Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ah daj daj, morš zbezat na plano iz vzorca 10 milijonov folka, da najdeš tak par in s tem kao argumentiraš, eh, ne me hecat, bodi realna... xrolleyesx

Ne obešam se jaz na to izobrazbo zato, ker bi bli tisti brez nekaj manj, kot mi ti hočeš vztrajno pripopat. :o|o:

Tebi isto.

Nea bluzi nekaj samo zato da imaš kaj za kontrirat, niso to nobeni predsodki, to ti je statistika, realnost in človeška narava.

In če že, ima tista zdravnica prave jebače itak na delovnem mestu, doma pa enga bebčka, da ji bajto skup drži in to je zate nek argument, daj ne zapravljaj časa s takimi argumenti... xrolleyesx

ej, čuj ti, nea se zdaj mi bunit tu nekaj, sem dala predsodek v narekovaj, tle sva pa midva na istem bregu! :palec: x:Dx

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Tinka, moje izkušnje so žal drugačne :(

razume peščica ljudi, nasplošno pa... morda sem bolj previdna glede tega, ker sem na račun napačne razumljenosti naj***** in to ZELO! in me je BOLELO, ker sem do tedaj VEDNO mislila, da ti ljudje ne morejo škoditi, nisem verjela, da je možno, ad se o tebi širijo govorice, ki so čiste 100% LAŽI!!!!!

tinka, sem šla pogledat, kok si stara, si mojih let :) hotla sem rečt, da leta tudi prinesejo svoje, tudi samozavest v tem smislu, da ne gledaš tolk kaj drugi mislijo; zdaj živim v vasi 8prej v LČjubljani) in verjemi, da me ljudje precej čudno gledajo, ker nisem "po meri", pa me prav nič ne briga.

<{POST_SNAPBACK}>se strinjam, zato mu pa razloži, kako te fuka 10 let mlajši............ :xx!:  xrolleyesx

Lej sploh ne sprasuje, kako se fuka...Ampak kaj si mislimo o taki zvezi. In ce ne, zakaj ne...Pravzaprav fuka sploh ni omenju...Pa tud ce bi ga, kje je panika? Otroci nas spomnejo na vprasanja o katerih smo se mi nehali sprasevat.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

ja xrolleyesx , pač meni se zdi, da bi lahko 14 letnik razmišljal o čem drugem in ne o tem, kako bi zjebu zakone....me prav zanima od kod mu take misli....valda od staršev... in to so tisti starši, ki potem uletijo k zdravniku, v šolo in grozijo z odvetniki - naj raje poštimajo svoje pubertetnike (ravno danes berem, kako je en fotr premlatu enega učitelja v NM, zato ker je okregal njegovega angelčka).........beda :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Lej sploh ne sprasuje, kako se fuka...Ampak kaj si mislimo o taki zvezi. In ce ne, zakaj ne...Pravzaprav fuka sploh ni omenju...Pa tud ce bi ga, kje je panika? Otroci nas spomnejo na vprasanja o katerih smo se mi nehali sprasevat.

:palec:

Res je.

Star je vec kot 13 let, lahko sodeluje, ne zali custev nikogar, tako kot pravi Devica.

je pa delikatno, ker omenja konkreten primer - bejba ima lahko tezave, ce bos na prevec koncih s temle opletal...

Slisi se res morda off, je pa vsemogoce in vse mogoce. Kot pravi Mili. Eni so blazno zreli ze zelo zgodaj, po drugi strani pa je kdo totalen otrok se pri 20.-ih - v taki navezi se bejbo potem vedno obravnava kot da je ne vem kaksna gajstna baba, ki ne vem kolk obvlada... Avtomaticno... ko imamo take cifre.

Skratka, behemoth - pravno to seveda ni kul, moralno - kaj jaz vem, vsak primer je treba obravnavati individualno, a pravis celo vec kot 10 let..... No, brez skrivanja totalnega ziher tezave.

kaj pa ce je tko; si se zaljubil v svojo simpaticno uciteljico, recimo, no in to je dost obicajno, manj pa, da potem se zacnejo taki zajubljenci rolat skupaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma kdo pravi da sem se v koga zaljubil?!?Ne nisem se v nobeno simpatično prfokso zaljubil ker na naši šoli simpatičnih ni :vragec: x:Dx No ena je pa še s tisto sma si dobra, ker se ful štekava pa mama oba pojma o metafiziki :palec: x:Dx Drugač pa ne ker je ženska stara 30let če bo kmal mela doktorat xrolleyesx :eek:

Čuj ti sokrates, za koga pizda se ti maš da boš govoril da so me starši slabo vzgojili. Tebe so strši slabo vzgojili, to kolko opažam vidi cel forum. Pa btw to sem jaz vprašal ne zame ampak za vas, ja halo da nebom jaz hodu z 10 starejšo babo xrolleyesx :o|o: Ej Devica, zakon si ej, prav si mu povedala, pa drugač znam kak se fuka tak da ni panike x!x Pa s devico se strinjam tudi da mam jaz pravico spraševat (men so itaq že v šoli rekli da sem fajn ker znam komunicirat in se izobraževat o etiki in morali :vio: )

Me prav znaimajo tvoji otroki, zihr do vun neki lzeri spadnoli ko jih fotr nebo htel nič povedat xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Ajd, fajn bote x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Eh, ne se sekirat. Pac vse sorte folk komentira. x:)x

Pa tisti, ki so mal starejsi al pa ki nimajo otrok mal tezje razumejo, kaj mladim dogaja... x:)x

Mej se!

A si ti iz Prekmurja?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Aja kaj vas lahko nekaj prosim?Kaj bi lahko zame ne pisali z rumeno ker mi blešči pa nič ne vidim po pa si morm označit da kej vidim. x;)x x;)x x;)x

Devica maš prav, sej ko bo otroke meu me zanima kako se bo tedaj počutu ko bo otroke vse zanimalo x:Dx x;)x

No pa če že vprašaš nisem iz prekmurja ampak iz štajerske, bolj točno iz Ormoža. Zaka? x;)x x:Dx

Fajn bodi x:Dx

x:)x A ves zato se pise z rumeno... da ni takoj opazno...ce ze recimo skrenes s teme...Pa pol oznaci tisti, ki hoce prebrat. x;)x

Ene besede gor nism glih razumela.... :vio:

Dear Human,

Aja x:Dx x;)x No sej če kaj neboš razumela reč samo, da prleščine & prekmurščine se res neda razumet, posebaj pa neki ljubljančani x:Dx x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Čuj ti sokrates, za koga pizda se ti maš da boš govoril da so me starši slabo vzgojili. Tebe so strši slabo vzgojili, to kolko opažam vidi cel forum. Pa btw to sem jaz vprašal ne zame ampak za vas, ja halo da nebom jaz hodu z 10 starejšo babo xrolleyesx :o|o:

si premali, da bi klel x:Dx x:Dx x:Dx

Zarečenega pa zapečenega se je že veliko pojedlo x:Dx xnckrivx :switz:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

moja starša sta 20 let razluike pa en naš prijtelj ki se je ločil ma zdej punco ki je 15 let mlajša od njega x:Dx
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

No, ja... xDDx evo... res je tud to. xyesx

Btw - jaz sem bila dolgo nedolzna, pa sem se vedno zelo modro menila vsega boga, tud o sexu, pa sem tudi se bila v OS - torej ze tedaj, 30 let nazaj.

pac, cloveka vse zanima. otrok pa je clovek, ki ima se vec za raziskat...

13 let je tudi 'meja' vecine forumov - tudi tega...

V teh primerih, ko je kdo se mlajsi oz. tako mlad, vedno vprasam, ce starsi vejo in vse to.

Razen behemotha ne vem, ce sem - ker ni imel skoz datuma gor... pa sem bolj presodila, da je zelo mlad, kot videla, pa se to sem mislila, da je vsaj kakih 15, 16... (ker je tolk gajsten x;)x).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A je za tehtnice značlilno, da imajo mlajše, ker moj je tehtnica (vsaj 15 let more bit mlajša zanj... oz tako, nikol ni meje 30 presegel x:Dx ), pa moja mama in ima tud mlajšega, pa moja prjatlca tud. Ena druga je riba in je bila poročena s sedem let mlajšim.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...