El Nino 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 kaj pa 4 leta starejša oseba ? hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je s tem sorodnikom...lih nism kapirala???Ja jst sm 20...oz. bom letosUradno za tiste, ki jim zaupava in za najine prjatle...sej pravim...doma bi mela totaln kažin...tak da...zdej ko grem študirat bo vse drugač)))5krat na dan??? Ojoj...če se teh pet razdeli na 2 al pa največ tri dni...pol je čist kulČe pet razdeliš na štiri dni, je pa skor že mal malo:))) Mah nič........sm 40 pa še niti približn nism odrastu. Pismo, nekam mal seksam, ugotavljam, k tvoj post berem.... Sicer pa kul, tolk da vem, če se v kako 20-letno zaljubim, to bi še sfolgau...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je s tem sorodnikom...lih nism kapirala???Ja jst sm 20...oz. bom letosUradno za tiste, ki jim zaupava in za najine prjatle...sej pravim...doma bi mela totaln kažin...tak da...zdej ko grem študirat bo vse drugač)))5krat na dan??? Ojoj...če se teh pet razdeli na 2 al pa največ tri dni...pol je čist kulČe pet razdeliš na štiri dni, je pa skor že mal malo:))) ZELO si še mlada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Tud taki lahko kej odpove Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja sm mlada ja...sam mi je pa hudo ko to gdo napiše...na tak način...kt da bi biu on ful star:) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem mislila zveze na dolgi rok, ne skok med rjuhe, tam jasno ne tuhtaš , kaj bo čez pet let... pri sobivanju pa po moje tudi skupni interes ne pomaga vedno, če tipu tič odpove poslušnost, pol itak samo še najeda, interes gor ali dol.. Mhm. Glede na to, da sm 40 in v normalnih okoliščinah ne čutim kake posebne razlike pri tem od takrat pri npr. 25-ih, se mi zdi, da to ni glih bistven blem. Sicer pa se to vsakmu moškemu verjetn kdaj zgodi in ne vem zakaj bi to moral bit blem. Sam menim, da je pogosto za to "kriva" tud ženska. Moja podobna, ne sicer čist mimo, pa vseen mimo izkušnja je, da se ti to zgodi, ko si neproščen, nesproščen pa si, ko se nečesa bojiš al pa imaš občutek, da te partner, ljubimec al karkoli že je ne sprejema povsem in si negotov, te je mal strah pa to. Al pa ko se ti 1x zgodi, pa pred ljubljenjem namest, da bi se prepustu ljubljenju tuhtaš, da ne boš slučajn zatajil in je blem tu......Tko, da računam, da do kakih 60, 65 ni posebnih blemov, v starejših letih in po dolgotrajni vezi pa verjetn tud s seksom npr. 1x na teden gre skoz......al ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah nič........sm 40 pa še niti približn nism odrastu. Pismo, nekam mal seksam, ugotavljam, k tvoj post berem.... Sicer pa kul, tolk da vem, če se v kako 20-letno zaljubim, to bi še sfolgau...... Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. Glede na to, da sm 40 in v normalnih okoliščinah ne čutim kake posebne razlike pri tem od takrat pri npr. 25-ih, se mi zdi, da to ni glih bistven blem. Sicer pa se to vsakmu moškemu verjetn kdaj zgodi in ne vem zakaj bi to moral bit blem. Sam menim, da je pogosto za to "kriva" tud ženska. Moja podobna, ne sicer čist mimo, pa vseen mimo izkušnja je, da se ti to zgodi, ko si neproščen, nesproščen pa si, ko se nečesa bojiš al pa imaš občutek, da te partner, ljubimec al karkoli že je ne sprejema povsem in si negotov, te je mal strah pa to. Al pa ko se ti 1x zgodi, pa pred ljubljenjem namest, da bi se prepustu ljubljenju tuhtaš, da ne boš slučajn zatajil in je blem tu......Tko, da računam, da do kakih 60, 65 ni posebnih blemov, v starejših letih in po dolgotrajni vezi pa verjetn tud s seksom npr. 1x na teden gre skoz......al ne? Se mi zdi fajn da tko razmišlaš...men se zdi, da je bl stereotip, da pr starejših vse ne laufa kt treba. Js mam tle u bloku enga soseda...nek čez šestdeset...od lani vdovc...in ženo preboleva tko, da sexa ko vidra:) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Mah, moški smo mal bl kot bi bilo v bistvu potrebno obremenjeni s potentnostjo, po moje k temu pripomorejo tudi bedaste ženske. Ja, tudi take so, v tem se bomo menda strinjali, bedaste . S primitivnimi in brezveznimi pogledi tudi v seksualnosti. Se ne predstavljam k žrebca, ki lahko 5x na dan (čeprav menim, da še lahko , sam želje po 5x na dan pa ni, razen v posebnih okoliščinah, no takrat najpogosteje mal roka boli ), super in ah ter sploh ljubimca itd. Če se z žensko ujamem se ujamem, blemov ni. Če se ne čist al če je moški nesproščen, se lohk pojavijo blemi, vendar če oba znata gledat na to "zdravo", torej kot na nekaj čist človeškega in upoštevajoč, da smo tud moški lohk občutljivi in ranljivi, blem ne more trajat. Če pa ni tko, je pa blem, samo potem je blem že v startu, ker očitno nisva drug za drugega. Ne govorim seveda o eventuelnih zdravstvenih težavah, ki motnje povzročajo, tist je čist druga stvar.....No, tko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Sigurno je res, da k vaši obremenjenosti pripomorejo tud ženske...ampak to pripomorejo sam pri takih moških ki se jim pustijo (se pravi pri takih, ki sami sebi ne zaupajo dost)...ampak to pustmo...to je že psihologija...Lih delam seminarsko za psihologijo pa me mal vleče:)) Uglavnem--MEJTE SE DOST RADI IN SI ZAUPAJTE...PA BOSTE TUD 10krat NA DAN SEKSALI, ČE VAM JE LIH V INTERESU:))) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja sm mlada ja...sam mi je pa hudo ko to gdo napiše...na tak način...kt da bi biu on ful star:) Ne me narobe razumet, sem bila kar nekaj let v zvezi z 20 let starejšim tipom, ko sav začela, sem jih imela 23. Danes na to gledam čisto drugače kot takrat (sem 10 let starejša). Tip po 40 enostavno rabi neko potrditev in za to so mlade punce kot naročene- ponavadi so še dokaj neizkušene, mlado meso je nadvse vabljivo, glavni frajer je v svoji družbi, saj ima vendar toliko mlajš bejbo, seksualno se sam sebi zdi fantastičen, ker še toliko zmore, itd. Ampak potem čez leta vidiš, da so pravzaprav to zadnji vzdihljaji. Podobno se dogaja še dvema prijateljicama- obe imata tipe, ki so starejši od niju 20 let. enostavno mislim, da to na dolgi rok ne gre, čeprav sem si bila pri 23 pripravljena izpulit obe roki, tako sem prisegala na svoja močna čustva in na njegova seveda tudi...Zadeva je šla zu Grunde, a moj nekdanji -sedaj 53 letni oboževalec, pridno lovi dvajsetletnice....tako se počuti mlajšega. Trdi celo, da je "roba" tja do 37 še uporabna, pol pa nič več.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 roki, tako sem prisegala na svoja močna čustva in na njegova seveda tudi...Zadeva je šla zu Grunde, a moj nekdanji -sedaj 53 letni oboževalec, pridno lovi dvajsetletnice..... Na kaj jih pa lovi???!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi fajn da tko razmišlaš...men se zdi, da je bl stereotip, da pr starejših vse ne laufa kt treba. Js mam tle u bloku enga soseda...nek čez šestdeset...od lani vdovc...in ženo preboleva tko, da sexa ko vidra:) hahahahaha! Ali pa samo govori , da seksa? Po moje ima pri tej starosti že čist viledastega, hahahaha! Se sicer kar strinjam z Mickom, ampak se mi zdi da je slika glede pogostosti seksanja na slovenskem bistveno bolj klavrna. Seveda z redkimi izjemami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Sej vse to kr si povedla...sm že slišala...parkrat...u bistvu sploh ne dvomim...gotov maš več al manj prav...ampak sej veš kaki smo ljudje,...dokler sam vsega na svoji koži ne probaš...sej veš...KOT TELETA V NOVA VRATA Sicer pa hvala za izčrpen komentar:)) Sam je pa vseen res...da izjeme obstajajo...ne trdim da bova to midva...ampak nigdar neveš...upanje je vedno Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, na svoj šarm, dolg jezik, rentgenski pogled, ugleden položaj, ki ga ima in vedno ga obkroža koica žensk. Izredno je zabaven in drži družbo pokonci. tako nekako. Men je to tooolk mim Ok, malce starejse zenske, verjamem, ampak dekle v njenih dvajsetih? No ja, karkoli zelijo, sam jaz si ne predstavljam, da bi bla z nekom, ki je starejsi od mojega oceta. Pa se velikokrat smejim njihovimi forami, nekateri za svoja leta prav dobro zgledajo in prakticno vsi so financno fajn priskrbljeni, pa me kar strese, da ko pomislim na sex z njimi no, sploh ne pomislim.Se danes ne razumem, kaj lahko 22letnica vidi na 53 letnemu cloveku, razen mogoce BMW-ja in fensi vecerjic ( kar je pa se bolj mimo). "Bullshitu" o zrelosti ne verjamem :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 No sej - al pa polozaj Tud moja prijateljica hodi z nekaj cez 20 let starejsim in se zgovarja na to, da je zrel in ne toliko otrocji, kot tipi njenih let. Pa da obvlada v postelji Sam je pa res, da mi je za 40 letnike se jasno....53 je pa ze STAR Malo dvojna merila, ampak pac...tak jaz razmisljam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Hehehehe..... Primavera, zanimiv, tolk mlada v bistvu, pa s tolk nekak grenkimi mislimi o moških. Slabe izkušnje? Al sam ta omenjena izkušnja..... Ti povem nekaj. Ker sem pač star, po moje pa mlad ..... 40. Če bi si dal opravka tolk k ženske bi mirno zgledal k 30, sedaj pač 33, 34 Ne rabim potrditve, dovolj pogosto čutim, da sem ženskam zanimiv , to mi večinoma zadostuje. In če so pri 40-ih zadnji vzdihljaji, pa me naj takoj vzame......Ker pol so pr ženskah pri dobrih 30, v večini. Pa seveda oba veva, da ni tako. Moški pri 40-ih je na višku moči, telesna le počas začne usihat, odvisno tudi od skrbi zase. Zanimiv in privlačen je v povprečju lahko moški velik dlje kot ženska, v večini, lahko pa je pujs zavaljen, tako kot vedno več žensk. Če mi je mlada všeč, si bom vzel mlado, če me tudi ona želi; če bo mi všeč starejša, pa njo, leta pri tem zame ne igrajo vloge. Če se bom zaljubil, bom teral kako dolgo bo pač šlo in hvaležen bom, da sem jo lahko ta čas imel......Če se moški z mlado postavlja, je pač tip, ki rab mal čudne kompenzacije za neko nezadovoljstvo s seboj iz kakršnegakoli razuloga, pa četudi je to dejansko sam strah pred staranjem. Če se zaljubi, to ni tko. Sam se z mladičko ne bi postavljal, mislim, da bi mi bilo mal nerodn pa to, sam, če bi se zaljubu, mi bi v končni fazi vsi ostali drugač misleči in zgražajoči prav prisrčno dol viseli..... Ne glede na to ali bi mi bila bodoča žena, ljubica al karkoli že.... Hih......pismo, v bistvu me taki komentarji spomnijo, da jih imam 40, men se sploh ne zdi tako slabo, to......pa sploh ne vem zakaj bi bil zarad tega v krizi, v bistvu mi kljub težavam boljše še nkol ni šlo.....Al pa si to mislila.....zadnji vzpon pred padcem? Hahaha, o tem bom pri 50-ih začel razmišljati..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Zanimiv in privlačen je v povprečju lahko moški velik dlje kot ženska, v večini, lahko pa je pujs zavaljen, tako kot vedno več žensk Sej se strinjam, moski postanejo sarmantni potem Men je se danes prijetno pogledat Seana Conneryja Drugac pa, Micki...ti kar nadaljuj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Drugac pa, Micki...ti kar nadaljuj S čim, Mich? S takim razmišljanjem? Pol ne bo blemov.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja saj! Nisem bila cinicna, ampak resno mislim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 kr lasje mi gredo pokonc presveta preproščina Ka te mislite, kaj si misli otrok, ko ga vprašajo, če ga je deda prpelal? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Če bi bla moja mati uklučena u to debato bi mi rekla: kot vedno spet vlečeš s tipi (sam to ne drži)...ampak jst se več al manj strinjam z Mickom. Jst tud mislim da leta niso ovira... pa še replika na komentar, o tem...da je seks s tolk starejšimi gbusen...jst sm tud tko misla...dokler ga nisem srečala...ampak na nekoga na kterga te čustva vežejo...ti ne more bit gnusen...ali pač?? Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja, Mich . Ok . Saj ti po moje tud znaš bit zlo zanimiva za kazga 40-letnika...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kr lasje mi gredo pokonc presveta preproščina Ka te mislite, kaj si misli otrok, ko ga vprašajo, če ga je deda prpelal? Definiraj "otrok" in "deda".... No, jst mam več blemov s tem, da me jemljejo po izgledu manj resno k bi me naj po letih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Definiram: oče pri 55 sina v vrtec Pa še drugo vprašanje za meditacijo: Kako se počuti tak oče, če mu okolica skoz kaplja na glavo s takimi:::: prej al slej bo dobil luknjo v glav.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.