Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Moj je tud 12 let starejš od mene in super furama mal več kot 4 leta. Upam da bo tud še naprej tak. So mi pa zmeri bli všeč starejši tipi, sploh si ne morem predstavljat da bi mela mlajšega, starejši so bolj zreli, bolj znajo cenit tist kar majo, povejo stvari tk kt so, pa bolj kosmati sooo.............zakon

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :2src:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jap, starejši je fajn... x:Dx jst bi imela enga mentorja al pa tko kt v starih cajtih.. mecena! :inocent: tacga, k bi me varoval, me usmerjal, me spremljal, me podpiral... da take stvari najdeš pri moških moje starosti, morš met že srečo... :ermm: sicer sem pa še dost mlada... x:Dx x:Dx
Življenje je lepo, če ga živiš...

aja, pa še to sem hotla rečt, da v vsakem primeru, pa nej gre za fanta, moža, ljubimca ali mecena... da mora bit v vsakem primeru neka kemija, privlačnost, ujemanje... ne pa neki po sili razmer!

<{POST_SNAPBACK}>vsekakor, če delujemo v sili razmer izpademo nespametni, naivni.. xyesx čisto druga stvar pa je kemija, zaljubljenost, erotična privlačnost....to je nekaj realnega in traja do konca življenja. x:Dx

:eek: x:Dx to pa fajn , če se le ne spremeni v svoje nasprotje x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>aja, pa še to sem hotla rečt, da v vsakem primeru, pa nej gre za fanta, moža, ljubimca ali mecena... da mora bit v vsakem primeru neka kemija, privlačnost, ujemanje... ne pa neki po sili razmer!

:palec: x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>jap, starejši je fajn...  x:Dx  jst bi imela enga mentorja al pa tko kt v starih cajtih.. mecena!  :inocent:  tacga, k bi me varoval, me usmerjal, me spremljal, me podpiral... da take stvari najdeš pri moških moje starosti, morš met že srečo...  :ermm:  sicer sem pa še dost mlada...  x:Dx  x:Dx

Tudi jaz sem imela izkušnje s starejšim, moram rečt da dobre x:Ix .

Men se to ne zdi slabo, da je moški starejši. Sploh pa morajo moški biti starejši od žensk, ker po resnosti zaostajajo za nami kakih 5 let. x:Dx x:Dx x:Dx

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Moje izkušnje pa so naslednje. Najprej sem bila s precej starejšim več kot 10 let, totalna polomija, nikol več, danes imam alergijo na njih (le zakaj)...... Zadnji fant pa je bil kar veliko let mlajši od mene in moram reči, da sem se imela z njim najbolje,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Ja sej kakor gdo, različni smo si, pa tud ni vse glih sam od let odvisno....odvisno tud ka iščeš, kako predstavo maš o človeku ki bi naj bil tvoj partner...jaz se pač ne vidim z mlajšim, pa bi verjetno tud kater ustrezov moji predstavi x:)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Se mi zdi zanimiva tema...

pa mam eno vprašanje

kaj generalno mislite, da so zveze z veliko starostno razliko obsojene na propad?

(pa pustmo zdej to-ljubezen premaga vse ovire)

sama mam namreč kr, bi rekla, precej precej starejšga tipa...pa me ful zanimajo mnenja drugih:)

hvala že v naprej za kaka uporabna mnenja

xrolleyesx

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi zanimiva tema...

pa mam eno vprašanje

kaj generalno mislite, da so zveze z veliko starostno razliko obsojene na propad?

(pa pustmo zdej to-ljubezen premaga vse ovire)

sama mam namreč kr, bi rekla, precej precej starejšga tipa...pa me ful zanimajo mnenja drugih:)

hvala že v naprej za kaka uporabna mnenja

xrolleyesx

No, če sem malo banalna (ali pa tudi ne): takrat, ko starejšim gospodom začne odpovedovat potenca,iz izkušenj moje prijateljice, ki ima tako zgodbo za sabo, lahko rečem, da se je vse skupaj spremenilo v pekel (tip 12 let starejši), saj je postal pošastno ljubosumen , ker se je bal, da mu bo ušla z drugim. Prej je bilo pa itak vse medeno.... Pa ne samo seks, tudi splošna telesan energija je vzrok: starejšim se ne da okol žurat, so bolj slow motion, mlada dama bi pa še marsikaj rada doživela v življenju itd...

Hahahaha. x:o)x x:Dx Kot da takrat, ko res dol padeš na nekoga tuhtaš, če bo čez 5 let vlažilno kremo rabila al ne? x:px :vragec: In kot da je to najpomembnejše... x;)x :inocent: Kar se pa življenske energije tiče, pa tak kmal skužita, če ju zanimajo iste stvari, če ne se to konča pač pr eni fajni ljubavni vezi.........ne večni, krajši.......in......ktera pa je res večno.......ljubavna? x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:o|o: bolj je vprašanje na mestu,če gresta v isto smer kot pa kaj ju druži x8Dx

...vsi se spreminjamo :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Hahahaha.  x:o)x  x:Dx Kot da takrat, ko res dol padeš na nekoga tuhtaš, če bo čez 5 let vlažilno kremo rabila al ne?  x:px  :vragec: In kot da je to najpomembnejše... x;)x  :inocent: Kar se pa življenske energije tiče, pa tak kmal skužita, če ju zanimajo iste stvari, če ne se to konča pač pr eni fajni ljubavni vezi.........ne večni, krajši.......in......ktera pa je res večno.......ljubavna?  x:px  :vragec:  x:Dx

itak da to ne razmisljas... xDDx takrat ti gre vse drug po glav... :inocent:

je pa res da lahko nekdo pr 60 ful dobr zgleda, s kremcami al pa brez...

moj fotr ma naprimer 15 let starejso bejbo k je stara 65 (on 55 - ok, 10 let starejso! x;)x ) sam zenska zgleda stara 45!!!! fizicno, po nacinu gibanja, vse... tko da... :palec: go for it, daddy! :palec: x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x  x:Dx  :palec: .... pa ja.....tak da.....vse med 20 in 30 letne........ kje ste?  x:px  :vragec:  x:Dx  x:o)x

ja, kolk si pa ti pol star? 15? x:Dx x:Dx ker ce pristejem 10, pol glih neki okol 25 let pride... bo drzal? xDDx je pa res, da matematika nikol ni bla moja mocna stran... x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...