Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

sokrates, a ne da če ženska ni čist ustrežljiva, da je v tem čar.. drgač misl tip da je taka brezhrbtenična.. če na vse reče ja.. tud kej takega, ko pa bi blo normaln da se ne strinja.. ja, pa ene so take tudi...
Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

A nismo mi že enkrat, če ne celo dvakrat ali trikrat že pisali?

Nekako se vsi zapičimo v en model, kot je že Marsa napisala in potem gonimo svoje. Jaz sem že dostikrat razmišljala o temu, ker so mi vedno bili všeč starejši moški in nikoli mlajši. Največ sem jih srečala, ki so bili natanko 11 let starejši od mene. Nisem se zapletala v zveze z njimi iz raznih vzrokov...so bili poročeni ali pa so se ločevali in blabla....vse kar je spadalo k njihovi starostni skupini, sama se se pa čutila premlada, da bi se s tem takrat spopadala.

V moji okolici je kar nekaj takih parov, ki funkcionirajo kot pač lahko. V vseh primerih so moški starejši 10+let.

Nekje sem že omenila, prijatelja, ki ima vse ženske mlajše od 30, nad 30 so prestare zanj. Njegov oče ima pa celo 40 let mlajšo prijateljico.

Sicer mu jaz vedno povem, da je že malo otročji s tem a zadnja leta ne izgibljam besed za to. Pač mu paše. So what?

Recimo, hollywoodarji se mirno sprehajajo s po 50 let mlajšimi puncami, lahko bi bili že moji ati, spremljevalke pa skoraj moje hčere...ok malce karikirano.

Zadnjič sem zasledila Željko Bebek, 60, dobil drugega otroka v zvezi z 24-letnico.

Ker imata še enega otročka prej, po grobi oceni je bila ona 20 on pa 56 ko sta se vzela. x:Dx Rokerjem to paše.

Eh to je čisto brezveze razpravljat a je kdo prestar ali premlad. Odloči srce ali pa prevlada razum.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>A nismo mi že enkrat, če ne celo dvakrat ali trikrat že pisali?

xyesx

Tretji post na tej na novo odprti temi je napotitev na že obstoječo temo s podobno vsebino.

Ne verjamem, da je sploh kdo kliknil na link :sori: (je bolj simpl pisat naprej v temo, ki je priročno pri vrhu aktivnih tem)

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Ja, sproti sem se spomnila, da sem tud tisto zagledala vmes, sory za neupostevanje tudi z moje strani, Cocci, nekako sem potem mislila, da smo tisto imeli v astrologiji, pa tudi jaz pisala tu dalje...

V zacetku sem menila, da se ne bo taka debata razvila, kot se je, ker pac 'odgovarjamo' 14-letniku...

Potem pa se je pac zacela razvijati. ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

14- letniku...

Zato pa jz nimam datuma rojstva napisanga na profilu, da se ne bi zdel komu nevredno odgovarjat.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Ja, sproti sem se spomnila, da sem tud tisto zagledala vmes, sory za neupostevanje tudi z moje strani, Cocci, nekako sem potem mislila, da smo tisto imeli v astrologiji, pa tudi jaz pisala tu dalje...

V zacetku sem menila, da se ne bo taka debata razvila, kot se je, ker pac 'odgovarjamo' 14-letniku...

Potem pa se je pac zacela razvijati. ...

Ma, saj je kul :palec:

In če se je tu že razvila debata... ni ne prva in zanesljivo tudi ne zadnja taka tema x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>sokrates, a ne da če ženska ni čist ustrežljiva, da je v tem čar.. drgač misl tip da je taka brezhrbtenična.. če na vse reče ja.. tud kej takega, ko pa bi blo normaln da se ne strinja.. ja, pa ene so take tudi...

absolutno se strinjam Mushi....zato pa pravim, da mlajše bi naredile vse ( x;)x ), samo, da bi bile opažene, da bi bile s teboj, skratka ni to to - vsaj ne da dolgi rok, starejše so bolj neodvisne in to je to............

Aja da povem, da sem to temo odprl "če bi", pa zveze nisem mel samo z 10 let starejšo osebo ampak kar z 14 x:px x:Dx .Sam kaj jaz morm, pač padam na zelo starejše. Na stareješ pa padam zato ker so bolj resne in niso prasice. Mojih let pa poznam take samo 2, pa še to ma ena punco druga pa je v nekoga zalublena x:Dx

Aja Diana, pa eno je spati z nekom kot pa hoditi, po zakonu bi naj jaz že imel pravico hodit tudi z nekom, ki je 80 ( :xx!: ) let star pa mi nišče nemore. No seksati z nekom p po zakonu mi še no dovoleno, no lahko samo mora to ostat med nama x:Dx . Btw:to so mi potrdili 4-je pravniki od tega je en moj prjatu, en od moje sestrične fant, dve pa sta moji sestrični ena diplomirana ena pa v zadnjem letniku. Pa še od kumike hčerko mam za pravnico tako da vem kaj lahko in kaj ne x:Dx

Ajd fajn bote x:Dx x:Dx x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

x:Dx x:Dx x:Dx

Starejse niso prasice?

Starejsi ko si, vecje svinjarije delas, samo da ti izkusnje pomagajo, da jih znas upravicit. :o|o: :sori: Na zalost.

Na starejse pa padas zato, kr se ti zdi pac fino, da si nekaj posebnega med svojimi sosolci. Tipicno. Kot tipi, ki padajo na crnke...Pac ena crna crtica :o|o:

Ponavad je tako, da ce z nekom hodis, pol tud seksas. Bos to pol razumel, ko bos zacel seksat.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Starejše niso prasice? x:Dx Da ne boš ti še slučajno razočaran... Nobenga ne obtožujem za kaj, in obkaldanje z raznimi izrazi je brezveze, ti pa povem, da imam prijateljico, ki ej stara 33 jaz sem 24, in 80% pogovorov je o tem, kako kakega moškega okol prsta zasukat. Pride al ne opride do tega, ni pomembno, važno je to, da ženske pri teh letih niso več naivne, in poznajo vsako podrobnost glede moških, iz izkušenj, tud se je katera že kdja opekla, brez skrbi. Možn tud, da katero kdaj prime, da se kdajj s kakim mlajšim poigra. Moški majo kr velik šibkih točk, a veš, sej jih mamo ženske tud sicer. x:Dx

Jaz sem imela 7 let mlajšega, se je že zgodilo. Ni mi ustrezalo, preotročji, pa sem ga na lep način odslovila, itka ni blo nč takega, sam bil je pa ful razočaran. Verjetn, kolkr poznam razmišljanje maljših, si ni nč lepega o men mislil pol. Po videzu sva že nekak bolj skup spadala, njegovi vrstniki so mislili, da sem istih let, ker men zgleda manj, sedaj je mogoče mal bolj čudno x:Dx Ker mi že tko vsi govorijo, tud če sama ven pridem, punčka, kolk si pa ti stara...

Tist ki je vprašal, če bom imela otroke s svojim starejšim partnerjem. Zdi se mi mal sebično do otrok, pa od mojega partnerja do mene, je pa tako, da si jih na nek skrit način želiš z nekom, ki ga imaš rad. in če bi se "ponesrečilo", bi jih imela. Sem ravnokar v pričakovanju, če se je slučajn x:Dx

Kaj ??? 14 letnik????

Pa menda se ja ne bomo z njim o tem pogovarjal?????? :xx!: :xx!:

Bi ti jest že dal vetra............ :vragec: :vragec: pravniki pa to..............mulo, čez eno uro boš mel risanko..............

(današnja mladina :xx!: , pol pa še mej otroke xrolleyesx )

Mislim, tak sam na starost gledate da je to hudo. Pomembne so izkušnje ne pa starost. Aja pa ne gre se mi zato da so bolj resne, ker ene so druge pa sploh ne. Sam si sterše več upajo pa še lepše so. Ne pa poglej moje šošolke, 2 sta še za žur ostalo pa... :xx!: :V: Jo povabiš vn pa že po 5minutah začne jamrat ko ji je tečno pa da bi rajši doma TV gledala. Jah sej že vimim njihovo prihodnost, ko stara baba tam pa žajfnice gleda. :xx!: :xx!: :xx!: Aja pa to da bi jaz bil zalublen v kako 24letno xrolleyesx no sej glavno da ti je všeč. x:Dx x:px Pol pa če še si ti njej všeč x:Dx x:Dx x:Dx jupi x:)x

Aja pa nekdo me je vprašal da hodimo zaradi seksa...ma kurac. Jaz nebi in do zdaj še mi nobena ni rekla...ej daj grema ta za grm xrolleyesx xrolleyesx :xx!:

Tako nori pa še tudi nismo.

<{POST_SNAPBACK}>ti si en srček x:Xx x:Dx

ikonco pa imaš "ponarobno" :V:  x;)x

Ok kaj bi naj pomenilo ti si en srček? x:Dx

Pa ikonce nimam ponarobne ampak mam pač tak stil, sem darkr x:Dx :vragec:

Ne da bi bil satanist al pa kuga :sori: :V: Mi je pač všeč.

Jah zdaj še ne, sej pa smo v osnovni komaj. No sej itaq grem čez nekaj mesecev v Mb in bom se tam zdivjal. x:Dx x:px

<{POST_SNAPBACK}>Jah zdaj še ne, sej pa smo v osnovni komaj. No sej itaq grem čez nekaj mesecev v Mb in bom se tam zdivjal. x:Dx  x:px

Poslušaj, dečko. Reci ti onim tvojim 16 pravnikom, da jih čaka ponovno drugi letnik faksa. Pojma nimajo ...

Pa še tole. Dosti je, da boš enkrat eksplicitno napisal, da si seksal s kako deset let starejšo, pa bo to prebral kak radoveden ODT in bo MORAL odreagirat. In te tvoj nick ne bo ama nič zaščitil ... Orčičpinčič dete, ne hiti odrasti. Raje se uči. Če češ poganstva, pa poganstva, je čisto kul religija, dokler ne boš drugim škodil, ali pa sebi.

S starejšo žensko zna biti čisto dobro. Odvisno koliko je starejša in odvisno v katerem življenskem obdobju. Je pa drugače biti star 25 let in biti v neki zvezi z 28 letno. Ali biti star 35 let in imeti zvezo z 48. letno.

Tista 48. letna je otroke že oddala na svojo življensko pot in se tako posveča samo sebi. (Če ima izbranec srečo). V prvem primeru 28. letna je v najslabšem primeru samohranilka in živci jo dajejo sto na uro kako bo preživela, tako, da tam zna biti žalost.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Kaj ??? 14 letnik????

Pa menda se ja ne bomo z njim o tem pogovarjal?????? :xx!:  :xx!:

Bi ti jest že dal vetra............ :vragec:  :vragec: pravniki pa to..............mulo, čez eno uro boš mel risanko..............

(današnja mladina :xx!: , pol pa še mej otroke xrolleyesx )

Pol pa ni cudno, da otroc bedarije delajo, ce se nocmo z njimi pogovarjat. Ceprav so mlajsi ne pomen, da si ne zasluzjo spostovanja pa ene razlage, ce neki vprasajo.

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Pol pa ni cudno, da otroc bedarije delajo, ce se nocmo z njimi pogovarjat. Ceprav so mlajsi ne pomen, da si ne zasluzjo spostovanja pa ene razlage, ce neki vprasajo.

:palec: :palec: :palec: Super to. Midva s sinom se tudi vse doma zmeniva. In seveda. 14 let še ni star, nemogoče, ker rojen je leta 1996

Andres

:palec: x:)x x;)x

Dear Human,

V svojem življenju sem se zaljubila v deset let mlajšega moškega. Bil je tako drugačen, tako poseben... odnos je bil čist platoničen. Skupaj sva poslušala muziko, štekala sva se, lahko sva se pogovarjala o stvareh, o katerih se z nikomer nisem mogla... ko sva bila skupaj, sem čutila tako ščemenje, če sem se mu preveč približala, da sem komaj dihala - on pa tudi. Kot okamenela sva bila!

Ko sem prebrala Matejine razlage indigo otrok, sem takoj pomislila nanj. Imel je nenavadne sposobnosti, čutil je več, razumel bolj, doživljal globje. Seveda mu v šoli ni šlo. A ko se je naučil, je dobil najboljšo oceno. Ni se znal prilagoditi. Doler sem ga rinila, je še šlo, potem pa...

Nikoli nisva ubesedila najin odnos, nikoli si izrekla, kaj čutiva. Kot da ni bilo treba, saj je bilo očitno. Pa ni prišlo dlje kot do dotika obraza...

Ljudje ne bi razumeli tega. Ker ne bi vedeli, za kaj gre. Slišala bi samo obsodbe. Zato nikoli, ko vidim ali slišim za odnos z veliko starostno razliko, ne komentiram. Ker nikoli ne bom vedla, kaj je med tema človekoma, ki sta skupaj. Leta resnično niso važna. Duše so lahko zelo stare...

Tale moj fant je bil po moje ena od najstarejših duš,

toliko sem se naučila od njega...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...