Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Veste v čem je ves problem v teh razlikah v letih.?

Najde si tip ,ki je deset, dvajset , trideset let starejši od punce, poročen, ona se zatrapa v njega , ker je, kao bolj resen in jo razume bolj od njenih vrstnikov, potem pa, ko ona spozna, da se on ima fajn, ona pa edina razmišlja o njuni skupni prihodnosti, potem je to razočaranje, in si končno ona začne iskati svojega vrstnika. takšni tipi starejši so prpe in strahopetci pred neznanim , fajn je biti na dveh stolih, ko pa se je treba odločit, se seveda sprijaznijo s tisto, ki jo obrekujejo in je z njo neznosno življenje-ženo (štekate).

Naj mi nekdo razloži, kaj misli poročen tip o dvajset let mlajši ljubici, ki ji zatrjuje, da jo ima rad, bolj kot ženo, ima hčero seveda odraslo s fantom, pa potem joče kot otrok, da mora ostati z družino, ki mu več pomeni kot novo polno življenje.

Kje se še najdejo taki tipi, ki tako lažejo in flancajo naivna dekleta?*

Naj mi kdo to razloži, a, je to kakšna ljubezen kje???

Kako sem jezna! :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Veste v čem je ves problem v teh razlikah v letih.?

Najde si tip ,ki je deset, dvajset , trideset let starejši od punce, poročen, ona se zatrapa v njega , ker je, kao bolj resen in jo razume bolj od njenih vrstnikov, potem pa, ko ona spozna, da se on ima fajn, ona pa edina razmišlja o njuni skupni prihodnosti, potem je to razočaranje, in si končno ona začne iskati svojega vrstnika. takšni tipi starejši so prpe in strahopetci pred neznanim , fajn je biti na dveh stolih, ko pa se je treba odločit, se seveda sprijaznijo s tisto, ki jo obrekujejo in je z njo neznosno življenje-ženo (štekate).

Naj mi nekdo razloži, kaj misli poročen tip o dvajset let mlajši ljubici, ki ji zatrjuje, da jo ima rad, bolj kot ženo, ima hčero seveda odraslo s fantom, pa potem joče kot otrok, da mora ostati z družino, ki mu več pomeni kot  novo polno življenje.

Kje se še najdejo taki tipi, ki tako lažejo in flancajo naivna dekleta?*

Naj mi kdo to razloži, a, je to kakšna ljubezen kje???

Kako sem jezna! :vragec:

Kaj pa je ljubezen, Vanja? Nekdo je nekoč zapisal lepo priliko, v drugem kontekstu, a jaz sem jo vzel kar za definicijo. Ljubezen so vreščeči pamži in zamazani zokni. Tisto ščemenje in iskanje je zaljubljenost.

Sam že dolgo trdim, da bi morali imeti v slovenskem jeziku besedo, ki je vmes med "ljubim te" in "rad te imam". Nekako tako: Rad te imam, še zlasti ker me tako vzburjaš, da ne vem kaj bi storil, če ne bom takoj nekje na samem s teboj in ti šepetal vse skrivnosti, ki so v meni, da nama bo lepo ... Nekako tako.

Hmmm, Vanja, kaj pa ti misliš o punci, ki ima spolne odnose z moškim, za katerega ve, da ima družino, s katero je hodil na morje, otroka, za katerega je vstajal ob treh zjutraj in hodil z njim na urgenco ter trepetal v šoli in ob izpitih in ženo, ki jo je imel nekoč neskončno rad, ji dvoril, z njo bežal pred besnim očetom in jeznimi brati?

Na kratko: gliha vkup štriha.

Če pa si bolj nobel: "If the shoe fits, wear it"

Joj tinal, sej vem da so fotke, ampak jaz če se že, se zaljubim v notranjost ne pa zunanjost (no na zunajost tudi mormo gledat), pa so mi tudi všeč nekatere, ampak ali majo fanta al pa so že veselo v študiju x:Ix x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Joj tinal, sej vem da so fotke, ampak jaz če se že, se zaljubim v notranjost ne pa zunanjost (no na zunajost tudi mormo gledat), pa so mi tudi všeč nekatere, ampak ali majo fanta al pa so že veselo v študiju x:Ix  x:Dx

Sej vem x:Dx to je bilo joke....

Kva se sekiraš, če študirajo, sej je tema, da so najmanj 10 let starejše... x8Dx x;)x

Scio mi nihil scire

:palec: vanja in cvetko, sta zelo dobro tole povedala..

Res je tole.. s tem da s starostjo bi se mogla mal tud pamet večat.. pa neka smrklja neke iluzije vid, ko še nima izkušenj pa to.. stari tepec pa spet fajn mu je, ve pa da dolgoročno zneslo ne bo. Tko da ja, gliha vkup štriha!

Mushi

Vanja zivjo! :palec: x:)x

Se spet jezis? xDDx x;)x

Nimas cist prav...

Florijan pa ima seveda prav:

... Hmmm, Vanja, kaj pa ti misliš o punci, ki ima spolne odnose z moškim, za katerega ve, da ima družino, s katero je hodil na morje, otroka, za katerega je vstajal ob treh zjutraj in hodil z njim na urgenco ter trepetal v šoli in ob izpitih in ženo, ki jo je imel nekoč neskončno rad, ji dvoril, z njo bežal pred besnim očetom in jeznimi brati? ...

Kooooooooooolk sem jaz tega 'videla' na liniji... xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jaz poznam enga učitelja telovadbe uči na srednji in njegov prijatelj, ki uči na osnovni šoli. In oba ful dobr zgledata. Punce pri  14-18 že ene zgledajo ful starejše in itak jih taki lepo grajeni tipi zanimajo. Tk da se morata prav pomenit, ej ono pa pust pr mir, k je še osnovna šola, pa ono tud ko je šele drugi letnik... Halo  xrolleyesx Še sreča da sta ena redkih, ki imata glede tega razčiščen in jih pustita pr mir, marsikdo nebi.

Po resnici povedano, jaz kr dvomim, da jih res pustita pri miru... :inocent:

Glede tistega, kar sem prej napisala; v bistvu nisem mislila za tista 2 konkretna učitelja, o katerih je govorila mačky ... na splošno se mi zdi, da tud kak 30 letni učitelj kdaj "prekorači meje" in se s kakšno srednješolko spusti malo predaleč...

Hkrati pa mislim, da za nikogar (čeprav ga ful dobro poznaš) ne moreš zagotovo reči, da se nikoli ne bi spustil v razmerje s kakšno najstnico - morda ne ravno s kakšno 15 letno, ampak s kakšno 17 letno pa že... Kot je že mačky prej napisala; marsikatera srednješolka izgleda (po zunanjosti) tolk odraslo, da bi ji dal kakih 20 let, če pa poleg tega tud "mentalno" kaže več let, potem mislim, da se lahko tud zgodi, da se celo kak mlad učitelj zaljubi in pozabi na njena dejanska leta...

sej če je kaka 17letna to še gre ker se mi zdi da so zadosti odrasle (nekatere) pa bojo itaq ćez eno leto 18 stare tak da x:Dx :palec:

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>xsrcbumx leta niso pomembna, če se najdeta pravo srce in duša,iskrenost in poštenost v odnosu xyiyax prijateljstvo in srčnost v pogovoru....iskrice v očeh xrainbowx plešejo tudi v domu ostarelih občanov....torej za ljubezen nismo nikoli prestari :wOOt: razlika v letih pa je tako nepomembna.....šteje samo  xsrcbumx  xflirtx  :detelca:  :love:  :sorcerer:

Sej nimam kaj več za povedat mi je že vse z jezička vzela ta pricipesa xsrcx

• 2 weeks later...

Moram tole dodat, prebrala danes v ELLE...

baje je najnovejši trend, imeti mlajšega moškega...

hehe, jaz daleč pred naj trendi očitno.. :inocent:

Torej, zakaj?

" Svežina, s kakršno tak mladenič pristopi k ženski, je naravnost aprilska.V svojem mladem življenju še ni ugotovil, da nikoli ne bo Bill Gates, možnosti ima še veliko in tako ni niti najmanjše bojazni, da bo izgubil samozavest ( ali erekcijo) če mu ženska plača kavo ali kupuje darila.

O prednosti telesne združitve ne bi niti izgubljala besed.Moški pri štiridesetih so že na robu propada, trebušasti in stalno pohabljeni, ker košarko igrajo še vedno tako, kot pred 10 leti.( in 10 kg). Utrujeni so od večnega pehanja za denarjem in izmikanja obveznostim, ki jih prinaša družina.Mladi fantje pa hrepenijo po novih izkušnjah, seksa in dotikov jim nikoli ni dovolj.Malo iskrenega občudovanja pa tako ne škodi nobeni ženski."

:palec: x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Moram tole dodat, prebrala danes v ELLE...

baje je najnovejši trend, imeti mlajšega moškega...

hehe, jaz daleč pred naj trendi očitno.. :inocent:

Torej, zakaj?

Moški pri štiridesetih so že na robu propada, trebušasti in stalno pohabljeni

:palec:  x:Dx

Astra

:vragec:

hmmmm....glede na tvoja leta.....bojo kmal 40letniki prshli na vrsto x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Sicer pa čez 10 let razlike še nisem šla..... 9 je bil maximum, zdej mam pa osemko. x:)x

Jz mam pa 7 (mescov x:Dx ) starejšga!

Sm mela pa tut že 20 (let!) starejšga.

Ne bom nč komentirala, najboljš mi je sedaj v tej vezi! x:Ix :palec:

Pa se ne strinjam, da starejši moški ne skrbijo zase( kao da majo vsi trebuh pa nč več ne zmorejo...), včasih zmorejo še veliko več kot kateri mlajši... In nekateri dajo tudi več nase in naredijo za svoje telo, kot kakšen mladič dandanes! xrolleyesx

No, pa sej pravm,.. čist odvisno od človeka.

Scio mi nihil scire

Vedno oz.pretežno sem tam do 30.leta iskala "družbo" starejših, zdaj pa sem poročena z 2 leti mlajšim. Se mi zdi itak premala razlika pri teh letih(35), da bi se opazilo. Al` pa se? No v glavnem, midva se imava fajn. Sem od prvega trenutka vedela, da je on moj moški in mislim, da je to tisto kar šteje. Začutiš in to je to- leta gor al dol x:)x .
fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Vedno oz.pretežno sem tam do 30.leta iskala "družbo" starejših, zdaj pa sem poročena z 2 leti mlajšim. Se mi zdi itak premala razlika pri teh letih(35), da bi se opazilo. Al` pa se? No v glavnem, midva se imava fajn. Sem od prvega trenutka vedela, da je on moj moški in mislim, da je to tisto kar šteje. Začutiš in to je to- leta gor al dol  x:)x .

itaq, glavno da se mata rada.

To mi je všeč v modernih časih...

Ker ni več tiste zaplankanosti tolk... mislim, seveda da je še vedno in da vedno bo, ampak nekako se bolj "u izi" gleda na take veze. Jaz pravim, vse je možno, če je ljubezen in dokler je ljubezen. :2src:

Imeti zvezo z najmanj 10 let starejšo osebo?

Ja, zakaj pa ne. x:Ix

Je pa res, da je drugače... a je to pri 14 in 24 al pa pri 24 in 34... res odvisno od oseb in njunih karakterjev in želja.

Če je pa to "trendy", da mamo ženske mlajše moške... pa nej bo... jaz sem se zmer bolj razumela s starejšimi nasplošno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...