Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

Hehehe, nekoč, ne tako zelo davno nazaj :inocent: , sem se mal spraševal o tem kaj bi bilo recimo s kako pa ne 10, recimo 15, 20 let mlajšo :vragec: ......Verjetn se bi še zdaj, sam po drugi strani pa, če se spomnim kako mi je bilo npr. pri 27-ih z 22 letno, ne vem točno več kakšne zadržke bi naj imel, če se zacopam.... x:Ix xsrcx Mah, nekak me ne zanima to preveč, če dol padem :2src: , dol padem, ne glede na leta. x:px Trendi pa me itak nkol niso preveč zanimal.... :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, nekoč, ne tako zelo davno nazaj  :inocent: , sem se mal spraševal o tem kaj bi bilo recimo s kako pa ne 10, recimo 15, 20 let mlajšo :vragec: ......Verjetn se bi še zdaj, sam po drugi strani pa, če se spomnim kako mi je bilo npr. pri 27-ih z 22 letno, ne vem točno več kakšne zadržke bi naj imel, če se zacopam.... x:Ix  xsrcx Mah, nekak me ne zanima to preveč, če dol padem  :2src: , dol padem, ne glede na leta.  x:px Trendi pa me itak nkol niso preveč zanimal.... :o|o:

fajn to xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

no pa še jaz povem, z mlajšo še nism bil, najstarejša pa je bla 15 let starejša od mene.. v glavnem, če vse klapa, leta res niso pomembna, vsaj kratkoročno ne :inocent: x:Dx na dolgi rok pa ne bi vedel.. xrolleyesx
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>no pa še jaz povem, z mlajšo še nism bil, najstarejša pa je bla 15 let starejša od mene.. v glavnem, če vse klapa, leta res niso pomembna, vsaj kratkoročno ne  :inocent:  x:Dx  na dolgi rok pa ne bi vedel..  xrolleyesx

15 let :O: :O: :O: ooo svaka čast :palec:

• 2 weeks later...
Moj je tud 12 let starejš od mene in super furama mal več kot 4 leta. Upam da bo tud še naprej tak. So mi pa zmeri bli všeč starejši tipi, sploh si ne morem predstavljat da bi mela mlajšega, starejši so bolj zreli, bolj znajo cenit tist kar majo, povejo stvari tk kt so, pa bolj kosmati sooo.............zakon

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Moj je tud 12 let starejš od mene in super furama mal več kot 4 leta. Upam da bo tud še naprej tak. So mi pa zmeri bli všeč starejši tipi, sploh si ne morem predstavljat da bi mela mlajšega, starejši so bolj zreli, bolj znajo cenit tist kar majo, povejo stvari tk kt so, pa bolj kosmati sooo.............zakon

isto mnenje mam jst x:Dx :palec:

Veš behi so mele ženske v nekaterih kulturah (pa sam nekatera) vlogo da so mlade fante naučile vsega kar bi mogl znat x:Dx da so jih pač vpeljale v svet spolnosti da pol ko se je šlo zares niso kakih kkozlov strelali :vragec: Ka misliš, bi tud dons pršle prov kake take "učiteljce" x:Dx x:Ix

Bora

He he x:Ix to gre tak : ko si star 15 so ti všeč stare 25 ko si star 30 so ti všeč približn glih stare ko s pa star 40 so ti pa všeč 15-letnice :vragec: x:Dx

Bora

<{POST_SNAPBACK}>no pa še jaz povem, z mlajšo še nism bil, najstarejša pa je bla 15 let starejša od mene.. v glavnem, če vse klapa, leta res niso pomembna, vsaj kratkoročno ne  :inocent:  x:Dx  na dolgi rok pa ne bi vedel..  xrolleyesx

:palec: :palec:

No pa še jaz povem, z mlajšo sem že bil, najstarejša pa je bla 15 let starejša od mene.. V glavnem, če vse klapa, leta res niso pomembna, vsaj kratkoročno ne, na dolgi rok pa ne bi vedel.

<{POST_SNAPBACK}>x8Dx  x8Dx  x8Dx z leti se večajo stopala, daljšajo ušesa, upada libido, zmanjkuje tostesterona, zmanjkuje energije, zmanjkuje volje, povečuje se trma, povečuje se teža, mišice upadajo in spomin jih zapušča. poleg tega pa vedno obstaja mlajša in lepša od tebe. a sem zadost zoprna? x:)x

Ja se boš mogla pa bolj potrudit x:Dx x;)x ja itak se tud jaz ne bom vsak dan mlajša se boma skupi sorazmerno starala, on bo mel vedno mlado lubiko, jaz bom pa mela starega zrelaka.... x:Dx x^x

Bora

<{POST_SNAPBACK}>x8Dx  x8Dx  x8Dx z leti se večajo stopala, daljšajo ušesa, upada libido, zmanjkuje tostesterona, zmanjkuje energije, zmanjkuje volje, povečuje se trma, povečuje se teža, mišice upadajo in spomin jih zapušča. poleg tega pa vedno obstaja mlajša in lepša od tebe. a sem zadost zoprna? x:)x

Hoj

V mojem sorodstvu je živel par, 18 let razlike je bilo med njima,

živela sta polno in zadovoljno življenje, kljub mnogim lastnostim

starejšega človeka - naštetim zgoraj. Pa so te stvari res tako pomembne?

in Diana. Se ti ne zdi, da imata trma in volja kar nekaj skupnih lastnosti?

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Vojko bravo! Men je pomembno to da me razume, da se skupaj smejima, sma včesih prismuknjena, da se lahko z njim pogovorim o vsem, tudi o najbolj delikatnih stvareh v zvezi, take stvari pač. Pomembno mi je tud to da oba delama na najini zvezi, je ne jemljema kot samoumevno, skrbiva za to da se boma mela rada tud čez par let......v primerjavi s tem je malo večje stopalo nepomembno..... x;)x

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Hoj

V mojem sorodstvu je živel par, 18 let razlike je bilo med njima,

živela sta polno in zadovoljno življenje, kljub mnogim lastnostim

starejšega človeka - naštetim zgoraj. Pa so te stvari res tako pomembne?

in Diana. Se ti ne zdi, da imata trma in volja kar nekaj skupnih lastnosti?

Vojko

ha, ha, ha....sama tudi zmeraj poudarjam, da nisem trmasta samo vztrajna x:o)x

Vojko so pomembne x;)x pa še kako xcivx

Todika CARPE DIEM x:Dx jutri zna prinesti presenečenje w:Iw

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ja Lia vsak dan lahk prinese presenečenje......lahk mi tud umre....lahk da boma srečna do konca, al pa se bojo najine poti razšle.Bistvo je to da se tega zavedaš in se trudiš dni ki so ti namenjeni preživet srečno x:)x

Bora

<{POST_SNAPBACK}>volja lepše zveni.

volja omogoča spremembe k pozitivnemu, trma jih ovira.

trma je nekaj kar ima vsak, ki se boji poraza, voljo ima tisti, ki se ne boji porazov.

Diana

Volja res lepše zveni!

A isto lastnost, istega človeka nekateri imenujejo trma, drugi volja!

Lep pozdrav, Vojko

Zadeve spremenijo izgled, ko jih opazujemo iz drugega zornega kota

ali ko jih opazuje drug človek - z drugačnim pogledom na svet!

"Vsake oči imajo svojega malarja."

(na srečo)

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...