redkvica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> .....mogoč pa mal spremembe nardiš v lajfu.... mogoce me bo kdaj zamikal... ampak zal, zaenkrat se ne... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Dokler je ..."žal" zaenkrat še ne......je tak še vse ok.... K je to glih tak k......na srečo mi kmal bo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 nic jasno... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Nič hudega. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha. Kot da takrat, ko res dol padeš na nekoga tuhtaš, če bo čez 5 let vlažilno kremo rabila al ne? In kot da je to najpomembnejše... Kar se pa življenske energije tiče, pa tak kmal skužita, če ju zanimajo iste stvari, če ne se to konča pač pr eni fajni ljubavni vezi.........ne večni, krajši.......in......ktera pa je res večno.......ljubavna? Evo, to! Ka ti koristi večna zveza, če se dva v njej komi gledata? Velik je takih, k ni kake starostne razlike, pa so skupi sambohvezaka,sam neki jamrajo en čez drujga pa take fore....hvala za tako večno zvezo....ne rabim.Mam pa že raj da je malo manj večna, pa kvalitetna.....če boma pa enkrat ugotovila da tko ne gre več, pa lepo vsak svojo pot pod noge.........kao da je to najhujš kar se ti lahk nardi u lajfu...po moje je še velik hujših reči..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Veste kaj se meni zdi ful bizarno, čudno, nevem, ne najdem pravih besed za to?? Ful folka pravi, da to ni nič tazga če je med dvema velka starostna razlika, važn je da se mata rada in bla bla bla.... Pol pa, ko ti isti ljudje spoznajo nekoga, ki ima dejansko ful starejšega/mlajšega partnerja...se pa ful zgražajo pa čudijo pa oh in sploh. Nevem no, vsej men se to ful dogaja...Aja, kr se pa tistga tiče...da so starejši ful umirjeni, se jim ne da več žurat in to....hm kaj pa vem...pri meni...bi rekla...je skor obratno:) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 No kaj pa ti misliš Mick? Zveze z velko razliko...so al niso obsojene na propad? Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veste kaj se meni zdi ful bizarno, čudno, nevem, ne najdem pravih besed za to?? Ful folka pravi, da to ni nič tazga če je med dvema velka starostna razlika, važn je da se mata rada in bla bla bla.... Pol pa, ko ti isti ljudje spoznajo nekoga, ki ima dejansko ful starejšega/mlajšega partnerja...se pa ful zgražajo pa čudijo pa oh in sploh. Nevem no, vsej men se to ful dogaja...Aja, kr se pa tistga tiče...da so starejši ful umirjeni, se jim ne da več žurat in to....hm kaj pa vem...pri meni...bi rekla...je skor obratno:) men sam zadnji del ni jasn... ker si tako stara pa ti ful dogaja ali ker si u iber mlada pa se ti ne da? je pa res kar si rekla glede zgrazanja sem se zdej kar mal zamislila nad sabo... ker sem glih zadnjic obirala (ja, vem da to ni lepo!!!) eno znanko k ma 20 let starejsiga tipa...zdej pa jst zacenjam smirat z enim starejsim... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 zdej pa jst zacenjam smirat z enim starejsim... Aja? A česa ne vem? Očitno je še premal, da se vsawk dan vidva...bi se mogle vsako uro, da bi bla na tekočem (ja, vem, kaj je ta beseda zdej sprožla v teb, drekonja si ti!)..... Pa nehi mi Micka pecat, on je moj!!!! Al pa ga lohk vsaj sprobaš prej zame, da vidm, če se mi sploh splača na štajersk selit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se to ne zdi slabo, da je moški starejši. Sploh pa morajo moški biti starejši od žensk, ker po resnosti zaostajajo za nami kakih 5 let. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>men sam zadnji del ni jasn... ker si tako stara pa ti ful dogaja ali ker si u iber mlada pa se ti ne da? Ne, hotla sem rečt,...nevem gdo je napisal da tist ki je v paru starejši se mu neda več žurat pa to...pa s tem lajšga "nekak žlajfa"...neki u tem stilu...Jst sm pa sam tela povedat da pri men je obratnoMam ful starejšga tipa...pa se njemu nori meni pa ne (več) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Mam ful starejšga tipa...pa se njemu nori meni pa ne (več) [/color]Temu se reče, da je v drugi puberteti oz. kriza srednjih let... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja? A česa ne vem? Očitno je še premal, da se vsawk dan vidva...bi se mogle vsako uro, da bi bla na tekočem (ja, vem, kaj je ta beseda zdej sprožla v teb, drekonja si ti!)..... Pa nehi mi Micka pecat, on je moj!!!! Al pa ga lohk vsaj sprobaš prej zame, da vidm, če se mi sploh splača na štajersk selit! nic ga ne pecam... jst pa nisem taka!!!! ja, dons se je marsikej zgodil... hm... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Temu se reče, da je v drugi puberteti oz. kriza srednjih let... ja, vem kaj mislis... sej temu k ga jst poznam tud u iber dogaja... jah, eni se pac niso dost zgodi znorel... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nic ga ne pecam... jst pa nisem taka!!!! ja, dons se je marsikej zgodil... hm... You've got some explaining to do, bitch!!!! Sej bo na Bledu dost cajta...kumi čakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!! Juhu!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 bom pocakala ,da jih bom imela 40,pol bom pa enga 25let mlajsega zrebca nasla Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No kaj pa ti misliš Mick? Zveze z velko razliko...so al niso obsojene na propad? Zdej komi vidu. Pa saj sem že povedal, mislim, da niso obsojene na propad nič očitno bolj k med približno enako starimi. Verjetn pa dost odvisn od karakterja starejšega, mladostnosti, vitalnosti, zdravja, njegove ljubezni do življenja in doživljanja.... Če tu ni posebnih blemov, ne vidim blemov tud drgač. Je pa res, da ko gledam okol sebe, so npr. 40 al pa 50 let stari ljudje total različni po vsem prej omenjenem.......Sam sem npr. zeznil šolo, pa pol not spravljal in se velik družil z mlajšimi ljudmi, pa sem se zgleda navlekel..... Tak da nekje pri 10-15 let mlajši v katero se bi zaljubu se neb zarad let obotavljal, več pa bi se mal bal, vseen..... Kar ne pomen, da bi se ji znal modro odpovedat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej komi vidu. Pa saj sem že povedal, mislim, da niso obsojene na propad nič očitno bolj k med približno enako starimi. Verjetn pa dost odvisn od karakterja starejšega, mladostnosti, vitalnosti, zdravja, njegove ljubezni do življenja in doživljanja.... Če tu ni posebnih blemov, ne vidim blemov tud drgač. Je pa res, da ko gledam okol sebe, so npr. 40 al pa 50 let stari ljudje total različni po vsem prej omenjenem.......Sam sem npr. zeznil šolo, pa pol not spravljal in se velik družil z mlajšimi ljudmi, pa sem se zgleda navlekel..... Tak da nekje pri 10-15 let mlajši v katero se bi zaljubu se neb zarad let obotavljal, več pa bi se mal bal, vseen..... Kar ne pomen, da bi se ji znal modro odpovedat.... Hm, ful lepo povedano:))Predvsem zadn del se mi ful dopade:)Jst vem, da men osebno so se take zveze vedno zdele ful nemoralne...nč nisem mela prot takim parom...sam nekak se mi ni zdelo prav...in ko se je med nama začelo sem sama sebi ful cajta govorila, da se bova sam pač mal posexala in pol šla vsak na svojo stran...pa ni blo tko Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 .......kolk je razlike med vama, da ne bom iskal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 am....26 let Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Un starejš, torej? Kul, hraber tip , ni kaj. Saj te nočem nič zezat, sam zanima me, kako uskladita seksualne apetite? Sam sicer menim, da ni posebnih blemov, če se ljubita, sam želja po spolnosti pa je verjetn ipak mal manjša pri starejšem k pri mlajšem partnerju.......verjetn, ne......in eni menijo, da to sploh ne gre.....No, mi ne rabiš odgovorit, če ne želiš, je pa fajn slišat mnenje o tem od nekoga iz "prakse"....Pa še neki me zanima.......a imata iste želje interese kar se zabave, prostega časa tiče ali pa si dovolita ga preživljati po svoje, ne nujno skupaj? Matr, sm radovednež, ne.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ne sej ni panike.Men se je u bistvu kul pogovarjat o tem...ker pač...je tko da zarad razmer pri meni doma...je zadeva precej tajna, čeprav sva leto in pol skupi...in se lahk bol mal o tem pogovarjam Am…seksualni apetiti…da je želja po spolnosti pri starejšem manjša ne drži…vsaj v najinem primeru ne. Je kr približno enaka, če ne celo večja z njegove strani.Zravn tga se u seksu ful ujameva, tak da Kr se pa prostga časa tiče…ful nisva lubosumna pa to…tk da sva dost vsak s svojo družbo…vseen mava pa precej istih kolegov, tak da ni panike.Kr se žuranja tiče…je ona učasih bol norc kot jas… Nevem kdo je učer napisu, da to zato ker je v drugi pubertetiPa sploh ne…on je že od negdaj tak. Jih ma čez 40 pa splo še nigdar ni čist odrastu Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 To pa nek moj bližnji sorodnik al kva? Bemu, pa pol si ti okol 20? Čak mal, pa sta vi2 uradno par al tk bl tajno pa to? Mah ja, pr normalnih seksualnih apetitih tak ni frke. Sm pa meu frenda k je meu eno k je hotlla 5x na dan To je pa še za nas preveč. Hahaha, pa to je kazen ne dar.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa nek moj bližnji sorodnik al kva? Bemu, pa pol si ti okol 20? Čak mal, pa sta vi2 uradno par al tk bl tajno pa to? Mah ja, pr normalnih seksualnih apetitih tak ni frke. Sm pa meu frenda k je meu eno k je hotlla 5x na dan To je pa še za nas preveč. Hahaha, pa to je kazen ne dar.... Kaj je s tem sorodnikom...lih nism kapirala???Ja jst sm 20...oz. bom letosUradno za tiste, ki jim zaupava in za najine prjatle...sej pravim...doma bi mela totaln kažin...tak da...zdej ko grem študirat bo vse drugač)))5krat na dan??? Ojoj...če se teh pet razdeli na 2 al pa največ tri dni...pol je čist kulČe pet razdeliš na štiri dni, je pa skor že mal malo:))) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha. Kot da takrat, ko res dol padeš na nekoga tuhtaš, če bo čez 5 let vlažilno kremo rabila al ne? In kot da je to najpomembnejše... Kar se pa življenske energije tiče, pa tak kmal skužita, če ju zanimajo iste stvari, če ne se to konča pač pr eni fajni ljubavni vezi.........ne večni, krajši.......in......ktera pa je res večno.......ljubavna? sem mislila zveze na dolgi rok, ne skok med rjuhe, tam jasno ne tuhtaš , kaj bo čez pet let... pri sobivanju pa po moje tudi skupni interes ne pomaga vedno, če tipu tič odpove poslušnost, pol itak samo še najeda, interes gor ali dol.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.