko objavljanje? Psihično to daje tisti občutek, ko je zblojen Oven in obenem Bik. Čutiš, da želiš obenem v mislih biti neposredna, hitra in zagnana in obenem prav počasi stvarno si zadevo predstavljati. Morda je to povezanost s kom, enim prednikom, ki je že umrl in ga čutiš kot da te usmerja. Kot vladar 4. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 .. pokukala sem v mojo natalno karto o 29 in 0 stponijah in in ugotovila... Saturn v devici na 29°27`22 v 2. hiši, 8. hiša se prične na 00°00`00 Ovna Neptun sekstil Pluton 00°38`28 Jupiter sekstil Uran 00°56`51 Stanka, komentiraš prosim tudi meni- predvsem Saturn v devici na 29°27`22 v 2. hiši... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Psihično to daje tisti občutek, ko je zblojen Oven in obenem Bik. Čutiš, da želiš obenem v mislih biti neposredna, hitra in zagnana in obenem prav počasi stvarno si zadevo predstavljati. Morda je to povezanost s kom, enim prednikom, ki je že umrl in ga čutiš kot da te usmerja. Kot vladar 4.[/color] Bravo Stanka, se res bolj nanaša na psihičnem nivoju. To o ovnu in biku zlo drži.Zanimivo pa je to, večkrat sem prebrala o rdeči barvi ,ki se nanaša na ovna. Sploh me nikoli ne pritegne nič rdečega. Tudi avtomobile imam raje bele ali črne.Imela pa sem kot otrok rdeč skiro, ki pa so mi ga ukradli prvi dan pred trgovino- merkur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. ...Saturn v devici na 29°27`22 v 2. hiši... Simbolika Saturna na 29. Device v 2.?fizično se mi takoj poraja povezava s tem, da je zdrava prehrana pomembna in da pretirana zaskrbljenost in preveč dela slabo vpliva na prebavo, tako da se splača malo prisluhniti svojemu trebuščku, ki ima verjetno raje več zelenjave... psihično to daje en discipliniran občutek, morda povezanost z očetom od tvojega očeta, spomin za neke enačbe, številke, sposobnost zaslužiti zaradi prirojenega občutka natančnosti in reda, planiranja na dolgi rok Lunca me zelo veseli! Še posebno skiro mi je hecen- vidiš, da je vsaj ta bil rdeč.Prvo pomembno prevozno sredstvo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Na forumu Lunin.net ------------ In kje sem jaz zdaj??Spet nekje vmes. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Psihično to daje tisti občutek, ko je zblojen Oven in obenem Bik. Čutiš, da želiš obenem v mislih biti neposredna, hitra in zagnana in obenem prav počasi stvarno si zadevo predstavljati. Morda je to povezanost s kom, enim prednikom, ki je že umrl in ga čutiš kot da te usmerja. Kot vladar 4.[/color] Bravo Stanka, se res bolj nanaša na psihičnem nivoju. To o ovnu in biku zlo drži.Zanimivo pa je to, večkrat sem prebrala o rdeči barvi ,ki se nanaša na ovna. Sploh me nikoli ne pritegne nič rdečega. Tudi avtomobile imam raje bele ali črne.Imela pa sem kot otrok rdeč skiro, ki pa so mi ga ukradli prvi dan pred trgovino- merkur. Pa to ne more biti res. Ma kaj se res vse to vidi v chartu????Kok casa pa rabi clovek, da postane tok dober da zna razbrati take detajle iz charta? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Menim, da je to zelo nadarjena oseba: Sonce in Luna v konjunkciji v 1. hiši v Ribah. Asc Vodnar, Merkur Vodnar, Merkur prvi planet od Asc. Venera, Mars, Saturn, Neptun v 12. hiši vsi v konjinkciji drug z drugim v Kozorogu. Od tega Venera v najbližja Asc. Uran na koncu 11. hiše, spada praktično tudi v 12. hišo. Pluton kulminira v 9. hiši v Škorpijonu v konjunkciji s Črno luno. Jupiter v 5. hiši v Raku. Kiron v 6. v Raku. Severni vozel v 1. hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ko sem bila se cisto majhna je bila moja mati prepricana da sm genij,ker sem se sama ucila ze pri treh letih brat in pisat in pri stirih tud obvladala pisanje in branje tudi pisanih crk,spala sem s knjigo ,namest z medvedki... pol so me hoteli dat en razred naprej,da bi preskocila ,pa mama ni pustila,ker se je bala ,da bi kasneje zaostajala za drugimi....tudi veliko nadarjenost sem kazala ze od malega na umetniskem podrocju,risanje...ipd.zdej me pa zanima ,ce se v moji karti to kej vidi,ce mi lahko kdo pogleda,prosim.mogoc mam pa se kaksen skrit talent sonce-lev-2.hisaluna-lev-2.hisamerkur-lev-2.hisavenera-rak-1.hisa(asc.rak)mars-dvojcka-12.hisajupiter-lev-2.hisasaturn-devica-3.hisa v levuuran-skorpijon-5.hisa v tehtnicineptun-strelec-6.hisa v strelcupluton-tehtnica-4.hisa v devicizdej pa ne vem,a napisem se aspekte in kateri so za to pomembni...trikotniki,kvadrati,sekstili,inkonjukcije,opozicije...? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 vouuuuuuu potencirano delo na 2 hisi!! ocitno si dobila veliko podpore (lev), da bos vso karmo ustimala v drugi hisi!! - moje laicno videnje.potemtakem si energijski genij za delo v 2 hisi! sicer pa... hm, jst lih ne verjamem cist u tole biti genij po astro chartu.sicer ja, chart lahko to kaze, samo je od nas odvisno ali bomo darilo izrabili ali ne!koliko je genijev, ki s svojo genijalnostjo ne naredijo 0, in se utopijo v lastnih custvenih problemih ali labilnosti ali pac ne shendlajo ziveti v okolju kjer zivijo. cetudi ima nekdo blazne kreativne sposobnisti, lahko le te ne izkoristi, ker se ukvarja s problemi. ima pac drugacno nalogo ali ce recem temu - prednostno nalogo, kljub genijevstvu. njegove preizkusnje iz predanosti ali prepuscanju in nesprejemanju. sicer pa je pravi genij dr. Patrick Flanagan, ki ga lahko pridete poslusati to soboto ob 13 uri v hotel Union v Ljubljani, povedal takole:razlika med genijem in vami je, da on razpolaga z velikim stevilom informacij Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer pa... hm, jst lih ne verjamem cist u tole biti genij po astro chartu.sicer ja, chart lahko to kaze, samo je od nas odvisno ali bomo darilo izrabili ali ne!koliko je genijev, ki s svojo genijalnostjo ne naredijo 0, in se utopijo v lastnih custvenih problemih ali labilnosti ali pac ne shendlajo ziveti v okolju kjer zivijo. cetudi ima nekdo blazne kreativne sposobnisti, lahko le te ne izkoristi, ker se ukvarja s problemi. ima pac drugacno nalogo ali ce recem temu - prednostno nalogo, kljub genijevstvu. njegove preizkusnje iz predanosti ali prepuscanju in nesprejemanju.[/i] Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O genialnosti se je nekaj malega v svoji knjigi razpisal Mile Dupor. Iznesel je celo neko nepreverjeno mnenje (tudi sam ga ne zagovarja, pravi, da ga je nekja slišal ali nekaj takega), da naj bi bili najbolj genialni ljudje, ki imajo planete na 29° svojih znamenj. Drugi astrologi to zanikajo, navajajoč mnoge podatke. Ja verjetno pri nekaterih drži, jaz imam na 29 stopinji merkurja, pa sem čisto povprečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vouuuuuuu potencirano delo na 2 hisi!! ocitno si dobila veliko podpore (lev), da bos vso karmo ustimala v drugi hisi!! - moje laicno videnje.potemtakem si energijski genij za delo v 2 hisi! kaj pa je 2.hisa sploh.....noben mi nic ne pove?dejte,no....me zanima ce je videt kej moje govorniske nadarjenosti...oziroma smisel za psiholosko analiziranje ljudi ,okolice ,odnosov.....mora se videt,ker vem da imam dar za komunikacijo in analiziranje.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.