Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Ne ne, Macky, midve sva govorili o... toleranci v bistvu...No, saj...Ima tud zvezo - riba v bistvu nima predsodkov ali pa manj kot drugi... tehtnica pa... tudi velik razume. Oni tehtnice tvoji so morda imeli ful v sco (recimo merkur, venero). tud kozorog zna imet starejse, kot tudi zelo mlajse partnerje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 A misliš da sem premlad da bi klel?Moj mrzli bratranec ima 5let in pozna več kletvi kot jaz Pa klenje je v bistvu del mojega pogovornega jezika, ni besede ki jo poleg same besede ne spremlja kletev Aja Marsa, ka to pomeni "gajsten"? Marsa, sam kake značilnosti pa ima strelec? Fajn bote http://www.smeski.com/razni/ljubezen/lovetree.gif Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, sam kake značilnosti pa ima strelec? Take ful dobre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Jah bi blo fajn če bi naštela kake Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 vrabci na strehi pa to...civ civ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 No jaz se lahko pohvalim,da imam moža 4 leta mlajšega.In prav nič hudo mi ni:)Zadeva je pod kontrolo.Kdo doma ukaže...se ve...najstarejši....:)hehe...ma ni panike... tako bi rekla... leta smo si določili sami ,ko je človek ustvaril čas ,in začel šteti dneve.... Če se dva razumeta in sta v vsem uglajena,zakaj pa ne?! Moj oče ,ko je postal udovec ,je čez 3 leta poročil žensko ,ki je od njega mlajša 26 let in je mlajša od obeh mojih dveh sester. Dobro ,da jo ima.Ker ona ga resnično ima rada in se štekata 100 na uro.Vsi se z njo razumemo zelo dobro.In nobenemu prav nič ne fali.Še koristi imamo veliko na tak ali drugačen način. Zato ,kar korajžno za srcem.Ta je edini ,ki nas lahko v danem trenutku nakaže ,katera oseba je za našo dušo prava:) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2005 http://www.smeski.com/razni/ljubezen/147.gif Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 to starejši ... mlajši... niso nič drugega kot naši "privzgojeni predsodki"...vsak najde pravo mero starosti,če se najdeta DVA , ki sta si po nekem pravilu recmo "usojena" pa resnično leta ne igrajo vloge pljus ali minus gor al dol važno je vse kaj drugega,leta še najmanj.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>2005 - 1992 = 13 Trinajsletnice v temi o zvezah z 10 starejšo osebo. Pa to ni res. Kam gre svet???????????? Ja Florijan - se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2005 Saj sem vedel, da če bom tebe spet kda srečal tle gor boš ziher eno trapastno bleknil. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 a verjame resno kdo v to "usojenost"... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Ja zakaj pa ne? Če sta si dva usojena ju nič ne more naarazn spravt Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 flance.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 flance!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 je men en dečko rekel, da je ravno prav star zame (nekak 6 al 8let mlajši), naj si kar predstavljam, kako fajn se bom imela ko bom 50 stara, al pa 60, on pa še vedno poskočen... sem se zadnje čase ko berem to temo večkrat nanj spomnila, nato sem ga danes še srečala,pa dobim sms - ponudba še velja... hehe mulc... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 hm bi rekel da si stara nekje tako 36let Samo kaj pa ti nimaš moža, da te kaki smrkavci tak žicajo? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>flance.... <{POST_SNAPBACK}>flance!!! Dragi dami! Flance so sadike. Torej, če nekdo reče, da obstaja usodna privlačnost, pa vidve rečeta, da so to flance, to seveda pomeni, da je usodna privlačnost sadika. In iz sadike raste mogočna bukev. Naj bo to bukev ljubezni. Ker pa je žir močno redilen, je sad ljubezni nekaj redilnega. In kot je že nekdo zapisal, je vse, kar je dobro v življenju bodisi prepovedano, bodisi pregrešno, bodisi redi. Torej je ljubezen kot sad drevesa ljubezni dobra. Če povzamem: usodna privlačnost ima za posledico ljubezen, to pa priznavata tudi Sati in Marsa. Včasih sem sam nad sabo presenečen, kako sem pameten, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včasih sem sam nad sabo presenečen, kako sem pameten, a ne? Mi tudi ..presenečeni namreč... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 he he...florjan, sem se ful nasmejala ob tejle tvoji izpeljavi ...jp, prva liga. sicer pa se mi zdi do konca fajn, da "mularija" sprašuje. pišuka no, a ni to bolš, kot pa sami po glavah premlevajo, pa po čudnih kanalih informacije dobivajo? da ne rečem, da se mi zdi do konca bedasto, da človek ne bi smel na glas povedat o čem premišljuje, pa tud če ma sam 13 al pa 14 let? so what. smo tud mi vsi že meli svoja mnenja o marsičem v teh letih, pa bi se zdaj nekaj zgražali pa pametne delali...šit no...današnja mularija je čist 100% fajn! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Sm mela vezo z 20 let starejšo osebo. leta niso pomembna, odvisno kako gledaš na to. Sicer se ni izšlo, pa ne zaradi let, ampak zato, ker je bil tipo malo čez les, vsaj zame, človk bi si mislil, da bo pri teh letih resen, pa jaz neresna oz. mal zblojena, pa je bil on tisti, ki mi je predlagal seks v troje, itd.... Grow up, man!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Eh, ta leta. Saj v bistvu res ni tako pomembna razlika v letih, če gre za dva odrasla človeka. Kaj pa pri zelo mladih osebah? Moja hči (11) je pred kratkim spoznala enega 18-letnika... Parkrat jo je prišel obiskat na naš dom, ji vsakokrat prinesel kako darilo (plišasto igračo, čokolatine, poster, CD...). V začetku se mi ni zdelo nič narobe, če prijateljujeta... Ko pa sem slišala, da sta se zmenila pri nas doma v času, ko sem jaz v službi, me je kar pošteno zaskrbelo. Ipak gre tukaj za mojo odraščujočo hči in polnoletnega fanta! Seveda sva z njenim očetom (mojim bivšim) posegla vmes. Tisti fantov obisk v moji odsotnosti sva preprečila, oče pa se je z njim na samem pogovoril. Fant je obljubil, da ne bo več prihajal, a že naslednji dan jo je 2x na skrivaj klical... Ma en šit je to. Vem, da ne smem prepovedati, ker prepovedan sadež je najslajši, ne vem pa, kako to rešiti na en lep, pameten in učinkovit način. Malo sem zašla s teme. Ali pa niti ne. Sem hotela samo povedati, da je razlika v letih odvisna tudi od starosti ljudi. Mene pri 11-letnici ne bi nič motilo, če bi se zagledala v 11-12-13-letnika, tako kot me ne bi motilo, če bi se pri 25-ih zagledala v 35-letnika. Ampak če se pri 11-ih v sedem let starejšega... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm mela vezo z 20 let starejšo osebo. leta niso pomembna, odvisno kako gledaš na to. Sicer se ni izšlo, pa ne zaradi let, ampak zato, ker je bil tipo malo čez les, vsaj zame, človk bi si mislil, da bo pri teh letih resen, pa jaz neresna oz. mal zblojena, pa je bil on tisti, ki mi je predlagal seks v troje, itd.... Grow up, man!! Hahahaha Grow up, woman!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Tamara. Tu imam tri škatle otroških oblačil. Upam, da jih ne boš potrebovala prezgodaj. Kako imate pa vi to doma pošlihtano? Se pogovarjaš o seksu s hčerko in o posledicah? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tamara. Tu imam tri škatle otroških oblačil. Upam, da jih ne boš potrebovala prezgodaj. Kako imate pa vi to doma pošlihtano? Se pogovarjaš o seksu s hčerko in o posledicah? AndresTi, ne me plašit s tistimi otroškimi oblačili! Seks pa pri nas ni neka tabu tema. Je pa to problem, ker je hčerka v takih letih, ko misli, da vse ve in vse zna (začetek pubertete), in ko začnem kak pogovor o seksu, me prekinja s takimi: "Ma ja, no, saj vem..., ne mi težit..." Mogoče bi bilo pametno, da ji kupim kakšno knjigo, da si bo lahko tudi sama kaj prečitala, ne da bi drugi vedeli, kaj vse še ne ve in ne zna. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.