Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

xsrcbumx leta niso pomembna, če se najdeta pravo srce in duša,iskrenost in poštenost v odnosu xyiyax prijateljstvo in srčnost v pogovoru....iskrice v očeh xrainbowx plešejo tudi v domu ostarelih občanov....torej za ljubezen nismo nikoli prestari :wOOt: razlika v letih pa je tako nepomembna.....šteje samo xsrcbumx xflirtx :detelca: :love: :sorcerer:
Deli na socialnih omrežjih

Če so tvoji rojstni podatki v profilu točni, potem si star 14 let, tvoja izbranka pa 24. Nikoli več ti ne bo tako lepo.

Jaz sem imel eno 14 let starejšo. Pa saj je bilo lepo. Še pedenala me je svoj čas.

Andres

Če je xlove2x pol ni ovir. Mene je moj 24 let starejši partner naučil vsega, kar me tud mama ni, uči me vseh gospodinjskih opravil, od kuhanja naprej (stvari, za katere sem včasih trdila, da jih nikol ne bom počela, in na tak nevsiljiv način mi je privzgojil določene navade), hkrati me tud razvaja itak. Če se morem vstat ob petih zjutraj, se bo vstal z mano, mi naredil zajtrk pa pol šel nazaj spat, isto potem jaz njemu in ko bom imela otroke, bom sigurn isto počela. Naučil me je premagat tremo, z njegovo pomočjo sem izpit za avto naredila, sam spodbudna beseda, pa je šlo, šraufat avte x:Dx , vozit motor, pa to, na kaj moreš pazit ko prodajaš in kupuješ take stvar, na kratko, naučil me je kako bit bolj samostojna pa kako na čim lažji ančin vozit skoz življenje. Najbolj pomembno pa, da mi je pokazal kako je to bit ljubljen, pa kako to pokazat drugim. Ima pač več izkušenj in to je lahko zelo pozitivno, lahko je pa tud v kakem drugem primeru razlog za razpad veze... xsrcx

Imam partnerja, ki je 16 let starejši od mene. Skupaj sva 12 let. Odlično se razumeva in dopoljnjujeva. Ne vem, zakaj bi imela mlajšega. x:Dx Še biznis se greva skupaj.

Vendar on ne igra očeta, ker bi dobila nanj alergijo. Pač je partner. x:px :inlove: xsurprisex

Presenečena sem, da sva toliko časa skupaj, ker nisem stalnica. Bik pač

zmanjkuje mi energije. kdaj bo poletje?

<{POST_SNAPBACK}>

... in ko bom imela otroke, bom sigurn isto počela... 

Ampak, ali boš imela otroke? S tem partnerjem?

Starost v letih po moje ni problem na čustveni ravni, je pa verjetno problem na intelektualni, in fizični. Deset let je OK, dvajset let, moji dragi, pa pomeni, da ko boste štirideset, bo partner šestdeset. Ko vi petdeset, in boste najbolj uživali življenje, bo vaš partner sedemdeset. Ko bom jaz sedemdeset si želim, da bi imel partnerko, ki bo razumela, kaj to pomeni, kot sem si želel pri dvajsetih, da bi imel partnerko, ki bo razumela, kaj to pomeni...

Glede izvirnega vprašanja pa: če tvoji podatki v profilu držijo, Behemoth666, nehaj to zvezo danes, ne jutri, še predno zajadrata z izbranko v posteljo, ali kam drugam, kjer jo bodo lahko obtožili spolnega napada na mladoletno osebo. Počakaj, da boš osemnajst, potem pa kar ...

Za ilustracijo, iz Kazenskega zakonika

183. člen

(1) Kdor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z

osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, pri

čemer obstaja očitno nesorazmerje med zrelostjo storilca in

žrtve, se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.

...

(4) Kdor v okoliščinah iz prvega, drugega in tretjega odstavka

tega člena kako drugače prizadene spolno nedotakljivost osebe, ki

še ni stara petnajst let, se kaznuje z zaporom do treh let.

moja mati ima 11 let mlajsega moza.

je zelo zadovoljna z izbiro in s tem, da se ni pustila motiti in ni razmisljala o 'javnem mnenju'.

(ko sta se spoznala je imel on namrec 19 let, ona pa je bila ze v 31 letu...z otrokom...itd)

moj oce (njen prvi moz, torej) je bil pa 10 let starejsi od nje.

vsekakor lahko samo recem, da je ta druga varianta v tem primeru boljsa,

sta totalno za skupaj, leta nikakor niso pomembna, in ta razlika se s starostjo samo manjsa...

tudi mislim, da je za dosti zensk morda bolje imeti mlajsega partnerja, ker se moski po mojih opazovanjih prej 'polenijo' itd...da ne govorim o tem, da statisticno prej umrejo in si potem na stara leta sam x;)x to trdi moja mama. bo ze vedela.

jaz sem imela pogosto mlajse fante, vendar je bila razlika okrog 6 let, ne vec...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>

Glede izvirnega vprašanja pa: če tvoji podatki v profilu držijo, Behemoth666, nehaj to zvezo danes, ne jutri, še predno zajadrata z izbranko v posteljo, ali kam drugam, kjer jo bodo lahko obtožili spolnega napada na mladoletno osebo. Počakaj, da boš osemnajst, potem pa kar ...

.

:palec: Zal moram pritrditi Cvetku (pa ceprav nic rada, ker sem vedno imela mlajse moske, tudi pri 20.ih). x:Dx x;)x

5.5 let razlike se obnese, vec pa nisem se probala (za resno zvezo, sicer pa tja nekak do 10 let ali pa v bistvu tud vec se mi ne zdi nic takega, no ko bi bil eden od partnerjev star recimo vsaj 16).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Iscem same deset let starejse... x:Dx

Vcasih je blo the best, ce je mel baby face, zdej mi pa ze preseda mularija mlajsa od mene al pa priblizne starosti kot sem jaz x^x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Tezko je meje postavit. Eni so ze cist zreli pri 20.-ih

Npr. pri naju - Mitja je od nekdaj bil bolj resen in moder v nekaterih receh in tko, pa bi morala bit jaz, ki sem starejsa.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jz same smrkoline srecujem :o|o: x:Dx

Sm se skoz druzla s starejsimi od sebe, pa mogoc zato....

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ma jaz sem imela pa vse - ful starejsih in ful mlajsih okol sebe. x:)x

Oboje je lahko kul; eni so 'stari', pa cist otrocji al pa zblojeni. :P

Picasso

Najvec je bil 4 leta starejsi in je bilo tudi najvec skladnosti. Tja do 10 let starejsi je se OK po moje. Itak se bolj razumem s starejsimi tipi, zveze z mlajsimi od mene se enostavno niso odnesle. V mojem primeru, seveda. Pa v teh letih, v katerih sem zdaj. Ko bom nekoc 35, mi bo najbrz vseeno, ce bo moj partner 30.

Sicer pa...moj dedek in njegova sta tudi cca 20 let razlike, pa jima gre kar fajn. Oba se delata, imata skupne interese: igrata golf, tenis, potujeta po svetu. Teh 20 let se sploh ne pozna toliko. Tako, da je zelo odvisno od cloveka. Ce jima pase...why not x;)x

Behemoth666, ce gre slucajno zate...jaz osebno ne vidim prihodnosti v taki zvezi. Pa tud imas kopirano zgoraj iz KZ...tako, da... bo treba najti koga svojih let. Ceprav imam obcutek, da nisi prasal zase...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Po mojem pa je, samo me 'zmoti' postavka - 'najmanj deset let'...

Kaj to pomeni - da ne ve tocno?

Da je vec, pa si komaj upa napisat? :D

Ali da govori samo hipoteticno - 'ce bi bilo'. x:)x

Picasso

Anede da venera v 10. bajti lohk pomen razliko v starosti partnerjev? :2src:

To mam jaz. :vio: Sam zanima me, kdo od naju bo starejsi :inocent:

Dear Human,

Po drugi strani pa si v lokalu, vidis na wcju babo srednjih let, prsato, namazano, v minici, postava, naturirana do konca...

Potem pa postekas, da je ta folk podaljsek nekaksne 'valete' ali necesa podobnega in da ima torej ona bejba 14, 15 let!!! :O: :eek: x?x :sori:

Picasso

Moje mnenje je tudi približno takšno xupx

Saj najbrž obstajajo izjeme. Moja mama ima tudi 6 let mlajšega partnerja, vendar se to takrat, kadar je ženska stara 60, moški pa 54 let, kar pozna. Lahko se ujameta v življenjski filozofiji, to je o.k., so pa še druge zadeve, ki niso skladne....

Moj mož je od mene starejši 5 let in je glih tapravi. :palec: Sicer pa mi mlajši nikoli niso bili pogodu. Nikoli se ni dalo pogovarjat z njimi. Al pa sem samo jaz imela take modele okrog sebe. xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>... vendar se to takrat, kadar je ženska stara 60, moški pa 54 let, kar pozna....

No to bo pa najin primer, bom povedala cez 20 let - ce bom se ziva seveda. :D :P

Picasso

:OO!: :icon15:

Hecam se...

Zate se ni za bat....ti itak izgledaš mlajša, pa aktivna si, kolikor sem utegnila pogruntat tlele na forumu, pa boš dobro izgledala tudi takrat. Sam hormone boš morala spravit še v akcijo, pa bo... :palec:

Če boš še živela? :eek:

Itak, valjda, normalno.... če ne boš divjala po avtocestah in obvoznicah x:Dx :vragec: x:Dx

O, thanx, pih! x8Dx (takole sproti nenadejano se komplimenti padejo x:Xx x;)x)... :palec:

ja, po mojem bom nekako tako umrla... v nekem smislu 'agresivno'.

Sam ne se zdaj, imam se kaj za nardit, pa se mal lohk pozuram - imam se ene 10 let cajta. :P

(*pri 20.-ih sem imela se 10 let cajta, pri 30. pa prav tako..... potem pa ta meja postane elasticna).

V bistvu pa cist stekam tole vse... meje so se zdaj se bolj zabrisale kot so bile... Zdaj ni nic nenavadnega to.

Tezko je rect takole po enem primeru oz. posplosevati... Sicer ce se dva ujameta, ne vem kje je problem... seveda pa zivimo v taksni druzbi...

In tako dalje...

Predsodki, v bistvu...

Imam dobrega frenda, ki je 16 let mlajsi - jaz sem imela velik vec tezav s tem... on ni mogel verjet, da sem tolk stara, jaz pa tud ne, da je on (sam) tolk. :P

Tako da VEM, da se lohk steknes v bistvu z vsakim.

Picasso

skrajni čas da si spet najdem kero mlajšo... :D čeprav še nisem opazil da bi leta igrala vlogo, k res razpon je zlo majhn do en let mlajše in do 3 leta starejše tko da to je čist.... tam tam ... pr mojih letih mislim da se že ne pozna...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Po mojem pa je, samo me 'zmoti' postavka - 'najmanj deset let'...

Kaj to pomeni - da ne ve tocno?

Da je vec, pa si komaj upa napisat? :D

Ali da govori samo hipoteticno - 'ce bi bilo'. x:)x

Hja po drugi strani pa tudi zenska pri NAJMANJ ( x:o)x ) 24, ki hodi s 14letnikom....hm :wacko: Men se to ne zdi normalno. No sej....KZ pa to...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>... ne maram bit "oče", niti "sinko" v neki vezi......

xDDx Ja, saj, vem kaj mislis, a zame v pravi zvezi hocem od tipa, da je tako oce kot sinko in prijatelj kot ljubimec...

Vcasih rabis ramo, tolazbo, nasvet, vcasih pa on rabi. Vcasih se pogovarjas, vcasih se pa dol dajes - torej najboljse je, ce vse dobis v enem paketu. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...